günaydın ,iyi haftalar;
emziğe h,ç başlamasaydık d,icem ,o da olmuyor,kollik olduğu için mecburen zorla alıştırdım,neyse ..Ata sadece uyurken alıyor ,onun dışında hiç vermiyorum,emziğin ucunu kestim. önce gündüz deneyelim dedik,bakıcımız verdi. paşam emince AAAAA demiş atmış hemen yere,sonra da çok gülmüş..işte emzik artık delinmiş artık emmeyelim vs vs den sonra koşarak içeri gitmiş(küsünce hep böyle yapar) küsmüş,yatmış yere,dudaklar titremiş falan ,hıçkıra hıçkıra ağlamış.bi de iç çeke çeke ağlar,sağlam emziği vermeden de sakinleşmemiş. yani böyle yalandan bağırıp ağlama falan olsa neyse ,öyle içli ağlayınca dayanamıyo insan..dün dedim ki(ucu kesik olan ortada geziyo); Atacım bak bunun ucu delinmiş,diğeri de bi süre sonra böyle olacak,ikisini de çöpe atalım emmeyelim dedim;hayır dedi. peki o delinince napıcaksın dedim,düşündü ,babaaaa dedi.....baba napıcak ki dedim,,bildiğin gözlerinden yaş akma hareketi yaptı,ağlama sesleri çıkardı,babaya ağlıcakmış da babası alcakmış...cin gibi bu nlar yaa,benden diil babadan istiyo,onun dayanamıcanı biliyo..
konuşmaya başladı ama,hala işaret dilinde çooookkk iyiyiz,sıkışınca hemen dönüş...:)
bu arada ödü lişi çok iyi aslında ,ablam da emzik perisi uydurmuştu,devamlı hediye getiriyodu emzik almadığı için ..ama kızı süse püse düşkün,ojeydi,bilezikti derken bıraktı..benim oğlumun öyle aşırı bağlı olduğu pek bişi yok,yani emziği değişecek kadar,onu nası yapmalı bilemedim..
melcim,demek o kadar yakın gidişiniz.boşver uzun olsa zaten düşün düşün sıkıntı olurdu,ne olacak,nasıl olacak vs..işi bırakmak kolay olmamaıştır eminim,ama dediğim gibi belki senin için de iyi bi riş fırsatı çıkar bi süre sonra..umarım güzel bi bulursunuz,hem senin beğendiğin hem de hastaneye yakın..neyse daha önce d egittin hiç bilmediğin bir yer değil..değişiklik iyi gelir insana merak etme,ilk başta alışmak biraz zaman alır elbet ama düzene oturur herşey..Doruk nasıl bugün doktora gidiceksiniz sanırım??
Kübracım Ecrin nasıl oldu?daha iyidir umarım?
öptüm hepinizi..