kızlarrr,herkesler burda süper

ikinci bebek herkesi heyecanlandırdı Mel,6kübrayla ben yaklaşık aynı sbeplerden düşünemiyoruz şu anda,hatta Esini de katalım aramıza,o yüzden de senin adına kendimizinkiymiş gibi çok sevindik..hadi güzel haberlerini bekliyoruz..bu arad öyle 2013 ekim annelerine falan üye olmak yok,burda biz bize takip ederiz senin bebeğini

dün doktora gitmiştik,gastroda tabii ki çocuk bakmıyoruz dediler(eşime anlatamamıştım durumu bi türlü)..neyse bi doktora yönlendirdi o da..bu sabah ona gittik..güzelce muayene etti,yediği içtiği vs not aldı..çok şükür öyle ciddi bir sorun görünmüyo dedi,bu yaşlarda olabilyomuş kabızlık,bir de barsakların içinde çatlak oluyomuş,sert kaka yapmaktan,o yüzden de acıdığı için yapmak istemiyodur,tutuyodur dedi.bi süre sonra kısır döngü oluyo dedi.tuttukça sertleşiyo,sertleştikçe acıyo diyo yapmıyo dedi.neyse bir de çocuk cerrahı görsün dedi.pzartesi ona da götürcez..
barsak yumuşatıcı şurup verdi, bi de popoya krem..umarım iyi gelir.benim psikolojim bozuldu çünkü...dün gece bile anne çiş,anne kaka,hop kalk hop yat,2 saat sürdü,benim de sinirler haraboldu 1 aydır..neyse paşam iyi olsun da..
Esincim çok sevindim derginizin çıkmasına,işiniz gücünüz rast gelsin canım..bol kazançlarınız olsun.olur öyle arada çok yoğun zamanlar,paşalar da özlesin di mi biraz bizleri:):)
mestcan inşallah senin de hamilelik haberlerini alırız yakında,kolay gelsin :)
Kübracım ecrinin daha iyi olmasına sev,indim,neden oldu,nerden kaptı diye düşününce olmuyo işte,bi şekilde kapıyolar,ne kadar çok özen o kadar çok hastalık işte ne yazık ki.
öptüm hepinizi kuzular..