herkese merhaba,
Kübracım işlerim o kadar yoğun ki,bizim y.dışı seyahatleri de başladı.herkes sırayla gidiyor,kalanlara da bi ton iş kalıyor.bu arada ben de mart sonu gidicem ,yani umarım o zamana kadar iyi olursam..atayı da bırakıcka yer bulursam!!!
Ecrin şahane çizmiş tatlım cidden bak; hele ki yaşına göre süper,bence mutlaka değerlendirin bu yeteneğini..,Ata da sever resim yapmayı ama genelde boyama kitabı boyayıp kesiyoruz başka yere yapıştırıyoruz..bir de annemde ya bu ara hep,bir etkinlikler yapıyolar sormayın..geçen kartondan cep telefonu yapmışlar,resim bulmuşlar yapıştırmışlar bir de:):)
fatihe de maşallah ne güzel sosyal,yetenekli çocuklar,bi de şanslılar tabi bizim gibi anneleri var :13::13:
Melcim,geçmiş olsun canım,göz için tek bildiğim çayın demi,pamuğa batırıp gözü siliyosun,çok iyi gelir.içinde saç kılı kalınca gözün o kızartmıştır gözünü..geçer bence,endişe etme..sen doğum yapana kadar ttalım,Doruk oraya alışmış olur,yeni ark. bulur,doğum yapınca da okul çağında olur.hem sen tüm çocuklarına yetecek iyi bir annesin,merak etme üstesinden gelirsin..
benim annem de çalışıyodu,gerçi öğretmendi,yarım gün gidiyodu ama hiç eksiklik hissettiğimi hatırlaıyorum.ben çok sosyal bi çocuktum..kendimi spora verdim. anadolu lisesinde okudum,voleybol oynadım,annemin eli hep üstümdeydi çalışmasına rağmen,devamlı yanımda olmasına gerek yoktu..o yüzden şimdi ne kadar vicdan azabı hissetsek de ,ilerde bir sıkıntı olmaycak bence Kübracım..
Mell,parça parça yazdım ama,diş çıkarıyolar canım,Ata her gün bir emzik parçalıyo...üstelik daha eti yarıp çıkamadı o diş,bana da fenalık geldi..
bakıcım en son 8 martta işe dönmeye karar vermiş,bakalım kısmet...
benim kulağım tıkalı hala iyileşemedim tam,doktora gitmeye vaktim de yok,bu hafta kıpırdayamam ,bakalım,o da kısmettt....
bu arada Ata gece uyumuyor,10 da odaya giriyoruz,1 de çıkıyorum inanın..içerde kavga dövüüş..gözler kapanıyo,zorla açıyo,yok içerde yatalım,yok kitap okuyalım(10 tane okumuşken üstelik),yok oturalım,yok süt içelim....sizde var mı böyle şeyler???resmen bebeklik günlerine döndüm..