- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
konu tam benlik :)
ant. karşıyım gerekli gereksiz içiriliyor artık..
ama bagırsk enfk. üst solunum yolları enf. vb durumlarda vucut mikrop taşıdıgı için şart..
onun dışında öksürük, grip, bogazları kızarık vs. durumlarda karşıyım içirmiyorum..
ecrin 1 yaşındayken 3-4 kutu ant içti cahillliğime yanayım mı yoksa güvendiğimemi bilmiyorum
bu senede 1 kere,birde balgam söktürü içirmiştim,,
doktoruma güveniyorum,,şöyle ilacdan yana değil heleki takviyelerden hiç,, benim zorumla 1,5 yaşındayken 1 kutu kullanmışdık portakallı bişeydi..
onada pişmanım,,
ateş içinde ecrin çok sık ateşlenen bi çocuk değil toplasan 4 5 kere ateşlenmişdir onada fitille mudahale etmişdik, artık büyüdüler calpol almışdım onu veririm
diş çıkarma dönemlerinde sıkıntılıydık hatırlarsanız agrılarından dolayı agrı kesici olarak veriyoduk arada bir
ilaçsız hiç bir enfeksiyon iyileşemez orası kesin,,ama gerçktn enfeksiyonsa
ceren kreş yazmışsın,daha erken ama bende 2 haftadır baharla beraber düşünmeye başladım,,
araştırmalara başladım ekimde 3 yaşına girecekler bende mart-nisan gibi diyorum
seneye bu zamanlar yani,yarım gün
çok güzel aktiviteler yapıyolar hayran kaldım,
çalıştıgım kurumun kreşi var çokda uygun ama kafamda belirlediğim bi yer var
anaokula kadar göndermeyi düşünmüyodum ama beyin geliştirici aktiviteleri çok hoşuma gitti allaha şükür kapasiteli çocuklar
mutlaka gitmeli diye düşünmeye başladım özellikle bale,ingilizce
neyse daha çok var düşünüp konuşuruz,,
ant. karşıyım gerekli gereksiz içiriliyor artık..
ama bagırsk enfk. üst solunum yolları enf. vb durumlarda vucut mikrop taşıdıgı için şart..
onun dışında öksürük, grip, bogazları kızarık vs. durumlarda karşıyım içirmiyorum..
ecrin 1 yaşındayken 3-4 kutu ant içti cahillliğime yanayım mı yoksa güvendiğimemi bilmiyorum
bu senede 1 kere,birde balgam söktürü içirmiştim,,
doktoruma güveniyorum,,şöyle ilacdan yana değil heleki takviyelerden hiç,, benim zorumla 1,5 yaşındayken 1 kutu kullanmışdık portakallı bişeydi..
onada pişmanım,,
ateş içinde ecrin çok sık ateşlenen bi çocuk değil toplasan 4 5 kere ateşlenmişdir onada fitille mudahale etmişdik, artık büyüdüler calpol almışdım onu veririm
diş çıkarma dönemlerinde sıkıntılıydık hatırlarsanız agrılarından dolayı agrı kesici olarak veriyoduk arada bir
ilaçsız hiç bir enfeksiyon iyileşemez orası kesin,,ama gerçktn enfeksiyonsa
ceren kreş yazmışsın,daha erken ama bende 2 haftadır baharla beraber düşünmeye başladım,,
araştırmalara başladım ekimde 3 yaşına girecekler bende mart-nisan gibi diyorum
seneye bu zamanlar yani,yarım gün
çok güzel aktiviteler yapıyolar hayran kaldım,
çalıştıgım kurumun kreşi var çokda uygun ama kafamda belirlediğim bi yer var
anaokula kadar göndermeyi düşünmüyodum ama beyin geliştirici aktiviteleri çok hoşuma gitti allaha şükür kapasiteli çocuklar
mutlaka gitmeli diye düşünmeye başladım özellikle bale,ingilizce
neyse daha çok var düşünüp konuşuruz,,