2010 Ekim Bebekleri geliyor

hayırlı olsun
ben de haftaya yazarım ne zaman olacağını ekimin ilk haftası ama günü ne gün bilmiyorum

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
2010 ekim anneleri yeni listemize herkesi bekliyorum. msj atarsanız listeye eklerim.

Doğum yapmış annelerimiz
[table="head"]| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi |Bebeğin Boyu-Kilosu | *Cinsiyeti *| ***İsmi*** | Doğum Şekli | Durumu

|kontes |? |?| ?|Kız(ikiz)| ecmelnur ve elvinnaz | ? |? |

| Emine_Kaya |? | 02.08.2010 | 1.400 gr - ? cm | Erkek |Umutcan|normal | Küvezde - İyi |

[/table]

Doğum yapacak annelerimiz
[table="head"]| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi | Bebeğin Boyu-Kilosu | *Cinsiyeti *| ***İsmi*** | Doğum Şekli | Durumu
| burcix |? |15.09.2010| ?|Kız| Sofıa Helena | sezeryan |? |
| simge_wxyz |38+2 | 27.09.2010 | ? | Erkek | kuzey|sezeryan | ? |

| ades79 |38+2 | 27.09.2010 | ? | Erkek | alperen |sezeryan | ? |

|NohutluPilav |? |01.10.2010| ?|Kız| İKRA SU | epıdural sezeryan |? |

| yelinay|? | 04.10.2010 | ? | Erkek |emre|sezeryan | ? |

| jely1 |38 | 05.10.2010 |?| Erkek |Ege|sezeryan | ? |

| crazy_peri |? |10.10.2010| ?|Kız| LİYA | sezeryan |? |

| Balsurat |? | 20.10.2010 |?| Erkek |?|sezeryan | ? |

|demet_yaren |38+2 |22.10.2010| ?|Kız| buğlem |sezeryan |? |

[/table]

hepimiz sağlıkla büyütelim meleklerimizi inşallah...:Saruboceq:

anammm ne zmann acıldıı kız bıura:)
2 gun gırmedım acmıssın hemencıkk hadı bakalılmm hayırlı olsunn bu topıkımızz

Yeni listemiz ve topiğimiz hayrlı olsun, sağlıcakla kuzularımıza kavuşalım listeyi dolduralım inşallah :))

Canım bu arada o edit butonu artık yokmuş site yönetimi yazılan mesajlar siliniyor diye kaldırmış ama listeler nasıl düzenlenecek bilmiyorum istersen yönetimle irtibata geç en azından liste mesajlarını düzenleme imkanı verirler belki..

hayırlı olsun
ben de haftaya yazarım ne zaman olacağını ekimin ilk haftası ama günü ne gün bilmiyorum
tmm cnm senide ekleirm.

cok guzel olmus ececım elıne saglıkkaydirigubbakcemile5
sağol cnm .
23 ekimde oğluşum olacak
hayırlı olsun cnm. sezeryanları ekliyoruz cnm listeye kesin belli olanları yani. seninki normalmi.
anammm ne zmann acıldıı kız bıura:)
2 gun gırmedım acmıssın hemencıkk hadı bakalılmm hayırlı olsunn bu topıkımızz

liste yavaş yavaş çoğalıyor.

Yeni listemiz ve topiğimiz hayrlı olsun, sağlıcakla kuzularımıza kavuşalım listeyi dolduralım inşallah :))
amiinnn
tamam canım hayırlı olsun.. bende bayram snrası kontrole gittiğimde sezeryan istiyorum diyip gün alcam nasipse
oo doluyor liste hadi bkm

yeni konumuz hayırlı olsunnn :)

ya ben de normal doğum düşünüyorum çok geç girebileceğim bu listeye galibaa

bellı olmazz fragolacımm allahh hayırlısını nasıpp etsınn kuzu..bebısleımızın saglıgı en onemlısıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…