2010 Ekim Bebekleri geliyor

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

2010 ekim anneleri yeni listemize herkesi bekliyorum. msj atarsanız listeye eklerim.

Doğum yapmış annelerimiz
[table="head"]| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi |Bebeğin Boyu-Kilosu | *Cinsiyeti *| ***İsmi*** | Doğum Şekli | Durumu

|kontes |? |?| ?|Kız(ikiz)| ecmelnur ve elvinnaz | ? |? |

| Emine_Kaya |? | 02.08.2010 | 1.400 gr - ? cm | Erkek |Umutcan|normal | Küvezde - İyi |

[/table]​

Doğum yapacak annelerimiz
[table="head"]| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi | Bebeğin Boyu-Kilosu | *Cinsiyeti *| ***İsmi*** | Doğum Şekli | Durumu
| burcix |? |15.09.2010| ?|Kız| Sofıa Helena | sezeryan |? |
|demet_yaren |38+2 |22.09.2010| ?|Kız| buğlem |sezeryan |? |

| simge_wxyz |38+2 | 27.09.2010 | ? | Erkek | kuzey|sezeryan | ? |

| ades79 |38+2 | 27.09.2010 | ? | Erkek | alperen |sezeryan | ? |

|NohutluPilav |? |01.10.2010| ?|Kız| İKRA SU | epıdural sezeryan |? |

| yelinay|? | 04.10.2010 | ? | Erkek |emre|sezeryan | ? |

| jely1 |38 | 05.10.2010 |?| Erkek |Ege|sezeryan | ? |

|Feyza79 |? |05.10.2010| ?|Kız|nefise|sezeryan |? |

| crazy_peri |? |10.10.2010| ?|Kız| LİYA | sezeryan |? |

|pinguu |38+2 |15.10.2010| ?|Kız| Eylül|sezeryan |? |

| Balsurat |? | 20.10.2010 |?| Erkek |?|sezeryan | ? |

[/table]​

hepimiz sağlıkla büyütelim meleklerimizi inşallah...:Saruboceq:​

günaydın canlarım..

bayramınızı kutlarım..

yavrularınızla ve en sevdiklerinizle nice bayramlara inşallah

ecrinececim benide ekle diycem ama ne olduğum belli değil ..

normal düşünıoyrdum ama dün gece hastaneye gittim hafif seyirli ağrıyla ,yoklama yaptılaelle,iğrençti..inanılmaz acı verdi bana..rahim ağzı yumuşamış.az öncede şiddetli adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım..ağladım..

acaba geliyormu benim bebiş artık?

ve sanırm ben normali beceremicem

çok korkuyorum bana dua edin ne olur......:gitme:

figancım bende alttan muayene oldum 14 gün evel cok utanc verici.. ama eğer muaitse durum normal ol derim.. o an sancıyla hissedilmezmiş.. bana herkes aynısını sölüyor senin gibi normal normal derken o muayeneden snra fikrim değişmişti bakalım bayram ertesi haftaya ne dicek doktorum bendede kasılma sorunu var kasılırsan olmaz demişti bebeğin durusu normale müsaitmiş catım hakkında bşi sölemedi bakalım bu kontrolde ne dicek..

bendede inanılmaz ağrı oluyor sanki adet olcakmısım gibi suanda bile var.. gaz sancısı da oluyor bazen siddeti fazla olunca korkuyor insan..

hakkımızda hayırlısı olsun.. Mevlam kolay doğumlar nasip etsin..

n yatayapmadı beenir demi..bu öle

evet canım..ama birazda beni muayene eden ebenin halt yemesiydi bence..aniden daldırverdi elini..ilişkide bile bayanın hazrı olması beklenir di mi..bu öyle yapmadı,canımdan can söktü sanki..aniden muayenemi yapılır yahu..şimdi ne oldu,tırsıp oturdum..napıcağımı bilemez haldeyim..mevlam yardımcımız olsun canım...

sancılar hazırlık sancısı sanırım seninde..allah bi avazda kurtarsın tatlım...

kızlar benim de 7 ekim ama önümüzdeki hafta dr a gideceğim..tarih daha da netleşir..

allahım hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar yaşatsın inşalllhh

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

2010 ekim anneleri yeni listemize herkesi bekliyorum. msj atarsanız listeye eklerim.

Doğum yapmış annelerimiz
[table="head"]| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi |Bebeğin Boyu-Kilosu | *Cinsiyeti *| ***İsmi*** | Doğum Şekli | Durumu

|kontes |? |08.12.2010| 1250 -1340 gr |Kız(ikiz)| ecmelnur ve elvinnaz | sezeryan |Elvlinnazı kaybetti(01.09.10). Ecmelnur kuveste durumu iyi |

| Emine_Kaya |? | 02.08.2010 | 1.400 gr - ? cm | Erkek |Umutcan|normal | Küvezde - İyi |

[/table]​

Doğum yapacak annelerimiz
[table="head"]| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi | Bebeğin Boyu-Kilosu | *Cinsiyeti *| ***İsmi*** | Doğum Şekli | Durumu
| burcix |? |15.09.2010| ?|Kız| Sofıa Helena | sezeryan |? |
|demet_yaren |38+2 |22.09.2010| ?|Kız| buğlem |sezeryan |? |

| simge_wxyz |38+2 | 27.09.2010 | ? | Erkek | kuzey|sezeryan | ? |

| ades79 |38+2 | 27.09.2010 | ? | Erkek | alperen |sezeryan | ? |

|NohutluPilav |? |01.10.2010| ?|Kız| İKRA SU | epıdural sezeryan |? |

| yelinay|? | 04.10.2010 | ? | Erkek |emre|sezeryan | ? |

| jely1 |38 | 05.10.2010 |?| Erkek |Ege|sezeryan | ? |

|Feyza79 |? |05.10.2010| ?|Kız|nefise|sezeryan |? |

| crazy_peri |38+3 |10.10.2010| ?|Kız| LİYA |E. sezeryan |? |

|pinguu |38+2 |15.10.2010| ?|Kız| Eylül|sezeryan |? |

| Balsurat |? | 20.10.2010 |?| Erkek |?|sezeryan | ? |

[/table]​

hepimiz sağlıkla büyütelim meleklerimizi inşallah...:Saruboceq:​

ecrinece liste çok iyi olmuş ellerine sağlık, yalnız bu yaptığın liste 6. sayfaya ya 1. sayfaya çekme şansın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…