2010 Ekim Bebişlerinin Haftasına Göre Anne Karnındaki Kilo ve Boyları

bebişimruya canım normal normal bizimkilerle kıyaslama bence haftadasınla kıyasla bebekler düzenli almıyor kilolaları ilerleyen haftalarda katlanarak alıyorlar.

Maşallah tüm bebişlere..Bizde yarın gideceğiz gerçi 1 hafta oldu daha ama bakalım ne kadar büyümüş oğluşum..

maşallah tüm bebişleree

bugün gittik kontrole

34+4 haftalığız ve kilomuz 2300 gram, boyumuz 45 cm miş

doktorumuz alt sınıra yakın gidiyoruz kilosunda dedi ve proteine tekrar ağırlık vermemi söyledi. bi şişmanlatamadım kuzumu yahu

Dün başka bir doktora başladık bizde bu doktor oğluşumun kilosuna 35+2 de 2.730 gr boyunada 47.5 cm dedi haftasından 4 günde öndeymiş inşallah doğrudur..1 hafta önce başka dr 2 kg demişti çok üzülmüştüm çünkü hep onu besleyecek şeyler yiyorum ben karnımı görende bu bebek 2 kg olamaz karnın kocaman diyor ama bilmiyorum artık sanırım en kesin doğunca öğreneceğiz zaten doğumdan sonra sağlığından sonra soracağım ilk şey kilosu olacak

gözün aydın nevyas,
valla moralde cok önemli egerki bebişin böyleyse bosuna dert etmişsin yazık dimi sanada.
İnş. güzel düşün böyledir canım

Kızım da 34+0 da 2060gr 45 cm boyundaymış, ufak bir kızım olacakmış sağlıklı olsun da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…