- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
aminnn cümlemize inşallh durup duurup aglıyorım yaa annemle babamın uzakta oldukları aklıma gelıyo aglıyorum
ahh canım kıyamam ben sana.anneden babadan ayrı olmak ne zor ben çok iyi bilirim.sağlıklı olsunlar da canım.annen gelemiyor mu bu hafta?
gelıcekler yıl basına kadar ama samsunda bızm köyde cok kar oldugu ıcın bı hafta sonra faln anca dedı annem
olsun en azından geliyolar canım..
olsun canım sağlıcakla gelsinler de hem kalırlar da beraber yeni yıla girersiniz ne güzel işte
aman maşallah de canım nazar değmesin.ben de sanki biraz daha iyiyim bugün.dışarı çıktım alışveriş yaptım gezdim uzun süreden sonra.geçen hafta da 3 gün iyi hissetmiştim.inşallah bu sefer tamamıyle geçer.bulantım bitmedi devam da son 3-4 güne göre daha iyi.bunlar son çırpınışları olsun bulantıların inşallah
Kızlar gittim bugun doktora
acıbademe gittim turgay şenere adam direk bana cvs veya aminosentez yapalım dedi
benim özel muaynaneme gel dedi 1200 tl yaparım dedi :S
sanırım burda danışıklı bişe var..
kafam karıştı para içinmi yapıyorlar acaba bunu hastaneye gidiyorum ki ozel hastane adam beni direk özel muaynnenesine cagırıyor karar verin ona gore gelin dedi
şaştım kaldımmm
test yaptırdın mı peki anlamadım..valla zor karar haklısın ama iyice bi soruştur.
canım inan ben de ne diyeceğimi bilemiyorum.istersen başka bir dr.a daha görün.ben de amniyo olmuştum 16.haftadan önce olmuyo bildiğim kadarıyla cvs oluyor ama.benim ikilide riskim yaşıma göre yüksekti ama amniyosentez olmamı gerektircek boyutta değildi.malesef 3lü testte riskim yüksek çıktı.taa o zaman 4 sene oldu düşün 1000 tl verdik biz de.ben de ne diyeceğimi şaşırdım.istersen bir kez daha yaptırma şansın varsa yaptır ikili testi.ya da başka bir dr.a görün.sonucu değerlendirin.
yerinde olsaydım hiç zaman kaybetmeden başka bir hastaneye gidip yaptırdığın testten hiç bahsetmeden testi baştan yaptırırdım. bakalım orada sonuç ne olcak, benim içim gıcıklandı senin bu olayı duyunca ama daha önce arkadaşımdan da böyle bişey duymuştum onun bir iş arkadaşının başına da aynı durum gelmiş o başka hastanede testi tekrarlatmış ve sonuç temiz çıkınca bir önceki doktorun sözlerini kendisine söylemiş o doktor ne alakası var herşey normal demiş... çocuk da gayet sağlıklı doğmuş, böyle şeyleri duyunca da tek doktora bağımlı olmamak gerekiyo gibi bana.
Dogru diyorsunnn Artık hastaneler ve doktorlar hasta gözü ile bakmıyor müşteri gözü ile bakıyolar hastalarına ne kadar cok para kopartabilrisek diye..
benim içimde kotu bişe dogmuyor inş bişe yokturrr hepimiz güzel gebelik donemleri olsun inş
yok test yaptırmadım ama turgay bey denen adam midemi bulandırdı ..
ankarada doktorlarla konuştum cvs kesinlikle yaptırma dedi 28 yaşındasın ilk gebeligin bebein ense kalınlıgı 1.3 cıkmış dedi bunlar güzel belirtiler dedi.bunlara baklıırsa 250 /1 ihitmail dedi ..
bana gelsen ben sana cvs yapmam dedi tehlikleli dedi bebek kayıplarına veya en azından elinde kolunda deformansyona ugruyor dedi ... bana kalırsa aklında şüphe kalmaması için 16 haftlarda aminosentez yaptırırsın dedi...
konuştgugm doktarda oktay kaymakdı ..ankarada
ben kararımı verdim aminosentez yaptırcam ozaman kadarda bekliycem
hepimiz için hakkımızda hayrılısı ne ise o olur inşallah
kızılcık umarım hayırlı ve güzel haberlerini bir an önce alırız rabim hepimize huzurlu bir hamileleik geçirmemizi nasip etsin
22 aralıkta bende 2'li ve 3'lü test yaptıracağım ilk hamilelğim olduğu için çok heyecanlı ve kaygılıyım
testin aşamalarını süresini bilen arkadaşlar testi anlatırsa çok sevinirim :44::44:
hepimiz için hakkımızda hayrılısı ne ise o olur inşallah
kızılcık umarım hayırlı ve güzel haberlerini bir an önce alırız rabim hepimize huzurlu bir hamileleik geçirmemizi nasip etsin
22 aralıkta bende 2'li ve 3'lü test yaptıracağım ilk hamilelğim olduğu için çok heyecanlı ve kaygılıyım
testin aşamalarını süresini bilen arkadaşlar testi anlatırsa çok sevinirim :44::44:
kıslar içinizi ferah tutunn ıyı dusunun ıyı olsun ben yıne kustum bu aksam ıyı olmadım yanı devam mıgde bulantısına duramıyorum su anda bulantıdan hersey ıyı olur ınsallah dıye dua edıyorumm
yok test yaptırmadım ama turgay bey denen adam midemi bulandırdı ..
ankarada doktorlarla konuştum cvs kesinlikle yaptırma dedi 28 yaşındasın ilk gebeligin bebein ense kalınlıgı 1.3 cıkmış dedi bunlar güzel belirtiler dedi.bunlara baklıırsa 250 /1 ihitmail dedi ..
bana gelsen ben sana cvs yapmam dedi tehlikleli dedi bebek kayıplarına veya en azından elinde kolunda deformansyona ugruyor dedi ... bana kalırsa aklında şüphe kalmaması için 16 haftlarda aminosentez yaptırırsın dedi...
konuştgugm doktarda oktay kaymakdı ..ankarada
ben kararımı verdim aminosentez yaptırcam ozaman kadarda bekliycem
ikili test yapıyorlar 11 _ 14 haftalar arasında
oncelikle ultarasoyona giriyorsun sonrada kan veriyorsun bukadar
kızılcık yadıklarına çok üzüldüm özeldende mesaj attım...yardıma ve desteğe ihtiyacın olursa biliyosun aynı şehirdeyiz..her zaman yanındayım...allah yardımcın olsun..güzel haberler veririsin inşallah bize..
canım senn test sonuçların nasıldıki..yani rakamsal olark..saol canım benim tşk ederim ilgiline :129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?