2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

aman maşallah de canım nazar değmesin.ben de sanki biraz daha iyiyim bugün.dışarı çıktım alışveriş yaptım gezdim uzun süreden sonra.geçen hafta da 3 gün iyi hissetmiştim.inşallah bu sefer tamamıyle geçer.bulantım bitmedi devam da son 3-4 güne göre daha iyi.bunlar son çırpınışları olsun bulantıların inşallah

ınsallah son olur bunlar canım 3 aya gırmeye az kaldı o zaman bıter ınsallah

yerinde olsaydım hiç zaman kaybetmeden başka bir hastaneye gidip yaptırdığın testten hiç bahsetmeden testi baştan yaptırırdım. bakalım orada sonuç ne olcak, benim içim gıcıklandı senin bu olayı duyunca ama daha önce arkadaşımdan da böyle bişey duymuştum onun bir iş arkadaşının başına da aynı durum gelmiş o başka hastanede testi tekrarlatmış ve sonuç temiz çıkınca bir önceki doktorun sözlerini kendisine söylemiş o doktor ne alakası var herşey normal demiş... çocuk da gayet sağlıklı doğmuş, böyle şeyleri duyunca da tek doktora bağımlı olmamak gerekiyo gibi bana.

test yaptırdın mı peki anlamadım..valla zor karar haklısın ama iyice bi soruştur.

yok test yaptırmadım ama turgay bey denen adam midemi bulandırdı ..

ankarada doktorlarla konuştum cvs kesinlikle yaptırma dedi 28 yaşındasın ilk gebeligin bebein ense kalınlıgı 1.3 cıkmış dedi bunlar güzel belirtiler dedi.bunlara baklıırsa 250 /1 ihitmail dedi ..

bana gelsen ben sana cvs yapmam dedi tehlikleli dedi bebek kayıplarına veya en azından elinde kolunda deformansyona ugruyor dedi ... bana kalırsa aklında şüphe kalmaması için 16 haftlarda aminosentez yaptırırsın dedi...
konuştgugm doktarda oktay kaymakdı ..ankarada

ben kararımı verdim aminosentez yaptırcam ozaman kadarda bekliycem

Dogru diyorsunnn Artık hastaneler ve doktorlar hasta gözü ile bakmıyor müşteri gözü ile bakıyolar hastalarına ne kadar cok para kopartabilrisek diye..

benim içimde kotu bişe dogmuyor inş bişe yokturrr hepimiz güzel gebelik donemleri olsun inş

bence de kötü bişe yok canım bak ankarada konuştuğun doktor da ne güzel konuşmuş içine su serpmiş bi anlamda... ilk hamileliğinde bu kadar korkutucu konuşmalarını da yadırgıyorum ben bazı doktorların... İNŞALLAH bebeklerimiz problemsiz sapasağlam şekilde doğacaklar canım...

hepimiz için hakkımızda hayrılısı ne ise o olur inşallah
kızılcık umarım hayırlı ve güzel haberlerini bir an önce alırız rabim hepimize huzurlu bir hamileleik geçirmemizi nasip etsin
22 aralıkta bende 2'li ve 3'lü test yaptıracağım ilk hamilelğim olduğu için çok heyecanlı ve kaygılıyım
testin aşamalarını süresini bilen arkadaşlar testi anlatırsa çok sevinirim :44::44:

kıslar içinizi ferah tutunn ıyı dusunun ıyı olsun ben yıne kustum bu aksam ıyı olmadım yanı devam mıgde bulantısına duramıyorum su anda bulantıdan hersey ıyı olur ınsallah dıye dua edıyorumm

ikili test yapıyorlar 11 _ 14 haftalar arasında

oncelikle ultarasoyona giriyorsun sonrada kan veriyorsun bukadar

hayırlısı olsun canım ..dualarımız sennle..

ikili test yapıyorlar 11 _ 14 haftalar arasında

oncelikle ultarasoyona giriyorsun sonrada kan veriyorsun bukadar

kızılcık yadıklarına çok üzüldüm özeldende mesaj attım...yardıma ve desteğe ihtiyacın olursa biliyosun aynı şehirdeyiz..her zaman yanındayım...allah yardımcın olsun..güzel haberler veririsin inşallah bize..

saol canım benim tşk ederim ilgiline :129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…