2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Günaydın kızlarr gununuz aydın sabah şerıflerınız hayır olsun ...........

Bugun benım doğum gunummmmm................. çok mutluyum şukurler olsun rabbıme ıçımden benden ve eşımden bır parça ıle bu gunumu yaşattığı ıçın rabbım ınş. Seneye de kucağımda gırmeyı nasıp eder

doğum günün kulu olsun canım..bebişin ve eşinle nice mutlu sağlıklı yıllara...

doğum günün kutlu olsun canım... eşin ve bebeğinle birlikte nice güzel yıllar geçirmeni dilerim...

canım doğum günün kutlu olsun.seneye inşallah bebişinle beraber kutlayacaksınız.

teşekkur ederım ...... Bu arada bana akıl versenıze eşım bu akşam ıçın program duzenlemeyı bana bıraktı ama aklıma hıç bırşey gelmıyo

mutlu yıllar.agınızın tadıgonlunuzunhuzuru olduktan sonra heyerde guzel gececektır zamanfoto cekın ama bebış sabote etmeden son doğmgunum dersınçocukla dısarda zaman gecrmk zor veselam

genelde okuyrm ama pek yazmıyrm.benım ıkıncı mınıgım 12 haftalık suanda bugn ıkılı test ıçın gıttım-burda sadece 3lü yapıyolrmsuzakdoğdaym ben.olsun dedimoda olur:86:sadece ultrason olçumlerını aldılar 3 hafta sonra kan verıp 3lüyütamamlıcaz ınsallah.içerdekı kıpır kıpır pek heyecanlandı bızı gorunce kollar bacalarAllah ım ya valla her bebek ayrı heyecan 10 tane dogurasım vaar
diyecegım o kı sakın canınızı sıkmayın arkadaslar bunlar sadece topluma gore rıskı sınıflandırmaya yarayan belırtecler.amnıyosentezde ehıl ellerde hıç korkulacak bısey degıl.dılerım hepımız saglıkla kavusurz bebıslerımıze
MUTLU ANNE MUTLU BEBEK

aminnn canımmmm..

f

1390 da 1 down sendromu riskin var.yani aynı sonuçlar çıkan 1390 kişiden sadece 1 kişide down sendromu riski var demek.

11537de 1 de trisomy 18 riskin var.çok çok düşük yani.

iyi yani dimi..çizelgede iki gösterge var biri siyah biri beyaz.hangisi bizim acaba.mesela downda yüksek çizgi siyah ve 1:569 beyaz ve kısa olan 1:1390

allah eşin ve bebişinle birlikte bir ömür mutlu bir hayat nasip etsin nice yıllara..:98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…