Günaydın kızlarr gununuz aydın sabah şerıflerınız hayır olsun ...........
Bugun benım doğum gunummmmm................. çok mutluyum şukurler olsun rabbıme ıçımden benden ve eşımden bır parça ıle bu gunumu yaşattığı ıçın rabbım ınş. Seneye de kucağımda gırmeyı nasıp eder
doğum günün kulu olsun canım..bebişin ve eşinle nice mutlu sağlıklı yıllara...
Bugun benım doğum gunummmmm................. çok mutluyum şukurler olsun rabbıme ıçımden benden ve eşımden bır parça ıle bu gunumu yaşattığı ıçın rabbım ınş. Seneye de kucağımda gırmeyı nasıp eder
teşekkur ederım ...... Bu arada bana akıl versenıze eşım bu akşam ıçın program duzenlemeyı bana bıraktı ama aklıma hıç bırşey gelmıyo
teşekkur ederım ...... Bu arada bana akıl versenıze eşım bu akşam ıçın program duzenlemeyı bana bıraktı ama aklıma hıç bırşey gelmıyo
genelde okuyrm ama pek yazmıyrm.benım ıkıncı mınıgım 12 haftalık suanda bugn ıkılı test ıçın gıttım-burda sadece 3lü yapıyolrmsuzakdoğdaym ben.olsun dedimoda olur:86:sadece ultrason olçumlerını aldılar 3 hafta sonra kan verıp 3lüyütamamlıcaz ınsallah.içerdekı kıpır kıpır pek heyecanlandı bızı gorunce kollar bacalar Allah ım ya valla her bebek ayrı heyecan 10 tane dogurasım vaar
diyecegım o kı sakın canınızı sıkmayın arkadaslar bunlar sadece topluma gore rıskı sınıflandırmaya yarayan belırtecler.amnıyosentezde ehıl ellerde hıç korkulacak bısey degıl.dılerım hepımız saglıkla kavusurz bebıslerımıze
MUTLU ANNE MUTLU BEBEK
canım senn test sonuçların nasıldıki..yani rakamsal olark..
ense kalınlıgı 1.3
down sendorumu riski 1/622
t 21 risk : 1/108
bu şekildeydi seninkiler nasıl[
canım 108de 1 trisomi 21 risk çıkmış hiç korkma sen kötü düşünme.sonucun iyi çıkacak görürsün canım.ben çooook duydum böyle
ense kalınlıgı 1.3
bu şekildeydi seninkiler nasıl
ense kalınlıgı 1.3
bu şekildeydi seninkiler nasıl[
canım 108de 1 trisomi 21 risk çıkmış hiç korkma sen kötü düşünme.sonucun iyi çıkacak görürsün canım.ben çooook duydum böyle
benm sonucum ingilizce aklım karıştı anlayamdım iyice.sadece altta yorumda ikisinde de negatif yazıo.
down sendromu riski 1/1390
trisomy 18/13 1:11537
1390 da 1 down sendromu riskin var.yani aynı sonuçlar çıkan 1390 kişiden sadece 1 kişide down sendromu riski var demek.
11537de 1 de trisomy 18 riskin var.çok çok düşük yani.
aminnn canımmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?