- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
Sandada günaydın zeynep nasılsın bu sabah nasıl hıssedıyorsun kendını evdemısın bugun ne yapıcaksın[/QUOTE
canım inan bir anım bir anımı tutmuyor bazen daha iyiyim kısmen.bazen de çok kötü hissediyorum.ruh halim iyiyse o anda daha iyi oluyorum bulantımı bile daha az duyuyorum.sabah uzun zaman sonra çıktım eve alışveriş yaptım.kayınvaldem bende bu hafta oğlumla da ilgileniyor sağolsun.kızım 1 aydır evdesin hadi biraz çıkalım öğleden sonra dedi.kendimi iyi hisseder miyim bilmiyorum.öğlenden sonra daha kötüyüm çünkü inşallah iyi hissederim de biraz hava alırız.sen nasılsın geçti mi başağrın?enerji durumun nasıl?
gunaydınnn canımm
öncelikle bu testin sonuca gore karar vermıyoruz şuanda risk var dendi %100 denmedi
aminosentez yapıldıgında %100 sonuç verecek cocuk saglıklımı degilmi diye ,buda yaklaşık 16 haftalarda oluyor ben şuanda 12 haftadayım ve yapıldıkdan sonra 2 veya 3 hafta sonra cıkıyormuş yaklaşıl 20 haftalara denk geliyor sonuçç
dun doktor bana dediki eger aminosentezde sonuç kötü cıkarsa ve eger istersen gebeligi sonlandırıyoruz
ilk once ilaç veriyourz düşmesi için sonrada suni sancı ile dogurtuyoruzzz
tabiki bu cok zor bir karar ama umarım testin sonucu güzel cıkar ama kötü cıkarsa bizim için ozellikdede benim için buyuk bir yıkım olur 20 haftalık ölu ve sakat bir bebek doguruyorsunnn..
benim kararım sakatlık varsa tabiki gebeligi sonlandırmak bile bile yapılmaz bu dogucak cocugada yazık arkdaşları sokakda oyanarken eglenirken o hasta bir şekilde olucak ..ben bunun yukunu kaldıramam..
sonuç olarak allah hakkımızda hayırlısını versin en başından beri dedigimiz şey saglıklı olsunnnn
benim kararım bu tabiki cok zor bir karar ama diger yandan baklıkdıgında ise digeri daha zorrr
kızlar günaydın.bizde bu hafta sonu gidip bebeğimizi görücez inş.kontrol var yani.testlerimizi götürcez.
hayırlısı ufff çok zor beklemek çok heycanlıyım bian önce çıksada ,gerçi bi kaç saate öğrenicem ama..umarım hepimin iyi olur..
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
canım aldık sonuçları iyi demiş doktor,sadece bi hormon yüksekmiş normale göre onun için 3 lü testi istemiş..tabi ben pinpiriklendim başka doktora da göstericem sonuçları.hormon da Tuhcg miş.bilmem biliyormusun.
gözun aydın canım bak temız cıkmıss allaha sükürr
bilmiyorum ki canım hcg hamilelik hormonu ile alakalı olabilir belki.iyi dediğine göre merak etme.3lü testi zaten genelde yaptırıyo dr.lar.
darısı başımıza canım.ben de haftaya cuma gidicem ikili test için.her şeyden korkar olduk haklısın
allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin..
aminnn cümlemize inşallh durup duurup aglıyorım yaa annemle babamın uzakta oldukları aklıma gelıyo aglıyorum
Kızlar gittim bugun doktora
acıbademe gittim turgay şenere adam direk bana cvs veya aminosentez yapalım dedi
benim özel muaynaneme gel dedi 1200 tl yaparım dedi :S
sanırım burda danışıklı bişe var..
kafam karıştı para içinmi yapıyorlar acaba bunu hastaneye gidiyorum ki ozel hastane adam beni direk özel muaynnenesine cagırıyor karar verin ona gore gelin dedi
şaştım kaldımmm
aminnn cümlemize inşallh durup duurup aglıyorım yaa annemle babamın uzakta oldukları aklıma gelıyo aglıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?