2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızılcık canım sen hiç sıkma canını sağlıklı dünyalar güzeli bir bebeğin olcak canım sen içini rahat tut.hiç kötü düşünme canım olur mu?

kızlar günaydın.bizde bu hafta sonu gidip bebeğimizi görücez inş.kontrol var yani.testlerimizi götürcez.

sen yüreğini ferah tut canım dualarımız seninle...

bilmiyorum ki canım hcg hamilelik hormonu ile alakalı olabilir belki.iyi dediğine göre merak etme.3lü testi zaten genelde yaptırıyo dr.lar.

selam kızlar... ben de 31 aralık veya 1 ocak ta ikili tarama için doktora gidicem, inşalah herşey yolunda gider... bir kaç gündür midem bulanmıyodu ve çıkartmıyodum ama biraz önce yine kötü oldum ya ama Allah'tan yerken kötü olmuyorum eskisi gibi. en kötüsü yerken zorlanmakmış...

Kızlar gittim bugun doktora

acıbademe gittim turgay şenere adam direk bana cvs veya aminosentez yapalım dedi

benim özel muaynaneme gel dedi 1200 tl yaparım dedi :S

sanırım burda danışıklı bişe var..

kafam karıştı para içinmi yapıyorlar acaba bunu hastaneye gidiyorum ki ozel hastane adam beni direk özel muaynnenesine cagırıyor karar verin ona gore gelin dedi

şaştım kaldımmm

canım inan ben de ne diyeceğimi bilemiyorum.istersen başka bir dr.a daha görün.ben de amniyo olmuştum 16.haftadan önce olmuyo bildiğim kadarıyla cvs oluyor ama.benim ikilide riskim yaşıma göre yüksekti ama amniyosentez olmamı gerektircek boyutta değildi.malesef 3lü testte riskim yüksek çıktı.taa o zaman 4 sene oldu düşün 1000 tl verdik biz de.ben de ne diyeceğimi şaşırdım.istersen bir kez daha yaptırma şansın varsa yaptır ikili testi.ya da başka bir dr.a görün.sonucu değerlendirin.

test yaptırdın mı peki anlamadım..valla zor karar haklısın ama iyice bi soruştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…