2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar daha yeni geldim eve

sabah devlet hastanesine gittim igrenç biryer neyse ikili test istedigmi soyledim ..ultarasyona aldı beni direk dedi ki 2.99 mm cok kalın bunun ensesi dedi :S bende dedimki daha gecen carşamba 1.3 cıktı şimdi nasıl boyle cıkar dedim..adam tabi başka yerde test yaptırdıgmı duyunca cıldırdı iptal etti testi yapmıycam dedi sen zaten yaptırmışsn hadi sen git dedi ..gonderi beni 16 haftada gel 3 test yaparız dedi..Ben tabi beynimden vurulmuşa dondum tabi acıbadem testinde 1.3 olcuyo bu adam 2.99 ..acıbadem hst teste hormanlar yuksek cıkınca ben iyiice delirim ..hastanenin onunde yere yıgıldım kaldım eyvah kesin bebekde bişey var die ..eşimi aradım annemi aradım salya sümük ..Annem dediki istannbula gel adam akıllı bi doktora gidelim ..

Sonra daha once duydugum kemal hükmen die bir doktor vardı son umut ona tum evraklarla gidip nedir bu işin aslı diye muaynanesine gittim eşimle ..

anlattık olanları testleri gosterdim dediki birde ben bakim ense kalınlıgına ,

ve baktı 1.7 cıktı gayet güzel dedi beynini gosterdi omuriliklerini gosterdi kalp kapacıklarına midesine
ellerine ayaklarına baktı hatta parmaklarını bile saydı ..

ve ERKEK bebek dedi :)

gayet saglıklı abarmışlar onlar dedi ayrıca acıbademde yapılan testi yanlış hesaplamışlar dedi..normalde senin 1/108 degil riskin 1/500 lerde dedi bebekde gayet saglıklı beyni cok güzel gelişmiş burnu oluşmuş hareketli gayet saglam dedi

16 haftada tekrar gel yine detaylı bir ultrasyon cekelim dedi ona gore tekrar degerlendiririz dedi
eger orda bişe gorursek aminosentez yaparız dedi ama bebek gayet saglıklı dedi ..

yaklaşık 1 saat sürdü ultrasyon hem karnımdan hemde alttan bakıldı detaylı omuriliklerinden tutun beynine kadar herşeyini gorduk .tabi ben cok mutlu oldum içim rahatladı resmen

haberler şimdilik boyle 1 ay sonra bakalım tekrar gidicem

allah şükür saglıklıymışş

Son düzenleme:

devlet hastanesinde yaşadıklarına çok üzüldüm ama geneli böyle işte napalım. ben hiç gitmedim devlete kontrole bu tarz şeyler yaşamaktan korktupum için.ama diğer doktorun anlatııkları ve bebeğin cinsiyetini bu kadar erken öğrenmen süper yaaaa inşallah en kısa sürede bizler de öğreniriz. ama erkek olunca erken öğrenildiğini daha önce de duymuştum genelde kızların ki geç anlaşılabiliyomuş çünkü :) hadi gözün aydın canım bak nasıl hafifledin kuş gibi oldun değdi gitmene yoksa hep stresle yaşayacaktın bir ay boyunca. senin adına çok mutluyum canım inşallah üçlü test de çok çok iyi sonuçlar alırsın. acıbademde yapılanları da aklım almıyo o kadar da güveniriz aslında ne kadar ayıp bişey yahu...

kızlar yardımınıza ihtiyacım varrr 2 li test için anadolu yakasında önerebileceğiniz bir hastane varmı?tabi ücretinide yazarsanız çook sevinirim:))

gözün aydın canım..inşallah bizde bu güzel haberi alırız.bu arada senin bebiş kaç aylık?cinsiyeti çok erken öğrenebilmen güzel bir süpriz olmuş:))))

kızılcık çok sevındım canım benım rabbım sağ sağlım kucağına almayı nasıp edıcektır dualarını eksık etme

kızlar yardımınıza ihtiyacım varrr 2 li test için anadolu yakasında önerebileceğiniz bir hastane varmı?tabi ücretinide yazarsanız çook sevinirim:))

arkadaşım hoşgeldın aramıza sen normalde nereye gıdıyorsun sureklı kontorllerıne ben çakmak erdeme gıdıyorum

gözün aydın kızılcık
oyy yazının başlarında epey bi gerildim neyse çok şükür hayırlı haberler almışsın daha nice güzel hayırlı haberler almaya (hepimiz için) darısı bizlerin başına inşallah

cok sevındım canım benım allah kucagına almayı nasıp eder ınsallah saglıklı bı sekılde bende bugun gıttım ama daha ogrenemedık doktor bısey demedı elını kolunu orasını burasını gosterdıı

kızılcık ıı haberlerle gelmene cook sevındım. umarım hayırlısıyla hepımız bebeklerımızı alırız kucaklarımıza bende bu hafta sonu gıdecegım doktora ıkılı test ıcın gerılıyorum acıkcası
buarada devlet hastanesıne bende gıttım bır kere, psman oldum .hepsını kotulemek ıstemıyorum ama benım basta kese gorundu .olması gereken hafta bebek gorunmedı .bende 1 hafta sonra devlete gıdeyım dedım .evde duramıyrdm ,gıttım aynı anda 3 kısıyı bırden alıyrlar .bırı gıyınırken dıgerı yatıyr adam keseyı bıle goremedı ve bana nerdeyse adat duzenleyıcı verıyordu ben tabı daha kotu cıktım yanı demek ıstedıgım orda bambaska bır muamele dıger doktora gıtmen cok ıı olmus cok sevındım senın adına

canım benim çok sevindim...inşallah 16 haftada da herşey olumlu olur,ben de 3 lüyü yaptırıcam allah hepimizn yardımcısı olsun..bebeklerimizi sağlık ve sıhhatli doğurmayı nasipp etsin..

merhaba kızlar. Allah hepinize bebeğinizi sağlık ve sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. umarım benim çektiğimi sizler çekmezsiniz ve bu kutsal yolda önünüze hiç bir engel çıkmadan yolunuzu tamamlarsınız.

2 hafta önce 9 haftalık bebeğimi "kalp atışları durduğu" için aldılar benden! dilerim ki; Allah'ım bebek isteyen hiç bi anneye bunları yaşatmasın. hepinizi öpüyorum, dualarım sizinle.

bana da şans dileyin belki "x ayı hamişleri" olarak bi başlık da ben açarım zamanla. kısmet. hayırlı günler güzel hamilelikler...

çok üzüldüm canım..allah en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah..

canım devlette hangi doktora gittin....çok kötü ya gerçekten öyle davranmaları..sonuçta tabiki bir kaç doktora birden gideceksin ve içini rahatlatmak ve gerekeni yapmak için uğraşacaksın neden böyle davranırlar anlamam..devletteki doktorun hasta ayırma gibi bi lüksü yok..ama malesef durum bu...kemal hükmen aynı zamnada sakarya hastanesinde çalışıyo..ordada gidip muayene olabilirsin...çok geçmiş olsun bozma moralini..öenmli olan bebişinin senle ve saplıklı olması hem bu taramlar erken teşhis için bir tanı değerinde değil....

ergül sivri diye bir doktor biyandan beni ultrasona aldı biyandan hemşire ile karakovan balının kilosundan bahsediyor hemşire ile :S

adamın umrunda degil yani acıbademdeki doktorları zaten şikayet ettim

bunuda şikayet edersem adım şikayetciye cıkıcak:):)

günaydın arkadaşlar
10 aralık günü bebeğimi kürtajla aldılar. tam 1o aralıkta 11. gebelik haftama girecektim kısmet değilmiş bebeğim öleli 5 gün olmuş yani yaklaşık 5 aralık günü kalbi durmuş. hani ben size demiştimya bir sabah uyandım kalbim kasıklarımda atıyormuş gibi hissediyorum diye. galiba o gün kalbi durdu bebeğimin Allah kimseye yaşatmasın Allah bebeklerinizi size bağışlasın ve hayırlı zamanda sağlıkla yenisini versin Allah bize de

offf offf o kadar iyi anlıyorum ki seni taf. zaman duruyor o esnada ve etrafında olan her şeyi yavaş çekime almışlar gibi anlık şoklar yaşıyorsun. idrak etmesi uzun, inanması güç, sindirebilmesi zor oluyor bu haberin. konduramıyorsun. bi daha bakın diye yalvarıyor, hayır almayın bebeğimi benden diye ağlıyosun. gün geçtikçe herşey sana bebeğini hatırlatıyor, boş boş baktığın bi filmde bile illaki birileri düşük yapıyor sanki sana nazire yaparcasına. hayat işte. bizi zorluyor.

ne dedi peki doktorun? patolojiye gitti mi sonuç çıktı mı? (gerçi daha çok yeni 1 ayı buluyor sonuçların çıkması) ben p.tesi günü kontrole gittim rahim toparlanmış çizgi halinde kanaman var normal dedi doktorum. 30 aralıkta tekrar çağırdı pataloji sonuçlarını ve ne zaman tekrar hamile kalabilirim ne yapmam gerekiyor bunları konuşacağız.

"üzülme, hayırlısı değilmiş" gibi teselli cümleleri boş ve anlamsız geliyor şimdilik bizlere biliyorum. acını anlıyor ve paylaşıyorum. ama en kısa zamanda başka bi ayın başka mutlu gebeleriyle buluşacağımıza innaıyorum. sağlıcakla ve umutlu kal. öpüyorum...

teşekkür ederim ne güzel tercüman olmuşsun duygularıma patolojik olarak incelemişler birşey çıkmamış doktor öyle söyledi ama genetik olarak inceletmedik hem çok pahalıydı hem ilk düşükte gerek yok dedi doktor. bende kürtajdan sonra kanama olmadı akıntımın rengi turuncumsuydu sadece dün kontrolüm vardı doktor bir miktar kan pıhtısı kalmış içerde onu atmamız gerekiyor dedi bir ilaç verdi dün içer içmez azcık kanamam oldu bugün tekrar içeceğim akşama doktoruma bilgi verip kanamam olduysa ilacı içmeyi keseceğim verdiği ilaç ülser ilacıymış o ilaç düşüğe sebep olurmuş rahimde kasılma yaparak. amin inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza senin ne kadar oldu bebeğini kaybedeli ? kaç haftalıktın bebeğin alındığında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…