2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Yarın ıçın gıdıcektım aslında 12.haftaya kadar dayanamadım gıdıp gormek ıstıyorum sağ sağlımmı ne yapıyor dıyo özledım :)) kendı doktoruma 12. Haftada gıdıp yarın başka yeremı gıtsem kızlar ??

olabılır canım ıkı doktor hem bakalım ıkısıde aynı seyımı dıycekler onuda test edersın hangısı ıyı onuda anlarsın mantıklı aslında hem bu sayede bebegınıde gorursun :)

olabılır canım ıkı doktor hem bakalım ıkısıde aynı seyımı dıycekler onuda test edersın hangısı ıyı onuda anlarsın mantıklı aslında hem bu sayede bebegınıde gorursun :)

senınkınemı gıtmse o zaman c.tesı varmıkı sabahdan çunku eşımde gelmek ıstıcektır mecbur yarın gıdıcem

aradım sordum yarın saat 10 ıle 13 arası ordaymış zeycan hn pekı makınasında kalp atış sesını duyabılıcekmıyım benımkınde duyamamıştım :)

evet canımcım dun bebegımı gordumm doktor dedı bak el sallıyo kafasını kolunu kalbını heryerını gosterdı bı cınsyetı goremedık :)

slm anne adayları bende ekim ayı hamişiyim, birde kızım var 4 yaşında, şimdilik herşey yolunda gidiyor benim, 2 li 3 lü sonuçlarımı yazarım burdan, hepinize sağlıklı, hayırlı doğumlar diliyorum, artık bende buralardayım...

evet canımcım dun bebegımı gordumm doktor dedı bak el sallıyo kafasını kolunu kalbını heryerını gosterdı bı cınsyetı goremedık :)

maşallah ona kimisi erkenden öğreniyo öyle çok özeniyorum ki onlara bir arkadaşım 4 ayı doldurdu hala öğrenememiş inşallah bizim o kadar uzun sürmez insan merak ediyo napalım aslında ikisine de razıyız ama bilmek de istiyoruz :) son gittiğimde geçen cuma günü kolunu ayağını kafasını kalbini falan bana da göstermişti doktor bak nasıl hareketli demişti :) ne heyecan oluyo amaaaa...

hayırlısıyla ınsallah erkekelr erkenden bellı oluyomusda kızlar gecıkıyomus benım arkadasım 5 ıncı ayında bellı oldu kız oldugu ınsallah bızde ogrenırız hayırlısıyla benımde dayımın kızı dogum yaptıı yarın oraya gıtcez bızde karsıyaa bebek gormeye

Allah onların bebeklerini de analı babalı büyütsün inşallah sen şimdi nasıl duygulanırsın yeni doğmuş bebeği görünce ben tv de bile görünce gözlerim hemen doluveriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…