günaydın arkadaşlar
10 aralık günü bebeğimi kürtajla aldılar. tam 1o aralıkta 11. gebelik haftama girecektim kısmet değilmiş bebeğim öleli 5 gün olmuş yani yaklaşık 5 aralık günü kalbi durmuş. hani ben size demiştimya bir sabah uyandım kalbim kasıklarımda atıyormuş gibi hissediyorum diye. galiba o gün kalbi durdu bebeğiminAllah kimseye yaşatmasın Allah bebeklerinizi size bağışlasın ve hayırlı zamanda sağlıkla yenisini versin Allah bize de
teşekkür ederim ne güzel tercüman olmuşsun duygularımapatolojik olarak incelemişler birşey çıkmamış doktor öyle söyledi ama genetik olarak inceletmedik hem çok pahalıydı hem ilk düşükte gerek yok dedi doktor. bende kürtajdan sonra kanama olmadı akıntımın rengi turuncumsuydu sadece dün kontrolüm vardı doktor bir miktar kan pıhtısı kalmış içerde onu atmamız gerekiyor dedi bir ilaç verdi dün içer içmez azcık kanamam oldu bugün tekrar içeceğim akşama doktoruma bilgi verip kanamam olduysa ilacı içmeyi keseceğim verdiği ilaç ülser ilacıymış o ilaç düşüğe sebep olurmuş rahimde kasılma yaparak. amin inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza senin ne kadar oldu bebeğini kaybedeli ? kaç haftalıktın bebeğin alındığında?
canım benim geçmiş olsun
en kısa sürede tekrar saglıklı bir hamilelelik geçirmen dilyegi ile
herşeyde bir hyr vardır unutma
Kızlar bırde kaç gundur sorucam sıze unutuyorum benım karnımın ıçı acıyor mesela öksurduğumde yada hareket ederken yururken yatakda dönerken boyle çekılmıcek çok acı veren bırşey değil ama hafıf ıçınde yara varmış sankı gıbı ıçten ıçe sızlıyo sızde varmı boyle bır şikayet sızde normalmııı
kızlar daha yeni geldim eve
sabah devlet hastanesine gittim igrenç biryer neyse ikili test istedigmi soyledim ..ultarasyona aldı beni direk dedi ki 2.99 mm cok kalın bunun ensesi dedi :S bende dedimki daha gecen carşamba 1.3 cıktı şimdi nasıl boyle cıkar dedim..adam tabi başka yerde test yaptırdıgmı duyunca cıldırdı iptal etti testi yapmıycam dedi sen zaten yaptırmışsn hadi sen git dedi ..gonderi beni 16 haftada gel 3 test yaparız dedi..Ben tabi beynimden vurulmuşa dondum tabi acıbadem testinde 1.3 olcuyo bu adam 2.99 ..acıbadem hst teste hormanlar yuksek cıkınca ben iyiice delirim ..hastanenin onunde yere yıgıldım kaldım eyvah kesin bebekde bişey var die ..eşimi aradım annemi aradım salya sümük ..Annem dediki istannbula gel adam akıllı bi doktora gidelim ..
Sonra daha once duydugum kemal hükmen die bir doktor vardı son umut ona tum evraklarla gidip nedir bu işin aslı diye muaynanesine gittim eşimle ..
anlattık olanları testleri gosterdim dediki birde ben bakim ense kalınlıgına ,
ve baktı 1.7 cıktı gayet güzel dedi beynini gosterdi omuriliklerini gosterdi kalp kapacıklarına midesine
ellerine ayaklarına baktı hatta parmaklarını bile saydı ..
ve ERKEK bebek dedi :)
gayet saglıklı abarmışlar onlar dedi ayrıca acıbademde yapılan testi yanlış hesaplamışlar dedi..normalde senin 1/108 degil riskin 1/500 lerde dedi bebekde gayet saglıklı beyni cok güzel gelişmiş burnu oluşmuş hareketli gayet saglam dedi
16 haftada tekrar gel yine detaylı bir ultrasyon cekelim dedi ona gore tekrar degerlendiririz dedi
eger orda bişe gorursek aminosentez yaparız dedi ama bebek gayet saglıklı dedi ..
yaklaşık 1 saat sürdü ultrasyon hem karnımdan hemde alttan bakıldı detaylı omuriliklerinden tutun beynine kadar herşeyini gorduk .tabi ben cok mutlu oldum içim rahatladı resmen
haberler şimdilik boyle 1 ay sonra bakalım tekrar gidicem
allah şükür saglıklıymışş
gunaydın demıyorum bu sabah hep kotu haberler alınmış rabbım hepınıze sabırlar versın kızlar
işte benım hep bahsettığım korkum kanama belırtısı olmadan cocuğun kalbının durmuş olması herkez yok oyle bırşey dedı ama bak varmış korkuyorum.......
canım ama yine de anormal belirtiler oluyormuş bak adengokçenin de taf ın da değişik belirtileri olmuş ki ayrıca adengokçe o hafta kaç kere doktora gittiği halde anlaşılamamış. sen daha önce doktor kontrol sürelerinin uzun olmasından dolayı korktuğunu söylemiştin ama bak haftada iki üç kontrole gittiği halde bile olmuş. yani oluca varsa oluyo alnımızda ne yazıyorsa onu yaşıyoruz aslında hepimiz korkuyoruz elbette ama bu korkuyu bi şekilde bastırmalıyız herşey olucana varıyo içini rahat tut ve dualarını eksik etme bebeğin için elimizden gelen bu sadece. öyleyse her dakika bunu düşünerek kendimizi üzmemeliyiz bundan bebeklerimiz de etkilenir hem.
Kızlar bırde kaç gundur sorucam sıze unutuyorum benım karnımın ıçı acıyor mesela öksurduğumde yada hareket ederken yururken yatakda dönerken boyle çekılmıcek çok acı veren bırşey değil ama hafıf ıçınde yara varmış sankı gıbı ıçten ıçe sızlıyo sızde varmı boyle bır şikayet sızde normalmııı
Çok sevindim ...Allah tan umut kesilmiyor ...Ben inanıyorumki 1 ay sonrada kötü bişey çıkmayacak..sende hep olumlu düşün arkadaşım..Herşey gönlüne göre olsun..
gunaydın demıyorum bu sabah hep kotu haberler alınmış rabbım hepınıze sabırlar versın kızlar
işte benım hep bahsettığım korkum kanama belırtısı olmadan cocuğun kalbının durmuş olması herkez yok oyle bırşey dedı ama bak varmış korkuyorum.......
gamze çakmak erdemde çok ıyı doktorlar var özellıkle ayşe hn. cok ıyı ama çok kalabalık o yuzden onu sıkıştığımda tercıh edıcem funda ayşe dıye bır doktor var o soğuk kanlı ama ışının ıyısını yapıyormuş ben yasemın e gdıyorum guleryuzlu çok detaycı benımle ve eşımle guzel ılgılenıyor ıkımızede tek tek acıklama yapıyor ona devam etmeyı duşunuyorum bu doktorların hepsının bır arkadaşımda geçmışı var benım coğu arkadaşlarıım bu doktorlarda doğum yaptı hepsı çok memnun ısımı aklıma gelmeyenlerde var ıyı olan ama adalet bırde bırı daha vardı onlar pek ıyı değillermış ama ben derımkı tekrar bır dene orayı hep dığerlerıne gore çok pahalı değil randevu ıle gıdebılıyorsun çok sıra beklemıyorsun bırde doğum hastanesı gıbı bırşey oldu
canım ben de erdemde özlem ve emel hanıma gittim ve hatta funda ayşeye de gittim hiç biri yeternce ilgili diil ve çok kalabalık oyüzden oraya gitmiyorum.şimdi ümraniye hospitalium a gidiyorum..
funda ayşeyı ben o yuzden bıraktım ılgısız gıbı ama ışınde ıyı aslında ben çok sıcak kanlıyım benım karşımdakı konuşmalı anlatmalı ılgılenmelı ben o yuzden yasemıne gıdıyorum çok memnun kaldım bırde ben şunu fark ettım kızlar doktorlar tek gelımlık hastaqya soğuk davranıyorlar cunku gunde kaç yuz kışı muyayene olupş gıdıyo
sureklı hastalarına daha farklı davranıyorlar daha çok ılgılenıyorlar ıstersen gel yarın benım randevum var sende muyayene olursun denemış olurun doktoru hem tanışmış oluruz :)))
kızlar sakın sakın "bakın onların da belirtisi yokmuş ama bebeklerini kaybetmişler" diye söylenip negatif düşünmeyin. Zira ben bebeğimin ölümünü sadece negatif düşünceye bağlıyorum. çünkü kendi hamileliğimi yeni öğrendiğimde kuzenimin doğmuş ve 6 aylık bebeğinde çok kötü ve tedavisi olmayan bi hastalığı olduğunu öğrendik. Ben hamileyim diye en son bana söylediler ama o kadar etkilendim ki bundan, o günden sonra sürekli rüyalarımda bebeğimi kaybettiğimi görüyordum. Hastalık genetik bi hastalık olduğundan benim bebeğimde de olacağından korkuyordum ve artık psikoljim o kadar bozulmuştu ki dakika başı tuvalete gidip kan görmeyi bekliyordum. Hamilelikte psikoloji çok önemli kızlar. Ben de bebeğim de sağlıklıyız diyin. Hiç birinize bişey olmayacak allah'ın izniyle. Moralinizi bozduğum için de çok kötü oldum yine. Herkesten özür dilerim sadece paylaşmak istedim. Insan böyle durumlarda herkes acımı paylaşsın diye düşünüyor ama ben gerçekten kötü bi platform seçtim sanırım. Tekrar özür dilerim
saol canm..şuanki doktorumdan memnunum ben..sürekli değiştirmek de istemiorum inşallah iyi bi şeklde devam eder.
mesajlarınızı okudum sımdı kızlar hepınıze gecmıs olsun cok uzuldum valla allah kımseye yaşatmasın ınsallah tekrar hamıle kalırsınız tez zamanda bende kuskuda kalmamk ıcın doktorlar ayda bı kere dıyo ama sız bence 15 gund ebı falan gıdın hem bebegımı gormeye geldım dersınız bsıey olmaz ben dun gıttım mesela 15 gun olmustu gordum rahatladım ben umranıye son durakta umran polıkınlıgıne gıdıyorum zeycan hanım var kapalı bı bayan cok ılgılenıyo herseyle afıyet hastanesınd edogum yaptırıyomus bekı sureklı ona gıderım ben afıyet hastanesıde cok ıyı bı hastane gıdenler varsa bılırler
kızlar sakın sakın "bakın onların da belirtisi yokmuş ama bebeklerini kaybetmişler" diye söylenip negatif düşünmeyin. zira ben bebeğimin ölümünü sadece negatif düşünceye bağlıyorum. çünkü kendi hamileliğimi yeni öğrendiğimde kuzenimin doğmuş ve 6 aylık bebeğinde çok kötü ve tedavisi olmayan bi hastalığı olduğunu öğrendik. ben hamileyim diye en son bana söylediler ama o kadar etkilendim ki bundan, o günden sonra sürekli rüyalarımda bebeğimi kaybettiğimi görüyordum. hastalık genetik bi hastalık olduğundan benim bebeğimde de olacağından korkuyordum ve artık psikoljim o kadar bozulmuştu ki dakika başı tuvalete gidip kan görmeyi bekliyordum. hamilelikte psikoloji çok önemli kızlar. BEN DE BEBEĞİM DE SAĞLIKLIYIZ diyin. hiç birinize bişey olmayacak Allah'ın izniyle. Moralinizi bozduğum için de çok kötü oldum yine. herkesten özür dilerim sadece paylaşmak istedim. insan böyle durumlarda herkes acımı paylaşsın diye düşünüyor ama ben gerçekten kötü bi platform seçtim sanırım. tekrar özür dilerim
benm gittiğim hastahanenn tkarşısında sayılr ama nasıl bilmiyorum canm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?