2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım benim geçmiş olsun

en kısa sürede tekrar saglıklı bir hamilelelik geçirmen dilyegi ile

herşeyde bir hyr vardır unutma

metiler mi kullandığın ilaç acaba? benim bildiğim metiler veriliyor kürtaj olan kadınlara. senelerin ilacıymış. benim ki çok garipti. lekelenme tarzı kanamam başlamadan 5 gün önce kontrolüm vardı. herşey süperdi. hiç bir sorun yoktu. bebeğin gelişimi gayet düzgündü. sonra bi sabah işe gitmek için kalktığımda tuvalete girdiğimde peçetede hafif kahverengi bi kan gördüm. şoka girdim tabi derhal hastaneye gittik. kendi doktorum amerikada olduğundan nöbetçi doktor, "hiç bi sorun olmadığını böyle lekenmelerin 8 ve 9 haftada olabileceğini" söyledi.içim rahatladı çünkü ne kan ne de sancım vardı. akşam yine rahat duramadım ve başka bi doktora gittim. bu seferki doktor yine bebeğin yerinde olduğunu bebekle ilgili bi problemin olmadığından bahsetti istirahat ve çeşitli ilaçlar verip lekenme uzun sürerse p.tesi yine gelmemi söyledi. 4 gün boyunca yattım suyumu bile kaynanamla annem ayağıma kadar getirdiler sağolsunlar. en son p.tesi kendi doktorum gelince özele gittik. üstten baktı bir de vajinal ultrasyon deniyecem dedi. bi aksilik olduğunu anladım ama insan konduramıyor işte. alttan uzun süre baktı ve "gökçe üzgünüm ama kalp atışlarını alamıyorum" dedi. ertesi gün 2 aralık'ta kadın doğum hastanesinde kürtajım yapıldı. hayatımın silinmesini istediğim tek saatleri o saatlerdir. dilerim Allah'tan bi daha yaşamayız bu manevi sancılı süreci. 2 haftadır benden uzak, ama adı gibi cennette küçük aden'im..

bebeğini kaybeden anneler için çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah ama o melekler şu an cennetteler ve sizi bekliyorlar. inşallah bir sonraki hamileliğiniz çok sağlıklı olur.

gunaydın demıyorum bu sabah hep kotu haberler alınmış rabbım hepınıze sabırlar versın kızlar

işte benım hep bahsettığım korkum kanama belırtısı olmadan cocuğun kalbının durmuş olması herkez yok oyle bırşey dedı ama bak varmış korkuyorum.......

gamze çakmak erdemde çok ıyı doktorlar var özellıkle ayşe hn. cok ıyı ama çok kalabalık o yuzden onu sıkıştığımda tercıh edıcem funda ayşe dıye bır doktor var o soğuk kanlı ama ışının ıyısını yapıyormuş ben yasemın e gdıyorum guleryuzlu çok detaycı benımle ve eşımle guzel ılgılenıyor ıkımızede tek tek acıklama yapıyor ona devam etmeyı duşunuyorum bu doktorların hepsının bır arkadaşımda geçmışı var benım coğu arkadaşlarıım bu doktorlarda doğum yaptı hepsı çok memnun ısımı aklıma gelmeyenlerde var ıyı olan ama adalet bırde bırı daha vardı onlar pek ıyı değillermış ama ben derımkı tekrar bır dene orayı hep dığerlerıne gore çok pahalı değil randevu ıle gıdebılıyorsun çok sıra beklemıyorsun bırde doğum hastanesı gıbı bırşey oldu

Kızlar bırde kaç gundur sorucam sıze unutuyorum benım karnımın ıçı acıyor mesela öksurduğumde yada hareket ederken yururken yatakda dönerken boyle çekılmıcek çok acı veren bırşey değil ama hafıf ıçınde yara varmış sankı gıbı ıçten ıçe sızlıyo sızde varmı boyle bır şikayet sızde normalmııı

bende de oluyo canım normalmiş. hatta hapşururken baya şiddetli bir acı oluyo karnımın içinde.

Çok sevindim ...Allah tan umut kesilmiyor ...Ben inanıyorumki 1 ay sonrada kötü bişey çıkmayacak..sende hep olumlu düşün arkadaşım..Herşey gönlüne göre olsun..

oluyor tabi bendede zaten herkezde oluyor cunku rahim buyuyor hafiften gayet normal vucut yabancı bir cisme alışıyor buyuyor sıkıntı etme kendine

Çok sevindim ...Allah tan umut kesilmiyor ...Ben inanıyorumki 1 ay sonrada kötü bişey çıkmayacak..sende hep olumlu düşün arkadaşım..Herşey gönlüne göre olsun..

amin canım inş

canım ben de erdemde özlem ve emel hanıma gittim ve hatta funda ayşeye de gittim hiç biri yeternce ilgili diil ve çok kalabalık oyüzden oraya gitmiyorum.şimdi ümraniye hospitalium a gidiyorum..

canım ben de erdemde özlem ve emel hanıma gittim ve hatta funda ayşeye de gittim hiç biri yeternce ilgili diil ve çok kalabalık oyüzden oraya gitmiyorum.şimdi ümraniye hospitalium a gidiyorum..

funda ayşeyı ben o yuzden bıraktım ılgısız gıbı ama ışınde ıyı aslında ben çok sıcak kanlıyım benım karşımdakı konuşmalı anlatmalı ılgılenmelı ben o yuzden yasemıne gıdıyorum çok memnun kaldım bırde ben şunu fark ettım kızlar doktorlar tek gelımlık hastaqya soğuk davranıyorlar cunku gunde kaç yuz kışı muyayene olupş gıdıyo
sureklı hastalarına daha farklı davranıyorlar daha çok ılgılenıyorlar ıstersen gel yarın benım randevum var sende muyayene olursun denemış olurun doktoru hem tanışmış oluruz :)))

kızlar sakın sakın "bakın onların da belirtisi yokmuş ama bebeklerini kaybetmişler" diye söylenip negatif düşünmeyin. zira ben bebeğimin ölümünü sadece negatif düşünceye bağlıyorum. çünkü kendi hamileliğimi yeni öğrendiğimde kuzenimin doğmuş ve 6 aylık bebeğinde çok kötü ve tedavisi olmayan bi hastalığı olduğunu öğrendik. ben hamileyim diye en son bana söylediler ama o kadar etkilendim ki bundan, o günden sonra sürekli rüyalarımda bebeğimi kaybettiğimi görüyordum. hastalık genetik bi hastalık olduğundan benim bebeğimde de olacağından korkuyordum ve artık psikoljim o kadar bozulmuştu ki dakika başı tuvalete gidip kan görmeyi bekliyordum. hamilelikte psikoloji çok önemli kızlar. BEN DE BEBEĞİM DE SAĞLIKLIYIZ diyin. hiç birinize bişey olmayacak Allah'ın izniyle. Moralinizi bozduğum için de çok kötü oldum yine. herkesten özür dilerim sadece paylaşmak istedim. insan böyle durumlarda herkes acımı paylaşsın diye düşünüyor ama ben gerçekten kötü bi platform seçtim sanırım. tekrar özür dilerim

saol canm..şuanki doktorumdan memnunum ben..sürekli değiştirmek de istemiorum inşallah iyi bi şeklde devam eder.

mesajlarınızı okudum sımdı kızlar hepınıze gecmıs olsun cok uzuldum valla allah kımseye yaşatmasın ınsallah tekrar hamıle kalırsınız tez zamanda bende kuskuda kalmamk ıcın doktorlar ayda bı kere dıyo ama sız bence 15 gund ebı falan gıdın hem bebegımı gormeye geldım dersınız bsıey olmaz ben dun gıttım mesela 15 gun olmustu gordum rahatladım ben umranıye son durakta umran polıkınlıgıne gıdıyorum zeycan hanım var kapalı bı bayan cok ılgılenıyo herseyle afıyet hastanesınd edogum yaptırıyomus bekı sureklı ona gıderım ben afıyet hastanesıde cok ıyı bı hastane gıdenler varsa bılırler

sacmalama canım paylaşman bılgılendırmen çok guzel çok sağol bız sadece ıyı gunler ıçın değil kotu gunler ıçınde burdayız dert etme kendıne aramızda her zaman yerın var bır bırbırımıze destek olmak ıçın burdayız

benm gittiğim hastahanenn tkarşısında sayılr ama nasıl bilmiyorum canm..

canım benim yaa sen ne kadar iyi niyetli bir insansın kıyamam sana elbette paylaşacaksın bizimle yaşadıklarını onun için burdayız bizler değil mi. hep iyi şeyler olmuyor ki hayatta herşey başımıza gelebilir her duruma hazırlıklı olmalıyız hayatın gerçekleri ne yazık ki böyle. ama sen de kendini boş yere suçlama inan ki kaderimiz ne ise onu yaşıyoruz senin bebeğinin de erkenden cennete gitmesinin mutlaka bir nedeni vardır Allah sevdiği kullarını erken yanına alır derler büyükler. Sen içini ferah tut bir gün mutlaka kavuşacaksın bebeğine ve en kısa sürede yeniden hamile kalmanı bu sefer çok sağlıkla dünyaya getirmeni diliyorum... Herşey o temiz kalbin gibi tertemiz olsun inşallah....

benm gittiğim hastahanenn tkarşısında sayılr ama nasıl bilmiyorum canm..

sen hospıtalıuma mı gıdıyosun orasıda cok guzel bı hastane tuba hanım var dogum ıcın gelıyo oraya ozel doktor hastanenın cevresınd ebı yerde muaynehanesı ıkısıde cok guzel bence ben begenıyorum ama tabıkı daha erken bunlar ıcın once doktor cok ıyı olmalı ılgılenmelı hersey ıcın ben ümran polıkınlıgındekı doktorumdan cok memnunum hem pahalıda degıl hem özel ılgılenıyo kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…