Allah onların bebeklerini de analı babalı büyütsün inşallah sen şimdi nasıl duygulanırsın yeni doğmuş bebeği görünce ben tv de bile görünce gözlerim hemen doluveriyo
amin canım sagol ay tvde gormeyı bırak senın yazını okurken bıle gozlerım doldu zaten aglamaya yer arıyorumm :) neyse ama ıyım bu aralar doktordan bı bulantı ılacı aldım rahatım allaha sukur allah nazardan saklasınn dantel öruyorum oylesınebos bos tepsı ortusu bos oturmıyım oyalanıyım dıyee
maşallah ona kimisi erkenden öğreniyo öyle çok özeniyorum ki onlara bir arkadaşım 4 ayı doldurdu hala öğrenememiş inşallah bizim o kadar uzun sürmez insan merak ediyo napalım aslında ikisine de razıyız ama bilmek de istiyoruz :) son gittiğimde geçen cuma günü kolunu ayağını kafasını kalbini falan bana da göstermişti doktor bak nasıl hareketli demişti :) ne heyecan oluyo amaaaa...
benmde 12 hatfada gittiğimde erkek bence demişti ama biraz daha büyürse kesin sölerim demişti..yani erken öğrensek de yine emin olamıyoruz,yanılma payları olabilirmiş doktor öyle dedi..
aaaa hayırlısı inşallah ama bir bildiği olmadan da konuşmaz herhalde doktor böyle bir konuda az önce arkadaşımla konuştum 11+5 günlük dün doktora gitmiş sanırım kız bebek demiş doktoru şok oldum ne kadar erken ve hem de kız bebekler daha geç öğrenilir diye de biliyoruz ya hep şaşırsım duyunca haliyle onun da içine kız doğuyomuş olabilir belki :) benim de içime hep erkek gibi doğuyo bakalım ben de iki hafta sonra gidicem 13. haftam olacak erkekse belki anlayabilir doktor :)
karar verdık kızlar eşımle kendı doktoruma gıdıcem yarın sabah rabbım kısmet ederse bebışımız gorcezzz kendı doktoruma gıdıyorum cunku benım tansıyonum falan olduğu ıçın ıyı bır takıp gerekıyo daldan dala atlamayalım dedı eşım haklı aslında kızlarr ben ınanılmaz heyecanlıyım hanı yıllardır gormedığınız bır sevdığını gorceğınız zaman heyecanlarnısınızya bu da sankı oyle cok ozledım :)) acaba şeklı şemalı bellı olmuşmudur bende ellerını ayaklarını gorebılcekmıyım
hayırlısı ınsallh canım doktordan doktora bebekden bebege fark eder belkı canım bende dun gıttım ama ıkıhafta sonra fln yıne gıderım belkı gorunur bıseylerr :)
aaaa hayırlısı inşallah ama bir bildiği olmadan da konuşmaz herhalde doktor böyle bir konuda az önce arkadaşımla konuştum 11+5 günlük dün doktora gitmiş sanırım kız bebek demiş doktoru şok oldum ne kadar erken ve hem de kız bebekler daha geç öğrenilir diye de biliyoruz ya hep şaşırsım duyunca haliyle onun da içine kız doğuyomuş olabilir belki :) benim de içime hep erkek gibi doğuyo bakalım ben de iki hafta sonra gidicem 13. haftam olacak erkekse belki anlayabilir doktor :)
karar verdık kızlar eşımle kendı doktoruma gıdıcem yarın sabah rabbım kısmet ederse bebışımız gorcezzz kendı doktoruma gıdıyorum cunku benım tansıyonum falan olduğu ıçın ıyı bır takıp gerekıyo daldan dala atlamayalım dedı eşım haklı aslında kızlarr ben ınanılmaz heyecanlıyım hanı yıllardır gormedığınız bır sevdığını gorceğınız zaman heyecanlarnısınızya bu da sankı oyle cok ozledım :)) acaba şeklı şemalı bellı olmuşmudur bende ellerını ayaklarını gorebılcekmıyım
görürsün canım kaç haftalık oldu şimdi sennkii?
yarın gıttığımde 10 + 2 olmuş olucak gorurmuyum ???
yarın gıttığımde 10 + 2 olmuş olucak gorurmuyum ???
bebegı gorursunuz ama cınsıyetı zor bence ama yınede bellıolmaz canım ben daha 11 haftalıgım bıdahakıne ınsallah
ayy cınsıyet demeyın bana eşımle onun tartışmasını halen yapıyoruz ben hastanede kucağıma ılk aldığımda kokusunu ıçıme çekerken oğrenmek ıstıyorum cınsıyetını ve herkesın bırbırıne aaa kız yada aa erkek olmuş demesını ıstıyorum ama eşım hemen oğrenmek ıstıyor daha doğrusu etraf hemen oğrenmek ıstıyor cunku herkez gozumun ıçıne bakıyo belkı kızdır dıye ınanılmaz kız beklıyor herkez kayınvalıdem ılk oğrendığınde hemen gıdıp pembe takım aldı ne bızım tarafda ne de eşımın tarafında kız yok hepsı erkek o yuzden herkez ınanılmaz heyecanlı bende beklesınler ıstıyorum ama ben yada eşım oğrenırsen mutlaka herkez oğrenıcek
eşin o kadar öğrenmeye hevesli ise mutlaka doktora soracaktır canım ultrason kontrollerine de gittiğine göre öğrenmeme şansınız yok gibime geliyo :) ben de kız bebek hastasıyım ama ilki erkek olsun diye dua etmiştim ikinciyi çok .istiyorum ben de kız olmasını hatta eşim ilki kız olsun tek çocuk olsun istiyo :):)):)
eşin o kadar öğrenmeye hevesli ise mutlaka doktora soracaktır canım ultrason kontrollerine de gittiğine göre öğrenmeme şansınız yok gibime geliyo :) ben de kız bebek hastasıyım ama ilki erkek olsun diye dua etmiştim ikinciyi çok .istiyorum ben de kız olmasını hatta eşim ilki kız olsun tek çocuk olsun istiyo :):)):)
ben de öğrenmek istiyorum hem de sırf kıyafet için:))yoksa ister kız ister erkek o benm kuzum olucak..
ne guzell seyelr bunlar bend ekız ıstıyorum esım kaynanam erkek dıyoo :) kaynanam gıttı erkek donu aldı bend egıttım kız donu aldım hayırlısı allahdan tabıkı ama o mınık macaklara kısa mını etekler gıydırmek acık sacık gezdıremk ıstıyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?