2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

şu agzımın acılıgı bi gitmedi ya sendede oluyomu denizkızı yemekten sonra acı oluyor midemi bulandırıyor acılıgı

yanında birisi varken tabi çok güzel oluyor gezmesi canım da 3 buçuk yaşında zorla el tutan oradan oraya koşturan bir çocukla zor oluyor tabi gezmesi.eskisi gibi de değiliz ki koşturalım rahat rahat.neyse hava güzel olsa da keşke her gün parka çıksak

canım sen gerçekten de kendini çok yoruyorsun bitanem biraz dikkat et lütfen kendine.hemen batmıyor mu valla benim hemen batıyor her gün sil süpür aynı.olan bizim gençliğimize oluyor bence de ben de kendine bunu malesef anlatamıyorum.

Herkese günaydınn..bahar gibi hava var dışarda artık yavaş yavaş toprak ana uyanır bundan sonra Kuşadası yaz gibi şu anda..denize bile giren olur bu hafta sonu böyle giderse..Gençken ! bizde girerdik mart ayında .gençken dediğim lise-üniversite zamanı şimdi nerdeee kanımız donuyoo..hepinize çoook güzel bir gün diliyorum..güneşli havanın tadını çıkarın güneşe çıkmaya çalışın en doğal d vitamini o...

canım benim çok geçmiş olsun ,nazarmı oldun acaba ben nazardan göz rahatsızlanmasına çok inanıyorum.. okut kendini nazar duası.. inşallah ciddi bir durum değildir ,dikkat et kendineve bebişine... seni seviyoruz...

yaa batıyor batmazmı ama,işte ben yerde ufacık çöp görünce evin heryeri dağınık pismiş gibi hissediyorum bu yüzden her gün süpüryorum...off ikinciler yaptırtçakmı bakalım..

herkese benden de günaydın ne güzel havalar bunlar böyle maşallah
hakikaten yaa sanki mayıs ayındayız ,maşallah..her gün dışardayız ,iyi oluyor böyle...
ohh ne güzel kuşadasına yakınsın ,tadını çıkar oraların...balıkesirde de gerçi edremit ayvalık ,erdek var ,kuşadasına benzemez ama eh işte idare edersin şekerim.... öpüyorummm..

herkeze mutlu bir salı günü diliyorum kızlar... kocaman öpüyorum hepiniziiiiii

Gerçekten de aynı cinsiyette kardeş en güzeli canımmm. üç kız kardeş büyümek çok güzeldi mesela şimdi de öyle. erkek kardeş en çok Ege'ye yarayacak :) evet doktorumdan memnunum çok şükür inşallah böyle devam eder. gerçi senin doktorun da çok iyi niceleri var görüyoruz adamı deli ediyolar. Benim geçen gittiğim doktor gibi

ya canım sendeki bu enerji nereden geliyor anlayamadım. bu nasıl bişey yaa hamileyken bile bu kadar işi bir günde yapabiliyorsun ben bunların hepsini aynı günde hamile değilken bile yapamzdım haftaya yayar öyle yapardım. Maşallahın var ama yine de bence bu kadar yorma kendini bak canına yazık.

çook büyük geçmiş olsun doktordan dönünce haber verirsin neden oluyomuş acaba...

Canım benim sen Gönüle diyorsun ama aynısını kendin de yapıyorsun bazen. hayat kısa zaten sürekli de temizlesen batıyor bir de sizin çocukla var diye hem daha çok batar hem de çocukların sağlığı için gereklidir ama üzülüyorum ben bu halinize bazen.

herkese benden de günaydın ne güzel havalar bunlar böyle maşallah

Günaydın bitanem... evet havalar harika 4 gündür. ben de bugün sağlık ocağına gidicem raporların çıktılarını da aldım hastaneden sağlık ocağında da kaydedeceklermiş dün evi aradılar raporlarınızı getirin diye. ama önce kargo bekliyorum o gelince çıkıcam hemen hem yürüyüş olur sen de egeyle çık bence yine. hem ona iyi gelir hem sana.

oh valla şanslısınız oralarda..... kıymetini bilmek lazım :)

günaydın bayanlar.. dün çoook güzel bi hava olduğu için sabah 6 buçukta evden çıktım. arkadaşa gittim sabahın köründe. oturduk sohbet ettik ama uykusuzluktan mahvoldum. sonra çarşıya indim gezdim,kızıma ciciler aldım çok şeker şeyler var. akşam da kayınvaldeme gittik. eve geldiğimde resmen baygın gibiydim. öyle güzel uyumuşum ki... sizler de iyisinizdir umarım. herkese güzel günler!

merhaba kızlar.okuduğum kadarıyla hepiniz iyisiniz maşallah.ben de yorgunum ama işlere devam.dün ütüleri ve banyo dolaplarını bitirdim.bugün de çekmece içleri ve çocuk odasındaki yatak dolabımın temi<liğini ve elim değerse kanepe altlarını da düzlüycem.aslında hepsi düzenli ama yine de ağırlaşmadan yapayım diyorum.yarın da çarşıda işim var perşembe cumada kadın halledecek geri kalan temizliği..perşembe kontrolüm var.özledim kızımı ben bu defa..nasıl kıpırdıyor maşallahçpek hoşuma gidiyor.hele geceleri ben yatınca başlıyor kıpırdamaya.gece uyumayacak anlaşılan:)hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...

maşallah canım inşallah doktorlarımızla hep böyle devam eder iletişimimiz.ben de egeye hamileyken çok kötü doktorlara rast gelmiştim canım iki erkek kardeş erkek kız kardeşe göre daha iyi iletişim kurar zannediyorum ilerde.inşallah Ege iyi bir abi olur

sorma canım her gün batıyor.resmen pestilim çıkıyor yemek ev işi derken günüm bitiyor.annemi aldım ben de bugün sabahtan 1,5 saat trafikte kaldım yolu kapatmışlardı.ege de arabada uyukladı sonra uzunca süre de parkta kaldık.biraz önce geldim sabahtan kalan işlerimi tamamlıyorum.şimdi ara verdim de forumu okuyım dedim

canım iyi yaparsın tabi.inşallah kargon da gelmiştir.biz de çıktık ege güzelce parka doydu 2 gündür inşallah böyle gider havalar biraz daha

slm arkadaşlar bende bu sabah doktora gittim gözümden iltihaptan kist oluşmuş alalım dediler korktum ilaç verdi melhemle damla verdi kullanıyorum bakalım inşallah ilaçla geçerde aldırmama gerek kalmaz dua edin kızlar benim için moralım çok bozuldu sabahtan beri:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…