sagol canım haber veririm gelince
oh ne guzel ınsanın yanında bırısı olunca dısarı cıkabılıyo hem o zaman dısarı cıkmakta zevklı olur bend ebugun koltukları sıldım camları sıldm bıraz kendı kendıme ıs yapıyım kafam dagolsın dıye dusundum yavas yavas yaptım allaha sukur 3 makına camasır yıkadım yarına kurursa utulıycem ınsllah
ohhh ne güzel oğluşunla başbaşa gezdin demek ne güzelll
bende öğlende kızımı aldım çıkardım.. geldik , sonra temzilk yaptık ancak bitti işlerim , yeğenim bende o yardım etti baya derine girdim yine.. koltukarı buz dolabını bulaşık makinesini falan çektik yerinden altlarını sildim.. salonumun şeklini değiştirdim.. koltuklarımı sildim ,herşeyi çamaşır sularıyla sildimartık pilim bitti... 2 gün sonra ev aynı olacak yine biliyorum dedğin gibi evde çocuk varken yapsanda biir yapmasanda...
canım benim çok geçmiş olsun ,nazarmı oldun acaba ben nazardan göz rahatsızlanmasına çok inanıyorum.. okut kendini nazar duası.. inşallah ciddi bir durum değildir ,dikkat et kendineve bebişine... seni seviyoruz...slm kızlar nasılsınız bakalım benimde gözümün içinde kırmızılık oldu beyaz oluyo bazen kaşınıyo yarın sabah doktora gitcem bakalım ne diycek ilaçta içemem napcam bilmiyorum ne oldugunu ögrenmiş olurum hiç olmamış
yaa batıyor batmazmı ama,işte ben yerde ufacık çöp görünce evin heryeri dağınık pismiş gibi hissediyorum bu yüzden her gün süpüryorum...off ikinciler yaptırtçakmı bakalım..canım sen gerçekten de kendini çok yoruyorsun bitanem biraz dikkat et lütfen kendine.hemen batmıyor mu valla benim hemen batıyor her gün sil süpür aynı.olan bizim gençliğimize oluyor bence de ben de kendine bunu malesef anlatamıyorum.
hakikaten yaa sanki mayıs ayındayız ,maşallah..herkese benden de günaydın ne güzel havalar bunlar böyle maşallah
ohh ne güzel kuşadasına yakınsın ,tadını çıkar oraların...balıkesirde de gerçi edremit ayvalık ,erdek var ,kuşadasına benzemez ama eh işte idare edersin şekerim....Herkese günaydınn..bahar gibi hava var dışarda artık yavaş yavaş toprak ana uyanır bundan sonra Kuşadası yaz gibi şu anda..denize bile giren olur bu hafta sonu böyle giderse..Gençken ! bizde girerdik mart ayında .gençken dediğim lise-üniversite zamanışimdi nerdeee kanımız donuyoo..hepinize çoook güzel bir gün diliyorum..güneşli havanın tadını çıkarın güneşe çıkmaya çalışın en doğal d vitamini o...
evet canım ben de erkek olmasına o açıdan seviniyorum,ileride yakın olurlar birbirlerine diye.inşallah hemen gün alırım ayrıntılı için.senin dr belki gerek duymuyor kendisi baksana bayağı ayrıntılı inceliyormuş.çok iyiymiş dr.un maşallah.her dr.öyle değil
ohhh ne güzel oğluşunla başbaşa gezdin demek ne güzelll
bende öğlende kızımı aldım çıkardım.. geldik , sonra temzilk yaptık ancak bitti işlerim , yeğenim bende o yardım etti baya derine girdim yine.. koltukarı buz dolabını bulaşık makinesini falan çektik yerinden altlarını sildim.. salonumun şeklini değiştirdim.. koltuklarımı sildim ,herşeyi çamaşır sularıyla sildimartık pilim bitti... 2 gün sonra ev aynı olacak yine biliyorum dedğin gibi evde çocuk varken yapsanda biir yapmasanda...
slm kızlar nasılsınız bakalım benimde gözümün içinde kırmızılık oldu beyaz oluyo bazen kaşınıyo yarın sabah doktora gitcem bakalım ne diycek ilaçta içemem napcam bilmiyorum ne oldugunu ögrenmiş olurum hiç olmamış
Gunaydın kızlar
canım sen gerçekten de kendini çok yoruyorsun bitanem biraz dikkat et lütfen kendine.hemen batmıyor mu valla benim hemen batıyor her gün sil süpür aynı.olan bizim gençliğimize oluyor bence de ben de kendine bunu malesef anlatamıyorum.
herkese benden de günaydın ne güzel havalar bunlar böyle maşallah
Herkese günaydınn..bahar gibi hava var dışarda artık yavaş yavaş toprak ana uyanır bundan sonra Kuşadası yaz gibi şu anda..denize bile giren olur bu hafta sonu böyle giderse..Gençken ! bizde girerdik mart ayında .gençken dediğim lise-üniversite zamanışimdi nerdeee kanımız donuyoo..hepinize çoook güzel bir gün diliyorum..güneşli havanın tadını çıkarın güneşe çıkmaya çalışın en doğal d vitamini o...
oh valla şanslısınız oralarda..... kıymetini bilmek lazım :)
Gerçekten de aynı cinsiyette kardeş en güzeli canımmm. üç kız kardeş büyümek çok güzeldi mesela şimdi de öyle. erkek kardeş en çok Ege'ye yarayacak :) evet doktorumdan memnunum çok şükür inşallah böyle devam eder. gerçi senin doktorun da çok iyi niceleri var görüyoruz adamı deli ediyolar. Benim geçen gittiğim doktor gibi
Canım benim sen Gönüle diyorsun ama aynısını kendin de yapıyorsun bazen. hayat kısa zaten sürekli de temizlesen batıyor bir de sizin çocukla var diye hem daha çok batar hem de çocukların sağlığı için gereklidir ama üzülüyorum ben bu halinize bazen.
Günaydın bitanem... evet havalar harika 4 gündür. ben de bugün sağlık ocağına gidicem raporların çıktılarını da aldım hastaneden sağlık ocağında da kaydedeceklermiş dün evi aradılar raporlarınızı getirin diye. ama önce kargo bekliyorum o gelince çıkıcam hemen hem yürüyüş olur sen de egeyle çık bence yine. hem ona iyi gelir hem sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?