2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canlarım ben 4 yılımı çilek mağaza satış sorumluluğuna verdim,ve evet malesef büyüyenlerde sallanma özlelliği yok,birde şunu belirtmeliyim,çilek dünya standartlarında sağlık kuralları içinde tasarımlar yapıyor.Ürünlerin her ne koşulda olursa olsun hasarlarında ,5 yıl garantili,mağaza ile ilgili bir sorununuz olduğunda da hiç çekinmeden çilek müşteri ilişkilerini ararsanız ,sorununuza koşulsuz çözüm üretiliyor..
birde illaki takımın tamamını almak zorunda değilsiniz,ürünler yeni tasarımlar olması nedeniyle uzun süre daha üretilecektirki,almadığınız parçalarını daha sonrada tamamlayabilrsiniz...Şuanda ev almamaış olsaydık,eğer bu yüklü borca girmemiş olsaydık,ben hiç düşünmeden direkt çilek alırdım.. uzzuuuun yıllar kullanabiliyorsun çünkü.. Hepinize bol şans kızlar...

canım benim de gözlerim seni aradı..demek haftasonu sen de gexmeye gittin çoğunluk gibi... ne güzel yaa maşallah bebeğinin hareketlerini rahat hissedebiliyorsun. ben arada bir hissediyorum. bazı günler koşturmacadan hissetmiyorum bie.. üzülüyorum yaaa ben ne zaman bööyle hissedeceğim?:44:

senin forumlarının sıkı takipçisiyim zaten canım çok beceriklisin maşallah

bu arada bayanlar... sabahın köründe eşimin kahvaltısını etmesini beklerken foruma bi göz atıyorum.. biliyorsunuz ki bugün kandil. hepinizin kandili mübarek olsun. bol bol dua edelim sevdiklerimiz,bebeklerimiz ve kendimiz için. inşallah hepimizin sağlıklı,mutlu,huzurlu,vatana millete , ümmeti muhammede hayırlı evlatları olur. karnımızdaki minikler sonuna kadar bizi üzmeden büyürler inşallah..(amin)

evet bitanem ev hayatı çok zor işler hiç bitmiyor.inşallah çocuklarımızı büyütür işlerimize geri döneriz.

iyi yapmışsın canım biz de tadını çıkardık ama yoruluyoruz eskisi gibi değiliz ki.oğluşuna da maşallah

Kızlar gunaydın kandılınız mubarek olsun .........

Malum h.sonu gıremedım pek takıp ettım yazılarınız hepınızın paylaşımları çok guzel ozellıkle ultrason çok teşekkur ederım.bu arada kızlar h.sonu kontrolum vardı gıttık sonuç yıne aynı :)) cınsıyetını gostermıyo delı olcam kızlar bu kadarmı alıngan olur bır bebek yaaa ıyıkı bır dedık bakmıcam cınsıyetıne dıye ne yaptıysak gostermıyo şımdı de bu sefer kı doktor aynısını dedı bana gore kız dedı ee dedım sız 3.doktor sunuz kız tahmınınde bulunan o zaman kız dıyebılırmıyım artık yok dıye kesınlıkle gormeden emın olamayız dıyoo püfffffffff neyse ama rabbıme çok şukur gelışımımız ıyı gıdıyormuş 18+6 sın dedı bebışının boyu 21 cm ağırlığıda 267 gr olmuş dedı ...eve gelınce dırek cetvel alıp ölçtum :))) bu arada 3 lu testımın zamanı geçmış çok uzuldum dıyemıcem bıraz bılerek oldu çunku artık kısaca rabbıme dıyorumkıı mevlam ne yazmışsan kaderıme senden gelene kocaman bır eyvallah rabbım ne nasıp ettıyse artık hayırlısı ınş. Rabbım hepımızın bebışlerını sağlıkla sıhattle kucaklarımıza versın ......
Dopler ıçın gun al dedı dedım zeynep kamılde martın 11 de var tamam dedı onu yaptır sonuclarını getırıp bana goster dedı benden bu kadar kızlar hıı bırde bebışımın 2 haftadır hısstığım hareketlerı doğru galıba cunku dahada arttı karnımda ara ara hafıf bır baskı oluyo bır donme bır ıttırme oluyor sankı ayyyyyyyyy yeter kızlarr dımı sabah sabah bu kadarda uzun yazılmaz kı...................... Dımı amaaaaaaaaa

canım maşallah güzel haberlerine çok sevindim ne güzel değil mi bizlere varlıklarını hissettirmeleri.Allah anne olmak isteyen herkese bu duyguları nasip etsin inşallah.seni de özlüyorum canım forumda haberin ola

Günaydın canım, çok sağol bu konuda bilgili biri olarak bizi bilgilendirdiğin için. haklısın 5 yıl garantiyi hiç kimse vermezken çileğin vermesi zaten kalitesine güvenindendir. biz de dün akşam büyüyen beşik yerine sallanan beşik alıp ilerde baza ve başlık alrak takıma uydurmayı düşündük. baby flower modelini çok sevdim ben taktım da artık başka bir şeye döneceğimi hiç sanmıyırum. canım benim inşallah borçlarınız bitince alırsınız zaten bebek odasının şimdilik büyük bir aciliyeti de yok ki. bebek büyürken alırsınız inşallah gönlünüze göre.

Günaydın canım, iyi kandiller... haydaaaa bu bebek nasıl inatçı çıktı kime çekmiş canım bu sen dersen cinsiyetini öğrenmiycem diye bak o da göstermez işte şimdi şaka bir yana canım sağlıklı olsun da bence kızdır artık yoksa mutlka görürleri bişeyini... maşallah büyümüş bebşin iyice... test için de artık hayırlısı olsun ne diyelim. hareketlerini ben de yeni yeni hissediyorum ya çok güzel bir duygu

merhaba güzel annişler hepinize mutlu ,huzurlu,güzel bir sevgililer günü ve kandil diliyorum.. Kandil öncelikli tabii,rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inş. tabii bu arada bebeksiz son SEVGİLİLER GÜNÜNÜZBOL şans kızlar...
aynen bitanem gezdim ,havaları güzel gördük attık kendimizi dışarıohh iyikide çıkmışım bugün hava kapalı...Canım benim ben ikinci gebeliğimi yaşdığım için sizden daha tecrübeli olmamdan dolayı hep anlıyorum... 1-2 haftaya sende benim gibi olursun Allahın izniyle...
aminn canımm...Rabbim dualarını kabul etsin inşallah canım....
iyi yapmışsın canım biz de tadını çıkardık ama yoruluyoruz eskisi gibi değiliz ki.oğluşuna da maşallah
evet yaa yoruluyorum hakikaten,ev işi yapa yapa elektrikli süpürgem bozuldu çok üzüldüm...canım benim senin Tuna'cıkınada maşallah..
Canım bak ben inanaıyorum ki bir kız annesisin ... 3 doktorda kıza ihtimal vermiş...Sen bebeğini kızım diye sev.. 3tarama bende yaptırmadım 2liyi yaptırdım temiz çıkmıştı,3 lüyü yaptırmaya gerek görmedim...Bebişine maşallah ,bence doğru hissediyorsun kızın seni tepikliyooooo...

Rica ederim canım benim ,inşallah hayırlısıyla alırsınız sizde... çok doğru düşünmüşsünüz ...
Biz genç odası yapacağız,oyun parkında yatıracağım bebeği... mayısta yeni evimize geçeceğiz,ama çilekte fiyatlar standart ve bizi aştığı için şu aralar malesef idareten bir oda alacağız.. Hayırlsı olsun inşallah...

ewet gönülcüm sen tecrübeli olduğun için hissediyosun ne güzel. ben de bi iki hafta daha geçmesini bekliyorum.bakalım o zaman daha da rahat olucam inşallah. hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri paranoyalarımdan birazcık olsn kurtulabildim. inşallah ilerde çok daha güzel olacak herşey. bu arada güzel temennilerin için teşekkür ederim... eşim hediyemizi dün almış. ilk defa böyle bişey yaptı, böyle günleri pek sevmeyiz ailecek. ama bu sefer bebiş olunca mı ne hediye alıp gelmiş eve

canım zaten tam takım düşünüyorum.evim de müsait çünkü.sallanan olsa daha iyi olurdu ama ne yapayım o zamanda takım bulamıyorum.ayağımda sallarım artık:)evet indirim var.büyüyen karyola,2 döşek,uyku seti,3 lü dolap,komidin,şifonyer,perdesi tül ve güneşliği,cibinliği,rafı hepsine peşin 2300 dediler.halısı ve tavan lambasınıda alırsam pazarlıkla 2500 2600 olur heralde.biraz pahalı ama tam takım alıyosun ve tekstil de dahil olması çok iyi bence.
canım sanırım çilekten almaya karar verdim.inşallah iyi yapmış olurum..bilgilendirmen için sağol canım..hafta sonu sanki mudanyaya gitmişiniz gibime geldi:)resminiz harikaaa

inşallah canım hepimiz en güzellerini yaparız bebişlerimize..
BU ARADA HERKESİN MEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.

oh hedıyenı aldın demek ne guzel ben esımden hedıye ıstemedım ala alırmı bılmıyorum :) bend eona almıycam cunku ben en buyuk hedıyeyı verıyorum ona :) dımı ee bundan sonra anneler gunundede alır canım alış sen olsun

gunaydınn kıslarr hepınızın mevlıt kandılı mubarek olsun hafta sonu yıne bebege bıseyler aldım ben alıstım artık sureklı alıyorum ya kaynana gormesın dıye saklıyorum evın bı yerlerıne :) balböcegımm senın kızın ya cok utangac yada inatcı ya nasıl gostermez 3 doktora bırden mınık poposunu kımseye gostermek ıstemıyo galıba gizli tutyo allah saglıklı olmasını nasıp eder ınsalah kız erkek aynı allah gonlune gore versınn

ayy evet yaa alışkın değilim böyle şeylere pek fazla... dün biraz tartışmıştık. sonra annemlere gittik. onun da bi işi vardı döndü. bütün gün yanlız kaldı evde. akşam 8 buçukta falan geldim eve. baktım bi hareketler,bi hareketler. ama ben hiç ihtimal vermiyorum. bi baktım çamaşır dolabıma koymuş paketi. tabii ben dumura uğradım. sonradan jeton düştü. bugün sevgililer günü ya... bir de sevgililer günü kandile denk geldi ya o yüzden almıştır. yoksa o da ben de sevmeyiz böyle günleri. hatta doğum günleri bile saçma gelio ona bu arada siz nasılsınız,herşey yolunda mı?

ayy alemsin canım yaaa:) mezu olmasın diye dimii.. aferin aferin gerçekten süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…