çileğe biz de gittik canım katalog da aldım sürekli bakıyorum o modeli de biliyorum çok hoş gerçekten de... tam takım daha da hoş olur, tam olarak fiyat almadım ben mağazadan ama bu ay indirim var katolog fiyatlarına göre demişlerdi fiyat hesaplattırdınız mı onu merak ettim ben de çilekten almayı düşünüyorum belis diye bir marka önerdiler burada bir mağazada türk malı ve kaliteli garantili falan dediler biraz netten baktım ama güvenilebilir mi bilmem çilek sonuçta kendini kanıtladı. hem kullanıp tavsiye edenler de var... ama çileğin de büyüyen karyolaları sallanmıyormuş o biraz canımı sıktı benim. mağazadaki kadın sadece bir beşik var sallanan o da büyüyenlerden değil dedi nasıl üzüldüm öyle diyince. sonuçta bebek bu sallanmak isteyebilir ben aslında sallamayı da istemiyorum ama mecbur kalırsak da yapacak bişey yok.
kızlaaarrr çoook özledim hepinizi,iki gündür güzel havanın tadını çıkardık eşim ve kızımla(oğlumla:)))
kızlar bilginiz olsun diye paylaşıyorum...
19 haftalk gebelik ultrasonografisi - hamilelik.tv - hamilelik (gebelik) dnemi ile ilgili yaynda - Dr. Kaan Kocatepe
bebeklerimiz içimizde şuanda böyleler kızlar ....
eski bir çilek çalışanı olarak olarak çilek mobilyayı çok tavsiye ediyorum,çok güvenilir bir marka..kesinlike ürünlerde kansorajen madde bulunmamaktadır..
herkez iyi olduğu için çok mutlu oldum... kocaman öpüyorum herkezi....
tabii bu arada artık oğluşum,her an her saniye bana kendini hatırlatıyor...
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.usher bebeğin sıcacık örgü kıyafetleri olmalı sizler için birkaç model ekledim blog adresimi veriyorum ilk sayfada kız ve erkek bebekler için sınırsız model seçeneği var.örmek veya ördürmek isteyene yardımcı olurum özelden bana ulaşabilirisniz... buda bloğum buyrun içeri.hanzademin bebek örgüleri -sipariş için hanzadefdr@hotmail.com - Blogcu
Sağol canım benim inşallah bakalım zaman gösterecek artıkİnşallah afacan olmaz da güzel anneciğini hiiiiç üzmez Tuna'cık Ege de büyüdükçe etraftan bişeyler öğreniyo tabi hamilelikte de dayanması daha güç olur sana. oyyy okula da gidecekmiş ya büyümüş de... haklısın genelde son dakika bir yemek olsun diye yapıyorsun en güzel yemek o oluyor. ahh canım çocuklara yemek pişirmek daha zor onu sevmem bunu yemem flan diyolar insanı şaşkına çeviriyolar iyice. Allah kolaylık versin ikisi de aynı şeyleri severler de sana daha çok zahmetleri olmaz inşallah ben küçükken anneme çok çektirirdim onu yemem bunu yemem diye ama üniversitede yurtta kalınca valla anneme yemem dediğim tüm yemekleri bile arar olmuştum şimdi hiç ayırmıyorum Çalışınca bir tek işini biliyorsun gün boyunca hep evde çalışıp da sonra da yaptığın hiç bir iş göze görünmüyo ve taktir alınmıyo ya o zaman çok sinir bozucu oluyo işte. çalışsak en aızdan ay sonunda maaşımızı alıyoruz yaptığımız işlerden tebrik alıyoruz falan. ahhh ahhhh dönebilecek miyiz bakalım tekrar çalışma hayatımıza hayırlısı inşallah çocuklar için uygun zaman geldiğinde artık işimize gücümüze bakabiliriz.
kızlaaarrr çoook özledim hepinizi,iki gündür güzel havanın tadını çıkardık eşim ve kızımla(oğlumla:)))
kızlar bilginiz olsun diye paylaşıyorum...
19 haftalk gebelik ultrasonografisi - hamilelik.tv - hamilelik (gebelik) dnemi ile ilgili yaynda - Dr. Kaan Kocatepe
bebeklerimiz içimizde şuanda böyleler kızlar ....
eski bir çilek çalışanı olarak olarak çilek mobilyayı çok tavsiye ediyorum,çok güvenilir bir marka..kesinlike ürünlerde kansorajen madde bulunmamaktadır..
herkez iyi olduğu için çok mutlu oldum... kocaman öpüyorum herkezi....
tabii bu arada artık oğluşum,her an her saniye bana kendini hatırlatıyor...
Kızlar gunaydın kandılınız mubarek olsun .........
Malum h.sonu gıremedım pek takıp ettım yazılarınız hepınızın paylaşımları çok guzel ozellıkle ultrason çok teşekkur ederım.bu arada kızlar h.sonu kontrolum vardı gıttık sonuç yıne aynı :)) cınsıyetını gostermıyo delı olcam kızlar bu kadarmı alıngan olur bır bebek yaaa ıyıkı bır dedık bakmıcam cınsıyetıne dıye ne yaptıysak gostermıyo şımdı de bu sefer kı doktor aynısını dedı bana gore kız dedı ee dedım sız 3.doktor sunuz kız tahmınınde bulunan o zaman kız dıyebılırmıyım artık yok dıye kesınlıkle gormeden emın olamayız dıyoo püfffffffff neyse ama rabbıme çok şukur gelışımımız ıyı gıdıyormuş 18+6 sın dedı bebışının boyu 21 cm ağırlığıda 267 gr olmuş dedı ...eve gelınce dırek cetvel alıp ölçtum :))) bu arada 3 lu testımın zamanı geçmış çok uzuldum dıyemıcem bıraz bılerek oldu çunku artık kısaca rabbıme dıyorumkıı mevlam ne yazmışsan kaderıme senden gelene kocaman bır eyvallah rabbım ne nasıp ettıyse artık hayırlısı ınş. Rabbım hepımızın bebışlerını sağlıkla sıhattle kucaklarımıza versın ......
Dopler ıçın gun al dedı dedım zeynep kamılde martın 11 de var tamam dedı onu yaptır sonuclarını getırıp bana goster dedı benden bu kadar kızlar hıı bırde bebışımın 2 haftadır hısstığım hareketlerı doğru galıba cunku dahada arttı karnımda ara ara hafıf bır baskı oluyo bır donme bır ıttırme oluyor sankı ayyyyyyyyy yeter kızlarr dımı sabah sabah bu kadarda uzun yazılmaz kı...................... Dımı amaaaaaaaaa
canlarım ben 4 yılımı çilek mağaza satış sorumluluğuna verdim,ve evet malesef büyüyenlerde sallanma özlelliği yok,birde şunu belirtmeliyim,çilek dünya standartlarında sağlık kuralları içinde tasarımlar yapıyor.Ürünlerin her ne koşulda olursa olsun hasarlarında ,5 yıl garantili,mağaza ile ilgili bir sorununuz olduğunda da hiç çekinmeden çilek müşteri ilişkilerini ararsanız ,sorununuza koşulsuz çözüm üretiliyor..
birde illaki takımın tamamını almak zorunda değilsiniz,ürünler yeni tasarımlar olması nedeniyle uzun süre daha üretilecektirki,almadığınız parçalarını daha sonrada tamamlayabilrsiniz...Şuanda ev almamaış olsaydık,eğer bu yüklü borca girmemiş olsaydık,ben hiç düşünmeden direkt çilek alırdım.. uzzuuuun yıllar kullanabiliyorsun çünkü.. Hepinize bol şans kızlar...
herkese günaydın güzel anneler.hepimizin kandili mubarek olsun.herkese iyi haftalar.
Kızlar gunaydın kandılınız mubarek olsun .........
Malum h.sonu gıremedım pek takıp ettım yazılarınız hepınızın paylaşımları çok guzel ozellıkle ultrason çok teşekkur ederım.bu arada kızlar h.sonu kontrolum vardı gıttık sonuç yıne aynı :)) cınsıyetını gostermıyo delı olcam kızlar bu kadarmı alıngan olur bır bebek yaaa ıyıkı bır dedık bakmıcam cınsıyetıne dıye ne yaptıysak gostermıyo şımdı de bu sefer kı doktor aynısını dedı bana gore kız dedı ee dedım sız 3.doktor sunuz kız tahmınınde bulunan o zaman kız dıyebılırmıyım artık yok dıye kesınlıkle gormeden emın olamayız dıyoo püfffffffff neyse ama rabbıme çok şukur gelışımımız ıyı gıdıyormuş 18+6 sın dedı bebışının boyu 21 cm ağırlığıda 267 gr olmuş dedı ...eve gelınce dırek cetvel alıp ölçtum :))) bu arada 3 lu testımın zamanı geçmış çok uzuldum dıyemıcem bıraz bılerek oldu çunku artık kısaca rabbıme dıyorumkıı mevlam ne yazmışsan kaderıme senden gelene kocaman bır eyvallah rabbım ne nasıp ettıyse artık hayırlısı ınş. Rabbım hepımızın bebışlerını sağlıkla sıhattle kucaklarımıza versın ......
Dopler ıçın gun al dedı dedım zeynep kamılde martın 11 de var tamam dedı onu yaptır sonuclarını getırıp bana goster dedı benden bu kadar kızlar hıı bırde bebışımın 2 haftadır hısstığım hareketlerı doğru galıba cunku dahada arttı karnımda ara ara hafıf bır baskı oluyo bır donme bır ıttırme oluyor sankı ayyyyyyyyy yeter kızlarr dımı sabah sabah bu kadarda uzun yazılmaz kı...................... Dımı amaaaaaaaaa
aynen bitanem gezdim ,havaları güzel gördük attık kendimizi dışarıcanım benim de gözlerim seni aradı..demek haftasonu sen de gexmeye gittin çoğunluk gibi... ne güzel yaa maşallah bebeğinin hareketlerini rahat hissedebiliyorsun. ben arada bir hissediyorum. bazı günler koşturmacadan hissetmiyorum bie.. üzülüyorum yaaa ben ne zaman bööyle hissedeceğim?:44:
aminn canımm...Rabbim dualarını kabul etsin inşallah canım....bu arada bayanlar... sabahın köründe eşimin kahvaltısını etmesini beklerken foruma bi göz atıyorum.. biliyorsunuz ki bugün kandil. hepinizin kandili mübarek olsun. bol bol dua edelim sevdiklerimiz,bebeklerimiz ve kendimiz için. inşallah hepimizin sağlıklı,mutlu,huzurlu,vatana millete , ümmeti muhammede hayırlı evlatları olur. karnımızdaki minikler sonuna kadar bizi üzmeden büyürler inşallah..(amin)
evet yaa yoruluyorum hakikaten,ev işi yapa yapa elektrikli süpürgem bozuldu çok üzüldüm...iyi yapmışsın canım biz de tadını çıkardık ama yoruluyoruz eskisi gibi değiliz ki.oğluşuna da maşallah
Canım bak ben inanaıyorum ki bir kız annesisin ... 3 doktorda kıza ihtimal vermiş...Sen bebeğini kızım diye sev..Kızlar gunaydın kandılınız mubarek olsun .........
Rica ederim canım benim ,inşallah hayırlısıyla alırsınız sizde... çok doğru düşünmüşsünüz ...Günaydın canım, çok sağol bu konuda bilgili biri olarak bizi bilgilendirdiğin için. haklısın 5 yıl garantiyi hiç kimse vermezken çileğin vermesi zaten kalitesine güvenindendir. biz de dün akşam büyüyen beşik yerine sallanan beşik alıp ilerde baza ve başlık alrak takıma uydurmayı düşündük. baby flower modelini çok sevdim ben taktım da artık başka bir şeye döneceğimi hiç sanmıyırum. canım benim inşallah borçlarınız bitince alırsınız zaten bebek odasının şimdilik büyük bir aciliyeti de yok ki. bebek büyürken alırsınız inşallah gönlünüze göre.
teşekkür ederim canım..senin forumlarının sıkı takipçisiyim zaten canımçok beceriklisin maşallah
canım zaten tam takım düşünüyorum.evim de müsait çünkü.sallanan olsa daha iyi olurdu ama ne yapayım o zamanda takım bulamıyorum.ayağımda sallarım artık:)evet indirim var.büyüyen karyola,2 döşek,uyku seti,3 lü dolap,komidin,şifonyer,perdesi tül ve güneşliği,cibinliği,rafı hepsine peşin 2300 dediler.halısı ve tavan lambasınıda alırsam pazarlıkla 2500 2600 olur heralde.biraz pahalı ama tam takım alıyosun ve tekstil de dahil olması çok iyi bence.çileğe biz de gittik canım katalog da aldım sürekli bakıyorum o modeli de biliyorum çok hoş gerçekten de... tam takım daha da hoş olur, tam olarak fiyat almadım ben mağazadan ama bu ay indirim var katolog fiyatlarına göre demişlerdi fiyat hesaplattırdınız mı onu merak ettim ben de çilekten almayı düşünüyorum belis diye bir marka önerdiler burada bir mağazada türk malı ve kaliteli garantili falan dediler biraz netten baktım ama güvenilebilir mi bilmem çilek sonuçta kendini kanıtladı. hem kullanıp tavsiye edenler de var... ama çileğin de büyüyen karyolaları sallanmıyormuş o biraz canımı sıktı benim. mağazadaki kadın sadece bir beşik var sallanan o da büyüyenlerden değil dedi nasıl üzüldüm öyle diyince. sonuçta bebek bu sallanmak isteyebilir ben aslında sallamayı da istemiyorum ama mecbur kalırsak da yapacak bişey yok.
canım sanırım çilekten almaya karar verdim.inşallah iyi yapmış olurum..bilgilendirmen için sağol canım..hafta sonu sanki mudanyaya gitmişiniz gibime geldi:)resminiz harikaaacanlarım ben 4 yılımı çilek mağaza satış sorumluluğuna verdim,ve evet malesef büyüyenlerde sallanma özlelliği yok,birde şunu belirtmeliyim,çilek dünya standartlarında sağlık kuralları içinde tasarımlar yapıyor.Ürünlerin her ne koşulda olursa olsun hasarlarında ,5 yıl garantili,mağaza ile ilgili bir sorununuz olduğunda da hiç çekinmeden çilek müşteri ilişkilerini ararsanız ,sorununuza koşulsuz çözüm üretiliyor..
birde illaki takımın tamamını almak zorunda değilsiniz,ürünler yeni tasarımlar olması nedeniyle uzun süre daha üretilecektirki,almadığınız parçalarını daha sonrada tamamlayabilrsiniz...Şuanda ev almamaış olsaydık,eğer bu yüklü borca girmemiş olsaydık,ben hiç düşünmeden direkt çilek alırdım.. uzzuuuun yıllar kullanabiliyorsun çünkü.. Hepinize bol şans kızlar...
Günaydın canım, çok sağol bu konuda bilgili biri olarak bizi bilgilendirdiğin için. haklısın 5 yıl garantiyi hiç kimse vermezken çileğin vermesi zaten kalitesine güvenindendir. biz de dün akşam büyüyen beşik yerine sallanan beşik alıp ilerde baza ve başlık alrak takıma uydurmayı düşündük. baby flower modelini çok sevdim ben taktım da artık başka bir şeye döneceğimi hiç sanmıyırum. canım benim inşallah borçlarınız bitince alırsınız zaten bebek odasının şimdilik büyük bir aciliyeti de yok ki. bebek büyürken alırsınız inşallah gönlünüze göre.
ewet gönülcüm sen tecrübeli olduğun için hissediyosun ne güzel. ben de bi iki hafta daha geçmesini bekliyorum.bakalım o zaman daha da rahat olucam inşallah. hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri paranoyalarımdan birazcık olsn kurtulabildim. inşallah ilerde çok daha güzel olacak herşey. bu arada güzel temennilerin için teşekkür ederim... eşim hediyemizi dün almış. ilk defa böyle bişey yaptı, böyle günleri pek sevmeyiz ailecek. ama bu sefer bebiş olunca mı ne hediye alıp gelmiş eve
oh hedıyenı aldın demek ne guzel ben esımden hedıye ıstemedım ala alırmı bılmıyorum :) bend eona almıycam cunku ben en buyuk hedıyeyı verıyorum ona :) dımı ee bundan sonra anneler gunundede alır canım alış sen olsun
gunaydınn kıslarr hepınızın mevlıt kandılı mubarek olsun hafta sonu yıne bebege bıseyler aldım ben alıstım artık sureklı alıyorum ya kaynana gormesın dıye saklıyorum evın bı yerlerıne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?