ya da konu hakkında bana yardımcı olacak herhangi bir arkadaş cevaplayabilir mi... 5+5 de karından görünmemesi normal bir durum mudur?:26:
tatlım mrb benimde 5+3 oldu bugün dün karnımdan bakıldı fakat göremedi dr.alttan bakarsak kesin görürüz dedi ben biraz daha bekliyelim dedim.kan sonucuma görede küçük bişey gördüm galiba o gebelik kesendi dedi....tam görülemedi...
canımcım ben nekadarda gördüğümü hatırlamıyorum ama bence bireysel farklılıklar olabilir bence stres yapma içini ferah tut.
nass cım umarım aynı zamanlarsa ikimiz de normal şekilde görürüz bebişlerimizin keselerini :) görünce mutlaka yaz olur mu ?
bi ihtimal bebekmi dediii..bu neyaaa ilkdefa duyuyorumm?? hcg ye bakmadılarmı??? başka ne olabilirki?? hayret bişey yaa..bu doktorlara akıl sır ermiyo valla...
kızlar bu arada bayadır giremiyodm pc ye cvp hiç yazamadım sizlere yalnız hersey herkez için çok güzel gidiyor çok sevindiminş.hepte böyle gider 9 ay boyuncada sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız....11 kasımda dr gidecem cok sabırsızlanıyorum biran önce görmek kalp atışını duymak istiyorum kızlarrr yaaa
kızlar birde inanın hiç hamile değilmişim gibi geliyo hiç belirti yok.midem bulanmıyo aksine iştahım çok ii ilk zamanlarda belim ağrıyodu adet zamanınmda şimdi oda yok masallah kan sonucumu görmesem inanmıycam sizlerdede öylemi???
olur canım yaa..öyle yapayımmm...sanseecim mikrodalga yinede kullanma sen boşver hiçbir ülkede kullanılmıyor sadece bizim ülke hariç bilhassa gebelikte zararlıdır...
güzel haberlerini bekliyoruz cancan:)çok teşekkür ederim ilgin için canım... beni doktor cuma günü çağırdı kontrole ama ben doktorumu değiştireceğim ve yeni doktor için de pazartesi gününe randevu aldım umarım görürüm ve yine buadan paylaşırım sevinçle :)
kullanmıyalım canım ,ben çarşamba doktorumada sorar yazarım gene buraya ..ama ben kullanmamaya karar verdim..çok çok teşekkür ederim canımcım :) senin yazılarını da baştan beri takip ediyorum, ben yeni üye oldum siteye, mikro dalga ile ilgili yazını da okudum da ben de kullanıyorum ya süt ısıtırken falan eğer zararlı ise kullanmayalım elbette...
aynen canım bazen b,ra akıntım var gibi oluyo bi bakıyom bişi yok ,azcık beli ağrıyo ,Kalp atışlarını duynca rahat etcem biraz Allahın izniylee...kızlar birde inanın hiç hamile değilmişim gibi geliyo hiç belirti yok.midem bulanmıyo aksine iştahım çok ii ilk zamanlarda belim ağrıyodu adet zamanınmda şimdi oda yok masallah kan sonucumu görmesem inanmıycam sizlerdede öylemi???
yok canım ben giitiiim hiç gitmemmmi kızzz:))) ama var aramızda öle sabırlı olanlarr..ben değilimevet öyle dedi.yani dediki kesenin içinde beyaz bişey küçücük ama gözüküyo büyük bi ihtimal embriyo olabileceğini söyledi.bu arada bhcg ye baktılar tabi ki.4500 çıktı.çok yükselmiş.bende dedim ki bu değerlere göre bebek net bi şekilde gözükmesi gerekmez mi.yok dedi gözükmeyebilirde.bu değerler 4 yada 5 haftalık olduğumu gösteriyormuş.cumaya kadar bekle dedi.bu beklemeler ne zaman biter ki.sen ne yaptın.gitmemiiştin demi doktora bekleme kararı almıştın sanırım biraz daha.
slm kızlar bende 5 haftalık hamileyim,ilk öğrendiğimde 4+5 tim ve ben 2 yıllık adet düzensizliği şikayetiyle gitmiştim hamilesin dediğinde dr inanamadım, bikaç kez idrar testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı drum vajinal ultrasonla baktı rahim duvarında kalınlaşma ve bir kistik görüntü, dış gebelk olabilir kan testi sonuçları yapalım falan diye kendince biçok yorumda bulundu benimde kafam karıştı kist dediği kesemi diye ve test sonucunu alıncaya kadar neler çektim!HCG değerim 1780 çıktı farklı bir dr baktı sonuçlarıma ve hamilesin dedi!3hafta sonra kalp atışlarını dinleyecekmişiz,ama ben hala inanamıyorum ve sabahki drun dış gebelik sözü hala kulağımda,ultrasonda gördüğüm şey kesemi onu bile kavrayamadım:)) yarın sabah tekrar kontrole gidicem ve aklımdaki herşeyi sorucam, şoktan kurtuldum galiba:) ben de öğretmenim buarada ve hafif kasılmalarım var alttan bakıldıktan sonraki gün kahverengi lekelenmem oldu çok az, eşim çok panik:))Yerinde oturarak da ders anlatılmıyo, müdürüm dışında kimseye haber vermedim oda sevkten öğrendi:) Ailelere söyledik ama kalp atışlarına kadar sabredelm dedik.Diyorum yaa bize büyük bir sürpriz oldu! İnşallah hayırlı haberler alırım yarın.. Herkese nasip etsin Allah bu duyguyu..
vallabende çok heyecanlıyıııımmm:)) çarşamba gününü nasıl gelcek bilemiiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?