2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar bu arada bayadır giremiyodm pc ye cvp hiç yazamadım sizlere yalnız hersey herkez için çok güzel gidiyor çok sevindiminş.hepte böyle gider 9 ay boyuncada sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız....11 kasımda dr gidecem cok sabırsızlanıyorum biran önce görmek kalp atışını duymak istiyorum kızlarrr yaaa

ya da konu hakkında bana yardımcı olacak herhangi bir arkadaş cevaplayabilir mi... 5+5 de karından görünmemesi normal bir durum mudur?:26:

canımcım ben nekadarda gördüğümü hatırlamıyorum ama bence bireysel farklılıklar olabilir bence stres yapma içini ferah tut.

sanseecim mikrodalga yinede kullanma sen boşver hiçbir ülkede kullanılmıyor sadece bizim ülke hariç bilhassa gebelikte zararlıdır...

çok teşekkür ederim ilgin için canım... beni doktor cuma günü çağırdı kontrole ama ben doktorumu değiştireceğim ve yeni doktor için de pazartesi gününe randevu aldım umarım görürüm ve yine buadan paylaşırım sevinçle :)

canımcım ben nekadarda gördüğümü hatırlamıyorum ama bence bireysel farklılıklar olabilir bence stres yapma içini ferah tut.

çok çok teşekkür ederim canımcım :) senin yazılarını da baştan beri takip ediyorum, ben yeni üye oldum siteye, mikro dalga ile ilgili yazını da okudum da ben de kullanıyorum ya süt ısıtırken falan eğer zararlı ise kullanmayalım elbette...

nass cım umarım aynı zamanlarsa ikimiz de normal şekilde görürüz bebişlerimizin keselerini :) görünce mutlaka yaz olur mu ?

nass cım umarım aynı zamanlarsa ikimiz de normal şekilde görürüz bebişlerimizin keselerini :) görünce mutlaka yaz olur mu ?

tamam tatlım inş hayırlısıyla bi görelim ben perşembe gidicem gözükmezse altan baktırıcam artık belki kalp atışlarınıda duyarız diycem ama bilmiyorum inşş..

kızlar birde inanın hiç hamile değilmişim gibi geliyo hiç belirti yok.midem bulanmıyo aksine iştahım çok ii ilk zamanlarda belim ağrıyodu adet zamanınmda şimdi oda yok masallah kan sonucumu görmesem inanmıycam sizlerdede öylemi???

bi ihtimal bebekmi dediii..bu neyaaa ilkdefa duyuyorumm?? hcg ye bakmadılarmı??? başka ne olabilirki?? hayret bişey yaa..bu doktorlara akıl sır ermiyo valla...

evet öyle dedi.yani dediki kesenin içinde beyaz bişey küçücük ama gözüküyo büyük bi ihtimal embriyo olabileceğini söyledi.bu arada bhcg ye baktılar tabi ki.4500 çıktı.çok yükselmiş.bende dedim ki bu değerlere göre bebek net bi şekilde gözükmesi gerekmez mi.yok dedi gözükmeyebilirde.bu değerler 4 yada 5 haftalık olduğumu gösteriyormuş.cumaya kadar bekle dedi.bu beklemeler ne zaman biter ki.sen ne yaptın.gitmemiiştin demi doktora bekleme kararı almıştın sanırım biraz daha.

vallabende çok heyecanlıyıııımmm:)) çarşamba gününü nasıl gelcek bilemiiyorum :)

evet bendede bulantı yok.iştahım yerinde.ama bulantı olacak diye bi şart yok zaten.bulantısız geçirenlerde var bu dönemi.benim sadece göğüslerde dolgunluk var.zaten bulantıda 6. yada 7. haftalardan sonra başlar.

sanseecim mikrodalga yinede kullanma sen boşver hiçbir ülkede kullanılmıyor sadece bizim ülke hariç bilhassa gebelikte zararlıdır...
olur canım yaa..öyle yapayımmm...

güzel haberlerini bekliyoruz cancan:)

kullanmıyalım canım ,ben çarşamba doktorumada sorar yazarım gene buraya ..ama ben kullanmamaya karar verdim..

aynen canım bazen b,ra akıntım var gibi oluyo bi bakıyom bişi yok ,azcık beli ağrıyo ,Kalp atışlarını duynca rahat etcem biraz Allahın izniylee...

yok canım ben giitiiim hiç gitmemmmi kızzz:))) ama var aramızda öle sabırlı olanlarr..ben değilim çarşambayı iple çekiyorum resme:92:nnn

slm kızlar bende 5 haftalık hamileyim,ilk öğrendiğimde 4+5 tim ve ben 2 yıllık adet düzensizliği şikayetiyle gitmiştim hamilesin dediğinde dr inanamadım, bikaç kez idrar testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı drum vajinal ultrasonla baktı rahim duvarında kalınlaşma ve bir kistik görüntü, dış gebelk olabilir kan testi sonuçları yapalım falan diye kendince biçok yorumda bulundu benimde kafam karıştı kist dediği kesemi diye ve test sonucunu alıncaya kadar neler çektim!HCG değerim 1780 çıktı farklı bir dr baktı sonuçlarıma ve hamilesin dedi!3hafta sonra kalp atışlarını dinleyecekmişiz,ama ben hala inanamıyorum ve sabahki drun dış gebelik sözü hala kulağımda,ultrasonda gördüğüm şey kesemi onu bile kavrayamadım:)) yarın sabah tekrar kontrole gidicem ve aklımdaki herşeyi sorucam, şoktan kurtuldum galiba:) ben de öğretmenim buarada ve hafif kasılmalarım var alttan bakıldıktan sonraki gün kahverengi lekelenmem oldu çok az, eşim çok panik:))Yerinde oturarak da ders anlatılmıyo, müdürüm dışında kimseye haber vermedim oda sevkten öğrendi:) Ailelere söyledik ama kalp atışlarına kadar sabredelm dedik.Diyorum yaa bize büyük bir sürpriz oldu! İnşallah hayırlı haberler alırım yarın.. Herkese nasip etsin Allah bu duyguyu..

hayırlı olsun canıımm ..çok sevindim senin için ,canım rahim içinde grödüyse dış gebelik değil sakın korkma ...inşallah sağlıklı bi şekilde alcaz bebişlerşmşzş kucaklarımızaa:92:

sansee cim baştan sona okudum bu konuyu:) bizim gibi aynı heyecan ve endişeleri yaşayan anne adaylarıyla olmak çok güzel bundan sonrada sıkı takipçiyim paylaşımlar da daha anlamlı olur sanırım böylece..

vallabende çok heyecanlıyıııımmm:)) çarşamba gününü nasıl gelcek bilemiiyorum :)

öyle tatlım ya bende sorma şu perşembe gelse diye bakıp duruyorum bi heyacan bi heyacanhsyırlısıyla bende bi görsem içim daha rahat edicek onun için iple çekiyorum perşembeyi...

miğde bulantısı bende de yok 7. haftaya başladım bugün ama hala yok... sadece göğüslerimde ağrı var ve biraz iş yapınca hemen belim ağrıyo onun dışında da hiç bir belirti yaşamadım hamile olduğumu bile tam hissedemedim :)

selam guzel anne adayları bende 6 haftalık hamıleyım bugun gıttım keseyı gorduk bıraz dınlen dedı kese asagıda dedı ama yolculuga cıkmam lazım bayramda dedım cıkabılırsın bsıey olmaz dedı kese neden asagıda kotu bsıeymı acaba daha onceden kesesı asagıda olan varmıydı lutfen bılgulendırın benı ya korkuyorum neden asagıda acaba

• kardelencim senin en son beta hcg kac cıkmıstı aynı haftalardayız bide benimkinide göremedi ya karından mrk ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…