benim sormaya korktuğuuumm ,ama çoook merak ettiğim soruyu soruyum mademm..nasıl doğum yaptın??:95:
Allah o güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.bizde artık aceleci davranırız:)
aminnnn canım.3 ay sonra Allah nasip ederse bebeklerimizin cinsiyetini öğreniriz..
inş canım inşşşAllah herkesin gönlüne göre versin banada bi kız versin
hımmm ne güzelll ,göbiş kaldımı pekii??? tabi bende öyle diyorum ,ama karnım iyce büyüdüğünde bebişin ordan çıkabileceğine akıl erdirmem gerek anca ölee::97:[/B]
her zaman şartlar iyiyse ve hiç bir sorun yoksa normal doğum en iyisidir.ben normal doğum yapmayı çok istediğim halde olmadı benim 2 bebeğimde ters doğdu onun için ilk bebeğim sezeryan ve ikinciside sezeryan oldu canım
inşalllaaahh ama önce kalp atışı var benim lk sınavım ,ondan sonrası sağlıklı olsun yeter ,zateb benim kız olcak gibii..herkes öle tahmin ediyooo:92:yüzümdeki sivilcelerde var tabiiaminnnn canım.3 ay sonra Allah nasip ederse bebeklerimizin cinsiyetini öğreniriz..
hımmm ne güzelll ,göbiş kaldımı pekii??? tabi bende öyle diyorum ,ama karnım iyce büyüdüğünde bebişin ordan çıkabileceğine akıl erdirmem gerek anca ölee::97:
inşalllaaahh ama önce kalp atışı var benim lk sınavım ,ondan sonrası sağlıklı olsun yeter ,zateb benim kız olcak gibii..herkes öle tahmin ediyooo:92:yüzümdeki sivilcelerde var tabii
canım bende mide bulantısı yok şuanda ama duyduğuma göre 3.-4. aydan sonra geçiyomuş ,gerçi benim bi tanıdığım son ana kadar çektii
şuan kaç haftalıksın...büyük bir ihtimalle 12 haftadan sonra mide bulantıları geçiyor
ay inşallah çekmem.zaten 6.haftadan itibaren başlıyor .zor.bugün eşim hastaneye kaldırdı.2 serum taktılar sıvı ve kilo kaybım var.eğer böyle devam ederse bikaçgün yetıracaklarmışzaten beslenemiyorum yediğim bişey yok.sabah olsun istemiyorum inan.
merhaba bende hamileyim arkadaşlar 2. çocuğum olacak bu bebiş bitane kızım var 3 yaşında şimdi ne olur bilemem,ama bayramdan sonra dra gideceğim drum öyle dedi ,acaba herşey yolunda mı? çok merak ediyorum bu arada kasık ağrım var normalmidir acabamide bulantılarım da henüz başlamadı sizler ne durumdasınız... sevgiler
şuan 6 hafta 3 günlüğüz canım.çok zor.inşallah yaşamazsınız.
merhaba arkadaşlar benimde 5+2 oldu.mide bulantılarım başladı.halsizlik tansiyon düşmesi iştahsızlık da var,epey zor geçiyor yani.bende çarşamba gideceğim doktora...
merhaba bende hamileyim arkadaşlar 2. çocuğum olacak bu bebiş bitane kızım var 3 yaşında şimdi ne olur bilemem,ama bayramdan sonra dra gideceğim drum öyle dedi ,acaba herşey yolunda mı? çok merak ediyorum bu arada kasık ağrım var normalmidir acabamide bulantılarım da henüz başlamadı sizler ne durumdasınız... sevgiler
bende öyle hissediyorum canım ,ama bulantısı olan arkadaşlar anlatıncada iyiki olmadığını düşünüyorum ,ben bi kaç kişiden soruşturdumbenimde hiç miğde bulantım yok 6+3 oldum bugün doktora sordum bulantı olmaması normal mi diye evet dedi yinede herkeste bulantı olunca bende neden yok demekten kendimi alamıyorum.
Bayanlar merhabaalar, hafta sonu hiç pc karşısına geçmeye fırsatım olmadı.Eşimle güzel havanın tadını çıkardıkpolikilinikteki doktor iyi söylemiş ben de öyle düşünüyorum eğer herşey yolundaysa özel hastaneye devame deceğim Allah korusun ristkli bir durum varsa daha çok tecrübesi olan bir doktor bulup tıp fakültesi tercih edeceğim. Şimdilik bilmiyorum yani:26: öyle bir doktora yarın ilk defa muayene olacak arkadaşım eğer memnun kalırsa veririm ismini gidersin sen de belki ben bile ona gidebilirim belli olmaz muayene ücreti 170 liraymış özel muayenehanedeki.
nedemek canımm..ekim hamilesi olunca fahri üyemiz oluyosun zatennbu hcg ye göre kesen görünür çünkü 1800 den sonra görülüyo, sat a göre yumurtlaman 14-15 ekim falan ,3,5-4 haftalık falandır diye tahmin ediyorum ,bilemiyorum yanılıyoda olabilirim ,hamilelik hesapla yaz google da ordan çıkan çizelgeye göre bi bak derim
ne kadarlik hamilesin canim?? bende 6 haftalik hamileyim...bebisin kalp atislarini ne zaman duyuyoruz ki?? merak ettim bende duymak isterimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?