2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

[/B]
benim sormaya korktuğuuumm ,ama çoook merak ettiğim soruyu soruyum mademm..nasıl doğum yaptın??:95:

her zaman şartlar iyiyse ve hiç bir sorun yoksa normal doğum en iyisidir.ben normal doğum yapmayı çok istediğim halde olmadı benim 2 bebeğimde ters doğdu onun için ilk bebeğim sezeryan ve ikinciside sezeryan oldu canım

hımmm ne güzelll ,göbiş kaldımı pekii??? tabi bende öyle diyorum ,ama karnım iyce büyüdüğünde bebişin ordan çıkabileceğine akıl erdirmem gerek anca ölee::97:

aminnnn canım.3 ay sonra Allah nasip ederse bebeklerimizin cinsiyetini öğreniriz..
inşalllaaahh ama önce kalp atışı var benim lk sınavım ,ondan sonrası sağlıklı olsun yeter ,zateb benim kız olcak gibii..herkes öle tahmin ediyooo:92:yüzümdeki sivilcelerde var tabii

e haliyle iki dogumdan sonra göbek kalıyor o kadarda olacak tabi:97:herşeyden önce sağlıklı olsun bebişlerimiz haklısın canım......... Allah'ım herkesin gönlündekini versin

canım bende mide bulantısı yok şuanda ama duyduğuma göre 3.-4. aydan sonra geçiyomuş ,gerçi benim bi tanıdığım son ana kadar çektii

ay inşallah çekmem.zaten 6.haftadan itibaren başlıyor .zor.bugün eşim hastaneye kaldırdı.2 serum taktılar sıvı ve kilo kaybım var.eğer böyle devam ederse bikaçgün yetıracaklarmış zaten beslenemiyorum yediğim bişey yok.sabah olsun istemiyorum inan.

ayyy canım yaaa..senin bayaa feci geçiyo deseneee( Allah yardımcın olsuunn..

merhaba bende hamileyim arkadaşlar 2. çocuğum olacak bu bebiş bitane kızım var 3 yaşında şimdi ne olur bilemem,ama bayramdan sonra dra gideceğim drum öyle dedi ,acaba herşey yolunda mı? çok merak ediyorum bu arada kasık ağrım var normalmidir acabamide bulantılarım da henüz başlamadı sizler ne durumdasınız...sevgiler

hayırlı olsun canım sende aramıza hoşgeldin.kasık ağrıların normal çok şiddetli ve kanaman olmadığı sürece kasık ağrıları normaldir şuan kaç haftalık gebesin benim bugün 5+3 oldu ve mide bulantım yok kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bakalım çarşamba gününe doktora gitcem umarım herşey yolundadır sonuçlarımı buradan sizlerle paylaşırım inş

şuan 6 hafta 3 günlüğüz canım.çok zor.inşallah yaşamazsınız.

kendine ve bebişine iyi bak canım Allah'ım tüm hamileleri ve bebişlerini korusun inşşallah en kısa zamanda atlatırsın bulantılarını Allah yardımcın olsun

merhaba arkadaşlar benimde 5+2 oldu.mide bulantılarım başladı.halsizlik tansiyon düşmesi iştahsızlık da var,epey zor geçiyor yani.bende çarşamba gideceğim doktora...

merhaba arkadaşlar benimde 5+2 oldu.mide bulantılarım başladı.halsizlik tansiyon düşmesi iştahsızlık da var,epey zor geçiyor yani.bende çarşamba gideceğim doktora...

hayırlı olsun canım ben haftamı kesin olarak bilmiyorum ama yarın yada çarşamba gitcem inşallah kalp atışını duymaya gidiyorum...ama bende hasizlik var, henüz mide bulantım yok,idare ed,yorum yani...Alla kolaylık versin hepimize

hayırlı uğurlu olsun canım..artık tecrübelerini peylaşırsın bizel dicektim kiiii bizim merak ettiklerimizi siz bize soruyosunuzz biz sadece teorik olarak biliyoruz hiç yaşamadığımız için ,umarım sana yardımcı olabiliriz ben heralde 6 küsür haftalığım ,belki 7 de olmuştur bugün ,kesin bilmiorum,yarın yada öbürgün doktora gitcem kalp atışları için ,inşallah sıkıntı çıkmaz, ama bendede kasık ve bel ağrıları devam ediyo ilk günlerde kahverengi akıntım vardı bende düşük tehdidi olur diye progestan kullanmaya başladım ,şimdilik herşey yolunda mide bulantımda yok henüz:92:

benimde hiç miğde bulantım yok 6+3 oldum bugün doktora sordum bulantı olmaması normal mi diye evet dedi yinede herkeste bulantı olunca bende neden yok demekten kendimi alamıyorum.

benimde hiç miğde bulantım yok 6+3 oldum bugün doktora sordum bulantı olmaması normal mi diye evet dedi yinede herkeste bulantı olunca bende neden yok demekten kendimi alamıyorum.
bende öyle hissediyorum canım ,ama bulantısı olan arkadaşlar anlatıncada iyiki olmadığını düşünüyorum ,ben bi kaç kişiden soruşturdum
hamileliğinin son ayında olup hala midesi bulanmamış bi tanıdığım varr

Bayanlar merhabaalar, hafta sonu hiç pc karşısına geçmeye fırsatım olmadı.Eşimle güzel havanın tadını çıkardık
taf arkadaşım sende ankardasın sanırım. hangi özel hastaneyi tercih ediyorsun? arkadaşın özel muayneden memnun kaldı mı? Gebe olduğumu söyleyen polkilinikteki doktor, ilk tahlillerini burada yapalım sonucu istediğin yere götürürsün demişti. bugun kan,idrar tahlili verdim. 3 gün sonra çıkacakmış sonucu yani perşembeye. Benim o güne kadar artık özel bir hastane veya özel muaynehane seçmem gerekiyor. Ankaralı arkadaşlar bir akıl verin lütfen :26:

sansee tşk ederim arkadaşım. senin kaç haftalık oldu? ben 5 hafta+4 gün çok şükür bende de bulantı yok. İnşallahta olmas, İş yerimde 15 erkek 2 bayanız çok zor olur burada idare etmek.

ne kadarlik hamilesin canim?? bende 6 haftalik hamileyim...bebisin kalp atislarini ne zaman duyuyoruz ki?? merak ettim bende duymak isterimde

5+1 haftalıkken göründü kese karnımdan bakılan ultrasoundla. bugün 5+3 oldum çok şükür Allah bize yavrumuzu bağışlarsa eğer 7+1 olacağım gün yani 20 kasımda kalp atışını duymaya gideceğiz doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…