kızlar birde inanın hiç hamile değilmişim gibi geliyo hiç belirti yok.midem bulanmıyo aksine iştahım çok ii ilk zamanlarda belim ağrıyodu adet zamanınmda şimdi oda yok masallah kan sonucumu görmesem inanmıycam sizlerdede öylemi???
selam guzel anne adayları bende 6 haftalık hamıleyım bugun gıttım keseyı gorduk bıraz dınlen dedı kese asagıda dedı ama yolculuga cıkmam lazım bayramda dedım cıkabılırsın bsıey olmaz dedı kese neden asagıda kotu bsıeymı acaba daha onceden kesesı asagıda olan varmıydı lutfen bılgulendırın benı ya korkuyorum neden asagıda acaba
hayırlı uğurlu olsun canım..artık tecrübelerini peylaşırsın bizel dicektim kiiii bizim merak ettiklerimizi siz bize soruyosunuzzbiz sadece teorik olarak biliyoruz hiç yaşamadığımız için ,umarım sana yardımcı olabiliriz ben heralde 6 küsür haftalığım ,belki 7 de olmuştur bugün ,kesin bilmiorum,yarın yada öbürgün doktora gitcem kalp atışları için ,inşallah sıkıntı çıkmaz, ama bendede kasık ve bel ağrıları devam ediyo ilk günlerde kahverengi akıntım vardı bende düşük tehdidi olur diye progestan kullanmaya başladım ,şimdilik herşey yolunda mide bulantımda yok henüz :92:
tabi canım benim ,ben hemen hemen her gün burdayım ,konuşuruz ,elimizden geleni yapar ,bildiklerimizide paylaşırsak bu stresli ve hassas dönemde biraz olsun rahatlamış oluruz dimii:)sansee cim baştan sona okudum bu konuyu:) bizim gibi aynı heyecan ve endişeleri yaşayan anne adaylarıyla olmak çok güzel bundan sonrada sıkı takipçiyim paylaşımlar da daha anlamlı olur sanırım böylece..
canım doktorun sorun olmaz dediyse korkma bence hayırlıysa ve sağlıklıysa bebişin sana sımsıkı sarılır bişecikler olmaz Allah ın izniylen merak etme..selam guzel anne adayları bende 6 haftalık hamıleyım bugun gıttım keseyı gorduk bıraz dınlen dedı kese asagıda dedı ama yolculuga cıkmam lazım bayramda dedım cıkabılırsın bsıey olmaz dedı kese neden asagıda kotu bsıeymı acaba daha onceden kesesı asagıda olan varmıydı lutfen bılgulendırın benı ya korkuyorum neden asagıda acaba
canım benimbugün 5+3 oldu bendede gögüslerimdeki hassasiyet dışında belirti yok daha önceki gebeliklerimde çok mide bulantılarım olmuştu fakat şuan mide bulantım yok ve benimde iştahım çok arttı bende çarşamba günü doktora gitcem umarım keseyi görürüm
canım benimde bugün 5+3 oldu bendede gögüslerimdeki hassasiyet dışında belirti yok daha önceki gebeliklerimde çok mide bulantılarım olmuştu fakat şuan mide bulantım yok ve benimde iştahım çok arttı bende çarşamba günü doktora gitcem umarım keseyi görürüm
inşallah kızlar bı sorun olmaz hıc kımse ıcın hepımız dıkkatlı olalım agır kaldırmadan dınlenelım ınsalh sunun surasında 3 aya ne kalmıs 1.5 ay kalmıs
:)
kardelencim senin en son beta hcg kac cıkmıstı aynı haftalardayız bide benimkinide göremedi ya karından mrk ettim...
yazın inan cok rahatlarttı benı canım cok tesekkur ederım ınsalh sag salım allah kucagımıza verır onalrı saglıklı bır sekıldee am abenım kaynana rahat bırakmıyo ya yok oraya gıdelım yok buraya gıdelım fırsat vermıyo dınlenmeye ve dınlendıgım zamanda yınemı yatıyosun yada oturuyosun dıye laf yapıyo aradıgında kadın
ya canalrım bu alıntı yaparak nasıl maılı cevaplıyosunuz ben yapıyorum ama sızınkı gıbı olmuyo yazı kutusunun ıcıne eklıyo alıntıyı sızınkınde farklı kare ıcınde gorunuyo alıntı neden acaba :) bu arada kardelencım bend ebugun 5+5 ım gıttım gordu keseyı ama kese asagıda dedıgı ıcın dınlen dedı bence bıraz olgun doktorlara gıtmek lazım genceler bazen işe yaamıyo hafıf yaşlılar görmus gecırmıs ınsanalr oluyolar ama bu ınsandan ınsana degısır tabıkı canım bana kalsa yarın farklı bı doktorada gıtmek ıstıyorum bakım o kese asagıda dıycekmı dıye merak edıyorum
evet canım bızım halımızden anlaması lazm ama anlayan pek yok benımkı hadı gezmeye gıdelım hadı mısafır cagıralım der baska bısey demez yanı uyuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?