2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım benimde bugün 5+3 oldu bendede gögüslerimdeki hassasiyet dışında belirti yok daha önceki gebeliklerimde çok mide bulantılarım olmuştu fakat şuan mide bulantım yok ve benimde iştahım çok arttı bende çarşamba günü doktora gitcem umarım keseyi görürüm

canım içini ferah tut zaten bi aksilik olsaydı hem dr söylerdi birde yolculuğa bile çıkmanda sakınca yok demişse yolunda gitmeyen bişey yok bence...

merhaba tekrar tabiki ben size tecrübelerimi aktarmaktan büyük zevk duyacağım ancak şunu unutmayalım herkezin kendi biyolojisini göre doğumu gerçekleşir. herkezin bebişleri hayırlı olsun ..

sansee cim baştan sona okudum bu konuyu:) bizim gibi aynı heyecan ve endişeleri yaşayan anne adaylarıyla olmak çok güzel bundan sonrada sıkı takipçiyim paylaşımlar da daha anlamlı olur sanırım böylece..
tabi canım benim ,ben hemen hemen her gün burdayım ,konuşuruz ,elimizden geleni yapar ,bildiklerimizide paylaşırsak bu stresli ve hassas dönemde biraz olsun rahatlamış oluruz dimii:)
canım doktorun sorun olmaz dediyse korkma bence hayırlıysa ve sağlıklıysa bebişin sana sımsıkı sarılır bişecikler olmaz Allah ın izniylen merak etme..

inaşşah görürsün canım ,sonrada gel anlat bize hemen:92:

evet canım benimde göğüslerde dolgunluk mevcut birde dokununca acıyo baskada bariz bir belirtim şimdiye kadar olmadı...aman tek sorunsuz atlatalımda yeterki

denizkızı hiiç merak etme bence drlar önemli bişey olsa hiç çekşnmeden dile getiriyor:)şimdi biz her sözü kafamıza takıyoruz çok fazla ayrıntıya takılmak da iyi değil aslında, eskiden annlerimiz bizi nasıl doğurmuşlarsa:)) aklıma kötü şeyler geldikçe öğrencilerime bakıyorum bak onlarda bu koca hale nasıl geldilerse benim böcüğüm de gelcek diyorum:)))

yazın inan cok rahatlarttı benı canım cok tesekkur ederım ınsalh sag salım allah kucagımıza verır onalrı saglıklı bır sekıldee am abenım kaynana rahat bırakmıyo ya yok oraya gıdelım yok buraya gıdelım fırsat vermıyo dınlenmeye ve dınlendıgım zamanda yınemı yatıyosun yada oturuyosun dıye laf yapıyo aradıgında kadın

kızlar varya bu aylar o kadar önemli ki...allahıma şükür bu zamana kadar ne bi kan ne bi leke hiç bişey görmedim akıntı dışında..dün eşimle temizlik yapalım dedik sağolsun heryeri süpürdü bende toz aldım.yerleride sileyim dedim inanın kovanın yarısından az su vardı onu ben tası bi güzel sonra ahhh dedim ama iş işten geçti hemen baktım peçeteye pembemsi bi kan az ama tabi biz korktuk dğru dr neyse şükürler olsun gerisi gelmedi cok korktum ama...dikkat edelim kızlar bir anlık dalgınlık allahıma şükür herşey yolunda suan

aslında bir sorun olduğunda doktorlar söylüyorlar.arkadaşlar doktora gitmeden önce merak ettiklerinizi ve kafanıza takılan soruları bir yere not alalım ve doktorumuza soralım bizleri en iyi aydınlatacak olanlar yine doktorlarımızdır

inşallah kızlar bı sorun olmaz hıc kımse ıcın hepımız dıkkatlı olalım agır kaldırmadan dınlenelım ınsalh sunun surasında 3 aya ne kalmıs 1.5 ay kalmıs
:)

komşumda hamile ve o da her temizliğin ardından sıkıntı yaşadı öyleki 1 aydır evden çıkmadan yatıyor azar azar da olsa uzun süren kanamaları oldu ama Allaha şükür dr birşey yok diyor yani bakın biz bilmeden birçok yorum yapabilirken drlar bazen farklı yorumlayabiliyor o halde kendimizce yorumlardan kaçınmak en iyisi..

inşallah kızlar bı sorun olmaz hıc kımse ıcın hepımız dıkkatlı olalım agır kaldırmadan dınlenelım ınsalh sunun surasında 3 aya ne kalmıs 1.5 ay kalmıs
:)

doğru diyosun canım ben aldım ağzımın payını bi korktum ki sorma elim ayağım titredi resmen:26:

• kardelencim senin en son beta hcg kac cıkmıstı aynı haftalardayız bide benimkinide göremedi ya karından mrk ettim...

• naass cım benim doktorum hiç kan tahlili yaptırmadı ben zaten ilk doktora 5 hhafta 5 günlük iken gittim bilerek erken gitmedim ki gidince keseyi görebileyim diye... ve doktor önce ultrason ile baktı göremeyebiliriz ama daha çok yeni dedi sonra göremedi ve direk idrar tahlili istedi sonuç pozitif çıktı ve kan tahliline gerek görmedi cuma günü gel büyük ihtimal kese görünür dedi... bilmiyorum ki doktor da çok gençti acaba acemi falan mıydı ben de bir daha o doktora gitmeyeceğim zaten...

ayyy kızlar deli olcam yaaa akşamdan akşama ancak gırebılıyorum nete nerde kalmıştım en son nereyı okumuştum ne yorum yazmış herkez dıye bulana kadar bır saat geçıyor katılamıyorum muhabetlerınıze oysa oyle guzel sohbet edıyor ve bılınçlendırıyorsunuzkı (

valla böyle kaynanalara öyle çok kızıyorum ki hamilelikte en çok onların destek olup yardımcı olmaları gerekir bence destek olacağına köstek oluyolar anlamıyourm... herhalde oturacaksın yatacaksın içimizde resmen bir fabrika çalışıyor şu sıralar bizim... kolay mı o kadar...

ya canalrım bu alıntı yaparak nasıl maılı cevaplıyosunuz ben yapıyorum ama sızınkı gıbı olmuyo yazı kutusunun ıcıne eklıyo alıntıyı sızınkınde farklı kare ıcınde gorunuyo alıntı neden acaba :) bu arada kardelencım bend ebugun 5+5 ım gıttım gordu keseyı ama kese asagıda dedıgı ıcın dınlen dedı bence bıraz olgun doktorlara gıtmek lazım genceler bazen işe yaamıyo hafıf yaşlılar görmus gecırmıs ınsanalr oluyolar ama bu ınsandan ınsana degısır tabıkı canım bana kalsa yarın farklı bı doktorada gıtmek ıstıyorum bakım o kese asagıda dıycekmı dıye merak edıyorum

evet canım bızım halımızden anlaması lazm ama anlayan pek yok benımkı hadı gezmeye gıdelım hadı mısafır cagıralım der baska bısey demez yanı uyuz :)

canım cevap yazacağın kişinin iletisinin penceresinin altında bulunan alıntı yap butonuna basıyorsun ve pencere açılıyor üstte kişinin yazdıkları görünüyor sen iki satır altına yazıyorsun ve oluyor.... keseyi görmene sevindim ama kafana takacak bişey yok bence bebek en uygun gördüğü yere yerleşiyor sonuçta demek ki biraz aşağılarda bir yer beğenmiş, zamanla düzelir o sen dinlenmene bak Allah'ın izni ile hiç bişey olmaz...haklısın çok genç doktorlar güven vermior pek... ve eve gelince doktorun adını internetten araştırdım hiç bir yerde çıkmıyor ki ben genelde gittiğim doktorları netten araştırırım sayfalarca yazı çıkar... eğer senin için rahat edecekse bir doktora daha baktır ama bence hemen yarın değil de bir kaç gün yat dinlen öyle git bakalım ne diyecek doktor...

evet canım bızım halımızden anlaması lazm ama anlayan pek yok benımkı hadı gezmeye gıdelım hadı mısafır cagıralım der baska bısey demez yanı uyuz :)

canım sen de kaynanana biraz naz yapamıyor musun ben işime gelmeyince yüzüne dahi bakmadan donuk bir ses tonu ile cevap veriyorum bir daha o konuda bişey diyemiyor.. şu zamanlar en dikkatli olmamız gereken zamanlar bence biraz tavrını koy doktorun söylediklerini söyle anlar herhalde... tamam büyüğümüz saygımız var ama o da bir yere kadar bebeğimizin ve bizim sağlığımız en önemlisi sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…