2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ayy kızlarr hazır midem bulanmazken kalktım yaprak sardım az önce birzdanda işe gitcem..becerikli hatunum ben yawww

sansee tşk ederim arkadaşım. senin kaç haftalık oldu? ben 5 hafta+4 gün çok şükür bende de bulantı yok. İnşallahta olmas, İş yerimde 15 erkek 2 bayanız çok zor olur burada idare etmek.
hımm canım 5. haftadan sonra başlıyomuş,inşallah olmaz..iş ortamında zor olur hakkaten....

hımmm tam 7 haftadamı duyuluyomuş kallpp bak ben diyodum geç döllenmeyimdir diyee..demek benimde bugün yazın 7 hafta oluyo..inşallah duyarım bebişimin kalbinii inşşşş inşşş inşşşş

size şunu söyleyeyim bir şey olmuyor rahat olun.eskilerin lafı eskide kaldı.o kadar doktor var birşey olacağı varsa herhalde bakmazlar.bu kadar da güvenelim bence doktorlara.yani ben çok baktırdım.şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı.zaten kese de hemen rahimin ağzında beklemiyo ya.geride o.sıkıntı olsa ilişki yasak derlerdi öyle bişeyde yok.

hanımlar iki üç gündür giremedim.sıkıntı vardı nette.nasıl bir sohbet bu harika.bugün gittim doktora.alttan muayene oldum.kese var.fakat doktor dediki beyaz küçük bişey gözüküyo büyük bi ihtimal bebek dedi.ama net değil işte.dış gebelik değilsin dedi çok şükür.kanıma baktılar.sonuç öğleden sonra çıkacak.bekliyoruz.benim sat 6 haftalık fakat doktor 5 haftalık old söyledi muayeneye göre.geç döllenme olabilir dedi.yani olumsuz bişey yok çok şükür.bakalım kan sonucu ne çıkacak.

bi ihtimal bebekmi dediii..bu neyaaa ilkdefa duyuyorumm?? hcg ye bakmadılarmı??? başka ne olabilirki?? hayret bişey yaa..bu doktorlara akıl sır ermiyo valla...

amin canım amin.mide bulantın hiç olmasın ya çok zor bişey.bugün sabah daha da arttı benim bulantım maalesef:S

kızlar ben çıkıyorum ,kuzucukalr beni beklerr ,,,size iyi muhebbetlerr ,bu arada ben mikro dalga kullanıyorum ,internette araştırdım bi sorun olmaz yazzıyo ama ben genede tereddütteyim ,varmı aranızda kullanan??

ben de ankaradayım kavaklıdere bayındıra gidiyorum bir sorun olmazsa orda devam edeceğim. bebek istemeye başladığımızda ilk kadın doğum doktoruna muayenemi akay hastanesinde olmuştum orası da iyiydi ama kalabalıktı. daha sonra kavaklıdere bayındırı denedim memnun kaldım hamile haberimi alınca da oraya gittim. Arkadaşım özel muayenehanedeki doktordan memnun kalmış tabi ilk defa gittiği için de hoşuna gitmiş olabilir zaman gösterecek Zekai Tahir Budak hastanesinin doktoruymuş. istersen ismini numarasını alayım arkadaşımdan sana özelden mesajla yazarım

MERHABA ARKADAŞLAR BENİM DE 6 HAFTA 4 GÜN :))SON REGLİ TARİHİNDEN İTİBAREN HESAPLANIYOR BİLDİĞİM KADARIYLA DEĞİL Mİ?BEN DE EN SON GEÇEN ÇARŞ.KESEİNİ GÖRDÜM.20,9 mm. KÜÇÜCÜÜKKK :)) BU CMT.Sİ DE KALP ATIŞLARINI DİNLEYELİM DEDİ DOKTOR.
DOKTORUN İLK YAPTIĞI TEST NE ARKADAŞLAR?DOKTORUMA GÜVENİYORUM BU KOUDA AMA YİNE DE HAFTA HAFTA AY AY YAPILAN TESTLERİ BURADA PAYLAŞIRSAK HİÇ BİRİNİ ATLMAMIŞ OLURUZ DİE DÜŞÜNÜYORUM..HEPİMİZ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ALIRIZ KUCAKLARIMIZA İNŞALLAHH BEBİŞLERİMİZİİİ...

slm kızlar.....:18:
kafam çok karışık...eskişehirdeyim ve hangi doktora gideceğime daha karar vermedim daha önce gittiklerimden de memnun kalmadım..2-3 tane var aklımda olan ama şimdide özel mi doğum hastanesimi karar veremedim...gerçi gene muayenehanesine gideceğim ama bilemiyorum..şuanda son adet tarihime göre 4+3 günlük olması gerek bu hafta için randevu alıp gitsem mi yoksa 6.haftada gidip direk hem keseyi hemde kalp atışlarınımı görsem nasıl olsa gene gel diyecek bu hafta gitsem...birde çok merak ediyorum....kısacası kafam çok karışık
hellllllpppppppppppppppppp:26::26:

mikrodalga benim yok mikrodalgada ısıtılmış soğutulmuş su ile bir süre bitkileri sulamışlar bitkiler solmuş bunu duyduktan sonra mikro dalga almamaya karar verdim. çok pratik olsada en azından hamilelikte kullanmamakta fayda var. eskiden mikrodalga mı varmış canıııııım

arkadarşlar bendede bir tavsiye mikrodalgayı değil kullanmak evinize bile sokmayın...verdiği hasarlar geri dönülmez cinsten..biraz araştırırsanız dediğimi anlayacaksınız.heleki hamilekken tamemen uzak durmalısınız...insan DNA sında tamiri imkansız hasarlar veriyo..kii bir çok ülkede toplatılmış durumda ülkemizdede nerdeyse bedavaya verecekler geçen media mark ta 60 a falan dı....düşünün artık..

bence erkenden dr a gitmekte fayda var. bi sorun varsa baştan tedbir alınması için faydalı olur. dış gebelikmi alan anlaşılır

bence erkenden dr a gitmekte fayda var. bi sorun varsa baştan tedbir alınması için faydalı olur. dış gebelikmi alan anlaşılır

doğru diyosun..az çok karar verdim gibi araştırmalarım sonucu..Talat Remzi Demirkolda karar kıldım.özel muayenehanesine gideceğim....eskişehirde; bu doktor hakkında bilgisi olan yada giden varsa fikirlerinizi alabilirim.

maşallah canım.benim 6 hafta 5 günlük ama hala karnımdan gözükmedi tam olarak.zaten çok nadir karından görünen anne adayları var.şanslısın yani..ama ben kalp sesini dinledim bebişimin ve kendini de gördüm.hiçbir sorunumuz yok ama hiç yemek yiyemiyorum kilo kaybım başladı.mide bulantılarım fena.dün serum takıldı.zor geçiyor yani..

Merhaba aysozg benim son adet tarihim 27 eylül ve buna göre 6 haftalık oluyor sanırım sat a göre... ben de iki gün önce gittik doktora ancak karnımda baktı ve ultrasonda görünmedi cuma günü yeniden çağırdı ama ben biraz huzursuz oldum kimisi 4 kimisi de 5 haftalıkken görebiliyor acaba bir sorun mu var benimkinde diye düşünürken senin yazını gördüm 6 hafta 5 günlükken karından bakılan ultrasonra görünmedi ama kalp atışını duydum demişsin nasıl oluyor bu alttan mı duydunuz kalp sesini cevaplarsan sevinirim...

ya da konu hakkında bana yardımcı olacak herhangi bir arkadaş cevaplayabilir mi... 5+5 de karından görünmemesi normal bir durum mudur?:26:

merhaba özelden mesaj atmısn ama ben özel mesaj gonderemiyorum,,

eskişehirde acıbadem hastanesinde prf başar tekine gidiyorum

özlem hanımda varmış o ssk olarak gidilince 23 tl civarında ücreti varmış.ayrıca ssk dan dogum yaparsan 450 tl normal dogum , eger ssk degilde normal gidersen benim gittim doktar 4000 tl normal dogum için para alıyor ..özelden cvp vermeededigm için burdan yazdım .

kızlarrrrr bugun doktara gittim kalp atışlarını duyduk fasülyemin

1 cm kadar şuanda ve 6 hafta sonra tekrar gidicez kontrole

ya da konu hakkında bana yardımcı olacak herhangi bir arkadaş cevaplayabilir mi... 5+5 de karından görünmemesi normal bir durum mudur?:26:

tatlım mrb benimde 5+3 oldu bugün dün karnımdan bakıldı fakat göremedi dr.alttan bakarsak kesin görürüz dedi ben biraz daha bekliyelim dedim.kan sonucuma görede küçük bişey gördüm galiba o gebelik kesendi dedi....tam görülemedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…