hımm canım 5. haftadan sonra başlıyomuş,inşallah olmaz..iş ortamında zor olur hakkaten....sansee tşk ederim arkadaşım. senin kaç haftalık oldu? ben 5 hafta+4 gün çok şükür bende de bulantı yok. İnşallahta olmas, İş yerimde 15 erkek 2 bayanız çok zor olur burada idare etmek.
5+1 haftalıkken göründü kese karnımdan bakılan ultrasoundla. bugün 5+3 oldum çok şükürAllah bize yavrumuzu bağışlarsa eğer 7+1 olacağım gün yani 20 kasımda kalp atışını duymaya gideceğiz doktora
aslında bütün doktorlar erken teşhis için alttan bakmayı tercih ediyorlar ama büyüklerimiz de alttan baktırmayın kese bozulur gibi şeyler söylüyorlar inanmıyorum ama ya birşey olursa alttan baktırdım diye kendimi suçlu hissederim diye vicdan yapıyorum yarın kontrolüm var karından bakmasını rica edeceğim inşallah görünür ama eğer görünmezse mecbur alttan bakmasına izin vereceğiminşallah görünür de gerek kalmaz alttanbakmasına:85:
hanımlar iki üç gündür giremedim.sıkıntı vardı nette.nasıl bir sohbet bu harika.bugün gittim doktora.alttan muayene oldum.kese var.fakat doktor dediki beyaz küçük bişey gözüküyo büyük bi ihtimal bebek dedi.ama net değil işte.dış gebelik değilsin dedi çok şükür.kanıma baktılar.sonuç öğleden sonra çıkacak.bekliyoruz.benim sat 6 haftalık fakat doktor 5 haftalık old söyledi muayeneye göre.geç döllenme olabilir dedi.yani olumsuz bişey yok çok şükür.bakalım kan sonucu ne çıkacak.
amin canım amin.mide bulantın hiç olmasın ya çok zor bişey.bugün sabah daha da arttı benim bulantım maalesef:Shayırlı olsun canım ben haftamı kesin olarak bilmiyorum ama yarın yada çarşamba gitcem inşallah kalp atışını duymaya gidiyorum...ama bende hasizlik var, henüz mide bulantım yok,idare ed,yorum yani...Alla kolaylık versin hepimize
Bayanlar merhabaalar, hafta sonu hiç pc karşısına geçmeye fırsatım olmadı.Eşimle güzel havanın tadını çıkardık
taf arkadaşım sende ankardasın sanırım. hangi özel hastaneyi tercih ediyorsun? arkadaşın özel muayneden memnun kaldı mı? Gebe olduğumu söyleyen polkilinikteki doktor, ilk tahlillerini burada yapalım sonucu istediğin yere götürürsün demişti. bugun kan,idrar tahlili verdim. 3 gün sonra çıkacakmış sonucu yani perşembeye. Benim o güne kadar artık özel bir hastane veya özel muaynehane seçmem gerekiyor. Ankaralı arkadaşlar bir akıl verin lütfen :26:
mikrodalga benim yok mikrodalgada ısıtılmış soğutulmuş su ile bir süre bitkileri sulamışlar bitkiler solmuş bunu duyduktan sonra mikro dalga almamaya karar verdim. çok pratik olsada en azından hamilelikte kullanmamakta fayda var. eskiden mikrodalga mı varmış canıııııım
slm kızlar.....:18:
kafam çok karışık...eskişehirdeyim ve hangi doktora gideceğime daha karar vermedim daha önce gittiklerimden de memnun kalmadım..2-3 tane var aklımda olan ama şimdide özel mi doğum hastanesimi karar veremedim...gerçi gene muayenehanesine gideceğim ama bilemiyorum..şuanda son adet tarihime göre 4+3 günlük olması gerek bu hafta için randevu alıp gitsem mi yoksa 6.haftada gidip direk hem keseyi hemde kalp atışlarınımı görsem nasıl olsa gene gel diyecek bu hafta gitsem...birde çok merak ediyorum....kısacası kafam çok karışık hellllllpppppppppppppppppp:26::26:
bence erkenden dr a gitmekte fayda var. bi sorun varsa baştan tedbir alınması için faydalı olur. dış gebelikmi alan anlaşılır
5+1 haftalıkken göründü kese karnımdan bakılan ultrasoundla. bugün 5+3 oldum çok şükürAllah bize yavrumuzu bağışlarsa eğer 7+1 olacağım gün yani 20 kasımda kalp atışını duymaya gideceğiz doktora
maşallah canım.benim 6 hafta 5 günlük ama hala karnımdan gözükmedi tam olarak.zaten çok nadir karından görünen anne adayları var.şanslısın yani..ama ben kalp sesini dinledim bebişimin ve kendini de gördüm.hiçbir sorunumuz yok ama hiç yemek yiyemiyorum kilo kaybım başladı.mide bulantılarım fena.dün serum takıldı.zor geçiyor yani..
slm kızlar.....:18:
kafam çok karışık...eskişehirdeyim ve hangi doktora gideceğime daha karar vermedim daha önce gittiklerimden de memnun kalmadım..2-3 tane var aklımda olan ama şimdide özel mi doğum hastanesimi karar veremedim...gerçi gene muayenehanesine gideceğim ama bilemiyorum..şuanda son adet tarihime göre 4+3 günlük olması gerek bu hafta için randevu alıp gitsem mi yoksa 6.haftada gidip direk hem keseyi hemde kalp atışlarınımı görsem nasıl olsa gene gel diyecek bu hafta gitsem...birde çok merak ediyorum....kısacası kafam çok karışık hellllllpppppppppppppppppp:26::26:
ya da konu hakkında bana yardımcı olacak herhangi bir arkadaş cevaplayabilir mi... 5+5 de karından görünmemesi normal bir durum mudur?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?