2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

valla ben geçmemeye çalışıyorum ama konik bi durum oluyo gibime geliyoo..dur ben bunu bi araştırıyım:44:

ayy bende kaynanamla bitişik oturuyorum ,müstakil bahçeli evimiz ,kaynanam erzincandan 40 yıl önce gelmiş ama hala ilk geldiği günki gibi konuşur giyinir, ama varya bukadar akıllı ve politik bi kadın görmedim ben bazen tersliyorum ,kızıyorum hiiç sesini çıkarmıyo ,neyapaqrsam yapayım hç sesini çıkarmaz,bunuda niye böyle yaptın şöyle yap demez, canım bişeymi istedi hemen çocuklarına söyler ,gerçi tek gelini gibi bişeyim ve evin en küçüğüyüm hemde baya yaş farkı var hepsiyle zaten en yakın eşim ,oda 6 yaş büyük:)))bide ilk torun bende Allah ın izniylee..ama benim ailemde çok iyidir ,zaten birbirlerini çok seviyolar sayıyolarr..Maşşallahh diyin kızlarrrr çok anlatmak istemiyorum hatta böyle şeyler kıskanılıyo bazen ama siz bacılrımsınız ,deniz kızı bak ona göre sende baştan tavrını koy, 1 kırılır ,2 küser sonra ayağını denk alır.

kızlar bende yatıyım bari hepinize ii geceler allaha emanet olun

iyi gecelerr kızlaaarrrr:)):92:

mecburen geçiyoruz canım umarım bir sakıncası yoktur... ay herşeyi düşünür olduk :) normalde kendimiz için hep deriz ya bana bişey olmaz diye, bebeğimiz için ise tam tersi oluyomuş hep bişey olacakmış gibi hissediyoruz :)

TEŞEKKÜRLER...olsun canım önemli değil cevap vermen sevindirdi beni....allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah...

doktora gitmek için 5. haftanın dolmasını bekle yani adetin 1 hafta geçsin öyle git derim 6. haftaya kadar beklemene gerek yok kalp atışını 7. haftada duyarsın

doktora gitmek için 5. haftanın dolmasını bekle yani adetin 1 hafta geçsin öyle git derim 6. haftaya kadar beklemene gerek yok kalp atışını 7. haftada duyarsın

internetteki hesaba göre yani SAT göre 4 hafta 4 günlük bende yarın için randevu almıştım giderim artık..bende çok merak ediyorum aslında...herşey yolunda mı diee....

taf cım özelden mesaj atamıyorum şimdilik, mesajın için tşk ederim, bunuda ekledim doktor adaylarım arasına :94:

taf cım özelden mesaj atamıyorum şimdilik, mesajın için tşk ederim, bunuda ekledim doktor adaylarım arasına :94:

işine yarar umarım Allah yavrularımızı bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

kızlarr ben araştırdım ,market girişindeki metal dedektörleri ve x-ray cihazlarından geçmemek gerekiyomuş olabildiğince ,güvenliğe söyleyin sizi normal arasınlar..ben öle yapcam artık..

offff arkadaşlar bugün içimde sebebini bilmediğim bir sıkıntı var en ufak bişeye sinirlenip kızıyorum içim daralıyor yaaaaaaaa

arkadaşlar son iki günde yarım kilo aldım ama göbeğim öyle çıktıki her kıyafetten fırlıyor. Hemen şimdiden bol pantolonlara geçmek gerkir mi? Ben mi çok yiyorum acaba, sizde de kilo alma oldu mu?

canım bende öyle ,çook alıngan ve çok sinirliyim,ve sürekli kuruyorum kafamda...

canım bu günleri sağlıklı bir şekilde bir atlatsak hayırlısıyla sanırım bazı şeyleri çok takıyoz kafaya ondan oluyor az önce büyük kızıma bağırdım oda ağladı geldi sarıldı bana özür dilerim diye bende başladım onunla ağlamaya çocuklarımda şaşırdı anne ne oldu sana diyorlar

arkadaşlar son iki günde yarım kilo aldım ama göbeğim öyle çıktıki her kıyafetten fırlıyor. Hemen şimdiden bol pantolonlara geçmek gerkir mi? Ben mi çok yiyorum acaba, sizde de kilo alma oldu mu?

bende çok yemeye başladım bulantılarımda yok benimde göbeğim çıktı

ayşe ve deniz çok teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldum...
böyle bi konu açıldığını görünce çok sevindim birbirimizden öğreneceğimiz çok şey olmalı...çok korkuyorum ona bişey olcak diye...inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucağımıza..

Allah'ım tüm anneleri ve bebişlerini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…