valla ben geçmemeye çalışıyorum ama konik bi durum oluyo gibime geliyoo..dur ben bunu bi araştırıyım:44:tşk ederim tatlım öyle dediğin gibi dikkatli olucaz herşeyden sakıncaz...kızlar bişey sorcam şu marketlerdeki x-ray cihazından geçiyomusunuz hamilelikten sonra var mıdır sizce onun bi sakıncası mrk ettimde:44:
ayy bende kaynanamla bitişik oturuyorum ,müstakil bahçeli evimiz ,kaynanam erzincandan 40 yıl önce gelmiş ama hala ilk geldiği günki gibi konuşur giyinir, ama varya bukadar akıllı ve politik bi kadın görmedim ben bazen tersliyorum ,kızıyorum hiiç sesini çıkarmıyo ,neyapaqrsam yapayım hç sesini çıkarmaz,bunuda niye böyle yaptın şöyle yap demez, canım bişeymi istedi hemen çocuklarına söyler ,gerçi tek gelini gibi bişeyim ve evin en küçüğüyüm hemde baya yaş farkı var hepsiyle zaten en yakın eşim ,oda 6 yaş büyük:)))bide ilk torun bende Allah ın izniylee..ama benim ailemde çok iyidir ,zaten birbirlerini çok seviyolar sayıyolarr..Maşşallahh diyin kızlarrrrkeske annem burda osla canım annemde kendı evını saatı baan ev aldı samsuna yerlestı oda yok yanı evımde ısım var dıyorum bırak bosver dıyo 7 ay beraber kaldık evlıyken ılk 7 ayımda benı evden kovma derecesıne gelmıstıı sımıd yuz yuze bakıyoruz kin tutmadım oda bana tutmadı atsan atılmaz satsan satılmaz canım yakınımda otruuyo uyuz kadın o bısey dıyınce eşım terslıyo benım adıma onu ona cok sınır oluyo dıyo avukatmısın kac para verıyo sana dıyo :)
kızlar bende yatıyım bari hepinize ii geceler allaha emanet olun
tşk ederim tatlım öyle dediğin gibi dikkatli olucaz herşeyden sakıncaz...kızlar bişey sorcam şu marketlerdeki x-ray cihazından geçiyomusunuz hamilelikten sonra var mıdır sizce onun bi sakıncası mrk ettimde:44:
merhaba özelden mesaj atmısn ama ben özel mesaj gonderemiyorum,,
eskişehirde acıbadem hastanesinde prf başar tekine gidiyorum
özlem hanımda varmış o ssk olarak gidilince 23 tl civarında ücreti varmış.ayrıca ssk dan dogum yaparsan 450 tl normal dogum , eger ssk degilde normal gidersen benim gittim doktar 4000 tl normal dogum için para alıyor ..özelden cvp vermeededigm için burdan yazdım .
slm kızlar.....:18:
kafam çok karışık...eskişehirdeyim ve hangi doktora gideceğime daha karar vermedim daha önce gittiklerimden de memnun kalmadım..2-3 tane var aklımda olan ama şimdide özel mi doğum hastanesimi karar veremedim...gerçi gene muayenehanesine gideceğim ama bilemiyorum..şuanda son adet tarihime göre 4+3 günlük olması gerek bu hafta için randevu alıp gitsem mi yoksa 6.haftada gidip direk hem keseyi hemde kalp atışlarınımı görsem nasıl olsa gene gel diyecek bu hafta gitsem...birde çok merak ediyorum....kısacası kafam çok karışık hellllllpppppppppppppppppp:26::26:
doktora gitmek için 5. haftanın dolmasını bekle yani adetin 1 hafta geçsin öyle git derim 6. haftaya kadar beklemene gerek yok kalp atışını 7. haftada duyarsın
doktora gitmek için 5. haftanın dolmasını bekle yani adetin 1 hafta geçsin öyle git derim 6. haftaya kadar beklemene gerek yok kalp atışını 7. haftada duyarsın
taf cım özelden mesaj atamıyorum şimdilik, mesajın için tşk ederim, bunuda ekledim doktor adaylarım arasına :94:
offff arkadaşlar bugün içimde sebebini bilmediğim bir sıkıntı var en ufak bişeye sinirlenip kızıyorum içim daralıyor yaaaaaaaa
canım bende öyle ,çook alıngan ve çok sinirliyim,ve sürekli kuruyorum kafamda...
Merhaba bende ekim hamişiyim...
SAT a göre 4 hafta 6 günlük bebişim..
çok heyecanlı ve şaşkınım hala...
arkadaşlar son iki günde yarım kilo aldım ama göbeğim öyle çıktıki her kıyafetten fırlıyor. Hemen şimdiden bol pantolonlara geçmek gerkir mi? Ben mi çok yiyorum acaba, sizde de kilo alma oldu mu?
canım sen konyalımısın?
ayşe ve deniz çok teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldum...
böyle bi konu açıldığını görünce çok sevindim birbirimizden öğreneceğimiz çok şey olmalı...çok korkuyorum ona bişey olcak diye...inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucağımıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?