2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

senın face falan yokmu canım ya eklıyım senı ordan bıde bı ara bı arkadas vardı gamze özsahın dıye artık gırmıyo kara kayıp oldu galıbaa aklıma geldı sımdıı

canım pek fazla kullanmıyorum face i bence burdan daha çok konuşuruz:) gamze özşahin mi? ewet o girmio herhalde. belki başka bi foruma takılıyordur. hiç dikkat etmemiştim. daha bi sürü insan var bu forumda başlayıp başka forumlara kayanlar... eee maaalum:):):)

arkadaşlarr bu arada kocişim işe gitti... onsuz uyuyamıyorumm.. pfff! 4 buçuk ne zaman olucak yaa

herkese günaydın.haftasonu ara ara girip ancak takip edebildim ama yazacak kadar fırsat bulamadım.haftassonu olunca malum geziyoruz.gönülcüm erkek derken kıza yaklaştın şimdi.Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin tabii ama insan bi tuhaf oluyodur.olsun sağlıkla ya öenmli olan da bu değilmi zaten.eşin ne tepki verdi peki..

şu anne bebek uarını kaçırdığıma çok üzüldüm.nasıl atlatım ben onu yaa.ne güzel giderdim.ben artık yavaş yavaş alışverişe başlıycam.zaten odasını aldım.kıyafetlere başlamak lazım.beğendiğimi abartıya kaçmadan alayım diyorum.sizce erken mi.22.haftamı bitirdim nerdeyse..hepinizi öpüyorum..

Günaydın arkadaşlar...Uzun zamandır yazamıyordum..Geçen hafta taşınma işim vardı aynı zamanda kontrolümüzde vardı..herşey yolunda çok şükür..genel bi göz attım foruma sizlerdede sıkıntı yok maşallah..hepimizi sağlıklı mutlu bir hafta olsun...

gunaydınn arkadaşlar nasılsınız rahatsızlığı sıkıntısı olan varmı ??
Günaydın artık forma pek gelmez oldun balböceğim ,özletiyorsun kendini eski neşeni göremiyorum formda:26:Seni seviyoruz canım...Zeynep egeyle görüştünmü hi ç neler yapıyorlar acaba..

AL şekerim al ne istiyorsan al,abartısı olmaz bu işin

Evet canım kıza daha çok yaklaştım sanki.. Şaşkınım Çarşamba günü kesinleşecek kısmetse:18:Hayırlsı olsun ALlah'tan...Eşime gelince ''Benim zaten içime kız doğuyordu,Bak göreceksin kız bu da, kısmetse 3 'sü erkek olur ''diyor..Rabbim ne uygun görürse o başımız üstüne sağlıklı olsunlarda ...

ohh taşındın çok şükür canım şimdi sıra yerleşmeye kaldı çok zorlandınmı peki Benim taşınma işim 28 -32 haftalık gebeyken olacak sanırım çok tedirginim..İnaşşalh kiracılar nisanda çıkarlar.. yoksa ben ilk bebeğimi erken doğurmuştum ya bu da erken gelirse diye kıpırdayamam bir yere...ilk bebeğim 33+3günlükken doğmuştu... Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım...Benim cinsiyet karıştı kızmı erkemi belli değil..:18:

canım odasını bile almışsın bence kıyafetlerini de al. ben bile alıyorum ufak ufak. 20. haftamı dolduruyorum ben ..

maşallah canım herşeyin yolunda olmasına sevindim... gel artık konuşalım

arkadaşlar sizleri çok çok iyi anlıyorum:79:, aynısını bende yaşadım. doktorumuz 12 haftalıkken "erkek bebek "geliyor dedi,biz eşimle ilk çocuk diye önemsemedik sağlıklı olsun önemli değil doktor bey filan dedik,adam tutturdu yok bu erkek diye ama biz güvenmedik kendi annelerimize bile söylemedik, sonra 16.hafta" tam göremiyorum kordonu dolaşmış bacak arasına ama kesin erkek bu çocuk" dedi bizde gittik mavi battaniye,erkek bebek patiği aldık,çıtçıtlı tulumlarını beyaz aldık ama yinede sanki içimize doğmuş gibi kimselere söylemedik, doktorumuz 1 hafta sonrada 17.haftamızda "minik burunlu bir kızınız olacak" dedi. insan ne kadar çok sağlıklı olmasını istesede 1 ay boyunca oğluşum diye sevdikten sonra aynı bebeğe kızım demek zor geliyor, sinirden ayakkabıyı battaniyeyi değiştirdim hemen ama nasıl zor geldi anlatamam,hatta bikaç damla ağlamıştım bile. annelerimize 17.haftamızda cinsiyet söyledik kzı diye""aa nasıl olur tüm belirtiler erkek gibi bi yanlışlık olmasın eminmi doktor" filan dediler,bir bilseler bizim yaşadıklarımızı hiç inanmayacaklar kız olduğuna. Ama şimdi aradan 3 hafta filan geçti, atlattım, alıştım çilek kızım benim seni kucağıma almayı dört gözle bekliyorum sağlıkla gel inşallah.

canım yerleştik evet ..gerçi evin işi bitmez ama kolayladık diyelim ve ben henüz annemlerdeyim aydında çalıştığım için nisanda gideceğim evime ..allah nerde taşınan varsa yardımcısı olsun..saolsunlar annemlerde olmasa yanmıştım..okuyorum senin yaramazın oyunlarını :) bi erkekim d,omuş bi kızım diyomuş..şakacı bişey olcak herhalde...sağlık haberlerini aldıysan ne olduğunun önemi yok tatlım..allah gönlüne göre versin..

off ya sizi de en iyi anlayanlardanım henüz kıayfet alamdım bebeişe ama ,kızımın küçülmüşlerinden unisex olan kıayeftler ayırdım oğlum sandığım bebişime neler olacak çok merak ediyorum... Biz birde herkeze söyledik erkek diye hatta isim bile koyduk ,Of yaa ne zormuş bu belirsizlik..:18:
rabbim senin ve bütün annelerin bebeişlerini hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin....
ayy böyle şeyleri okudukça korkuyorum valla yaaa....
canım bu gidişinde de teyid ettir ondan sonra alışveriş yapmaya başla bence...

AMan kolaylamışsınız yaa o bile yeter O da kötü nisan'a kadar annede kalmak ama olsun bol bol vakit geçirinki ,özlem daha çekilri bir hale gelebilsin... bneim yaramaz bize oyun ediyor.. çok kızıyorum ona eşeksıpası diyorum kızımda diyorki Anne kadişime kızma bana kız:90:

Son düzenleme:
heyyy yaşıyormusunuz kızlar ben bir sürü misafir ağırladım hala yoksunuz:18:gelin çabuuuukkkk.....

gönül canım bugun goruştum zeynep ege ıle oğlu kafasını yarmış dıkış atmışlar onunla ılgılenıyormuş onun harıcınde yolundaydı herşey

evet gırmıyorum artık eskısı gıbı yada gırdığımde neşem olmuyo palettenın varlığı onun sureklı laf sokması huzurumu bozuyor ben boyle şeylerı sevmıyorum ama okuyup tabık edıyorum formumuzu

Son düzenleme:
slm anneler nasılsınız yarın doktora gidiyorum bebişimin cinsiyeti belli olcak heycanlıyım bakalım neyim olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…