gönül canım bugun goruştum zeynep ege ıle oğlu kafasını yarmış dıkış atmışlar onunla ılgılenıyormuş onun harıcınde yolundaydı herşey
evet gırmıyorum artık eskısı gıbı yada gırdığımde neşem olmuyo palettenın varlığı onun sureklı laf sokması huzurumu bozuyor ben boyle şeylerı sevmıyorum ama okuyup tabık edıyorum formumuzu
slm anneler nasılsınız yarın doktora gidiyorum bebişimin cinsiyeti belli olcak heycanlıyım bakalım neyim olcak
Merhaba herkeslereee....
bir süredir ben de giremiyordum özlemişim forumubugün epey temizlik yaptım ben de öyle çok yorulmuşum ki yattım dinlendim daha yeni ayağa kalkabildim. fazla yormamak gerekir demek ki birden yüklenince çok kötü oluyo...
canım sen kaç haftalık hamilesin? inşallah gönlünün muradı olur.. hayırlı haberlerle gel
senin yokluğunu farkettim canım hatta özelden mesaj atıcaktım.. çok yorma kendini. bende bugün biraz stresli birgün geçirdim. kapıcının ikizleri var. biri yanmış. apartmanda feryat figan ağlıyodu kadın. öyle korktum ve üzüldüm ki... birde evde yanlızdım. kendimi kasmaktan heryerim kaskatı olmuş. açılamadım birtürlü.Allah kimsenin başına vermesin
heyyy yaşıyormusunuz kızlar ben bir sürü misafir ağırladım hala yoksunuz:18:gelin çabuuuukkkk.....
ben 17 hafta 5 günlük hamileyim canım
senin yokluğunu farkettim canım hatta özelden mesaj atıcaktım.. çok yorma kendini. bende bugün biraz stresli birgün geçirdim. kapıcının ikizleri var. biri yanmış. apartmanda feryat figan ağlıyodu kadın. öyle korktum ve üzüldüm ki... birde evde yanlızdım. kendimi kasmaktan heryerim kaskatı olmuş. açılamadım birtürlü.Allah kimsenin başına vermesin
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım.20 hafta 4 günlüğüm erkek annesi olucam inş.sizden bi ricam var şu takvim eklediğiniz siteden indirdim takvimimi ama bir türlü kopyala yapıştır nereye yapıcam bulamadım.belki bu soruyu çok soran olmuştur.takvim aşeren annelere yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...
arkadaşım profilinde çizelge diye bir yer var oraya yapıştıracaksın. inşallah olur iyi geceler...
farketmen beni mutlu etti ama sevili de seni de burada huzurlu görmek istiyorum lütfen şu tatsızlık uzatılmasa noluuuuurrrr......... bir daha hç açılmasa konusu olmaz mı??
ah canım ya çok üzüldüm ciddi bir yanık mıymış bilgi alabildin mi inşallah çok kötü bişey yoktur insan tanımasa bile içi sızlıyo böyle şeylere. Allah'ım hepimizin evlatlarını korusun başına dert vermesin inşallah. haklısın tabi sen birebir şahit olduğun için fazla etkilenmişsindir. inşallah rahat bir uyku uyuyabilirsin en azından bu gece de üzerindeki kasıntı durum da geçer...
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım.20 hafta 4 günlüğüm erkek annesi olucam inş.sizden bi ricam var şu takvim eklediğiniz siteden indirdim takvimimi ama bir türlü kopyala yapıştır nereye yapıcam bulamadım.belki bu soruyu çok soran olmuştur.takvim aşeren annelere yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...
ah canım yaa sorma hiç haberim yok. kapının önünde feryatları duyunca gittim açmadım kapıyı.. evde yanlız olduğum için korktum akşam vakti. sonradan konuşmalardan anladım kadının 1.5 yaındaki bebeği yanmış, kadın öyle ağlıyordu ki...dayanamadım.. eşimi aradım açmadı. ağla ağla helak oldum vallahi... gece de yattım ama uyuyamadım sağa dön,sola dön... sabahda kalkar kalkmaz aklımda o bebek vardı. inşallah ufak birşeydir. korkumdan gidip nasılsınız diye soramadım bile. gece boyu bi ağlama sesleri geldi ama. bende bebişimi düşünmek zorundayım
çocuk daha çok minikmiş, neyle yandı ki acaba kıyamam yaaa Allah yardımcıları olsun inşallah yanık çok kötü bişey. biz bile elimizi ufacık ütüye ya da tencereye değdirsek nasıl acıyo gün boyu, o minik yavru nasıl dayanacak :18: sen de çok takma kafan ama kapıdan bir geçmiş olsun, elimizden bişey gelir mi desen en azından umursamadı bile demezler, insan böyle zamanlarda ihtiyaç duyuyo inan ki tek bir ilgiye bile. tabi en doğrusunu da sen bilirsin daha kötü hissedeceksen de yapma. ayyy inşallah bugün feraf ve güzel bir gün olur herkes için.
kızlar şu takvim olayını anlatıyorum eğer yapmak isteyen varsa aşağıdaki gibi yapabilir.... bizim için de iyi oluyo takip etmek kim ne kadarlık falan diye :) şu linke tıklayın Lilypie - Maternity and Pregnancy tickers Days and weeks e tıklayın, sonra Full size ticker a tıklayın, oradan istedğiniz bi tane seçin, daha sonra next e tıkayıp istediğiniz bebeği seçin, yine next e tıklayın, Expected Due Date e tahmini dğum tarihinizi yazın, Last Menstrual Period a son adet tarihinizi girin, ve next e tıklayın, For Websites: ten Image URL yi tıklayın, The ticker URL: de yazan yazıyı kopyalayın, profilinize gelip çizelgeye bunu yapıştırın bu kadar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?