2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Merhaba herkeslereee....
bir süredir ben de giremiyordum özlemişim forumu aman sevilcim takma kafana hoşuna gitmeyenleri uzamasın bu tatsızlıklar da... eski neşeni özler olduk inan ki bugün epey temizlik yaptım ben de öyle çok yorulmuşum ki yattım dinlendim daha yeni ayağa kalkabildim. fazla yormamak gerekir demek ki birden yüklenince çok kötü oluyo...

benimle bir sorunun varsa özelden mesaj atabilirsin...huzur kaçırmanın alemi yok!

Son düzenleme:
slm anneler nasılsınız yarın doktora gidiyorum bebişimin cinsiyeti belli olcak heycanlıyım bakalım neyim olcak

canım sen kaç haftalık hamilesin? inşallah gönlünün muradı olur.. hayırlı haberlerle gel

senin yokluğunu farkettim canım hatta özelden mesaj atıcaktım.. çok yorma kendini. bende bugün biraz stresli birgün geçirdim. kapıcının ikizleri var. biri yanmış. apartmanda feryat figan ağlıyodu kadın. öyle korktum ve üzüldüm ki... birde evde yanlızdım. kendimi kasmaktan heryerim kaskatı olmuş. açılamadım birtürlü.Allah kimsenin başına vermesin

Son düzenleme:

ben 17 hafta 5 günlük hamileyim canım

heyyy yaşıyormusunuz kızlar ben bir sürü misafir ağırladım hala yoksunuz:18:gelin çabuuuukkkk.....

ooo gönülcüm sen hamarat bi hatunsun maşallaah! birsürü misafir ağırladın,işlerini bitirdin de geldin foruma takıldın heebravo vallahi. benim kociş bugün evdeydi pek fırsat bulup giremedim foruma.şimdi de geç oldu artık bu saatten sonrada sen yoksun,görüşemedik. ama herşey yolunda anladığım kadarıyla..yarın görüşmek üzere canım. seni kızını ve nazlı bebişini öptüm..

12 haftalıkken erkege benzemiyor demişti ama daha çok küçük belli olmaz dedi bidahaki ay bakarız demişti benim içimdende kız geciyor bakalım hayırlısı bitane kızım var zaten

maşallah canım o zaman hayırlısı olsun nediyim. gönlünden ne geççiyorsa ne istiyorsan o olur inallah. mutlaka haberdar et bizi.. bizim hatunlar yoklar burda ama eminim onlar da meraklanırlar..bekliyoruz canım güzel haberlerini..

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım.20 hafta 4 günlüğüm erkek annesi olucam inş.sizden bi ricam var şu takvim eklediğiniz siteden indirdim takvimimi ama bir türlü kopyala yapıştır nereye yapıcam bulamadım.belki bu soruyu çok soran olmuştur.takvim aşeren annelere yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...

farketmen beni mutlu etti ama sevili de seni de burada huzurlu görmek istiyorum lütfen şu tatsızlık uzatılmasa noluuuuurrrr......... bir daha hç açılmasa konusu olmaz mı??

ah canım ya çok üzüldüm ciddi bir yanık mıymış bilgi alabildin mi inşallah çok kötü bişey yoktur insan tanımasa bile içi sızlıyo böyle şeylere. Allah'ım hepimizin evlatlarını korusun başına dert vermesin inşallah. haklısın tabi sen birebir şahit olduğun için fazla etkilenmişsindir. inşallah rahat bir uyku uyuyabilirsin en azından bu gece de üzerindeki kasıntı durum da geçer...

arkadaşım profilinde çizelge diye bir yer var oraya yapıştıracaksın. inşallah olur iyi geceler...

canım konuyu açan ben olmadığım için.. her kelimemden mana çıkaran kişilere bu denmeli. zaten farkettiysen ben cevap bile vermedim.sorunu olan bana özelden mesaj atar hallederiz... ki zaten bu böyle olmalı. sen sıkma canını tatlım merak etme. ben kimseye açıktan mesaj yazmıycam artık. bu forum tartışma forumu değil değil mi?

ah canım yaa sorma hiç haberim yok. kapının önünde feryatları duyunca gittim açmadım kapıyı.. evde yanlız olduğum için korktum akşam vakti. sonradan konuşmalardan anladım kadının 1.5 yaındaki bebeği yanmış, kadın öyle ağlıyordu ki...dayanamadım.. eşimi aradım açmadı. ağla ağla helak oldum vallahi... gece de yattım ama uyuyamadım sağa dön,sola dön... sabahda kalkar kalkmaz aklımda o bebek vardı. inşallah ufak birşeydir. korkumdan gidip nasılsınız diye soramadım bile. gece boyu bi ağlama sesleri geldi ama. bende bebişimi düşünmek zorundayım

merhaba canım hoşgeldin aramıza...hemen hemen aynı zamanlardayız seninle...sen de katıl renk kat forumumuza şu takvimden hiç anlamıyorum zaten yapamadım da.. pek fazla da uğraşmadım açıkçası.. arkadaşlar yardımcı olurlar umarım sana:82:

güzel anneciklerr günaydınlar hepinize

şimdi eşime kahvaltı hazırladım, uğurladım... hepinize de bir selam çakayım öyle gideyim dedim sıcak yatağıma:79::80::80:

hepinize güzel bir gün diliyorum. allaha emanet olun

(melihacıııım!!! gel artık... kayıplara karıştın yahuuu! dünkü gibi yapma sakın)

çocuk daha çok minikmiş, neyle yandı ki acaba kıyamam yaaa Allah yardımcıları olsun inşallah yanık çok kötü bişey. biz bile elimizi ufacık ütüye ya da tencereye değdirsek nasıl acıyo gün boyu, o minik yavru nasıl dayanacak :18: sen de çok takma kafan ama kapıdan bir geçmiş olsun, elimizden bişey gelir mi desen en azından umursamadı bile demezler, insan böyle zamanlarda ihtiyaç duyuyo inan ki tek bir ilgiye bile. tabi en doğrusunu da sen bilirsin daha kötü hissedeceksen de yapma. ayyy inşallah bugün feraf ve güzel bir gün olur herkes için.

canım şimdi oturuyodum evde... bebek çok fena ağlıo dayanamam... akşam inşallah ya eşimle ya da komşumla gideceğim..tek başıma dayanamam gerçekten ya.. ayy neyse bu konuyu kapatalım içim bi garip oluo valla ya. Allah kimselere vermesin..

kızlar şu takvim olayını anlatıyorum eğer yapmak isteyen varsa aşağıdaki gibi yapabilir.... bizim için de iyi oluyo takip etmek kim ne kadarlık falan diye :) şu linke tıklayın Lilypie - Maternity and Pregnancy tickers Days and weeks e tıklayın, sonra Full size ticker a tıklayın, oradan istedğiniz bi tane seçin, daha sonra next e tıkayıp istediğiniz bebeği seçin, yine next e tıklayın, Expected Due Date e tahmini dğum tarihinizi yazın, Last Menstrual Period a son adet tarihinizi girin, ve next e tıklayın, For Websites: ten Image URL yi tıklayın, The ticker URL: de yazan yazıyı kopyalayın, profilinize gelip çizelgeye bunu yapıştırın bu kadar işte.

dur bakayım bi uğraşayım belki yapabilirım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…