2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım sende hastane cıkısı almıstın sanırım ne kadara aldın? evet idil bebe kalıtelı ben baktıgım yerde olan modellerı begenmedım tıkır bebe dıye bır markadan aldım 10 parcalı 75 tl fakat sımdı bakıyorumda zıbını falan bıraz buyuk gıbı hemen degılde 3 ay sonra falan gıyebılcek gıbı senınkı nasıl?

kızlar bırde ozellıkle tecrubelı olanlar dogum zamanı yaklastıgında bu aldıklarımızı yıkayıp hastane cantasına oyle mı yerlestırelım bebegın kıyafetlerı ıcın ayrı bır deterjan mı almak gerekıyor ve hastaneye kac tane zıbın takımı goturmek gerekıyor daha erken ama kafama takıldı[/QUOTE]

canım bende 70 e almıstım 10 lu herseyı var ıcınde ama organık degıl :) bence yıkayıpda koyulmalı hastane cantasına cunku kım bılır ne zamandan duruyo koku falan vardır ustunde

kızlar zaten doğuma yakın hepsi yıkanacak,ütülenecek.. bende amwayın özel bebek deterjanı var. onu kullanıcam inşallah. ve bebek çamaşırları için özel yumuşatıcılar var. sıvı makine deterjanları da var. dalinin falan. tercih sizin. onlarla yıkamak en güzeli. birde eskiden annemler birşey kullanıyorlarmış adı aklıma gelmedi. onlarla yıkarlairmış bebek kıyafetlerini. sakın ama sakın aldıklarınızı yıkamadan ve ütülemeden giydirmeyin bebişlere. çünkü onların tenleri çok hassas hemen alerji olurlar..

ewet canım idil bebenin organik ürünlerinden bende bahsetmiştim. görümcem alıcam dedi. o yüzden görmedim daha nasıl birşey olduğunu

ewet canım idil bebenin organik ürünlerinden bende bahsetmiştim. görümcem alıcam dedi. o yüzden görmedim daha nasıl birşey olduğunu

oh ne gusl canım ya alsınlar tabıkı benımkıler hıc alıyım edıyım demıyo anca bende var benım kızın eskı sen alma dıyolar ama ben gızlı gızlı alıyom :)

aman ağzından yel alsın kız 3.cü yok artık 2 tane yeter Allahın izniyle
ay içim daradı ya cok sıkıcı bı gun hava kötuu yapcak bsıey yok of yaaaa
tabi tabi yapacak iş yok canım çıktı temzilik yapmaktan mafolmuş durumdayım valla

kızlar bebeklerinizin kıtyeftlerini ,kenid kıyafetlerinizden ayrıca özel bebek deterjanı(hacı şakir yada dalin marka) ile yumuşatıcı kullanmadan makinede yıkayın.. ve mutlaka ütüleyin...
hastane çantasına gelince , 1 zıbın+birde üzerine tulum..incecik birde bahtaniye bu kadar..yedek olarak aynılarından çantanıza ek olarak ilave edin..BİRDE İLK 3 HAFTA KESİNLİKLE SIKI KUNDAKLAMAK YOK KIZLAR..bebekler anne karnında kıvrık durdukları için bacaklardaki o lifler kısa oluyor.. dolasyısıyla bebek doğduğunda bacakları kurbağa misali havada kalıyor hafif,yok bacakları düzelsin diye kundak yapılırsa kalça çıkığına ve kalça şekil bozukluğuna neden olabilir..3 hafta içinde bebek hareketlerine paralel olarak o lifler ve kaslar uzayacağından ,bebeklerin bacaklarıda normalde dönecektir..
canım hastanede doğar doğmaz ebeler bebeğe bir zıbın+1de tulum yada ne varsa onu giydiriyor zaten.. Eğer normal doğumsa en fazla 1 gece yatılacağından 1yada 2 takım yedek yeterli olur.bebek kusabilir v.sbol şans...

oh ne gusl canım ya alsınlar tabıkı benımkıler hıc alıyım edıyım demıyo anca bende var benım kızın eskı sen alma dıyolar ama ben gızlı gızlı alıyom :)

seninkilerde bir alem :86:boşver sen takıl kafana göre...

Son düzenleme:
bebek fuarına gittim bugün çok kalabalıktı kızlar bide gezmekten yorulmuşum. Hastane çıkışı aldım bibaron emzik gibi şeyler . baya kalabalıktı

seninkiler de bi alem valla yaa... eskici midir nedir? sen de desene sen kimden aldın bunları da bana eski kıyafeti layık görüyorsun diye.

bebek fuarına gittim bugün çok kalabalıktı kızlar bide gezmekten yorulmuşum. Hastane çıkışı aldım bibaron emzik gibi şeyler . baya kalabalıktı

hangi fuar cnm?

iyi demişsin yaa... bu kaynanalar gerçekten çok fena.. ama sen baya alışmışsın bravo:)

aaa selam söyle bu arada ben de üst kattakilerin bağırmasına açtım tvyi en son 1 -0 dı ne oldu da 2-4 oldu ... bjk mi öndeydi yoksa. merak ettim şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…