kıslarr nerelerdesınızz neler neler olmus bı gunde yaa maşallah ama allahdan kötu bı haber yok gönüliremcım allah hayırlısını versınn belkı 3 uncu erkek olur :) dimi saglıgı yerınde olsunda ınsallah bende bazen karnıma bakıyorum dısarı hareket olcakmı dıye ama pek goremıyorum sankı :) kıyafet almak ısteyenler idil bebeyı tercıh edebılır cok kalıtelı hem organık ürünlerı varmıs hastane cıkısı falan aklınızda bulunsun kıslarr
ewet canım idil bebenin organik ürünlerinden bende bahsetmiştim. görümcem alıcam dedi. o yüzden görmedim daha nasıl birşey olduğunu
aman ağzından yel alsın kız 3.cü yok artık 2 tane yeter Allahın izniylekıslarr nerelerdesınızz neler neler olmus bı gunde yaa maşallah ama allahdan kötu bı haber yok gönüliremcım allah hayırlısını versınn belkı 3 uncu erkek olur :) dimi saglıgı yerınde olsunda ınsallah bende bazen karnıma bakıyorum dısarı hareket olcakmı dıye ama pek goremıyorum sankı :) kıyafet almak ısteyenler idil bebeyı tercıh edebılır cok kalıtelı hem organık ürünlerı varmıs hastane cıkısı falan aklınızda bulunsun kıslarr
tabi tabi yapacak iş yok canım çıktı temzilik yapmaktan mafolmuş durumdayım vallaay içim daradı ya cok sıkıcı bı gun hava kötuu yapcak bsıey yok of yaaaa
kızlar bırde ozellıkle tecrubelı olanlar dogum zamanı yaklastıgında bu aldıklarımızı yıkayıp hastane cantasına oyle mı yerlestırelım bebegın kıyafetlerı ıcın ayrı bır deterjan mı almak gerekıyor ve hastaneye kac tane zıbın takımı goturmek gerekıyor daha erken ama kafama takıldı
canım hastanede doğar doğmaz ebeler bebeğe bir zıbın+1de tulum yada ne varsa onu giydiriyor zaten.. Eğer normal doğumsa en fazla 1 gece yatılacağından 1yada 2 takım yedek yeterli olur.bebek kusabilir v.sbol şans...canım sende hastane cıkısı almıstın sanırım ne kadara aldın? evet idil bebe kalıtelı ben baktıgım yerde olan modellerı begenmedım tıkır bebe dıye bır markadan aldım 10 parcalı 75 tl fakat sımdı bakıyorumda zıbını falan bıraz buyuk gıbı hemen degılde 3 ay sonra falan gıyebılcek gıbı senınkı nasıl?
kızlar bırde ozellıkle tecrubelı olanlar dogum zamanı yaklastıgında bu aldıklarımızı yıkayıp hastane cantasına oyle mı yerlestırelım bebegın kıyafetlerı ıcın ayrı bır deterjan mı almak gerekıyor ve hastaneye kac tane zıbın takımı goturmek gerekıyor daha erken ama kafama takıldı
oh ne gusl canım ya alsınlar tabıkı benımkıler hıc alıyım edıyım demıyo anca bende var benım kızın eskı sen alma dıyolar ama ben gızlı gızlı alıyom :)
oh ne gusl canım ya alsınlar tabıkı benımkıler hıc alıyım edıyım demıyo anca bende var benım kızın eskı sen alma dıyolar ama ben gızlı gızlı alıyom :)
bebek fuarına gittim bugün çok kalabalıktı kızlar bide gezmekten yorulmuşum. Hastane çıkışı aldım bibaron emzik gibi şeyler . baya kalabalıktı
bebek fuarına gittim bugün çok kalabalıktı kızlar bide gezmekten yorulmuşum. Hastane çıkışı aldım bibaron emzik gibi şeyler . baya kalabalıktı
seninkiler de bi alem valla yaa... eskici midir nedir? sen de desene sen kimden aldın bunları da bana eski kıyafeti layık görüyorsun diye.
benımkıler hep oyle zaten canım onlar baskasından almazlar yenısını alırlar baan verırler eskılerı bende gıymem tabıkı ama napıyım yanı bsıey desem uzuyo kavga ortamına dönuyo bak dun ne oldu gezmeye gıttı ordakı kadın benım kaynanaya dedı gelınıne bı takatuka araba al dedı kaynana dedı onlar takatukaya bınmezler dedı gözumun ıcıne baktı bende dedım o zaman duzgun araba al bınelım dedım lafı verdım kadından çıt cıkmadı :) kaynanamdan
iyi demişsin yaa... bu kaynanalar gerçekten çok fena.. ama sen baya alışmışsın bravo:)
aaa selam söylebu arada ben de üst kattakilerin bağırmasına açtım tvyi en son 1 -0 dı ne oldu da 2-4 oldu ... bjk mi öndeydi yoksa. merak ettim şimdi
blyrm onuu ama 5 dk önce açtım 2-2 ydi :s ard arda mı gol attı fener?
:) iyi ki korkmadın sesten ben korkuyorum baya ani tepkiler olunca
oda iyiymiş yaa.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?