Evet bitanem sağlıklı olması zaten beni mutlu eden..hayrlısı olsun canım bozma moralini bak bebeğinde sağlıklıymış çok şükür içini ferah tut hayırlısı olsun canım
biliyorum canım,benim aklım allak bullak oldu ,tahmin yapan doktorum kızımıda erken tahmin edip söylemişti ve doğruda çıkmıştı ona güvendiğimiz için bebeğimize isim bile bulmuştuk..Fakat son 2 usgdir yok tahmin yok...Ama bugünkü doktora daha önce erkek denilmişti demeseydik ,eminimki kız diyecekti.. Çünkü yapısı kıza benziyor falan dedi..senin cinsiyet asla değişmez heralde artık canım rahat ol sen ..Çarşambayı iple çekiyorum...:18:Canım bozma moralini zaten bişey de kalmamış üç boyutluya. Ama inanır mısın ben hep senin bebeğin kız olacak gibi hissediyordum hatta 16 haftalıkken doktora gideceğin zaman da yazmştım seninkini çok merak ediyorum değişek mi diye. tabiki hayırlısı olsun evladın kızı erkeği olmaz ama bunca zaman erkek dedikten snra kız olması çok tuhaf gelir insana. insan ismine bile nasıl alışıyor. keşke çok erken zamanda yanılma payı yüksekken tahminde bulunmasalar doktorlar. çarşamba günü haber verirsin hayırlı haberlerini bekliyor olucaz... bana da 13. haftada kız gibi demişti ama hiç kendimi alıllştırmadım kız diye belli değil dedim hep. 17. haftalıkken de kız dedi ona artık inandım alıştım ama bakalım değişir mi ki acaba bunca zaman sonra da cinsiyetler....
Evet eşeksıpası naz yapıyor şimdiden.. Önceden arkadaşıma da böyle olmuştu ,kızmıştım ona saçmalama bişey almadın daha üzme kendini ,7. ayda nasılsa öğrenirsin..herrşeyi birden alırsın dedim..canım hıc bozma moralını belırsızlık kotu olmus ama yenıden bır suprız yasıcaksın saglıklı olmasınada cok sevındım .bebıs annesıne naz yapıyor gostermıyor bıraz daha sabret tatlım.
ohhh ne güzel cinsiyet belli alırsın tabiibende bugun bebısıme hastane cıkısı takımı aldım.ona bırseyler alınca cok mutlu oluyorum cıkarıp cıkarıp bakıyorum .ınternette ereyon , e-bebek sıtelerını gezıp duruyorum.kızlar bıldıgınız guvenılır ve guzel seyller olan baska sıteler var mı? ereyonda hamıle gıyımden kırmızılı bebek kafası olan tişörtü cok bgendım sıparıs etmeyı dusunuyorum fiyatlarıda uygun.daha alınacak ne cok sey var...
offf..Allah gönlünüze göre versin..Umarım öğrenirsin sende cinsiyetini..Hiç bir alışveriş yapmayacak olsakta insan erken dönem gebelikte ,oğluşum yada cimcimem diye sevmek istiyor.. Bakalım şimdi ne diye seveceğiz...moralını bozma canım ya saglıklı olması önemli ama insan merak ediyor yinede benimde 4 yaşında kızım var bakalım bu ne olcak 12 haftalıkken doktor erkek degil kesin dedi ama yinede şüpe içinde kaldık şimdi salı günü gidicem 17 hafta 5 günlük olcak bakalım kesin bişey sölicekmi biran önce o gün gelsin istiyorum
canım benim her iki usg de de doktor bunu teyidlemişse eğer.. bu kesinlikle kız olduğu anlamına gelir..ve 16 hafta az değil yine baya gelişmiş olduğu bir hafta ..yanımda olduğun için sanada ayrıca çok teşekkürler..Aaa... çok şaşırdım gerçekten ve ayrıca korktum. neden kesin birşey dedi ki o zaman doktor? demek ki kordonu falan zannetmiş. ama olsun canım sağlıklı olur inşallah. ama olsun değişmesin yinede inşallah gönlünüze göre olur. şimdi ben de şüpheye düştüm iyice. zaten çok şüpheliydim çünkü herkesin içine erkek doğuyodu doktor 12+5 günlükken kıza benzio ama göremedim tam dedi.. sonra 16+3lükken eminim kesin kız dedi. bende net gördünüz mü diye ısrarla sordum bikaç kere eminim dedi.. inşallah değişmez bizimki de
canım benim hoşgeldin aramıza ,fakat sayfanın en durgun olduğu gün ve saate denk gelmişsin pazartesiden itibaren bizi bırakma..herkese merhaba...
bende hamileyim ve sadece başka hamilelerle konuşmak istedim...
hamileligini seneler yada aylar önce bitirmiş olanlarla degil
26. haftam yarın bitio.
Yağmurlu ve sessız bır ıstanbul sabahından hepınıze gunaydın öpucuklerı gonderıyorum nasılsınız cumleteen okudum tek tek yolunda gıbı herşey bende de yolunda rabbıme bın şukur bu arada kızlar doktorum hatunuz gelıyor dedı artık ınandım bu 4.farklı doktor rabbım sağlığınıda verır ınş.
Gönulcum şaşırmadım deseme yeridir ama bu doktor sağolsun boyle delı eder ınsanın ınanası gelıyor ben halen daha tereddutdeyım acaba gerçektenmı kızım olcak yaa gecen bırı doğum yaptı 3 farklı doktor erkek demış kadının kızı oldu o yuzden halen ınanasım gelmıyo ama ama sankı dunden berı kızım dıye sevıyoruz karınımı...
Kızlar bızım bu gıreceğımız renklı ultrason yanı doppler 3 boyutlu ultrasonla aynı değil 3 boyutlu ultrason bıraz daha özel hastanelerde yada doktorlarda 3 hatta 4 boyutlu olarak kullanılan daha net gosteren bır ultrason turu ama bızım bu randevulu gıreceğımız en azından doktorun bana verdığı bılgıyı soylım bebeğın tedavı edılebılecek bır hastalığı olup olmadığına bakıcaz kalbının durumua delık varmı yokmu organları tammı gelışımı normallmı bebeğe gıden kan tum vucudunda dolaşıyormu gıbı şeylere bakıcaklar bunun adına da buyuk ultrason yada dopler dıyorlar benımkıne de az kaldı sayılı martın 11 de zeynep kamıle randevu almıştım oraya gıdıcem ...
Kızlar beyza ısmı nasıl ??
Kızlar beyza ısmı nasıl ??
çok güzel isim.bana sanki bu isme sahip olanlar güçlü bir karaktere sahip olur gibi geldi.ben de defne ismini düşünüyorum hatta kesin gibi biz babamızla daha çocuk fikri ortada yokken karar evrmiştik.hatta kızımız olcak bizim kesin diyorduk çünkü aynı ismi beğenmemiz tuhaf gelmişti
ben bu ara bebişim hareketlerini daha net hissetmeye başladım.ama bazen bağırsak hareketi mi acaba diyorum.kayma hissi oluyo.hatta geçen karnımı izledim.karnım dışarı doğru 1-2 kere kıpırdadı.sizde de bu hisler oluşuyor mu??
herkese merhaba...
26. haftam yarın bitio.
bızde kız olsaydı kesın defne koyacaktık hem cok guzel soylemesı cok hos hemde cok yaygın degıl bence cok dogr bır karar .boyle kararlı olmak cok guzel kız olsa benımde ısmım hazırdı ama oglusuma hala ıcıme sınen bır ısım bulamadım
canım 1 kac gune netleşır bende ılk baslarda senın gınbıydım acaba bebıs mı degıl mı dıye tereddut edıyordum ama sımdı oyle br tepık atıyor kı babası bıle hıssedıyor .evet karnında seyırme gıbı hareketler oluyor yerım ben onları yerım... sımdı keyıflerı gıcır içeride ohhhhh gel keyfım gel
canım teddirginliğinde haklısın belki ama bencede artık hatununuzu bol bol sevin..Gönulcum şaşırmadım deseme yeridir ama bu doktor sağolsun boyle delı eder ınsanın ınanası gelıyor ben halen daha tereddutdeyım acaba gerçektenmı kızım olcak yaa gecen bırı doğum yaptı 3 farklı doktor erkek demış kadının kızı oldu o yuzden halen ınanasım gelmıyo ama ama sankı dunden berı kızım dıye sevıyoruz karınımı...
Kızlar bızım bu gıreceğımız renklı ultrason yanı doppler 3 boyutlu ultrasonla aynı değil 3 boyutlu ultrason bıraz daha özel hastanelerde yada doktorlarda 3 hatta 4 boyutlu olarak kullanılan daha net gosteren bır ultrason turu ama bızım bu randevulu gıreceğımız en azından doktorun bana verdığı bılgıyı soylım bebeğın tedavı edılebılecek bır hastalığı olup olmadığına bakıcaz kalbının durumua delık varmı yokmu organları tammı gelışımı normallmı bebeğe gıden kan tum vucudunda dolaşıyormu gıbı şeylere bakıcaklar bunun adına da buyuk ultrason yada dopler dıyorlar benımkıne de az kaldı sayılı martın 11 de zeynep kamıle randevu almıştım oraya gıdıcem ...
ohh hanım efendiye isim arnamya başlanmışKızlar beyza ısmı nasıl ??
canım sanırım 19 ve 23. haftalar arası yapılıyor..benım doktorum hıc bundan bahsetmedı bende sormadım bunun bellı bır haftası var mı ki bılyor musun?
evet evet katılıyorum...guzel bır ısım tandıgım tum beyza lar cok tatlı ve akıllı.miniklerimize isimler secılıyor
tamamdır doğru hissediyorsun...ben bu ara bebişim hareketlerini daha net hissetmeye başladım.ama bazen bağırsak hareketi mi acaba diyorum.kayma hissi oluyo.hatta geçen karnımı izledim.karnım dışarı doğru 1-2 kere kıpırdadı.sizde de bu hisler oluşuyor mu??
herkese merhaba...
26. haftam yarın bitio.
ben bu ara bebişim hareketlerini daha net hissetmeye başladım.ama bazen bağırsak hareketi mi acaba diyorum.kayma hissi oluyo.hatta geçen karnımı izledim.karnım dışarı doğru 1-2 kere kıpırdadı.sizde de bu hisler oluşuyor mu??
dr.um 2.düzey usg istedi.Aranızda yaptıranla var mı var sa hangi hastane de ve fiyatını yazabilir misiniz?Ben de 20 haftalığım
senin ne kadarlık oldu şimdi.ben 23. haftaya girdim
herkese günaydın nasılsınız bakalım nasıl gidiyor
kıslarr nerelerdesınızz neler neler olmus bı gunde yaa maşallah ama allahdan kötu bı haber yok gönüliremcım allah hayırlısını versınn belkı 3 uncu erkek olur :) dimi saglıgı yerınde olsunda ınsallah bende bazen karnıma bakıyorum dısarı hareket olcakmı dıye ama pek goremıyorum sankı :) kıyafet almak ısteyenler idil bebeyı tercıh edebılır cok kalıtelı hem organık ürünlerı varmıs hastane cıkısı falan aklınızda bulunsun kıslarr
ay içim daradı ya cok sıkıcı bı gun hava kötuu yapcak bsıey yok of yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?