Merhaba herkeslereee....
bir süredir ben de giremiyordum özlemişim forumuaman sevilcim takma kafana hoşuna gitmeyenleri uzamasın bu tatsızlıklar da... eski neşeni özler olduk inan ki bugün epey temizlik yaptım ben de öyle çok yorulmuşum ki yattım dinlendim daha yeni ayağa kalkabildim. fazla yormamak gerekir demek ki birden yüklenince çok kötü oluyo...
yaşadıklarımız tıpatıp aynı yaa:) hem daha önce kürtaj geçirmiş olmamız...bana da doktorum 12.haftada kıza benziyo dedi. 16.haftada kesin kız dedi :))
çoook isim var aklımızda. henüz netleştiremedik :) tanem, ilke, idil, berrak, yaprak, öykü, övgü, masal.......
bence masal ve öykü çok güzel..
kızlar merhaba
sohbetlerinize hiç katılmamış olsam da zaman zaman sizleri ve yazdıklarınızı takip ediyorum çünkü ben de ekim ayında hamile kaldım.
kızımız olcak inşallah kısmetse. bundan önce bi düşüğüm olmuştuumarım bu sefer her şey yolunda gider.
bundan sonra daha sık görüşürüz inş
aramıza hosgeldın tatlım Allah saglıkla kızını kucağına almayı nasıp etsın
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım.20 hafta 4 günlüğüm erkek annesi olucam inş.sizden bi ricam var şu takvim eklediğiniz siteden indirdim takvimimi ama bir türlü kopyala yapıştır nereye yapıcam bulamadım.belki bu soruyu çok soran olmuştur.takvim aşeren annelere yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...
canım sende hosgeldın aramıza ohhh ne guzel kalabalıklasıyoruz sede mı erkek beklıyorsun? ısım olarak ne dusunyorsun? bız hala karar veremedık
kardelen3
canım halledebildim tickeri çok sağol...:)
hayırlı olsun ticker larınız ınsan orda haftasını gordukce daha bı mutlu oluyor
ewet canım zaten birsürü şey yaptım... değiştir değiştir dur dimi:)
hosgeldın canım özlettın kendını, nerelerdesın? temızlıgı yaparken cok anlamıyorsun ama aksama acısı cıkıyor benım dırek belıme vuruyor kendıne dıkkat et cok yorma kendını
bu arada gönül nerelerde? meliha da gönül de yoklar... hadi kızlar özletmeyin ama
kızlar yağız,yiğit,mert,meriç isimlerinden hangısı guzel?fikirlerinizi ve varsa baska onerılerınızı beklıyorum artık oglumu adıyla sevmek ıstıyorum ama cok kararsızım
kızlar yağız,yiğit,mert,meriç isimlerinden hangısı guzel?fikirlerinizi ve varsa baska onerılerınızı beklıyorum artık oglumu adıyla sevmek ıstıyorum ama cok kararsızım
slm kızlar doktora gittim bugun kontrole yine kızım olcakmış 2 kız annesi olucamallah saglıklı sıhatli dogmayı nasip etsin cümlemizin bebişlerine
eve evet canım ben kaç kere değiştirdimbaşta sat a göre yapmıştım sonra ultrasonda haftaso değişti, erkek bekliyodum kız oldu falan değiştirdim durdum bolca :)
valla bunlar nereye kayboldular hadi gönül ara ara kaybolurdu temizlik falan diye ama meliha hiç böyle yapmazdı ben de merak ettim doğrusu. gelince ifadelerini alırız artık
slm kızlar doktora gittim bugun kontrole yine kızım olcakmış 2 kız annesi olucamallah saglıklı sıhatli dogmayı nasip etsin cümlemizin bebişlerine
sata göre benim de değişik.. ileri mi geri mi çıktı senin? benim bazen ileri çıkıo bazen normale dönüo.. 1-2 gün oynadı böyle ama normal dedi doktorum
ewet yaa ben de meraklandım.. meliha mutlaka girerdi umarım kötü birşey yoktur..
benim sata göre 10 gün küçük çıkıyo. başta endişe etmiştim ama normalmiş şimdi artık takmıyorum onu pek...
inşallah yoktur kötü bişey düşünmeyelim.
teşekkür ederim hoşbolduk.Babamız çok kız istedi hayırlısı ikiside yok farketmez.isim olarak önce senin yazdıklarından yağızı beyendim.bizimkide tuna buğra,tuna kağan,tuna poyraz olabilir bizde buna karar veremedik fikirleri beklerim bende. tunayı babamız çok istiyo.görümcemin 4 nosu yağız eren o koymasaydı bende isterdim yağızı .bence çok güzel bi isim.
ahh içime doğmuş demekki çok üzüldüm onun adına bence oğlu nazar oldugönül canım bugun goruştum zeynep ege ıle oğlu kafasını yarmış dıkış atmışlar onunla ılgılenıyormuş onun harıcınde yolundaydı herşey
ayy o büyük gün benim için çarşamba günüüüüüüü:18:slm anneler nasılsınız yarın doktora gidiyorum bebişimin cinsiyeti belli olcak heycanlıyım bakalım neyim olcak
aynen şekerim hoşafım çıktı temzilik yapmaktan valla.. dikkat edelim kendimize....Merhaba herkeslereee....
bir süredir ben de giremiyordum özlemişim forumuaman sevilcim takma kafana hoşuna gitmeyenleri uzamasın bu tatsızlıklar da... eski neşeni özler olduk inan ki bugün epey temizlik yaptım ben de öyle çok yorulmuşum ki yattım dinlendim daha yeni ayağa kalkabildim. fazla yormamak gerekir demek ki birden yüklenince çok kötü oluyo...
ayy sorma pek bi hamaratım popomu kaldıramıyorum ama şimdi olduğum yerdenooo gönülcüm sen hamarat bi hatunsun maşallaah!birsürü misafir ağırladın,işlerini bitirdin de geldin foruma takıldın hee bravo vallahi. benim kociş bugün evdeydi pek fırsat bulup giremedim foruma.şimdi de geç oldu artık bu saatten sonrada sen yoksun,görüşemedik. ama herşey yolunda anladığım kadarıyla..yarın görüşmek üzere canım. seni kızını ve nazlı bebişini öptüm..
aman aramıza bir koca göbüş dahamı gelmiş hoşgelmiş..... Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin...selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım.20 hafta 4 günlüğüm erkek annesi olucam inş.sizden bi ricam var şu takvim eklediğiniz siteden indirdim takvimimi ama bir türlü kopyala yapıştır nereye yapıcam bulamadım.belki bu soruyu çok soran olmuştur.takvim aşeren annelere yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...
inşallah hoşgeldin aramızaaaakızlar merhaba
sohbetlerinize hiç katılmamış olsam da zaman zaman sizleri ve yazdıklarınızı takip ediyorum çünkü ben de ekim ayında hamile kaldım.
kızımız olcak inşallah kısmetse. bundan önce bi düşüğüm olmuştuumarım bu sefer her şey yolunda gider.
bundan sonra daha sık görüşürüz inş
ayol gezmekteyim bennn....bu arada gönül nerelerde? meliha da gönül de yoklar... hadi kızlar özletmeyin ama
YAğız yağız yağız yağız.....kızlar yağız,yiğit,mert,meriç isimlerinden hangısı guzel?fikirlerinizi ve varsa baska onerılerınızı beklıyorum artık oglumu adıyla sevmek ıstıyorum ama cok kararsızım
ayyy ne hoş 2side kız belkide bedne 2 kız annesi olacağımslm kızlar doktora gittim bugun kontrole yine kızım olcakmış 2 kız annesi olucamallah saglıklı sıhatli dogmayı nasip etsin cümlemizin bebişlerine
bu arada kardelencim diğer mesajda ileri demişim yanlış yazmışım.. geri çıkıo dicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?