2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

hosgeldın canım özlettın kendını, nerelerdesın? temızlıgı yaparken cok anlamıyorsun ama aksama acısı cıkıyor benım dırek belıme vuruyor kendıne dıkkat et cok yorma kendını

bu arada gönül nerelerde? meliha da gönül de yoklar... hadi kızlar özletmeyin ama

kızlar yağız,yiğit,mert,meriç isimlerinden hangısı guzel?fikirlerinizi ve varsa baska onerılerınızı beklıyorum artık oglumu adıyla sevmek ıstıyorum ama cok kararsızım

hosgeldın canım özlettın kendını, nerelerdesın? temızlıgı yaparken cok anlamıyorsun ama aksama acısı cıkıyor benım dırek belıme vuruyor kendıne dıkkat et cok yorma kendını

hoş gördük canım benim sağol.... gerçekten de temizliği bitirip sırt üstü uzanınca belim öyle çok ağrıyo ki.... yapmadan da olmuyo ki banyo ve mutfak eksatmaya gelmiyo diğer işelri zaten her dakika yapıyoruz da.... hepsi üst üste yapılınca da acısı çıkıyor.

slm kızlar doktora gittim bugun kontrole yine kızım olcakmış 2 kız annesi olucam allah saglıklı sıhatli dogmayı nasip etsin cümlemizin bebişlerine

kızlar yağız,yiğit,mert,meriç isimlerinden hangısı guzel?fikirlerinizi ve varsa baska onerılerınızı beklıyorum artık oglumu adıyla sevmek ıstıyorum ama cok kararsızım

bence yağız ismi kulağa hoş geliyor... manasını bilmiyorum ama manası en güzle olanı seç bence. çünkü hepsi kulağa hoş gelen isimler

eve evet canım ben kaç kere değiştirdim başta sat a göre yapmıştım sonra ultrasonda haftaso değişti, erkek bekliyodum kız oldu falan değiştirdim durdum bolca :)

sata göre benim de değişik.. ileri mi geri mi çıktı senin? benim bazen ileri çıkıo bazen normale dönüo.. 1-2 gün oynadı böyle ama normal dedi doktorum

valla bunlar nereye kayboldular hadi gönül ara ara kaybolurdu temizlik falan diye ama meliha hiç böyle yapmazdı ben de merak ettim doğrusu. gelince ifadelerini alırız artık

ewet yaa ben de meraklandım.. meliha mutlaka girerdi umarım kötü birşey yoktur..

slm kızlar doktora gittim bugun kontrole yine kızım olcakmış 2 kız annesi olucam allah saglıklı sıhatli dogmayı nasip etsin cümlemizin bebişlerine

canım tahmin ettiğin gibi oldu... hadi hayırlı olsun.. iki kızla uğraş bakalım

benim sata göre 10 gün küçük çıkıyo. başta endişe etmiştim ama normalmiş şimdi artık takmıyorum onu pek...

inşallah yoktur kötü bişey düşünmeyelim.

teşekkür ederim hoşbolduk.Babamız çok kız istedi hayırlısı ikiside yok farketmez.isim olarak önce senin yazdıklarından yağızı beyendim.bizimkide tuna buğra,tuna kağan,tuna poyraz olabilir bizde buna karar veremedik fikirleri beklerim bende. tunayı babamız çok istiyo.görümcemin 4 nosu yağız eren o koymasaydı bende isterdim yağızı .bence çok güzel bi isim.

benim sata göre 10 gün küçük çıkıyo. başta endişe etmiştim ama normalmiş şimdi artık takmıyorum onu pek...

inşallah yoktur kötü bişey düşünmeyelim.

yoktur inşallah benimde sata göre 6 gün küçük..başta 13 gün falan küçüktü ama birazcık ara kapandı. doktor mühim değil dedi.. Allaha emanetizz..

hayırlısı olsun canım... inşallah karar verebilirsiniz.. bizde veremedik henüz karar

bu arada kardelencim diğer mesajda ileri demişim yanlış yazmışım.. geri çıkıo dicektim

merhaba güzel annişler... Beni merak etmişsiniz canlarım benimmmmm
kendimi işe güce gezmeye verdimçünkü çarşamba saat 12_30 çabuk gelsin istiyorum sayılı saatle kaldı yarın saat 12=30da kızmı yoksa oğlanmı olacak öğreneceğim inşallah

gönül canım bugun goruştum zeynep ege ıle oğlu kafasını yarmış dıkış atmışlar onunla ılgılenıyormuş onun harıcınde yolundaydı herşey
ahh içime doğmuş demekki çok üzüldüm onun adına bence oğlu nazar oldu neyse canım sende takma kafana hiç bir şeyi nasıl mutlu oluyorsan öyle devam etzeynepe çook slm söyle ayrıca oğlunun fotolarını kaldırsın faceden falan nazar oluyor veled
slm anneler nasılsınız yarın doktora gidiyorum bebişimin cinsiyeti belli olcak heycanlıyım bakalım neyim olcak
ayy o büyük gün benim için çarşamba günüüüüüüü:18:

aynen şekerim hoşafım çıktı temzilik yapmaktan valla.. dikkat edelim kendimize....
ayy sorma pek bi hamaratım popomu kaldıramıyorum ama şimdi olduğum yerdençok şükür herşey yolunda seninde iyi olmana çoook sevindimmmmmm....
aman aramıza bir koca göbüş dahamı gelmiş hoşgelmiş..... Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin...

inşallah hoşgeldin aramızaaaa
bu arada gönül nerelerde? meliha da gönül de yoklar... hadi kızlar özletmeyin ama
ayol gezmekteyim bennn....
YAğız yağız yağız yağız.....
ayyy ne hoş 2side kız belkide bedne 2 kız annesi olacağımrabbşm hayırlısını versin....

gönülcüm hoşgeldin... bizde hesap soracaktık ama sen hesabı vermişsin maşallah:) olsun iyi olun da gezin,tozun..

ben de bugün bişiler yaptım evde. bu arda burada kermesimiz var ona seccade yetiştirmeye çalışıyorum. akşamları da hiç keyfim olmuo ya. uyku bastırıo birden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…