2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evet canım kaşıntı çatlak habercisi.nerelerin kaşınıyorsa oralardan çatlıyormuşun.ama kaşımamaya çalış bana öyle tavsiye ettiler.benim annemde çatlak yok doktorumda sende olmaz karın kasların çok sıkı dedi zaten karnım kaşınmıyor ama göğüslerim berbat durumda kanayana kadar kaşıyorum gece bir uyanıyorum memelerim dışarda ve kaşımaktan uyku arasında kanatmışım..benimde göğüsler çatlayacak yani ama dediğin gibi bebişler için değer..hele de kuru ciltliymişin kii çok yağlan canım..

kızlar bebişimin odasına puzzle siparişi vermiştim bugün geldi.akşam yapmaya başlıycam hem evde sıkılıyorum bana meşgale olur.bir sürü puzzle siparişi vermiştim hepsi geldi.kalan 4 ayımda yavaş yavaş yaparım hepsini inşallah.

gönülcüm hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..gelince yaz mutlaka.ben şimdi çarşıya çıkıcam gezip tozucam belki bebişime alışveriş yaparım biraz.pusetlere bakıcam.kraft twiss modelini beğendim ama 900lira diyolar..bakalım belki alırım..akşamda komşularımızla birlikte dışarıda yemekteyiz.fön falan çektiririm çıkmışken...hepinizi öpüyorum..

benimde teyzemde bikaçtane var, annemde hiç yok çatlak.. bu konularda teyzeye ve anneye benzer kızlar denir inşallah öyle olur... mesela iç karnımın geniş olması benzedi gibi teyzem geçen anlatıo 6 aylıktım hala eski kıyafetlerimi giyiyordum okadar özeniyordum ki hamile kıyafetlerine diye... bende nerdeyse 6 yalık olacam ama hala eski kıyafetlerim aynen oluo bana. daha da olacak gibi sanki... annem de çok kilo almış 20 kilo alıomuş 3 hamileliğinde de ama hemncecik veriomuş.. inşallah o yönden de anneme benzerim yaa aaah aaah

benim vücudum sıkı da diil. sünger bob gibiyim her yerim yumuşacık. ve az önce söylediğim gibi cildim de kuru. bu zamana kadar sorunsz atlattım.bundan sonra da hayırlısı artık...
ve ben de puzzle delisiyim canım. çok severim yapmayı:)
ayrıca iyi eğlenceler...görüşürüz
tütütüü maşşallah canım, inşallah annene veya teyzene benzersin, ne güzel. benim eşofmanlarım taytlarım filan hala oluyo, çünkü likralı:) ama eski pantolonlarım kesinlikle olmuyor ve tüm gömleklerimi badilerimi vs giyiyorum.

teşekkürler canım çok yararlı bilgiler var içeriğinde... tüm yazıyı okudum son kontrolümde doktorum bunların hepsini normal boyutluda yaptı kalp odacıklarını bile gördük bir sürü ölçüm yaptı liste çıkarttı falan gayet sağlıklı normal dedi. ve ayrıntılı için bişey de demedi belki gerekli görmüyodur bilemiyorum ama bu kontrolümde sorucam ben de merak etmeye başladım çünkü iyice....

canım sor, çünkü 23. haftaya kadar yapılıo ne zaman gideceksin doktora..? belki de doktorun ayrıntılı usgye gerek duymamıştır. belki de kendisi bakmıştır yeterince. ama yine de unutma..

teşekkür ederim palette paylaşımın için

rica ederim canım...

slm kızlar tatonoz aşısına kaçıncı haftada başlanıyor bende yaptırcam saglık ocagına doktor yaptırmamı söledi

selam kızlarr ben geldım bı kac gundur yoktum dun aksam geldımkaysıya gıttık kaynanamla orda kaldık hersey yolunda allaha sukur sızlerde ıyısınız yenı gelen arkadaslar hosgeldınız bu arada ne oldu bılıyonuzmu bu benım kaynana adam ölduru ya teyzesı bana dedı mahsusdan neden kız cocuk doguruyon kaynanam buraaya gelınce kız torunum olcak dıye aglıyo cok uzuluyo dedı ay şok oldum ya gıdıp mıllete aglıyomus kız torunum olcak dıye varmı boyle bı mantık ya bende dedım ben koymuyorum allah vergısı yapıcak bsıeyım yok dedım sonra kadınd edı sen kaynanana bakma o bos konusur hayırlısı olsun kız olsun dedı kadın kaynanamda lafı cevırmeye calıstı ama beceremedı

hoşgeldin tatlım

kaynanan ölüm resmen... çok komik gerçekten de.. ayrıca senin ne suçun var. oğluna kızsın oğlundan dert yansın. senin bi etkin mi var kii:)

hoşgeldin tatlım

kaynanan ölüm resmen... çok komik gerçekten de.. ayrıca senin ne suçun var. oğluna kızsın oğlundan dert yansın. senin bi etkin mi var kii:)

bunu ona sormak lazım canım bılmıyorum manyak kadın bu dıyo bana cok yeme artık ayakkabını gıyınce ayakların yayvan gıbı oluyo dıyo ezılıyo gıbı demek ıstıyo dedım onlaramı bakıyon ssen nelere dıkkat edıyo ya

kızlar görüşürüz yine. benim çıkmam gerek. okula gitçem. kendinize iyi bakınnn

güle güle canım . kendine iyi bak:79:

valla canım ya benım aklıma gelmez boyle seyler ay kızlar ne guzel ggıdıp goruyo bebeklerını benım daha tam bı haftam var ya haftaya carsamba gıtcem renklı ugs ye gırmek ıcın yaa zaman gecmıyoo

senden daha beterleri de var... mesela ben.. daha koskocaman 10 gün var

kızlar bende çıkıyorum... biraz işlerimi halledeyim. sonra görüşürüz inşallah.. öptüm hepinizi...:79::80::80:

bir sonraki kontrolüm 19 martta canım tam 23 haftalık oluyo o zaman sorcam bu sefer ya daha önce bilmiyordum çünkü bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…