merhaba güzel annişler... Beni merak etmişsiniz canlarım benimmmmm
kendimi işe güce gezmeye verdimçünkü çarşamba saat 12_30 çabuk gelsin istiyorum sayılı saatle kaldı yarın saat 12=30da kızmı yoksa oğlanmı olacak öğreneceğim inşallah
ahh içime doğmuş demekki çok üzüldüm onun adına bence oğlu nazar olduneyse canım sende takma kafana hiç bir şeyi nasıl mutlu oluyorsan öyle devam et zeynepe çook slm söyle ayrıca oğlunun fotolarını kaldırsın faceden falan nazar oluyor veled
ayy o büyük gün benim için çarşamba günüüüüüüü:18:
aynen şekerim hoşafım çıktı temzilik yapmaktan valla.. dikkat edelim kendimize....
ayy sorma pek bi hamaratım popomu kaldıramıyorum ama şimdi olduğum yerdençok şükür herşey yolunda seninde iyi olmana çoook sevindimmmmmm....
aman aramıza bir koca göbüş dahamı gelmiş hoşgelmiş..... Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin...
inşallah hoşgeldin aramızaaaa
ayol gezmekteyim bennn....
YAğız yağız yağız yağız.....
ayyy ne hoş 2side kız belkide bedne 2 kız annesi olacağımrabbşm hayırlısını versin....
teşekkür ederim hoşbolduk.Babamız çok kız istedi hayırlısı ikiside yok farketmez.isim olarak önce senin yazdıklarından yağızı beyendim.bizimkide tuna buğra,tuna kağan,tuna poyraz olabilir bizde buna karar veremedik fikirleri beklerim bende. tunayı babamız çok istiyo.görümcemin 4 nosu yağız eren o koymasaydı bende isterdim yağızı .bence çok güzel bi isim.
evet canım sizde özletmeyin kendiniziiyi ettin canım fırst varken gez tabiii... fala özletme ama kendinihadi bakalım yarın ne çıkacak sonuç hayırlısı olsun inşallah kızsa eğer irem için çok iyi olacak tabi ilerde bir kız kardeş ne kadar önemli oluyo....
aman bende izliyorum bu diziyi o salak alikaptan ,evi hipotek ettircek,hatta eşime dedimki kabul ederse varya bu diziyi izlemem çok saçmaladılar çünkü...klasik yeşilçam gibihatunlar. öyle bir geçer zamnki yi izledim bu akşam ama saçma bi yerde bitti...bu zaman zarfındada çok kimse girmemiş herhalde..
benimde canım gece gece diziden dolayı birşey çekti. şimdi eşimi yolladım aldı, yedim.Allah razı olsun gecenin bi yarısı of demedi gitti..
bi nimet bu kadar mı güzel gelir bi insana dedim resmen... demek ki çok ihtiyacı varmış bedenimin...
aşermeyi ben bu şekilde tanımlıyorum.şimdi dolu mideyle yatıcam ne yazık ki... aslında hiç iyi değil ama ne yapayım çok geç oldu.. hepinize kucak dolusu öpücükler.. yarın görüşmek üzere!:81::81:
ee şekerim öyleyim siz sormdan ben hesabı veririmgönülcüm hoşgeldin... bizde hesap soracaktık ama sen hesabı vermişsin maşallah:) olsun iyi olun da gezin,tozun..
ben de bugün bişiler yaptım evde. bu arda burada kermesimiz var ona seccade yetiştirmeye çalışıyorum. akşamları da hiç keyfim olmuo ya. uyku bastırıo birden..
merhaba güzel annelerrr ,nasılsınız diyeceğim..Sanki herkez iymiş gibi bir hava var formda maşallahben bu gece pek rahat uyuyamadım,çünkü ikide bir saate baktım,zaman geçmek bilmedi saat 12=30 da bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim... Ve onu 3 boyutlu göreceğim Çok heyecanlıyım heyecandan karnım ağrıyor ama
evet canım sizde özletmeyin kendiniziKızsa irem için çok iyi olacak, benim içinde tabi ama erkekse de çok mutlu olacağım,çünkü;hep bir asker annesi olayım istedim,hep öyle dua ettim..babasınında basket arkadaşı olur...:86:
kardelen3 slm canım...sen temmuz anneleri topicinde değilmiydin?beni eklemişsinde..seninle sohbet ettik gibi geliyor ama tam hatırlayamadım canım...
hoşgeldin sen de aramıza arkadaşım, umarı görünüp kaybulmazsın da seninle de güzel sohbetler edr üzel şeyler paylaşırız.
cnm dün cvp yazamadım kusura bakma. okula yetişmek zorundaydım. sen nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik?
günaydın canım iyiyim ben d eçok şükür biz devamlı evde olduğumuz için hep buralardayız işte :) sen öğretmen misin?? ne3rde yaşıyosun
evet cnm öğretmenim ama ders programım bayağı hafif bu yıl. hamileliğimi rahat bir şekilde geçiriyorum yani :)
mesela yarın dersim yok. evde olcam güzelll :)
Günaydınlar canımmm....
Bekleye bekleye carşambayı da getirdik sonunda hadi bakalım artık sayılı saatler kaldı hstaneden dönünce biz de burada bekliyor olucaz unutma sakınsenin heyecandan ağrıyor ama acaba benim neden ağrıyor ya dün gece bi karın ağrısı ile uyandım hala bile var hafif bir karın ağrısı hayırdır inşallah... dün mesaj gelmişti rahim büyüdüğü için ağrı olabilir diye ama bu kadar da uzun süre ağrı olur mu anlayamadım bi türlü.
Erkek bebeğin de kız bebeğin de iyi yanları çok ya Allahım en hayırlısı ne ise onu nasip etsin size de inşallah.... dualarımız seninle inşallah bebeğinin sağlık haberlerini getir bize bugün.... selam söyle ufaklığa da
günaydın kızlar nasılsınız??
canım merhaba... merak etme rahim büyüyodur o sebepledir.. sıkıntı yapma
arkadaşlar sizin karnınızda kaşınmalar var mı? kaşınmalar çatlakların ilk belirtisiymiş. ben 12.haftadan itibaren düzenli olarak kremlenip yağlanıyorum ama geçen gece uykumdan bile uyandım kaşıntıdan dolayı.bi de sırtım kaşınıyo yaa, oralara krem sürmüyorum. sırt da çatlar mı yawww ???
ilginç... benim hiç kaşıntım olmadı bu güne kadar karnım da başladı büyümeye ama şimdi tabi çatlak olup olmadığını da anlayamıyoruz ancak doğumdan sonra ortaya çıkacak herşey. inşallah ondan değildir senin kaşıntıların da...
Günaydın canım,
İnşallah öyledir bakalım sende de öyle bir ağrı oluyo mu hiç?? ben dün ev sıcak diye tüm gün çorapsız dolaştım o mu etkiledi acaba diyorum ama ev terliklerim hep ayağımdaydı yine dolaşırken.
arkadaşlar sizin karnınızda kaşınmalar var mı? kaşınmalar çatlakların ilk belirtisiymiş. ben 12.haftadan itibaren düzenli olarak kremlenip yağlanıyorum ama geçen gece uykumdan bile uyandım kaşıntıdan dolayı.bi de sırtım kaşınıyo yaa, oralara krem sürmüyorum. sırt da çatlar mı yawww ???
benim karnım artık gayet net belli oluyo dışardan. 3,5 kg aldım şimdiye kadar
sen kaç kg aldın cnm?
bi de benim cildim çok kurudur. normalde de krem sürmezsem pul pul oluyo derim. ayrıca annemin karnı da türkiye deprem fay hattı gibi mübarekgenetik olarak büyük ihtimalle olcak bende. ama en azından daha az sayıda olsun diye kremlerimi ihmal etmemeye çalışıyorum.
bi arkadaşım var şu an 30 haftalık hamile. 25 haftalıkken karnında 3-5 çatlak görmüştüm,üzüldüm ben de mi böyle olcam diye. sonra düşündüm kiii bebişim için her şeye değer
canım ne yaptın sen? ben de bi üşüteyim karnımın ağrısından ölüyorum resmen. normalde çok fazla olmuo. sadece böyle göbek deliğimin orda sancı oluodu sanki göbeğim düşüomuş gibi... bence üşütmüşsün sen.. bugün sıcak sıcak yat. ayağını sıcak tut. çok dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?