2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

deli kaynana yaaaa insan trunu olacak diye ağlar mı hiç.... kadın da iyi cevap vermiş ama yine de yetmez bu kaynanana senin ne diyelimm daha ilk torun yaptıklarına bak. uyuz

valla canım ya benım aklıma gelmez boyle seyler ay kızlar ne guzel ggıdıp goruyo bebeklerını benım daha tam bı haftam var ya haftaya carsamba gıtcem renklı ugs ye gırmek ıcın yaa zaman gecmıyoo

ohooooo benim daha nerdeyse bir ay var canım 19 martta benimki siz böyle yaparsanız ben ne yapayım

GELDİM ARKADAŞLAR GELDDDİİİİİMMMMM

KOCAMAN SÜRPRİZLE GELDİMMMMM

BİR KIZIM DAHA OLUYOR....:90:

aaaaaaaa maşallaaah:)) hadi bakiim gönülcüm. iki kız annesi oluyorsun.. hayırlı olsun tatlım

Günaydın canım yok ben o forumda deildim de sen eskiden bu forumdaydın hatırlıyorum ben seni :)

ilk başlarda gelmiştim sanırım..ama uzun zaman oldu..beni unutmamışsın bitanem..teşekkür ederim...nasıl gidiyor bakalım hamilelik?

bu arada sağlığı nasıl cimcimenin? Boyu,kilosu?
sağlığı çok yerinde maşallah,ayy cimicimemi oldu oğluşum şimdi benimboyu 20cm kilosu 380grm:):):)
ii masallah üzülmediniz... şok olur insan :)
hiç bir alış veriş yapmadığım için üzülmedim,ve hatta sevindim,kızlarımın odası süslü püslü olacaksade ve şık bir oda yapacağım onlara,benim can yoldaşlarım onlar eşim zaten kızımıza aşık,şimdi dediki'' benim hayatımın 3. Aşkıda geliyor,onların peşine dedektif tutarım...''

ilk başlarda gelmiştim sanırım..ama uzun zaman oldu..beni unutmamışsın bitanem..teşekkür ederim...nasıl gidiyor bakalım hamilelik?

canım ben de hatırlıyorum seni... ama herhalde forum pek canlı olmadığı için temmuz annelerindesin sen ... ben de orayı takip ediyorum arada... ama ne yazık ki üzüldük iki gündür..

Son düzenleme:

ewet oğluşun artık cimcime oldu.. maşallah boyu baya uzun, kilosu da yerinde. inşallah sağlıkla sıhhatle gelir... bakalım bizim cimcime ne alemde. görcez inşallah. ama günler geçmio kii:26::26:

ewet oğluşun artık cimcime oldu.. maşallah boyu baya uzun, kilosu da yerinde. inşallah sağlıkla sıhhatle gelir... bakalım bizim cimcime ne alemde. görcez inşallah. ama günler geçmio kii:26::26:

evet canım yaa günler geçmek bilmiyo ben 3 gün bile zor bekledimeminim sağlıklıdır...

oohh... çok yoruldum kızlar.... evi temizledim, çmasırları astım... mutfağı tmzldm. sonra komşuma gittim geçmiş olsuna. allahtan çok ciddi bir yanığı yok. büyüdükçe geçer inşallah.... az önce de komşum geldi oturduk biraz. onu yollayınca kızımla bıcı bıcı yaptık, şimdide yemek yiyoruz. çok yorulduk çoooook:84:

kızlar bu arada banyoda farkettim.. aynaya baktım. karnım yok diyorum ama var bayayani eskiye nazaran var baya.ama hala hamiş gibi değil. hafif göbişli bi hatun olmuşum

amanın yorma kendini o kadarsiz göbüş görmediniz benimki davul gibi :):)normal olan sizinki anormal olan benimki:)
inşallaah... buarada 3 boyutlu kime benzettiniz bebişinizi:)
bir yanlış anlama olmuş 3 boyutlu çekmediler,ve uzman radyolog 3 boyutlu gereksiz,dedi..Önemli olan sağlıklı olması dedi ve bu nedenle bizde 3 boyutlu çektirmemeye ikna olduk... Doğana kadar yüzünü görmeyeceğiz yani sürpriz olacak ama bence bu kızım bana benzeyecek ilki babaya benziyordu buda bana benzeyecek

herkese merhaba kızlar
ben de okuldan geldim yemeğimi yaptım evi topladım. aklımda temzilik yapmak da vardı ama okulda çok yoruldum bugün. gerçi palette'nin performansının yanında benimkisi az kalır

herkese merhaba kızlar
ben de okuldan geldim yemeğimi yaptım evi topladım. aklımda temzilik yapmak da vardı ama okulda çok yoruldum bugün. gerçi palette'nin performansının yanında benimkisi az kalır

arada bir böyle esiyo evi kaldırıyorum ayağa... sonra uzun bi müddet tembellik yapıyorum... keyfime göre değişiyo tatlım... ama yavaş yavaş, azar azar yapmalı temizliği.. yorulmamalıyız. eşim hep kızıo bana bu konuda aslında gerçekten haklı galiba

bize kızacaklarına azcık da yardım etsinler biraz ayolll :) valla benim eşim ayda yılda bi yardım eder ev işlerine. ama yaptımmı da süper yapar. genelde kendim yapmaya çalışıyorum. ayda 1 kere de kadın alıyorum.çünkü dip bucak temizleyemiyorum evi, koltukları kanepeleri vs çekmiyorum zaten riskli bi gebelik geçiriyorum .

çıkıyorum ben kızlar.görüşürz yine. eşim gelir birazdan. o gelene kadar dinleneyim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…