selam kızlarr ben geldım bı kac gundur yoktum dun aksam geldımkaysıya gıttık kaynanamla orda kaldık hersey yolunda allaha sukur sızlerde ıyısınız yenı gelen arkadaslar hosgeldınız bu arada ne oldu bılıyonuzmu bu benım kaynana adam ölduru ya teyzesı bana dedı mahsusdan neden kız cocuk doguruyon kaynanam buraaya gelınce kız torunum olcak dıye aglıyo cok uzuluyo dedı ay şok oldum ya gıdıp mıllete aglıyomus kız torunum olcak dıye varmı boyle bı mantık ya bende dedım ben koymuyorum allah vergısı yapıcak bsıeyım yok dedım sonra kadınd edı sen kaynanana bakma o bos konusur hayırlısı olsun kız olsun dedı kadın kaynanamda lafı cevırmeye calıstı ama beceremedı
valla canım ya benım aklıma gelmez boyle seyler ay kızlar ne guzel ggıdıp goruyo bebeklerını benım daha tam bı haftam var ya haftaya carsamba gıtcem renklı ugs ye gırmek ıcın yaa zaman gecmıyoo
ay canım sorma pek bi seviniyoruzz.....:90:aaaaaaaa maşallaaah:)) hadi bakiim gönülcüm. iki kız annesi oluyorsun.. hayırlı olsun tatlım
ay canım sorma pek bi seviniyoruzz.....:90:
Günaydın canım yok ben o forumda deildim de sen eskiden bu forumdaydın hatırlıyorum ben seni :)
sağlığı çok yerinde maşallah,ayy cimicimemi oldu oğluşum şimdi benimbu arada sağlığı nasıl cimcimenin? Boyu,kilosu?
hiç bir alış veriş yapmadığım için üzülmedim,ve hatta sevindim,kızlarımın odası süslü püslü olacakii masallah üzülmediniz... şok olur insan :)
ilk başlarda gelmiştim sanırım..ama uzun zaman oldu..beni unutmamışsın bitanem..teşekkür ederim...nasıl gidiyor bakalım hamilelik?
sağlığı çok yerinde maşallah,ayy cimicimemi oldu oğluşum şimdi benimboyu 20cm kilosu 380grm:):):)
hiç bir alış veriş yapmadığım için üzülmedim,ve hatta sevindim,kızlarımın odası süslü püslü olacaksade ve şık bir oda yapacağım onlara,benim can yoldaşlarım onlar eşim zaten kızımıza aşık,şimdi dediki'' benim hayatımın 3. Aşkıda geliyor,onların peşine dedektif tutarım... ''
ewet oğluşun artık cimcime oldu.. maşallah boyu baya uzun, kilosu da yerinde. inşallah sağlıkla sıhhatle gelir... bakalım bizim cimcime ne alemde. görcez inşallah. ama günler geçmio kii:26::26:
evet canım yaa günler geçmek bilmiyo ben 3 gün bile zor bekledimeminim sağlıklıdır...
amanın yorma kendini o kadaroohh... çok yoruldum kızlar.... evi temizledim, çmasırları astım... mutfağı tmzldm. sonra komşuma gittim geçmiş olsuna. allahtan çok ciddi bir yanığı yok. büyüdükçe geçer inşallah.... az önce de komşum geldi oturduk biraz. onu yollayınca kızımla bıcı bıcı yaptık, şimdide yemek yiyoruz. çok yorulduk çoooook:84:
kızlar bu arada banyoda farkettim.. aynaya baktım. karnım yok diyorum ama var bayayani eskiye nazaran var baya.ama hala hamiş gibi değil. hafif göbişli bi hatun olmuşum
bir yanlış anlama olmuşinşallaah... buarada 3 boyutlu kime benzettiniz bebişinizi:)
herkese merhaba kızlar
ben de okuldan geldim yemeğimi yaptım evi topladım. aklımda temzilik yapmak da vardı ama okulda çok yoruldum bugün. gerçi palette'nin performansının yanında benimkisi az kalır
arada bir böyle esiyo evi kaldırıyorum ayağa... sonra uzun bi müddet tembellik yapıyorum... keyfime göre değişiyo tatlım... ama yavaş yavaş, azar azar yapmalı temizliği.. yorulmamalıyız. eşim hep kızıo bana bu konuda aslında gerçekten haklı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?