canım bende oyle dık duruyorum cunku benım mıgdemde sorun var gastirit kusma yapıyo bende o yuzden yemeklerden sonra 15 dk falan dık duruyorum yoksa yedıkelrım gerı gelıyo mıgde yanması falanda kotu ya dıkkat et canım kendıne dik dur yemeklerden sonra daha faydalı zaten
ewet gece de aynı sorun oluo acı su gelio ağzıma o yüzden yüksek bi yastıkla yatıorum...
masallah canım baya baya bitmşi işin... yormadan yap ama dikka et
masallah canım baya baya bitmşi işin... yormadan yap ama dikka et
kızlar bugun benim dogum günüm
ay daha yenı bıttı işim ya belım agrıdı galıba daha bebegın esyalrını yerlestırcem sımdı bı yemek yıyım dınlenıyım barı azcık kımsecıkler yok ortalıklardaa
ohh eline sağlık.akşam kuzenim geliyor ankaradan.haftasonu kalacaklar.kuzenim yeni doğum yaptı.bebişi 2 aylık daha..ayy çok mutluyum kuzenimi çok özledim ve bebişinideçohh 2 gün bebek sevicem.temizliğimi yaptım,yemeklerimi yaptım salatam hatta masam bile hazır valla.ama çok yoruldum ben dee..
gönülcüm bence de elif ismi çok güzel.bizim ailede o kadar elif var ki biz de o yüzden ayşeye karar verdik..
merhaba kızlar.... bugün feciyim resmen. dün acılı birşey yedim midem de bağırsaklarım da mahvoldu hala düzelmiş değil... ne yapıcam bilmiyorum. yat kalk geçiriyorum günümü
bende 2010 ekim hamişlerindenim allahım hayrlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallhh
geçmiş olsun canım dikkat et benimde kulak hala duymuyo kontrole gittim beklemem gerekiyormuş daha geçmzmiş 10 gün oldu nerdeyse...
bende 2010 ekim hamişlerindenim allahım hayrlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallhh
canım neymiş senin sorunun doktorun ne dedi? iltihap falan mı varmış
hoşgeldin tatlım... aramızda seni görmek bize mutluluk verir. güzel dileklerin için teşekkürler
geçmiş olsun canım, dinlen bol bol. 1 hafta öncesine kadar ben de elimi karnıma koyunca hissedebiliyordum. ama son 1 haftadır tekmelerini de hissediyorum karnıma hiç dokunmadan.ama sürekli değil, günde bikaç kere sadece. genelde yatarken hissediyorum.
doktorumuz da 22.haftaya kadar hissetmemen normal demişti en son kontrolümüzde.
benım oyle degıl ne zaman hıssedecegım bellı olmuyo canım belkı normal bıseydır yanı ne zaman hareket edecı bellı olmuo ufaklıkların bıde benım karnım yumusak sızınde oylemı cok gergın degıl neden acaba
kızlarr eşim başımda pcden kalk deyip duruyoebende 2010 ekim hamişlerindenim allahım hayrlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?