2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ewet gece de aynı sorun oluo acı su gelio ağzıma o yüzden yüksek bi yastıkla yatıorum...

ewet gece de aynı sorun oluo acı su gelio ağzıma o yüzden yüksek bi yastıkla yatıorum...

zor canım ya bı gecse söyle hayırlısıyla bıtse bende temızlıgımı bıtırmeye az kaldı bı odam kaldı yerlı sılcem sonra gardolapta yer acıcam ufaklıgın eşyalarına onları katlayıp koycam :)

ben de biraz uzanıcam... canım sıkıldı ayrıca çok uyusam mı ne yapsam bilemedim. o kadar çok uyudum ki dün gece

ay daha yenı bıttı işim ya belım agrıdı galıba daha bebegın esyalrını yerlestırcem sımdı bı yemek yıyım dınlenıyım barı azcık kımsecıkler yok ortalıklardaa

ohh eline sağlık.akşam kuzenim geliyor ankaradan.haftasonu kalacaklar.kuzenim yeni doğum yaptı.bebişi 2 aylık daha..ayy çok mutluyum kuzenimi çok özledim ve bebişinideçohh 2 gün bebek sevicem.temizliğimi yaptım,yemeklerimi yaptım salatam hatta masam bile hazır valla.ama çok yoruldum ben dee..

gönülcüm bence de elif ismi çok güzel.bizim ailede o kadar elif var ki biz de o yüzden ayşeye karar verdik..

benımde aksam mısafırım var canım hem caya hem yemege yemege kayanalar gelcek caya onun kuzenı gelcek aılesıyle markete gıtcem bende alışverıse tatlı falan yapmak lazım :)

merhaba kızlar.... bugün feciyim resmen. dün acılı birşey yedim midem de bağırsaklarım da mahvoldu hala düzelmiş değil... ne yapıcam bilmiyorum. yat kalk geçiriyorum günümü

geçmiş olsun canım dikkat et benimde kulak hala duymuyo kontrole gittim beklemem gerekiyormuş daha geçmzmiş 10 gün oldu nerdeyse...

bende 2010 ekim hamişlerindenim allahım hayrlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallhh

geçmiş olsun canım dikkat et benimde kulak hala duymuyo kontrole gittim beklemem gerekiyormuş daha geçmzmiş 10 gün oldu nerdeyse...

canım neymiş senin sorunun doktorun ne dedi? iltihap falan mı varmış

bende 2010 ekim hamişlerindenim allahım hayrlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallhh

hoşgeldin tatlım... aramızda seni görmek bize mutluluk verir. güzel dileklerin için teşekkürler

canım neymiş senin sorunun doktorun ne dedi? iltihap falan mı varmış

hoşgeldin tatlım... aramızda seni görmek bize mutluluk verir. güzel dileklerin için teşekkürler

yok iltihap değil basınç olmuş kulağımda hani uçakkta olurya kulaklar duymaz onun gibi suyun içindeyim sanki duyamıyorum allahtan tek kulak öbürüyle idare ediyorum ama sinir bozucu bişey

merhaba arkadaşlar umarım herkes iidir.ben dünden beri çok kötüyüm.bebeğiğmde böbrek büyümesi var dedi doktor ya.gerçi kafana takma bu aylarda olabilir dedi.1 ay sonra tekrar bakalım dedi.yarın kendi doktoruma gidicem bakalım o diycek.hiç bo komuda bilgisi olan var mı?

kızlarr eşim başımda pcden kalk deyip duruyoe
kısa yazıyorum hepi,nizi çok seviyorm bebeğin İsmi ELİF olacak sanrım,bu arada benim karnımda yumuşak o çok normal kızlar taaa 8 -9. ay serteleşir bunuda bilin....
demekki bebeklerimiz normal hepimzin ki aynı sıklıkla hareket ediyro....

ay yıne kımsecıkler yok ya yıne dişim agrımaya başladı ya bıde hanı ben bugun gardolabımda bebişime yer acmıstım kıyafetlerını koydum kaynana gordu aksam dıyo ne bu boyle yarın doguruyomusun sankı hemen koymussun dıyo dedım ne olcak sankı dursun e benım kızım ıkı gun once koymustu dedı bende senın kızında merak yokmus dedım ses cıkarmadı manyak ya ınsanın hevesını kursagında bırakıyo

kızlar çok rahatsızım banyodan sonra çok rahatsızlandım.baş ağrısı ve mide bulantısı istifra etseydim baş ağrım geçerdi hala biraz var nerdeyse hastaneye gidicektim allahtan hastane yakın şansıma eşimde geç geldi onada bi fırça birazda ağladım.eşimin aklına geldi okudu ayaklarımı ovaladı felan.kendinize ii bakın bazı arkadaşlarımda düşmüş sanırım.çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…