canım oncelıkle gecmıs olsun dusunce ınsan gercekten cok kotu oluyor bende gecende balkondan ıcerı gırerken takıldım fırının ustne dustum karnıma carpmasın dıye kolumla karnımı korudum nasıl ıcım kalktı esımın gozlerı doldu bırsure yemek bıle yıyemedı kotu dustum kolum falan morardı sen bıde hastanede yalnızsın dahada kotu olmussundur
böbrekte büyüme olayına gelınce benım kendı doktorum farkettı hamılelerde genelde oluyor ama senın haftana gore bayag buyums bobregın dedı zarar gormesın dıye ürolojiye yönlendırdı ozele ürolojiye gıttım agrı falan yapıyor mu dıye sordu bana bır zararı yoktu cok onemsemedı doktor takıp ederız sol tarafına yat ve bol bol su ıc dedı sende takma kafana
sorma kurcaladıkca ınceledıkce bırseyler cıkıyor ama bosver bız her turlu onlemımızı alalım. buarada seker yuklemesı cok kotu dıyorlar öyle mi?
canım benim böbreğim değil bebeğin böbreğinde büyüme varmış
ayy nasılda güzel göbüşü varmış arkadaşımın..benim senin kadar yok ama artık belli.yinede hamileyim demem gerkiyor bilmeyene.canım sıkıldı benimde.eşimle tartıştık.akşam geldi uyuyodum yanıma uzandı.sonra annemi arıyormusun dedi.bende hayır dedim.çünkü biz annesiyle çok iyiyken gebeliğimin 3.ayında tartışmıştık.bana ağır ve hak etmediğim laflar söyledi.buna rağman ben küçüğüm dedim ve eşimle evlerine gitmiştik 1.5 ay önce falan.sonra bir kerede aramıştım.1 ay oldu aramamın üstüne o beni aramadı bende onu aramıyorum.neden arayımki.eskiden sık sık arardı şimdi suçlu olmasına rağmen inat yapıyor.eltim ağzına ediyor tabiri caizse ona tık yok.bende eşime bağırdım çağırdım.sonra gelip öpüyor özür diliyor.bir kerede annene de karımı arıyormusun diye dedim.tamam diycem dedi.valla ne or işlermiş yaaa..iyiyken herkes iyi,azıcık kafanı kaldır senden kötüsü yok..şimdiye kadar çok iyi gelindim saygılı itaatli tektendim güya..ama sesim çıkmıyordu tabii.bir kere çıkardım hemen kötü ilan edildim..Eki Görüntüle 146719 3 aylıkken
Eki Görüntüle 146720 5 aylıkken büymüşmü göbüşüm kıZLAR
hadi herkez gönüşlerini eklesin bakalım büyüyormu göbüşler
canım benim böbreğim değil bebeğin böbreğinde büyüme varmış
ayy nasılda güzel göbüşü varmış arkadaşımın..benim senin kadar yok ama artık belli.yinede hamileyim demem gerkiyor bilmeyene.canım sıkıldı benimde.eşimle tartıştık.akşam geldi uyuyodum yanıma uzandı.sonra annemi arıyormusun dedi.bende hayır dedim.çünkü biz annesiyle çok iyiyken gebeliğimin 3.ayında tartışmıştık.bana ağır ve hak etmediğim laflar söyledi.buna rağman ben küçüğüm dedim ve eşimle evlerine gitmiştik 1.5 ay önce falan.sonra bir kerede aramıştım.1 ay oldu aramamın üstüne o beni aramadı bende onu aramıyorum.neden arayımki.eskiden sık sık arardı şimdi suçlu olmasına rağmen inat yapıyor.eltim ağzına ediyor tabiri caizse ona tık yok.bende eşime bağırdım çağırdım.sonra gelip öpüyor özür diliyor.bir kerede annene de karımı arıyormusun diye dedim.tamam diycem dedi.valla ne or işlermiş yaaa..iyiyken herkes iyi,azıcık kafanı kaldır senden kötüsü yok..şimdiye kadar çok iyi gelindim saygılı itaatli tektendim güya..ama sesim çıkmıyordu tabii.bir kere çıkardım hemen kötü ilan edildim..
senınde mı canın sıkıldı canım zaten oyle laf soyleyenlerin kıymetı bılınıyor senın benım gıbıler ıse hemen goze batıyor ama sıkma canını kendını ıfade etmıssın ne guzel esın anlamıstır durumu bence ama sen yıne de uzatmamaya calıs sızınde huzurunuz kacmasın
canım benim çok haklısın ,sözlerinde ,ama olan arada eşine oluyor bunu söylemeden geçemeyeceğim,o eziliyor,bence sen büyüklük et ve arayan taraf ol yeri geldimi tavrını koymasını bil mesafeli yaklaş bundan sonra,aradınmı aradın ol... ama mesafeli ol... önünüzde önemli günler var.ayy nasılda güzel göbüşü varmış arkadaşımın..benim senin kadar yok ama artık belli.yinede hamileyim demem gerkiyor bilmeyene.canım sıkıldı benimde.eşimle tartıştık.akşam geldi uyuyodum yanıma uzandı.sonra annemi arıyormusun dedi.bende hayır dedim.çünkü biz annesiyle çok iyiyken gebeliğimin 3.ayında tartışmıştık.bana ağır ve hak etmediğim laflar söyledi.buna rağman ben küçüğüm dedim ve eşimle evlerine gitmiştik 1.5 ay önce falan.sonra bir kerede aramıştım.1 ay oldu aramamın üstüne o beni aramadı bende onu aramıyorum.neden arayımki.eskiden sık sık arardı şimdi suçlu olmasına rağmen inat yapıyor.eltim ağzına ediyor tabiri caizse ona tık yok.bende eşime bağırdım çağırdım.sonra gelip öpüyor özür diliyor.bir kerede annene de karımı arıyormusun diye dedim.tamam diycem dedi.valla ne or işlermiş yaaa..iyiyken herkes iyi,azıcık kafanı kaldır senden kötüsü yok..şimdiye kadar çok iyi gelindim saygılı itaatli tektendim güya..ama sesim çıkmıyordu tabii.bir kere çıkardım hemen kötü ilan edildim..
.
off canım benim ,bu erkeklere böyle aman dur bekleyelim,peki canım sonra bakarız falan demek haram,o an yaptıracaksın ,yoksa sallıyorlar,hadi diyorsun maddi durum müsade etmiyor şimdi,vardır bir bildiği ama ,her halta para harcıyorlar,bunlarada harcayabilirler sen hiç takma kafana git al... Eğer tepki verirse bil ki şuana kadar özellikle almamıştır,ama şartlardan dolayı almaya fırsat bulamadıysa o da sevinecektir..kızlar yemegımı yedım geldım hala kımsecıkler yok nerdesınız? canım cok sıkılıyor ve moralım cok bozuk 2 gun once ykm den mont begendım esım alma sonra falan dedı neyse o gun cok ustunde durmadım ama tek kalmıstı .eve gelınce konustum ıht oldugunu falan soyledım ıkna ettım ertesı gun ısten cıkınca alacaktı yogundum falan dedı almamıs yıne bırsey demedım olsun tamam alırız dedım yarın alırım dedı aksamustu arıyorum arıyorum telı kapalı ekmek falan ıstıcektım ve canım bırkac sey ıstemıstı onlları ıstıcektım herhalde suprız yapacak ondan acmıyor eve geldı elı bombos neden aramadın dıyorum telın sarjı bıtmıs arkadasın arasaydın dıyorum ses yok ıstedıklerımı soyleyınce gel taman alalım dıyor buaradada yıne maca gıtcek arkadasları beklıyor ıstemıyorum dedım moralımın bozuldugunu gorunce habıre opmeye calısıyor o oyle yapınca ben daha cok sınır oldum sımdı gıttı bende evde ne varsa yedım yarında gıdıcem kendım alıcam montu sormucam bıle ona bundan sonra tabı satılmadıysaaaa
canım benim çok haklısın ,sözlerinde ,ama olan arada eşine oluyor bunu söylemeden geçemeyeceğim,o eziliyor,bence sen büyüklük et ve arayan taraf ol yeri geldimi tavrını koymasını bil mesafeli yaklaş bundan sonra,aradınmı aradın ol... ama mesafeli ol... önünüzde önemli günler var.
Bence kendini kabul ettirmenin tam zamanı,onu mahçup etmelisin
off canım benim ,bu erkeklere böyle aman dur bekleyelim,peki canım sonra bakarız falan demek haram,o an yaptıracaksın ,yoksa sallıyorlar,hadi diyorsun maddi durum müsade etmiyor şimdi,vardır bir bildiği ama ,her halta para harcıyorlar,bunlarada harcayabilirler sen hiç takma kafana git al... Eğer tepki verirse bil ki şuana kadar özellikle almamıştır,ama şartlardan dolayı almaya fırsat bulamadıysa o da sevinecektir..Üzme kendini....
Kızlar bebişinize şimdiden bebek bezi ve ıslak mendil kampanyaları yakaldıkça stoklayın ,3-6 kg prima tavsiye ediyorum...
ve kendinize emzirme sütyeni alın,önden düğmeli gecelik alın sabahlık alın.
mutlaka bir ateş ölçeriniz olmalı,
banyo yaptırmak için kuvetiniz olmalı,göz yakmayan şampuan (chicconun v.s marrkaların atta çantası adı altında hem bebek çantası hemde banyo ve vücut bakım ürünlerinin bulunduğu takımlardan ) alabilrsiniz.
bebeğe kolsuz ve yarım kollu çıtlçıtlı badylerden alın,5ve 6 lı hastane çıkış takımlarından almanız yeterli olur,çorap kısa çoraplardan mutlaka giydirilir,battaniye alın ,mendil alın ,mevlüt takımı alın ,emzik alın ..
göğüs ucunuza silikon uç alın göğüs ucunuz olmazsa bu şekilde emzirebilirsiniz.. birde göğüs uçlarınız yara olabilir tamamen zararsız olan lasonil krem alın..
bebeğinize özel tırnak makası tarak v.s olmalı.. ve bebek kıyafetleri ay olarak bedenlenmiştir, çabuk büyükdükleri için 10 takımdan fazla aynı ay için almayın derim ben,ama tabi zevk meselesi, Aldığınız bebek arabasının çift yönlüve tam yatar vede kılıfının çıkabiliyor olmasına dikkkat edin ,çünkü bazen rüzgardan korumak için yönünü değiştirerek kullanmanız gerekebilir..
Eki Görüntüle 146719 3 aylıkken
Eki Görüntüle 146720 5 aylıkken büymüşmü göbüşüm kıZLAR
hadi herkez gönüşlerini eklesin bakalım büyüyormu göbüşler
bırı gaz mı dedı kızlar ben resmen gazmana dondum alttan ustten:)
ay sorma bizim kıza inandırmayoruz bebeğin adı kıvanç olacak diyor..
ben beren beril isimlerine takıldım kızımın adına uygun diye eşimde Elif olasun diyor :18:bakalım ne olacak.. ne önerirsiniz fikir ver,n bana
az önce geldim doktordan iyi dedi doktor baktı inceledi pek hareketli değildi bebiş ne yapalım aksilik işte yüzünü yarım gösterebildi inşaallah bi aksilik olmadan doğarlar bebişelrimizkuLAĞIMDAN ZOR DUYDUM ZATEN ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOK
kızlar yemegımı yedım geldım hala kımsecıkler yok nerdesınız? canım cok sıkılıyor ve moralım cok bozuk 2 gun once ykm den mont begendım esım alma sonra falan dedı neyse o gun cok ustunde durmadım ama tek kalmıstı .eve gelınce konustum ıht oldugunu falan soyledım ıkna ettım ertesı gun ısten cıkınca alacaktı yogundum falan dedı almamıs yıne bırsey demedım olsun tamam alırız dedım yarın alırım dedı aksamustu arıyorum arıyorum telı kapalı ekmek falan ıstıcektım ve canım bırkac sey ıstemıstı onlları ıstıcektım herhalde suprız yapacak ondan acmıyor eve geldı elı bombos neden aramadın dıyorum telın sarjı bıtmıs arkadasın arasaydın dıyorum ses yok ıstedıklerımı soyleyınce gel taman alalım dıyor buaradada yıne maca gıtcek arkadasları beklıyor ıstemıyorum dedım moralımın bozuldugunu gorunce habıre opmeye calısıyor o oyle yapınca ben daha cok sınır oldum sımdı gıttı bende evde ne varsa yedım yarında gıdıcem kendım alıcam montu sormucam bıle ona bundan sonra tabı satılmadıysaaaa
kızlar sizler neler aldınız bebişlere ben 1 hastane çıkışı battaniyeli olanlarından bide bu antibakteriel battaniyelerden aldım başkada bişey yok daha tecrübeli anneler acil neler alınır.bilgilerinizi bekliyorum.
Kızlar bebişinize şimdiden bebek bezi ve ıslak mendil kampanyaları yakaldıkça stoklayın ,3-6 kg prima tavsiye ediyorum...
ve kendinize emzirme sütyeni alın,önden düğmeli gecelik alın sabahlık alın.
mutlaka bir ateş ölçeriniz olmalı,
banyo yaptırmak için kuvetiniz olmalı,göz yakmayan şampuan (chicconun v.s marrkaların atta çantası adı altında hem bebek çantası hemde banyo ve vücut bakım ürünlerinin bulunduğu takımlardan ) alabilrsiniz.
bebeğe kolsuz ve yarım kollu çıtlçıtlı badylerden alın,5ve 6 lı hastane çıkış takımlarından almanız yeterli olur,çorap kısa çoraplardan mutlaka giydirilir,battaniye alın ,mendil alın ,mevlüt takımı alın ,emzik alın ..
göğüs ucunuza silikon uç alın göğüs ucunuz olmazsa bu şekilde emzirebilirsiniz.. birde göğüs uçlarınız yara olabilir tamamen zararsız olan lasonil krem alın..
bebeğinize özel tırnak makası tarak v.s olmalı.. ve bebek kıyafetleri ay olarak bedenlenmiştir, çabuk büyükdükleri için 10 takımdan fazla aynı ay için almayın derim ben,ama tabi zevk meselesi, Aldığınız bebek arabasının çift yönlüve tam yatar vede kılıfının çıkabiliyor olmasına dikkkat edin ,çünkü bazen rüzgardan korumak için yönünü değiştirerek kullanmanız gerekebilir..
canım ankaradaki hangi mağaza.hemen aldırayım ankaradaki yakınlarıma.ne zaman 700liraydıki.çünkü kuzenim 15 gün önce ankaradan 700liraya aldı ama 3 gün önce aynı mağazada 900liraya yükseldiğini görmüşler.sen yinede bana mağaza adını ve adresini verirsen sevinirim..ben de çok beğendim kraftı ama senin görüşlerinde kafamı karıştırdı şimdi.cihiccoyu aldınmı pekii canım.
günaydınlar....
ben bu saatte uynamazdım ama bu ayak yanması beni mahvetti,bir dahaki dr ziyaretimde soracağım dr uma ne yapmam gerektiğini,sizinde başınıza glen varmı? sanki ayağımın altında yanardağ var ve dön dön uyuyamıyorum...
kuzenim bugün buraya geliyor belki arabayı da getirir ben de sorarım iyice.ama ben internet araştırtım alanlar çok memnun.senin beğendiğin chicconun modeline baktım ama canım bak o iki yönlü olmuyormuş anladığım kadarıyla.bebişlerin özellikle ilk 6 ay bize dönük olarak pusetlerine oturtmak gerekiyormuş.bizi görmeleri açısından.neyse 1 ay sonra kendim gelicem ankaraya o zaman bakarım ama belli olmaz istanbuldan da ucuza bulabilirim.zaten puset için erken daha.çok sağol canım..Şekercim özelden yazmaya çalıştım ama 100 mesajım olmadığı için izin verilmedi.
Canım acity'de alt katta bebek mağazaları var, orda 700 tl'ye veriyorlar uzun bir zamandır gerçi son iki haftadır uğramadım kuzeninin dediği gibi zamlanmış olabilirMağazanın ismine hiç dikkat etmedim ama mavi jeans'in karşı tarafındaki sıradaydı, zaten 2-3 tane var oradan bir sordur istersen, vaktim olursa bu hafta sonu uğrar bakarım tekrar, yazarım sanada .
Peki kuzeninin bebeği var mı, kullanmışlar mı, memmuniyetleri nedir?
Ben chicco'nunkini almadım çünkü gözüm hala twistte, birde annnem şimdi pek bişey alamama izin vermiyor, 7 ay olmadan olmaz Allah korusun bebeğe bişey olsa o aldıkların batar sana filan diye engelliyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?