2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım benim böbreğim değil bebeğin böbreğinde büyüme varmış

Eki Görüntüle 146719 3 aylıkken

Eki Görüntüle 146720 5 aylıkken büymüşmü göbüşüm kıZLAR
hadi herkez gönüşlerini eklesin bakalım büyüyormu göbüşler
ayy nasılda güzel göbüşü varmış arkadaşımın..benim senin kadar yok ama artık belli.yinede hamileyim demem gerkiyor bilmeyene.canım sıkıldı benimde.eşimle tartıştık.akşam geldi uyuyodum yanıma uzandı.sonra annemi arıyormusun dedi.bende hayır dedim.çünkü biz annesiyle çok iyiyken gebeliğimin 3.ayında tartışmıştık.bana ağır ve hak etmediğim laflar söyledi.buna rağman ben küçüğüm dedim ve eşimle evlerine gitmiştik 1.5 ay önce falan.sonra bir kerede aramıştım.1 ay oldu aramamın üstüne o beni aramadı bende onu aramıyorum.neden arayımki.eskiden sık sık arardı şimdi suçlu olmasına rağmen inat yapıyor.eltim ağzına ediyor tabiri caizse ona tık yok.bende eşime bağırdım çağırdım.sonra gelip öpüyor özür diliyor.bir kerede annene de karımı arıyormusun diye dedim.tamam diycem dedi.valla ne or işlermiş yaaa..iyiyken herkes iyi,azıcık kafanı kaldır senden kötüsü yok..şimdiye kadar çok iyi gelindim saygılı itaatli tektendim güya..ama sesim çıkmıyordu tabii.bir kere çıkardım hemen kötü ilan edildim..
canım benim böbreğim değil bebeğin böbreğinde büyüme varmış

canım çok gçmiş olsun.takma kafana düzelir inşallah.

kızlar yemegımı yedım geldım hala kımsecıkler yok nerdesınız? canım cok sıkılıyor ve moralım cok bozuk 2 gun once ykm den mont begendım esım alma sonra falan dedı neyse o gun cok ustunde durmadım ama tek kalmıstı .eve gelınce konustum ıht oldugunu falan soyledım ıkna ettım ertesı gun ısten cıkınca alacaktı yogundum falan dedı almamıs yıne bırsey demedım olsun tamam alırız dedım yarın alırım dedı aksamustu arıyorum arıyorum telı kapalı ekmek falan ıstıcektım ve canım bırkac sey ıstemıstı onlları ıstıcektım herhalde suprız yapacak ondan acmıyor eve geldı elı bombos neden aramadın dıyorum telın sarjı bıtmıs arkadasın arasaydın dıyorum ses yok ıstedıklerımı soyleyınce gel taman alalım dıyor buaradada yıne maca gıtcek arkadasları beklıyor ıstemıyorum dedım moralımın bozuldugunu gorunce habıre opmeye calısıyor o oyle yapınca ben daha cok sınır oldum sımdı gıttı bende evde ne varsa yedım yarında gıdıcem kendım alıcam montu sormucam bıle ona bundan sonra tabı satılmadıysaaaa

canım benim çok haklısın ,sözlerinde ,ama olan arada eşine oluyor bunu söylemeden geçemeyeceğim,o eziliyor,bence sen büyüklük et ve arayan taraf ol yeri geldimi tavrını koymasını bil mesafeli yaklaş bundan sonra,aradınmı aradın ol... ama mesafeli ol... önünüzde önemli günler var.
Bence kendini kabul ettirmenin tam zamanı,onu mahçup etmelisin
off canım benim ,bu erkeklere böyle aman dur bekleyelim,peki canım sonra bakarız falan demek haram,o an yaptıracaksın ,yoksa sallıyorlar,hadi diyorsun maddi durum müsade etmiyor şimdi,vardır bir bildiği ama ,her halta para harcıyorlar,bunlarada harcayabilirler sen hiç takma kafana git al... Eğer tepki verirse bil ki şuana kadar özellikle almamıştır,ama şartlardan dolayı almaya fırsat bulamadıysa o da sevinecektir..Üzme kendini....

kızlar sizler neler aldınız bebişlere ben 1 hastane çıkışı battaniyeli olanlarından bide bu antibakteriel battaniyelerden aldım başkada bişey yok daha tecrübeli anneler acil neler alınır.bilgilerinizi bekliyorum.

sagol canım gıdıp alıcam ama gercekten canım sıkıldı o bırsey degıl ınsanın hevesıde kacıyor bır de ben ben burda uzaktayım cevremden carsıya cıkıp gezıcek arkadasım da yok yalnız gezmeyide sevmıyorum onunla cıkıncada hep boyle yapıyor

Kızlar bebişinize şimdiden bebek bezi ve ıslak mendil kampanyaları yakaldıkça stoklayın ,3-6 kg prima tavsiye ediyorum...
ve kendinize emzirme sütyeni alın,önden düğmeli gecelik alın sabahlık alın.
mutlaka bir ateş ölçeriniz olmalı,
banyo yaptırmak için kuvetiniz olmalı,göz yakmayan şampuan (chicconun v.s marrkaların atta çantası adı altında hem bebek çantası hemde banyo ve vücut bakım ürünlerinin bulunduğu takımlardan ) alabilrsiniz.
bebeğe kolsuz ve yarım kollu çıtlçıtlı badylerden alın,5ve 6 lı hastane çıkış takımlarından almanız yeterli olur,çorap kısa çoraplardan mutlaka giydirilir,battaniye alın ,mendil alın ,mevlüt takımı alın ,emzik alın ..
göğüs ucunuza silikon uç alın göğüs ucunuz olmazsa bu şekilde emzirebilirsiniz.. birde göğüs uçlarınız yara olabilir tamamen zararsız olan lasonil krem alın..

bebeğinize özel tırnak makası tarak v.s olmalı.. ve bebek kıyafetleri ay olarak bedenlenmiştir, çabuk büyükdükleri için 10 takımdan fazla aynı ay için almayın derim ben,ama tabi zevk meselesi, Aldığınız bebek arabasının çift yönlüve tam yatar vede kılıfının çıkabiliyor olmasına dikkkat edin ,çünkü bazen rüzgardan korumak için yönünü değiştirerek kullanmanız gerekebilir..

teşekkür ederim.sağolasın.bu primaların yenidoğanı 2 çeşit var hangisi ii

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 146719 3 aylıkken

Eki Görüntüle 146720 5 aylıkken büymüşmü göbüşüm kıZLAR
hadi herkez gönüşlerini eklesin bakalım büyüyormu göbüşler

oooo bu ne kocaman olmuş seninki .. benimki senin 3 aylığın kadar.. seninki çok sivri yaaa eminmisin kız olacağına. yine bi şaka yapmasın bu cimcime ayol

bırı gaz mı dedı kızlar ben resmen gazmana dondum alttan ustten:)

gaz çok fena çooooook.... üşüttüm mü mahvoluyorum resmen

Elif elif elif elif elif elif elif elif....:76:benim adım elif olmasa kızıma kesin olarak koyacağım isim.. çok seviyoruuum

canım aklında bulunsun bir daha çikolata ye sıranı beklerken.. bana da böyle olmuştu. doktor ykalayamadı yüzünü elifcim çikolata ye gel öyle bakalım dedi. yedim geldim kıpır kıpırdı, yüzünü de açtı pozunu da verdi. resmimizi aldık hatta herkes bana benzetti daha 4. aydansağlıklı olması güzel...maşallah

canım üzme kendini... inşallah herşey yoluna girer. bu erkekler bizler gibi olamıyorlar maalesef

bana da görümcem 1 hastane çıkışı, kuzenim bi alt üst pijama takımı, kayınvaldem yine bi takım aldılar. ben de çok şirim zürafalı bi tulum aldım ama hepsi ünisex. gönül gibi bi şakaya maruz kalırsak diye henüz çok bişey almadık. alacağız inşallah bu aydan sonra...

canım eşim de bez stoğu yapalım koyalım diyodu ama ben pek tınlamadım. ya sonra bebeğin poposuna yaramazsa diye düşündüm.. pişik falan yaparsa onu kullanamayız ki... kızlar bu arada prima almayın huggies de.. kaliteliler ama parası israile gidiyormuş... tam olarak nerelerin malı olduğunu unutum ama ben almamayı planlıyorum onlardan. neden filistindeki bebeklere müslüman kardeşlerimize kurşun parası hediye edelimki değil mi?? o sebeple başka markaları araştırıyorum şimdi. babystar ve molfix onların malı değil zannedersem

canlarım.. şimdi uyandım,, bir yatmışız ki eşimle sormayın... eve geldim haşatım çıkmıştı. yemek bile yapamadım. eşim yaptı yemeğimizi bile. yiyip yine yattım. kasıklarım ağrıyodu. eşimde kıvrılmış yanımao da uyumuş, ki hala uyuyo. bakalım bu gece galiba uykusuz bir gece olacak.. o kadar tatlı uyuduk ki... aslında kalkmasam hala uyuyabilirim. ama namazı kılmada yatınca kalkmak zorunda kaldım mecbur. hepiniz uyumuşsunuzdur tabii... bu sebeple hepinizi öpüyorum. yarın görüşmek dileğiyle...:79:

günaydınlar....
ben bu saatte uynamazdım ama bu ayak yanması beni mahvetti,bir dahaki dr ziyaretimde soracağım dr uma ne yapmam gerektiğini,sizinde başınıza glen varmı? sanki ayağımın altında yanardağ var ve dön dön uyuyamıyorum...

Şekercim özelden yazmaya çalıştım ama 100 mesajım olmadığı için izin verilmedi.

Canım acity'de alt katta bebek mağazaları var, orda 700 tl'ye veriyorlar uzun bir zamandır gerçi son iki haftadır uğramadım kuzeninin dediği gibi zamlanmış olabilir Mağazanın ismine hiç dikkat etmedim ama mavi jeans'in karşı tarafındaki sıradaydı, zaten 2-3 tane var oradan bir sordur istersen, vaktim olursa bu hafta sonu uğrar bakarım tekrar, yazarım sanada.

Peki kuzeninin bebeği var mı, kullanmışlar mı, memmuniyetleri nedir?

Ben chicco'nunkini almadım çünkü gözüm hala twistte, birde annnem şimdi pek bişey alamama izin vermiyor, 7 ay olmadan olmaz Allah korusun bebeğe bişey olsa o aldıkların batar sana filan diye engelliyor beni

günaydın canım hiçbir bilgim yok bu konuda ilk defa duydum geçmiş olsun... benimde dünden beri karnım ağrıyor sanki bağırsaklarım bozuldu.. çok kötüyüm... sıcakl tutuyorum kendimi. inşallah iyileşirim

kuzenim bugün buraya geliyor belki arabayı da getirir ben de sorarım iyice.ama ben internet araştırtım alanlar çok memnun.senin beğendiğin chicconun modeline baktım ama canım bak o iki yönlü olmuyormuş anladığım kadarıyla.bebişlerin özellikle ilk 6 ay bize dönük olarak pusetlerine oturtmak gerekiyormuş.bizi görmeleri açısından.neyse 1 ay sonra kendim gelicem ankaraya o zaman bakarım ama belli olmaz istanbuldan da ucuza bulabilirim.zaten puset için erken daha.çok sağol canım..

selam guzel annecıkelr guzel seyelr paylaşmışsınızz 1 gaz sorunu bendede var ama sadece alttan :) bıde ıkı gecedır yıne uyku duzenım bozuldu gece uyuyamıyorum dön saga sola yok uyku bide benım karnım yumusak herkez dıyo ne yumusak karnın var normal mı acaba ya oyle sert degıl carsamba doktora gıdınce sorcamm hee bıdee şu kaynana meselesı ya adamı ölduru onlar :) ben battanıye orıyım dıye 3 tan eıp aldım bırısnı kaynana aldı hırka orıyım dıye bende verdım benım ıpler bıtıyo dedı baan gıdersen ıp al dedım gıdemem uzak sonra bakarım benımde bıttı zaten dedım dun gıtmıs sadece kendısıne ıp almıs ya bılıyo benımkının bıttıgınıde az degıl bu kadın ya eşıme dıyo ver kredı kartını sıze mutfak masası alıyım ödıyın sız dıyo eşım dedı para olsa ben alırım san agerek yok dıye kızdı :)

Kızlar merhaba
Bugün sağlık ocağından aradılar tetanos aşısı için. Doktorumu da aradım, onay aldım.Aşımı yaptırdım geldim az önce. Bebişimin de kalp atışlarını dinledik.Ayy çok mutluyum.5martta da randevumuz var, sabırsızlıkla bekliyorum. Allah sağlık versin bizlere ve bebeklerimize....
Sizler nasılsınız bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…