2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ne güzel işte tedbirlisin yavaş yavaş hazırlık yapıyosun akıllarınca oğullarının parası gidiyoya ondan yapıyorlar öyle aman boşver sen gerekeni yap herghün anne olmuyo ki insan

Son düzenleme:
ne güzel işte tedbirlisin yavaş yavaş hazırlık yapıyosun akıllarınca oğullarının parası gidiyoya ondan yapıyorlar öyle aman boşver sen gerekeni yap herghün anne olmuyo ki insan

bencede boşver canım takma kaynana değilmi hepsi aynı :) diş ağrısını hiç sorma bendede oluyor ara sıra tatlı yediğim zaman allah sabır versin

geçmiş olsun melihacım. ben de bugün annemlere gidicem heralde... abimler geliolarmış istanbuldan. bakalım daha kahvaltı bile yapmadık. pff geç kalkınca insanın işleri de bitmio

sagolun kıslarr cok agıryo yanı kötu bı durum burdada kar yagıyoo yaa cok soguk bı hava varr gezın canım gunlerıntadını cıkarın :)

aynen bizim burdada karla karışık yağıyor ayrıca çalışıyorumm gezmek için sadece pazarım var onuda dinleniyimmi eve mi bakıyım geziyimmi şaşırıyorum

aynen bizim burdada karla karışık yağıyor ayrıca çalışıyorumm gezmek için sadece pazarım var onuda dinleniyimmi eve mi bakıyım geziyimmi şaşırıyorum

zormus canım ya allah yardım etsın bende evdeyım calısmıyorum hergun kendıme bı ıs bulmaya calısıyorum yada gezmek ıcın yer arıyorum :)

melihaa orası neresi? kar mı yağıo dedin??? dur gelicem. hem beraber gezeriz..bayılırım kara

herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum kızlar ,bana elti geliyor istanbuldan yani yarın istanbula eltime nişan yapmaya gideceğiz bugünde kayınvalidede olacağız ona yardım edeceğiz....kocaman öpüyorummm...

herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum kızlar ,bana elti geliyor istanbuldan yani yarın istanbula eltime nişan yapmaya gideceğiz bugünde kayınvalidede olacağız ona yardım edeceğiz....kocaman öpüyorummm...

kabus başlyor desene canım:)ben küçük gelinim ama yaş olarak eltimden büyüğüm ama pek sevmeyiz birbirimizi.ben ona çok yaklaşmaya çalıştım ama o hep uzaklaştı.çünkü aşırı kıskanç.her konuda benimle yarışmaya çalışıyor.o okumamış ben öğretmenim ya hiç adım yok okumuş kız nazarında benim adım.elti zor yani.allahtan uzağız canım.inşallah seninki öyle olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…