ialçda veremiyor mu doktor... neden kaynaklanıyormuş peki
ay yıne kımsecıkler yok ya yıne dişim agrımaya başladı yabıde hanı ben bugun gardolabımda bebişime yer acmıstım kıyafetlerını koydum kaynana gordu aksam dıyo ne bu boyle yarın doguruyomusun sankı hemen koymussun dıyo dedım ne olcak sankı dursun e benım kızım ıkı gun once koymustu dedı bende senın kızında merak yokmus dedım ses cıkarmadı manyak ya ınsanın hevesını kursagında bırakıyo
hoşgelın canım amin inşallap hepımız kucaklarız bebişlerımızı cınsıyetı ne senın bakım benım kızım olcak ınsalah
ne güzel işte tedbirlisin yavaş yavaş hazırlık yapıyosun akıllarınca oğullarının parası gidiyoya ondan yapıyorlar öyle aman boşver sen gerekeni yap herghün anne olmuyo ki insan
selam kıslarr diş agrım hala gecmedı ya gecmeye gıdesım var ama hava cok soguk dıye eşım yok dıyosız napıyosunuz bakımm bugun
sagolun kıslarr cok agıryo yanı kötu bı durum burdada kar yagıyoo yaa cok soguk bı hava varr gezın canım gunlerıntadını cıkarın :)
aynen bizim burdada karla karışık yağıyor ayrıca çalışıyorumm gezmek için sadece pazarım var onuda dinleniyimmi eve mi bakıyım geziyimmi şaşırıyorum
zormus canım ya allah yardım etsın bende evdeyım calısmıyorum hergun kendıme bı ıs bulmaya calısıyorum yada gezmek ıcın yer arıyorum :)
Eki Görüntüle 147313 bakın bu işt eya mınıcık bo yer kapladı hersey buyutulecek bısey varmı bunda
herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum kızlar ,bana elti geliyor istanbuldan yani yarın istanbula eltime nişan yapmaya gideceğiz bugünde kayınvalidede olacağız ona yardım edeceğiz....kocaman öpüyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?