Kızlar merhaba
Bugün sağlık ocağından aradılar tetanos aşısı için. Doktorumu da aradım, onay aldım.Aşımı yaptırdım geldim az önce. Bebişimin de kalp atışlarını dinledik.Ayy çok mutluyum.5martta da randevumuz var, sabırsızlıkla bekliyorum. Allah sağlık versin bizlere ve bebeklerimize....
Sizler nasılsınız bakalım?
oh ne guzel benımd egıdıp olmam lazım aşıyı ama gıdemedım yabebegın ıyı allaha sukur dımı canım bende 2 marta gıtcem özledım ya bı aydan fazla oldu göremdım kuzumu bız ıyız allaha sukurr kıpırdanıp duruyo benımkıı
kızlar bugun benim dogum günüm
bence bebeğinizin cildine hangisi iyi gelirse onu kullanın derim,bu sebeblede 3 paket falan alın...çünkü bebek doğduğunda 3 saatte bir altı değişmesi gerekiyor...teşekkür ederim.sağolasın.bu primaların yenidoğanı 2 çeşit var hangisi ii
aman şekerim ağzından yel alsın ben zaten 1-2 kez teyid ettirmeden asla ciciler almayı düşünmüyorumoooo bu ne kocaman olmuş seninki .. benimki senin 3 aylığın kadar.. seninki çok sivri yaaa eminmisin kız olacağına. yine bi şaka yapmasın bu cimcime ayol
Elif elif elif elif elif elif elif elif....:76:benim adım elif olmasa kızıma kesin olarak koyacağım isim.. çok seviyoruuum
. gönül gibi bi şakaya maruz kalırsak diye henüz çok bişey almadık. alacağız inşallah bu aydan sonra...
canım o konuda haklısın ama malesef en iyisi bunlar,çünkü ben farklı markalar da denememe rağmen sadece prima pişik yapmadı:S:18:1,5 yaşından sonra molfixe döndüm... ve hala geceleri bağlıyorum...canım eşim de bez stoğu yapalım koyalım diyodu ama ben pek tınlamadım. ya sonra bebeğin poposuna yaramazsa diye düşündüm.. pişik falan yaparsa onu kullanamayız ki... kızlar bu arada prima almayın huggies de.. kaliteliler ama parası israile gidiyormuş... tam olarak nerelerin malı olduğunu unutum ama ben almamayı planlıyorum onlardan. neden filistindeki bebeklere müslüman kardeşlerimize kurşun parası hediye edelimki değil mi?? o sebeple başka markaları araştırıyorum şimdi. babystar ve molfix onların malı değil zannedersem
canım böyle bişey hiç başıma gelmedi ,duymadımda ama sen rahat ol sıradan bir durumdur bence...günaydınlar....
ben bu saatte uynamazdım ama bu ayak yanması beni mahvetti,bir dahaki dr ziyaretimde soracağım dr uma ne yapmam gerektiğini,sizinde başınıza glen varmı? sanki ayağımın altında yanardağ var ve dön dön uyuyamıyorum...
kız senin kaynana elinden gelse kendi taşıyıp doğurcak torununuselam guzel annecıkelr guzel seyelr paylaşmışsınızz 1 gaz sorunu bendede var ama sadece alttan :) bıde ıkı gecedır yıne uyku duzenım bozuldu gece uyuyamıyorum dön saga sola yok uyku bide benım karnım yumusak herkez dıyo ne yumusak karnın var normal mı acaba ya oyle sert degıl carsamba doktora gıdınce sorcamm hee bıdee şu kaynana meselesı ya adamı ölduru onlar :) ben battanıye orıyım dıye 3 tan eıp aldım bırısnı kaynana aldı hırka orıyım dıye bende verdım benım ıpler bıtıyo dedı baan gıdersen ıp al dedım gıdemem uzak sonra bakarım benımde bıttı zaten dedım dun gıtmıs sadece kendısıne ıp almıs ya bılıyo benımkının bıttıgınıde az degıl bu kadın ya eşıme dıyo ver kredı kartını sıze mutfak masası alıyım ödıyın sız dıyo eşım dedı para olsa ben alırım san agerek yok dıye kızdı :)
ohhh ne güzel ,sağlığı garantiledin yaniKızlar merhaba
Bugün sağlık ocağından aradılar tetanos aşısı için. Doktorumu da aradım, onay aldım.Aşımı yaptırdım geldim az önce. Bebişimin de kalp atışlarını dinledik.Ayy çok mutluyum.5martta da randevumuz var, sabırsızlıkla bekliyorum. Allah sağlık versin bizlere ve bebeklerimize....
Sizler nasılsınız bakalım?
aman maşallah on a bence bebeğin çok sağlıklıdr endişe etmen gereken dönem ilk 3 aylık dönemdi onuda geride bıraktın artık,
Bebeğim inşallah iyidir canım. Doktorumu görmeden emin olamıyorum. Bir ara yazmıştım, daha önce bi düşüğüm vardıO yüzden biraz endişelerim var içten içe. Ama bebişim kıpır kıpır olduğu için biraz rahatlıyor içim. Ben de 5 haftadır görmüyorum kızımı ama 1 hafta sonra görcem inşallah, gün sayıyorum
Canım çok teşekkürler iyiyim allah'a şükür ,sadece 2 gün önce 8 katı yürüyerek çıktığ için haşatım çıktı hala bacaklarım ağrıyor,elektrikler kesik olunca asansörde çalışmadı ve yürüyerek çıktımYalnız bişey soracağım kızlar ben bebeğimi sabah kalkınca akşam eşim işten gelince yatınca yada karnımı sıkınca hissediyorum sizde de öylemi:26:
Canım çok teşekkürler iyiyim allah'a şükür ,sadece 2 gün önce 8 katı yürüyerek çıktığ için haşatım çıktı hala bacaklarım ağrıyor,elektrikler kesik olunca asansörde çalışmadı ve yürüyerek çıktımYalnız bişey soracağım kızlar ben bebeğimi sabah kalkınca akşam eşim işten gelince yatınca yada karnımı sıkınca hissediyorum sizde de öylemi:26:
benım oyle degıl ne zaman hıssedecegım bellı olmuyo canım belkı normal bıseydır yanı ne zaman hareket edecı bellı olmuo ufaklıkların bıde benım karnım yumusak sızınde oylemı cok gergın degıl neden acaba
benimki de gergin değil cnm. yumuşak. ama dert etmiyorum bunu
merhaba kızlar.... bugün feciyim resmen. dün acılı birşey yedim midem de bağırsaklarım da mahvoldu hala düzelmiş değil... ne yapıcam bilmiyorum. yat kalk geçiriyorum günümü
ewet yiyorum herşeyi ayırt etmeden... bu sefer fena oldu.. birde iç karnım geniş ya.. sıkıştırıo bebiş midemi falan. dimdik duruorum yemeklerden sonra. sende de böyle oluo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?