2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

oh ne guzel benımd egıdıp olmam lazım aşıyı ama gıdemedım ya bebegın ıyı allaha sukur dımı canım bende 2 marta gıtcem özledım ya bı aydan fazla oldu göremdım kuzumu bız ıyız allaha sukurr kıpırdanıp duruyo benımkıı

Bebeğim inşallah iyidir canım. Doktorumu görmeden emin olamıyorum. Bir ara yazmıştım, daha önce bi düşüğüm vardı O yüzden biraz endişelerim var içten içe. Ama bebişim kıpır kıpır olduğu için biraz rahatlıyor içim. Ben de 5 haftadır görmüyorum kızımı ama 1 hafta sonra görcem inşallah, gün sayıyorum

Son düzenleme:
kımsecıkler yok yıne ya havada kötu nerelere gıttınız bu havada :) bende bıraz temızlık yapıyım barı dip köşe bakım tek başıma becerebilecekmıyım

teşekkür ederim.sağolasın.bu primaların yenidoğanı 2 çeşit var hangisi ii
bence bebeğinizin cildine hangisi iyi gelirse onu kullanın derim,bu sebeblede 3 paket falan alın...çünkü bebek doğduğunda 3 saatte bir altı değişmesi gerekiyor...
aman şekerim ağzından yel alsın ben zaten 1-2 kez teyid ettirmeden asla ciciler almayı düşünmüyorumEşimde Elif Diyor Kızımda ELif olsun diyor kuvvetle muhtemel ELif olacak..

canım o konuda haklısın ama malesef en iyisi bunlar,çünkü ben farklı markalar da denememe rağmen sadece prima pişik yapmadı:S:18:1,5 yaşından sonra molfixe döndüm... ve hala geceleri bağlıyorum...
canım böyle bişey hiç başıma gelmedi ,duymadımda ama sen rahat ol sıradan bir durumdur bence...

kız senin kaynana elinden gelse kendi taşıyıp doğurcak torununumutfak masanı o mu kullanacak sanki deli yawww
ohhh ne güzel ,sağlığı garantiledin yani ah o günler bi,r geçse :)
aman maşallah on a bence bebeğin çok sağlıklıdr endişe etmen gereken dönem ilk 3 aylık dönemdi onuda geride bıraktın artık,
kızlar bugun benim dogum günüm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN VE UNUTMA BEBEKSİZ SON DOĞUM GÜNÜN BU ÖNÜMÜZDEKİ YIL,KUCAĞINDA YAVRUNLA KUTLAYACAKSIN

Canım çok teşekkürler iyiyim allah'a şükür ,sadece 2 gün önce 8 katı yürüyerek çıktığ için haşatım çıktı hala bacaklarım ağrıyor,elektrikler kesik olunca asansörde çalışmadı ve yürüyerek çıktım Yalnız bişey soracağım kızlar ben bebeğimi sabah kalkınca akşam eşim işten gelince yatınca yada karnımı sıkınca hissediyorum sizde de öylemi:26:

geçmiş olsun canım, dinlen bol bol. 1 hafta öncesine kadar ben de elimi karnıma koyunca hissedebiliyordum. ama son 1 haftadır tekmelerini de hissediyorum karnıma hiç dokunmadan.ama sürekli değil, günde bikaç kere sadece. genelde yatarken hissediyorum.
doktorumuz da 22.haftaya kadar hissetmemen normal demişti en son kontrolümüzde.

benım oyle degıl ne zaman hıssedecegım bellı olmuyo canım belkı normal bıseydır yanı ne zaman hareket edecı bellı olmuo ufaklıkların bıde benım karnım yumusak sızınde oylemı cok gergın degıl neden acaba

merhaba kızlar.... bugün feciyim resmen. dün acılı birşey yedim midem de bağırsaklarım da mahvoldu hala düzelmiş değil... ne yapıcam bilmiyorum. yat kalk geçiriyorum günümü

merhaba kızlar.... bugün feciyim resmen. dün acılı birşey yedim midem de bağırsaklarım da mahvoldu hala düzelmiş değil... ne yapıcam bilmiyorum. yat kalk geçiriyorum günümü

gecmıs olsun canım ya keske dıkkat etseydın yedıklerıne gercı duzeldık artık bısey olmaz dıye yıyoruz ama hıcte oyle olmuyo ya yınede dıkkat etmek lazım bend etemıslık yapıyuomm sen yat dınlen tv ac ızle canım bugunluk boyle gecsın gunun

ewet yiyorum herşeyi ayırt etmeden... bu sefer fena oldu.. birde iç karnım geniş ya.. sıkıştırıo bebiş midemi falan. dimdik duruorum yemeklerden sonra. sende de böyle oluo mu?

ewet yiyorum herşeyi ayırt etmeden... bu sefer fena oldu.. birde iç karnım geniş ya.. sıkıştırıo bebiş midemi falan. dimdik duruorum yemeklerden sonra. sende de böyle oluo mu?

canım bende oyle dık duruyorum cunku benım mıgdemde sorun var gastirit kusma yapıyo bende o yuzden yemeklerden sonra 15 dk falan dık duruyorum yoksa yedıkelrım gerı gelıyo mıgde yanması falanda kotu ya dıkkat et canım kendıne dik dur yemeklerden sonra daha faydalı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…