2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evdeydim ben canım kaynanamlar bizdeydi gittiler çocuk oluncada hava soguk biyere çıkılmıyor oturuyoruz napalım sen napyorsun bakalım

bend etekım canım otruyorum dişim agrıyo yıne şişti yanagım antıbıyotık ıctım kustum sonra ınsallah gecer yanagıma dokunamıyorum acıyo bıde mevlut ıcın bebek sekerı baktım buralarda kendım yapıyım dedım ama nereden bulurum malzemelerını bılmıyorum bı tane emzıklı gordum cok guzeldı

gecmiş olsun canım benimde gecen gün şişmişti dişim 3 gün agrıdı gecti bişeyde içemiyo insan şeker olayını bende düşünüyorum yaptırcam daha erken diye bakmadım

gecmiş olsun canım benimde gecen gün şişmişti dişim 3 gün agrıdı gecti bişeyde içemiyo insan şeker olayını bende düşünüyorum yaptırcam daha erken diye bakmadım

bend eyaptırcam belkı canım eger gıdp alırsma kendım yaparım hem ugra cıkar daha ıyı ama alamazsam yaptırcam o emzıklılerden sordum cok guzeldı begendım aklımda kaldıı :)

evt o emzikliler çok güzel bizim bi akraba yaptırmıştı onlardan ne kadar bilmiyorum ama fiyatını

evt çok çeşit var bitane komşuda gördüm yumurta üstünde tüyler var içindende çivciv çıkmış oda çok güzeldi

merhaba kızlar... paylaşımları beğendiğiniz için teşekkürler...

melihacım dişin hala mı ağrıyo? geçenlerde gönül kekik yağından bahsetmişti. onu sürünce iyi geliyormuş. bir dene istersen...

bu arada koyduğun şeker çok tatlı, ben de birkaç gündür bakıyorum gerçekten çok ilginç modeller var.. eğer kendin yapmak istersen eminönünde bebek şekeri malzemesi satan yerler varmış.. oradan temin edebilirsin. biz de kalabalık aileyiz. çevrimiz geniş. gelen giden çok olur bu sebeple ben de 100 tane yaptırmayı düşünüyorum sadece mevlüte. fazla fazla olsun dedim. bu sebeple de uygun birşeyler bakmam gerekecek.biraz iktisat yapmak lazım dimi.. anne oluyoruz artık..

ben de bugün alışverişe gittim kocişle tatlım.. kayınvaldem de geldi. ceylandan birsürüşey aldık. bir tane bahçıvan tulum vardı %70 indirimle 20 liraya aldık.. tam kışlık,mont gibi... sonra eşim bir tane gömlek beğendi. morlu,pembeli tam genç kız modası.. ama çok şeker. onu o aldı, bende altına mor bi pantolon aldım.. daha bissürü şey aldık.. ilk defa böyle birşey yaptım. halbuk almıycaktım daha hiçbirşey. son zamanlarda alıcam diyodum..bir de e-bebek e girdik ordanda birşeyler aldık. birsürü bebek dergisi aldım. çok faydalı bilgiler var içinde, hem hamileliği,hem doğumu, hem de bebek bakımını anlatıyor. inşallah işime yarar biraz.
. neyse eve geldikten sonra eşyaları yerleştiriyim dedim. birsürü şey varmış meğer. . bundan sonra pek birşey almayı düşünmüyorum. sadece çıtçıtlı badi ve alt pijama alırım kıyafet olarak. çünkü gerçekten çok fazla olacak.. kıyafet işleri tamamlansın sepet süslemelerine başlamayı planlıyorum. çikolata sepetini ben yapıcam nasipse. aklımda çok orjinal şeyler var. umarım uygulamaya dökebilirim..sen nasıl geçirdin gününü

çok uzun oldu pff!:85::85:

Son düzenleme:

oh ne guzel canım hepınıze almıssınız gule gule kullanın canım ben kendım yapmayı dusunuyorum ama sımdı yaparsam kaynana onada bı laf soyler ya gizli yapıcam yada n eolcak bılmıyorum burda bı tuhafıye var orda bı kac malzeme var ordan bakıcam eger yoksa bı sekılde bakıcam kımle gıderım emınonune bılmıyorum belkı haftaya gıder bakarım :) bu arda dişim degılde yanagım acıyo sankı dokununca hatta dokunamıyorum şiş bıraz yanagım kaplama dişlerı kaybedınce yenısını yrptırmadım belkı hava aldı soguktan bılmıyorum canım antıbıyotık ıctım gece

gecmıs lsun canım umarım en kısa zamanda gecer facede gordum sekerlerı cok tatlılar ben uzakta oldugum ıcın cok fazla gelen olmaz yakın cevreme hatıra olsun dıye bıraz alıcam yınede

bugun evde bırsuru yemek yaptım hafta ıcı ıyı oluyor ama boyle yapınca aksamları fazla yıyemıyorum sanırım kokusuyla doyuyorum ıkea da cok guzel seyler var demı aldın mı bırseyler? dun arkadasımızın dogum gunuydu gezdık sınema bowlıng derken dolu dolu gectı tabı ben ızleyıcı oldum bır ıkı top attırdılar bana (konudan konuya atladım yalnız..)

ınsan almıcam desede guzel seyler gorunce dayanamyor alıyor gule gule gıysın bebısın artık nerde bebek magazası gorsem gırıyorum kendımızı unuttuk gercı gecenlerde o ıstedıgım montu aldım sonunda

Son düzenleme:
kızlar ogretmen arkadasm gazetede gormus annelık akademısı dıye bır sıte bedava kıtap gonderıyormus bana soyledı bebeğim veya hamileyim kitaplarından bırını secıyorsun 10 gun ıcınde eve gonderıyorlarmıs sadece 5 tl kargo parası verıyorsun ben ıstedım bakalım beklıyorm bu forumdada arastırdım alanlar olmus ve cok begenmısler sızde ıstersenız sıparı verın sızınlede paylasmak ıstedım

canım ben genelde bsıey almaya cıkınca bı gne bıle almadan gerı dondugum ıcın hıc bsıey alamadım :) bakındım geldım ne zamanda yuruyuse cıksam elım kolum doluyo :)

İNŞALLAh canım iyileşirsin. ben de yarın sağlık ocağına gdcem, kayıt olcam. bir de aylık pastörize süt veriyomuş belediye herkese.. arkadaslar sen süt içiyorsun neden almıyorsun dediler, onu bi sorcam..sonra doktoruma ilaç yazdırmaya gidicem...pff çok yorulcam yine..

aaa ne güzel... eşin birşey demedi umarım.sonunda aldın, iyi satılmamış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…