merhaba kızlar nerdesınız?forumda kımsecıkler kalmamıs ben bugun calısmıyorum kımsecıkler yok dıger gunler gelıyorum sayfayı bır acıyorum 2 -3 sayfa ılerlemıs hadı gelın sıkılıyorum ben sayfamız ıyıce gerılere dusmus
aaa ne güzel... eşin birşey demedi umarım.sonunda aldın, iyi satılmamış
herkese merhaba kızlar
nasılsınız bakalım_? havalar çok soğuk, donuyorum resmen.
az önce okuldan geldim,doktorumu aradım, ctesi gününe randevu aldım. nihayet bebişimi görebilcem 1,5ayın sonunda
merhaba kızlar ,çok feci yorucu olan iki günün ardından aranıza dönüş yapabildiğime çok sevindim,ve gördümki çok şükür herkez sağlıklı ve mutlu,aman herkez iyi olsun kızlar...
dün eşimin erkek kardeşinin nişanına gittik,bursada istanbula ,ve konvoy halinde gittimiz için normalde 3 saat olan yol 4saatte bittive kızımda ısrarla kucağımda oturmak istedi ve neredeyse 5 saat kucağımda geçirdik... ve sabit oturmaktan feci şekilde karın kasık ağrısı çektim arada kayınvalidem ve görümcem alsalara bile ,o ısrarla kucağımda kaldı.. ve bugün haşatım çıkmış bir şekilde geziniyorum evde.. ama çok şükürki bebeğimin tekmeleri yerinde
Kızlar HÜRREM ismi nasıl sizce:)
meliha bugün o kdr yorulmuşum ki yatmışım,şimdi kalktım.. sen naaptın yorulmadın mı
kendı kartını verdı satılmamıs ama ılk gıttım bır baktım ındırım kalkmıs 1 alana 1 bedava aolmus neysekı bayan benı tanıdı ve yıne bana %40 ındırımlı verdı muradıma edm
herkese merhaba kızlar
nasılsınız bakalım_? havalar çok soğuk, donuyorum resmen.
az önce okuldan geldim,doktorumu aradım, ctesi gününe randevu aldım. nihayet bebişimi görebilcem 1,5ayın sonunda
merhaba kızlar ,çok feci yorucu olan iki günün ardından aranıza dönüş yapabildiğime çok sevindim,ve gördümki çok şükür herkez sağlıklı ve mutlu,aman herkez iyi olsun kızlar...
dün eşimin erkek kardeşinin nişanına gittik,bursada istanbula ,ve konvoy halinde gittimiz için normalde 3 saat olan yol 4saatte bittive kızımda ısrarla kucağımda oturmak istedi ve neredeyse 5 saat kucağımda geçirdik... ve sabit oturmaktan feci şekilde karın kasık ağrısı çektim arada kayınvalidem ve görümcem alsalara bile ,o ısrarla kucağımda kaldı.. ve bugün haşatım çıkmış bir şekilde geziniyorum evde.. ama çok şükürki bebeğimin tekmeleri yerinde
Kızlar HÜRREM ismi nasıl sizce:)
selamm kıslar bend ebugun gezdım bıraz o şeker malzemelerınden buldum hem kapı süsüünden buldum aldım bakıyım yapabılcemmı :) emzıkde buldum o resımdekı gıbı olmıycak ama yapıcam bıseyler bakalımm daha yenı geldım eve hem emzık aldım hem bebek aldım farklı olsun dıye bazısına lavanta bazısına şeker koycam farklı olsun :) sız nerelerdesınız yaaa artık kımsecıkler gırmıyoo nerelere gıdyosunuzz ayrıcaa gönuliremm hürrem ismii guzell ama sımdı başlar herkez hürrem koymaya :)
meraba arkadaslar ben üye oldum nasılsınız?
yoruldum canım ama dınlendım sımdı yemeklerımıde yaptımm sımdı yavas yavas süslerıme baslıycam bakıyım becerebılcemmı :) bıde netten bebek arabası bakınıyorumm uygun bulursam onada saldırcam :) sen ne yaptın yoruldun canım nere gıttın
ayy onun fotosunu gösterirmsin bana şekerim bende yapayım öyle şekerselamm kıslar bend ebugun gezdım bıraz o şeker malzemelerınden buldum hem kapı süsüünden buldum aldım bakıyım yapabılcemmı :) emzıkde buldum o resımdekı gıbı olmıycak ama yapıcam bıseyler bakalımm daha yenı geldım eve hem emzık aldım hem bebek aldım farklı olsun dıye bazısına lavanta bazısına şeker koycam farklı olsun :) sız nerelerdesınız yaaa artık kımsecıkler gırmıyoo nerelere gıdyosunuzz ayrıcaa gönuliremm hürrem ismii guzell ama sımdı başlar herkez hürrem koymaya :)
yaaa hani elif ti??? hürrem ismi bnm çok hoşuma gitmiyo. hele şimdi tüylerim diken diken oluyoo...
kızlar yaa bu arada sağlık ocağında tartıldım 2 kilo almışım 5 haftada.. neden bu kadar hızlı kilo almaya başladık. normalmiş aldığım şu kilo ama ben korkmaya başladım açıkçası... sizler ne kadar kilo aldınız toplamda??
kızlar yaa bu arada sağlık ocağında tartıldım 2 kilo almışım 5 haftada.. neden bu kadar hızlı kilo almaya başladık. normalmiş aldığım şu kilo ama ben korkmaya başladım açıkçası... sizler ne kadar kilo aldınız toplamda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?