2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

merhaba kızlar nerdesınız?forumda kımsecıkler kalmamıs ben bugun calısmıyorum kımsecıkler yok dıger gunler gelıyorum sayfayı bır acıyorum 2 -3 sayfa ılerlemıs hadı gelın sıkılıyorum ben sayfamız ıyıce gerılere dusmus

aaa ne güzel... eşin birşey demedi umarım.sonunda aldın, iyi satılmamış[/QUOTE]

kendı kartını verdı satılmamıs ama ılk gıttım bır baktım ındırım kalkmıs 1 alana 1 bedava aolmus neysekı bayan benı tanıdı ve yıne bana %40 ındırımlı verdı muradıma edm

kendı kartını verdı satılmamıs ama ılk gıttım bır baktım ındırım kalkmıs 1 alana 1 bedava aolmus neysekı bayan benı tanıdı ve yıne bana %40 ındırımlı verdı muradıma edm[/QUOTE]

mrb cnm... ben bugün sağlık ocağına gittim sabahtan.. daha yeni geldim. yemek yapıyodum, anca bitti işim..bebişimin kalp atışını dinledim. ama korkuttu beni biraz.. başta dakikalarca uğraştı duyamadı kadın. ben de heyecan yaptım. zaten pimpirikliyim. göbek deliğimin etrafunda arıyo. normalde ben hareketleri aşağıda hissediyorum diyince bir daha aşağıdan baktı.şükür ki buldu. yarın sabah ta kan tahlili vermeye gidicem. cuma da tetanoz aşısı için gidicem. bu hafta sağlık ocağında geçircem vaktimi yani:)

gerçekten yaa kimse gelmemiş bugün buraya.. neredesiniz kızlar huuuu??

herkese merhaba kızlar
nasılsınız bakalım_? havalar çok soğuk, donuyorum resmen.
az önce okuldan geldim,doktorumu aradım, ctesi gününe randevu aldım. nihayet bebişimi görebilcem 1,5ayın sonunda

merhaba kızlar ,çok feci yorucu olan iki günün ardından aranıza dönüş yapabildiğime çok sevindim,ve gördümki çok şükür herkez sağlıklı ve mutlu,aman herkez iyi olsun kızlar...
dün eşimin erkek kardeşinin nişanına gittik,bursada istanbula ,ve konvoy halinde gittimiz için normalde 3 saat olan yol 4saatte bittive kızımda ısrarla kucağımda oturmak istedi ve neredeyse 5 saat kucağımda geçirdik... ve sabit oturmaktan feci şekilde karın kasık ağrısı çektim arada kayınvalidem ve görümcem alsalara bile ,o ısrarla kucağımda kaldı.. ve bugün haşatım çıkmış bir şekilde geziniyorum evde..ama çok şükürki bebeğimin tekmeleri yerinde
Kızlar HÜRREM ismi nasıl sizce:)

selamm kıslar bend ebugun gezdım bıraz o şeker malzemelerınden buldum hem kapı süsüünden buldum aldım bakıyım yapabılcemmı :) emzıkde buldum o resımdekı gıbı olmıycak ama yapıcam bıseyler bakalımm daha yenı geldım eve hem emzık aldım hem bebek aldım farklı olsun dıye bazısına lavanta bazısına şeker koycam farklı olsun :) sız nerelerdesınız yaaa artık kımsecıkler gırmıyoo nerelere gıdyosunuzz ayrıcaa gönuliremm hürrem ismii guzell ama sımdı başlar herkez hürrem koymaya :)

herkese merhaba kızlar
az önce okuldan geldim,doktorumu aradım, ctesi gününe randevu aldım. nihayet bebişimi görebilcem 1,5ayın sonunda

biz iyiyiz cnm ama donuyoruz resmen. cidden çok soğuk hava. ben de cts günü gidiyorum doktora inşallah.... inşallah hersey yolundaddır

yaaa hani elif ti??? hürrem ismi bnm çok hoşuma gitmiyo. hele şimdi tüylerim diken diken oluyoo...

meliha bugün o kdr yorulmuşum ki yatmışım,şimdi kalktım.. sen naaptın yorulmadın mı

meliha bugün o kdr yorulmuşum ki yatmışım,şimdi kalktım.. sen naaptın yorulmadın mı

yoruldum canım ama dınlendım sımdı yemeklerımıde yaptımm sımdı yavas yavas süslerıme baslıycam bakıyım becerebılcemmı :) bıde netten bebek arabası bakınıyorumm uygun bulursam onada saldırcam :) sen ne yaptın yoruldun canım nere gıttın

kendı kartını verdı satılmamıs ama ılk gıttım bır baktım ındırım kalkmıs 1 alana 1 bedava aolmus neysekı bayan benı tanıdı ve yıne bana %40 ındırımlı verdı muradıma edm

mrb cnm... ben bugün sağlık ocağına gittim sabahtan.. daha yeni geldim. yemek yapıyodum, anca bitti işim..bebişimin kalp atışını dinledim. ama korkuttu beni biraz.. başta dakikalarca uğraştı duyamadı kadın. ben de heyecan yaptım. zaten pimpirikliyim. göbek deliğimin etrafunda arıyo. normalde ben hareketleri aşağıda hissediyorum diyince bir daha aşağıdan baktı.şükür ki buldu. yarın sabah ta kan tahlili vermeye gidicem. cuma da tetanoz aşısı için gidicem. bu hafta sağlık ocağında geçircem vaktimi yani:)

gerçekten yaa kimse gelmemiş bugün buraya.. neredesiniz kızlar huuuu??[/QUOTE]

ıyı neysekı duymussun yüreğine indırcekler ınsanın

herkese merhaba kızlar

hadı Allah kavustursun zaten son 2 hafta gecmıyor ozellıkle doktorun kapısında bekledıgım dakıkalar hıc gecmıyor ne ogretmenısın canım?

kabus gıbı bır yolculugun ardından tekrar aramıza hos geldın..Hürrem ısmıne gelınce bence hos degıl gönülcüm..buarada Uras ısmı nasıl sızce?

ohh gezmıssın bugün yıne ıns guzel olur yapınca resmını ıstıyoruz

erkenden başladın hayatım süs püs işlerine maşallahdün gezdik ya alış veriş falan yaptık. sabah 5 buçuktan sonra yatmadım gece de 12de uydum dün. bu sabah da 10 da kalktım ama alamamışım uykumu. sağlık ocağına gittim sonra kayıt ettiler, arıycaklarmış beni . yarın kan tahlili vercem cuma da tetanoz aşısı olcam.. işte bu yüzden çok uykum var. uyudum ama kalktım eşim gelcek birazdan... biraz kendime geleyim dedim. paços paços durmym dimi adamın karşısında

meraba arkadaslar ben üye oldum nasılsınız?

hoşgeldin güzelim aramıza... nasılsın? umarım herşey yolundadır.

kızlar yaa bu arada sağlık ocağında tartıldım 2 kilo almışım 5 haftada.. neden bu kadar hızlı kilo almaya başladık. normalmiş aldığım şu kilo ama ben korkmaya başladım açıkçası... sizler ne kadar kilo aldınız toplamda??

ayy onun fotosunu gösterirmsin bana şekerim bende yapayım öyle şeker Hürrem

yaaa hani elif ti??? hürrem ismi bnm çok hoşuma gitmiyo. hele şimdi tüylerim diken diken oluyoo...

kabus gıbı bır yolculugun ardından tekrar aramıza hos geldın..Hürrem ısmıne gelınce bence hos degıl gönülcüm..buarada Uras ısmı nasıl sızce?

[/QUOTE]
gördümki HÜRREM İSMİ KULAĞA HOŞ GELMİYORRR,VAZGEÇTİK O HALDE:26: BAKALIM EŞİM BAŞKA NE GİBİ İSİMLER BULACAK AMA ŞİMDİLİK FAVORİ İSİM EŞİM İÇİN ELİF...

meraba arkadaslar ben üye oldum nasılsınız?

HOŞGELDİİNNNNN...Nerdensin kaç haftalıksın ,boyun kaç kilon kaç saç rengin ne saç boyun nefalan dermişim şaka yapıyorum sefalar getirdin...

ayol o neki çok normal ben ilk bebeğimde 5.aya kadar 8 kg almıştım 52 ile hamile kalmıştım..
kızlar 14 kgma kadar çook normal.. sonra verilir dert etmeyin..Ben şuana kadar hiç almadım çok şükür

canım ben 5.5 ayda 5 kılo almısım toplam yanı son ıkı ayda kılo aldım acıkcası ınsallah fazla almayız dıkkat et canım gayet normal bu kılolar onemlıolan aşırıya kacmamak sımdı kapı susunu yapıuyorum bıtınce gosterırım canım

canım ayda 2 kılo nrmalmıs bende sasırıyorum aslında yemem aynı ama depolar calışıyor bebısımız kılo alıyor ben toplamda 5 kılo aldım tartıda ılk defa 60 ı gordum gonullll sen nasıl daha hıc kilo almadın yaaaaaaa kızlar daha oncede sordum ama esım ısrarla hamıs arkadaslarına sordun mu uras ısmı nasıl dıyor yağız dan sonra bu konudada fıkırlerınızı beklıyorumm buarada daha once paylaştıgım yazıları okudunuz mu annelık akademısınden kıtap ısteyen var mı aranızda

bakalım kaç kiloyla bitircez hamileliği... ben son 4 ayda daha da fazla almaktan korkuyorum. ayda iki kilo gayet normal yoksa...

uras ismi kulağa hoş geliyo tatlım manası da güzeldir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…