2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım uras ismi bence kulağa çok hoş geliyor, anlamı nedir bilmiyorum ama
bu arada annelik akadamisinden "bebeğim" isimli kitabı istemiştim,1 hafta önce geldi. güzel bi kitap bence. ben zaten sabiha paktuna keskine hayranım.keşke diğer kitaplarını da alabilsem....

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

palette,superisi27+,denizkizi1987+,mhtpkrc,aysozg,

heeey hatunlar ses veriin:84::84:

bakın kızlar daha bıtmedı ama bunu yapabıldımm sımdılık ortasınada bı tane bebek koycamm :) bıde kurdale yapcam altına bıde bıtınce gosterırım ama bebegı almadım daha :)

süper olmuş. ne kadar hızlısın kız.. maşallah. nasıl yapıyorsun yaa ben beceremem heralde bu kadarını

süper olmuş hakikaten ben ilk bebeğimde almıştım süs,pembe renkli hatta fikir olsun diye foto ekleyeyim,yalnız bebek şekeri örneği koysan birde süper olur denizkızı

güzel olmuş canım palettecim kimse yazmıyor bugun ya haklısın benimde canım sıkıldı:18:

kızlar bu arada hastanede ziyarete gelenlere çikolataları nasıl almayı düşünüyorsunuz? ben bazı yerlerde görüyorum. normal bayram şekeri gibi çikolata veriyorlar. ben pastanelerde satılan bebek çikolatalarında almayı düüşnüyorum.. sonra biraz da kendim evde yapıcam inşallah malzeme alıp, onları da renkli badem çikolatalardan yapıcam. sizin planlarınız ne? düşündünüz mü hiç

güzel olmuş hayatım eline sağlık... tülünü emziklerini falan nereden temin ediyosun? tuhafiyeden mi?

kardelen evınde canım eşı var pek gırmıyo aksamlarıı sagolun canlarr burda tuhafıye var ordan alıyorum herseyıı aman oldugu kadar napıyım canım mıllet sankı aferın demıycek eşım begendı o bana yeter :)

:2:iyi geceler kızlar beni kimse merak etmemiş ama neyse sağolun genede martın 12 sini iple çekiyorum.inş.herşey yolundadır hepimizin inş.bende çok kötü ayak ağrıları gögüs altı bakmalar başladı geceleri uyuyamıyorum.mide yanmalarım oluyo bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…