canım ayda 2 kılo nrmalmıs bende sasırıyorum aslında yemem aynı ama depolar calışıyor bebısımız kılo alıyor ben toplamda 5 kılo aldım tartıda ılk defa 60 ı gordum gonullll sen nasıl daha hıc kilo almadın yaaaaaaa kızlar daha oncede sordum ama esım ısrarla hamıs arkadaslarına sordun mu uras ısmı nasıl dıyor yağız dan sonra bu konudada fıkırlerınızı beklıyorumm buarada daha once paylaştıgım yazıları okudunuz mu annelık akademısınden kıtap ısteyen var mı aranızda
süper olmuş hakikaten ben ilk bebeğimde almıştım süs,pembe renkli hatta fikir olsun diye foto ekleyeyim,yalnız bebek şekeri örneği koysan birde süper olur denizkızıEki Görüntüle 148616 bakın kızlar daha bıtmedı ama bunu yapabıldımm sımdılık ortasınada bı tane bebek koycamm :) bıde kurdale yapcam altına bıde bıtınce gosterırım ama bebegı almadım daha :)
güzel olmuş canım palettecim kimse yazmıyor bugun ya haklısın benimde canım sıkıldı:18:
begendıgınıze sevındımm kıslarr bı tanede şekerden yapıyım bakıyım onu yapabılcekmıyım yada guzel olcakmıı bılmıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?