:2:iyi geceler kızlar beni kimse merak etmemiş ama neyse sağolun genede martın 12 sini iple çekiyorum.inş.herşey yolundadır hepimizin inş.bende çok kötü ayak ağrıları gögüs altı bakmalar başladı geceleri uyuyamıyorum.mide yanmalarım oluyo bide.
harika olmuş canım,ellerine saplık.epey marifetliymişin sen yaa.Eki Görüntüle 148616 bakın kızlar daha bıtmedı ama bunu yapabıldımm sımdılık ortasınada bı tane bebek koycamm :) bıde kurdale yapcam altına bıde bıtınce gosterırım ama bebegı almadım daha :)
bu da çok güzel olmuş.bence aralara kırmızı tülle falanda yap.dağıtacağın kabın içinde şık durur..Eki Görüntüle 148624 kıslar bıraz sade olduu ama ıkı emzık takınca guzel olduu bencee :)
göğüs batması bende çok oluyor.zaten aşırı büyüdü göğüslerim.bedenim aynı 75 ama kabı büyüdü.d kaba kadar çıktım,inşallah daha da büyümez yaa..bu arada benim göğsümden süt gelmeye başladıı:)değişik bi duygu,ilk önce kendimi kötü hissettim ama eşimin mutlu olması bile beni sakinleştirdi.var mı aranızda sütü gelen..günaydın canım. bu aralar hepimiz yoğunuz kimsenin foruma çok fazla takılabildiği yok.. hastane, sorunlar derken unutabiliyoruz birbirimizi. benim de 5inde randevum var. ben de çok sabırsızım, günler geçmiyo sanki. mide yanmaları çok fena. yemek yedikten sonra baya bi müddet acı su geliyo ağzıma. ne yatabiliyorum ne rahat oturabiliyorum. dik durmam gerekiyor. bebek mideye baskı yapıyormuş. birde saçlı bebek olcak diyorlargeçen gün bana da oldu göğüs batması. sağ göğsümün alt tarafına sanki birşey batıyor gibi oluyor, kontrol ediyorum birşey yok ama bastırınca yine batıyor. 2-3 gün dürdü, rahatsız etti ama şimdi birşey yok hamdolsun.
harika olmuş canım,ellerine saplık.epey marifetliymişin sen yaa.
bu da çok güzel olmuş.bence aralara kırmızı tülle falanda yap.dağıtacağın kabın içinde şık durur..
göğüs batması bende çok oluyor.zaten aşırı büyüdü göğüslerim.bedenim aynı 75 ama kabı büyüdü.d kaba kadar çıktım,inşallah daha da büyümez yaa..bu arada benim göğsümden süt gelmeye başladıı:)değişik bi duygu,ilk önce kendimi kötü hissettim ama eşimin mutlu olması bile beni sakinleştirdi.var mı aranızda sütü gelen..
bu arada herkese günaydın.pek giremedim ancak okuyup çıktım.hafata sonu misafirlerim vardı yatılı.kuzenimin iki aylık bebeişini sev sev öldüm.çok tatlıydı yaaa.nasıl miss gibi kokuyoodduu kızlar.yavrularımızda öyle olacak inşallah..benim kontrolümde 10 martta.şeker yüklemem var.nasıl bir şey acaba.zaten tatlıyı sevmem.var mı daha önce şeker yüklemesi olanlar..
denizkızı, yaptıklarına bayıldım, bittim doğrusu. ellerine sağlık canım.keşke yapım aşamalarını da fotoğraflasaydın. elim yatkındır el işlerine, sayende öğrenebilirim belki.
gerçi ben ist.da yaşamıyorum. bulamayabilirim o malzemelerden
artık herkes koşuşturmaya başladı.. onu alıyım bunu yapıyım diye.. ben de dün girememiştim doğru düzzgün alışveriş yapmaktan..:)
kızlar ben o süslerden hastaneye gelenlere vermeyi düşünüyorum aslında?:26:kızlar bu arada hastanede ziyarete gelenlere çikolataları nasıl almayı düşünüyorsunuz? ben bazı yerlerde görüyorum. normal bayram şekeri gibi çikolata veriyorlar. ben pastanelerde satılan bebek çikolatalarında almayı düüşnüyorum.. sonra biraz da kendim evde yapıcam inşallah malzeme alıp, onları da renkli badem çikolatalardan yapıcam. sizin planlarınız ne? düşündünüz mü hiç
al bendende o kadar... mayısta alacağım inşallah mayıs başında...topluca alıp hastane çantamıda hazır tutacağım ben ilk bebeği erken doğurmuştum da..:18:evt canım haklısın benim daha erken oldugu için bişey almadım
bence çok hoş olmuş ellerine sağlık...Eki Görüntüle 148624 kıslar bıraz sade olduu ama ıkı emzık takınca guzel olduu bencee :)
ıyyy o mide yanmaları bende de oluyor .. hatta yediklerim gırtlağıma geliyor cayır cayır yanıyor boğazım...Allah yardımcın olsun seninde canım...:2:iyi geceler kızlar beni kimse merak etmemiş ama neyse sağolun genede martın 12 sini iple çekiyorum.inş.herşey yolundadır hepimizin inş.bende çok kötü ayak ağrıları gögüs altı bakmalar başladı geceleri uyuyamıyorum.mide yanmalarım oluyo bide.
yok kıız saçla başla alaksı yokmuş onun doktor kağan kocatepe öyle diyor... Bebek mideye baskı yapıyor bu nedenle oluyormuş...günaydın canım. bu aralar hepimiz yoğunuz kimsenin foruma çok fazla takılabildiği yok.. hastane, sorunlar derken unutabiliyoruz birbirimizi. benim de 5inde randevum var. ben de çok sabırsızım, günler geçmiyo sanki. mide yanmaları çok fena. yemek yedikten sonra baya bi müddet acı su geliyo ağzıma. ne yatabiliyorum ne rahat oturabiliyorum. dik durmam gerekiyor. bebek mideye baskı yapıyormuş. birde saçlı bebek olcak diyorlargeçen gün bana da oldu göğüs batması. sağ göğsümün alt tarafına sanki birşey batıyor gibi oluyor, kontrol ediyorum birşey yok ama bastırınca yine batıyor. 2-3 gün dürdü, rahatsız etti ama şimdi birşey yok hamdolsun.
aman maşallah sütler gelmeye başlamış,nasıl damla damlamı geliyor yoksa göğüs ucunda beyaz beyaz m ı oluyor ,benim göğsümdede oluyor merak ettim...göğüs batması bende çok oluyor.zaten aşırı büyüdü göğüslerim.bedenim aynı 75 ama kabı büyüdü.d kaba kadar çıktım,inşallah daha da büyümez yaa..bu arada benim göğsümden süt gelmeye başladıı:)değişik bi duygu,ilk önce kendimi kötü hissettim ama eşimin mutlu olması bile beni sakinleştirdi.var mı aranızda sütü gelen..
bu arada herkese günaydın.pek giremedim ancak okuyup çıktım.hafata sonu misafirlerim vardı yatılı.kuzenimin iki aylık bebeişini sev sev öldüm.çok tatlıydı yaaa.nasıl miss gibi kokuyoodduu kızlar.yavrularımızda öyle olacak inşallah..benim kontrolümde 10 martta.şeker yüklemem var.nasıl bir şey acaba.zaten tatlıyı sevmem.var mı daha önce şeker yüklemesi olanlar..
aynen kızlar benim göğüslerde 85 ken 90 a çıktı ayrıca 1 kg aldım 70 ile başladığım gebeliğim artık 71 ile devam ediyorbenim göğüslerim baya büyüdü tatlım yaa... 80 takıyordum 85-90 takıyorum. geçen aldığım sütyen 90dı mesela... ben de çok üzülüyordum ama eşim gayet memnunbiziim bebişlerimiz de öyle kokacak işte inşallah. ayy çok heveslendim bak yaa
günaydın canım. bu aralar hepimiz yoğunuz kimsenin foruma çok fazla takılabildiği yok.. hastane, sorunlar derken unutabiliyoruz birbirimizi. benim de 5inde randevum var. ben de çok sabırsızım, günler geçmiyo sanki. mide yanmaları çok fena. yemek yedikten sonra baya bi müddet acı su geliyo ağzıma. ne yatabiliyorum ne rahat oturabiliyorum. dik durmam gerekiyor. bebek mideye baskı yapıyormuş. birde saçlı bebek olcak diyorlargeçen gün bana da oldu göğüs batması. sağ göğsümün alt tarafına sanki birşey batıyor gibi oluyor, kontrol ediyorum birşey yok ama bastırınca yine batıyor. 2-3 gün dürdü, rahatsız etti ama şimdi birşey yok hamdolsun.
slm benimde midemde yanmalar oluyordu bende doktora gittim gaviscon şurup verdi iyi geldi
slm benimde midemde yanmalar oluyordu bende doktora gittim gaviscon şurup verdi iyi geldi
naber palettecımm napıyon bakımm
ay tatlım şimdi sana cevap yazcaktım.iyiyim hamdolsun sen nasılsın? gündüz gözüyle çok daha güzel gözüküyor herşey.ben de dün sana diycektim 2 tane emzik abartı olmuş diye. bu sefer çok daha zarif olmuş.. o kapı süsü için halkası da satılıyor mu? ben hiç bilmiyorum ne nerden alınır. o yüzden çok soru sorcam hazır ol
herşeyi mi tuhafiyeden aldın... ben kapı süsünü yapmam diyodum ama kolay diyorsun. bir deniyim bakalım. hem el emeği olur. sence kremle toz pembe uyar mı? yada pembeyle başka hangi renkler uyar? değişik birşey olsun istiyorum.sırf pembe yapmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?