2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Allah nasip ederse bayrama annemin yanına gideceğim konyaya inş bir aksilik çıkmaz

Allah nasip ederse bayrama annemin yanına gideceğim konyaya inş bir aksilik çıkmaz

dikkatli ol canım yolculukta..inşallah kendi arabanız vardır yavaş yavaş gelin..biz bu bayram bi yere gidemiyoruz malesef evdeyiz 9 gün..bebiş için...benim eşimde hatayda okumuş anlatır durur yemeklerini falan..

ayy bende kaynanamla bitişik oturuyorum ,müstakil bahçeli evimiz ,kaynanam erzincandan 40 yıl önce gelmiş ama hala ilk geldiği günki gibi konuşur giyinir, ama varya bukadar akıllı ve politik bi kadın görmedim ben bazen tersliyorum ,kızıyorum hiiç sesini çıkarmıyo ,neyapaqrsam yapayım hç sesini çıkarmaz,bunuda niye böyle yaptın şöyle yap demez, canım bişeymi istedi hemen çocuklarına söyler ,gerçi tek gelini gibi bişeyim ve evin en küçüğüyüm hemde baya yaş farkı var hepsiyle zaten en yakın eşim ,oda 6 yaş büyük:)))bide ilk torun bende Allah ın izniylee..ama benim ailemde çok iyidir ,zaten birbirlerini çok seviyolar sayıyolarr..Maşşallahh diyin kızlarrrr çok anlatmak istemiyorum hatta böyle şeyler kıskanılıyo bazen ama siz bacılrımsınız ,deniz kızı bak ona göre sende baştan tavrını koy, 1 kırılır ,2 küser sonra ayağını denk alır.

canım tavrımı koymak tabıkı ıstıyorum ama bu sefer eşıme şikayet edıyo eşım benden yana annesıne kızar eder ama kadın o zaman ıyıce sınırlenıyo eşıme küfür edıyo sen avukatımısın kac para verıyo dıyo laf yıne bana gelıyo zamanında cok laf soyledım am akadın ınan kocasını takmıyo benı hıc takmıyo yanı kımseyı tınlamıyo

pehh o zaman vurdumduymaz olacaksın en güzeli

arkadaşlar son iki günde yarım kilo aldım ama göbeğim öyle çıktıki her kıyafetten fırlıyor. Hemen şimdiden bol pantolonlara geçmek gerkir mi? Ben mi çok yiyorum acaba, sizde de kilo alma oldu mu?

bende 6 haftalık hamıleyım sankı banada gobegım var gıbı gelıyo am aben kılo almamısım bakalım 57 kılo ıle basladık gerısı nasıl gelır ben hafıf boll elbıseler gıyıyorum sımdıden :)

dikkatli ol canım yolculukta..inşallah kendi arabanız vardır yavaş yavaş gelin..biz bu bayram bi yere gidemiyoruz malesef evdeyiz 9 gün..bebiş için...benim eşimde hatayda okumuş anlatır durur yemeklerini falan..

arabamız var canım yarın doktorada soracam bakalım bir sorun yoksa izin verir sanırım yolculuk yapmama...yemekleri evet ama künefesine bayılıyom ben 2 ayda 1 kilo aldım burada

pehh o zaman vurdumduymaz olacaksın en güzeli

evet canım aynen eşimde öyle dıyo gül geç dıyo ama demek gıbı kolay olmuyo yanı ınsan kafasın atakıyo mesela ben bakuıyom bebek arabasına beşıklerıne hemen ne bakıyosun dıyıp kalbımı kırıyo bırusur sey yanı canım neysem yanı aklım ageldıkce nefretım artıy daha kahvaltı yapmadım kahvaltı yapıp bebek kıyafetleır bakıcam erken ama bakmak ıstıyorumm

arkadaşlar son iki günde yarım kilo aldım ama göbeğim öyle çıktıki her kıyafetten fırlıyor. Hemen şimdiden bol pantolonlara geçmek gerkir mi? Ben mi çok yiyorum acaba, sizde de kilo alma oldu mu?

evet ben de yarım kilo kadar almışım ama göbeğim biraz fazla çıktı tüm pantalonlarım göbekten sıkıyor ne yapacağımı bilemiyorum normalde olsa sıksa da giyerim ama şimdi yapamıyourm korkuyorum

ben turkcell in ücretsiz bebeğimi beklerken paketine üye oldum bugün gelen mesajda bu dönemler düşük riskinin en yüksek olduğu dönemlerdir bu günlerde seyehat etmeniz önerilmemektedir yazıyor... sanırım biraz riskli bişey bu günlerde yolculuk tam da bayrama denk geldi yaaa 9 gün tatili bir daha nerede bulacağız ki aman dikkat edelim yine de...

hoş geldin aramıza canıımm..inşallah hepimiz sağlıkla atlatırız bu süreci ve minicik sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımızaa...
hımm ozaman tepkisizlik en iyi tepkidir ilkesiyle hareket et canım ..sinirlendiğini hiiç belli etmee...

canım ben 61 le başladım hala öyle ama bendede göbek var ee haliyle adet öncesindede göbekler büyüryaa..ee bizimkiler öyle kaldı tabii..kızlar ben belimi sıkan pantolonların bel kızmının yanlardaki dikiş yerlerinden kesip araya lastik koyup dikiyorum ayynı hamile pant. gibi oluyo hem doğumdan sonrada giyilebilir,ayrıca bi markanın çok güzel pant.ları var ,hemde hamile giyim falan değil ,bilinen bi marka ,bel kızmı düşük ,ama sonra 1 karıştan fazla penye gibi böyle lkralı ,pamuklu kısmı var ,ondan aldım bitane ,ve 1-2 tane daha almayı düşünüyorum ,spor kesim ama ben okulda giyebiliyorum böyle şeylerii..isteyenlere özelden atarım markayı ,hatta belki foto eklerim

canım doktor izin verirse artık yavaş yavaş dinlene dinlene gidecez Allah tüm anneleri ve bebişlerini korusun kaderde kötü bişey varsa oturduğun yerde bile olur Allah yeterki kötü yazı yazmasın

ooo ağzı da bozuksa zor onunla konuşmak anlaşmak Allah kolaylık ve sabır versin canım sana böyle bize anlat rahatla sen iyisi mi ona karşılık verme versen de onun seviyesine gelemezsin anlaşılan...

ooo ağzı da bozuksa zor onunla konuşmak anlaşmak Allah kolaylık ve sabır versin canım sana böyle bize anlat rahatla sen iyisi mi ona karşılık verme versen de onun seviyesine gelemezsin anlaşılan...

yok be canım allah düşürmesın sevıyesıne herseyın hayırlısı valla bende bayramda samsuna gıdıcem annemı gormeye doktora tabıkı gıdebılırsın bsıey olmaz dedı ama tabıkı dıkkatlı gıtmek lazım cok oturur vazıyette kalmamak lazım

ben normalde 48 kilo civarındaydım hastanede tarttılar 48,5 çıktı... evet adet döneminde zaten bu göbek çıkıyordu ve artık bizimle... ben de bahsettiğin tarzda pantolon almak istiyorum doğumdan sonra formuma dönüp eski kıyafetlerii giymek istediğim için (İNŞALLAH) kesmek isteimoyrum çok seviyorum kıyafetlerimi.... aslında düşük bel pantolonlarımı giyebiliyorum şimdi ama onlar da oturunca karnıma baskı yapıyo ayakta iken sorun yok da....

canım doktor izin verirse artık yavaş yavaş dinlene dinlene gidecez Allah tüm anneleri ve bebişlerini korusun kaderde kötü bişey varsa oturduğun yerde bile olur Allah yeterki kötü yazı yazmasın

evet canım Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi bayramda mutlaka gideceğiz annemizin babamızın yanna... dediğin gibi kaderde varsa zaten olur ama oturuken olursa kader deriz ama bizim bir ihmalimiz olursa vicdan azabı çekeriz diye diyorum dikkat edelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…