yok be canım allah düşürmesın sevıyesıne herseyın hayırlısı valla bende bayramda samsuna gıdıcem annemı gormeye doktora tabıkı gıdebılırsın bsıey olmaz dedı ama tabıkı dıkkatlı gıtmek lazım cok oturur vazıyette kalmamak lazım
arkadaşlar bişey sorucam
dündoktora gittim anti hbs,tsh,t3,t4,anti HIV bikaç tane daha vardı hormon testi istedi yaptırdım
sonuçları yarın alcam..hormon biraz geç çıkıyor ya..kan tahlillerini aldım ama..biraz kanım düşük..folik asit ve bi tane vitamin verdi..
sizdede böylemi oldu hormon yaptılarmı?
evet canım Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi bayramda mutlaka gideceğiz annemizin babamızın yanna... dediğin gibi kaderde varsa zaten olur ama oturuken olursa kader deriz ama bizim bir ihmalimiz olursa vicdan azabı çekeriz diye diyorum dikkat edelim diye
arkadaşlar bişey sorucam
dündoktora gittim anti hbs,tsh,t3,t4,anti HIV bikaç tane daha vardı hormon testi istedi yaptırdım
sonuçları yarın alcam..hormon biraz geç çıkıyor ya..kan tahlillerini aldım ama..biraz kanım düşük..folik asit ve bi tane vitamin verdi..
canım ben hamilelik öncesi yaptırmıştım bu testleri, henüz doktorum benden hcg dışında test istemedi..
bana doktor ne hormon ne de kan testi yaptırmadı ya sadece idrar tahlili yaptırdı herkese yaptırıyosa doktorlar benimki neden böyle yaptı ki... bana da vitamin verdi hamileliğin boyunca kullanacaksın dedi... gebelik boyunca bebek senin kanından beleneceği için kansızlık olabilir dedi... beslenme ile ilgili önerilerde bulundu..
aynen canım eskıden anelerımız falan ne bılırlerdı korunmayı yatmayı dınlenmeyı onlar hergun tarlaya gıderlermıs iş yaparlarmıs olacagı varsa allah korusun otururken bıle olur yanı ama o bebişlerımızın yıyecek ekmegı varsa hıc bısye olmaz allahın izniyle ben sımdı cıkıyorum kızlar bıraz bbeklık eşya bakıyım bebegıme :)
kızzlarr beni gidiyorum okulaaa..bebeler beni beklerrr ...yarındaaa bu saat ler bebişimin kalbini duymuş olurum inşalllaaaahhh ..dua edin banaaa ve bebişimeee:)))
arkadaşlar bişey sorucam
eşya bakmak için erken değil mi:26: ben daha hamileyim havasına bile tam giremedim kalp atışlarını duymadığım için:97:
kızzlarr beni gidiyorum okulaaa..bebeler beni beklerrr ...yarındaaa bu saat ler bebişimin kalbini duymuş olurum inşalllaaaahhh ..dua edin banaaa ve bebişimeee:)))
evet canım çok haklısın Allah'ım hepimizi korusun... Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar bişey sorucam
canım ben sağlık meslek lisesi öğretmeniyim ve haftada 2 gün hastanede öğrencilere staj yaptırıyorum..dolayısıyla kanla çok uğraşıyoruz..hepatit ve aıds kan yoluylada bulaştığı için bana bakmış olabilir..riskli gruptayım çünkü..sen içini ferah tut..bi sorun olmadıkça istemesin inşallah...
sağol canım benim, içimi rahatlattın inan ki zaten ben tecrübesizim ilk gebeliğim ve gittiğim doktor da çok gençti ikisi bir araya gelince ve burada testler duyunca içime kuşku düşmeye başlamıştı benim doktor acemi olduğu için mi böyle oldu diye ama sen içime su serptin şimdi. Teşekkür ederim...
sağol canım benim, içimi rahatlattın inan ki zaten ben tecrübesizim ilk gebeliğim ve gittiğim doktor da çok gençti ikisi bir araya gelince ve burada testler duyunca içime kuşku düşmeye başlamıştı benim doktor acemi olduğu için mi böyle oldu diye ama sen içime su serptin şimdi. Teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?