2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

bılmeme yeşılle o renk nasıl olur ama kremle pembe guzel olur canımm

eminönüne gitmeden birşeye karar vermek istemiyorum. orda çok çeşit varmış. havalar bi düzelse de gidebilsem...

konu sohbet içeriğinde olması sebebiyle genel gebelik başlığı altına taşınmıştır
uzun süredir gebelik başlığının editörü olmadığından dolayı
başlıklar biraz karışmış küçük düzenlemeleri anlayışla karşılayacağınızı umarak keyifli paylaşımlar
diliyorum

slm kızlar ben geldım ne yapıyorsunuz? bugun sonunda ogrencılerım farkettı hamıle oldugumu ..göbüs cıktı ıyıce kızlar sızde arada kasılmalar oluyor mu?hanı boyle regl olcagımız zamanlar oluyordu ya o tarz bırsey bende ara ara oluyor korkuyorum

kızlar gebelik genel başlığı altında konunuz artık
sohbet içerikli olanları bir araya topluyorum ki bulmanız kolay ve düzenli olsun diye
sizin için değişen bişey yok yani sadece haber verdim
paylaşımlara tam gaz devam

bende bazen oluyo canım cok nadır ıyım ben allaha sukur gorudnmu kapı sus ve sekerlerımıı :)

bende bazen oluyo canım cok nadır ıyım ben allaha sukur gorudnmu kapı sus ve sekerlerımıı :)

gordum canım valla masallahın var ellerıne saglık cok guzel olmus pekı boyle olunca ne kadara geldı canım benım hıc becerım yoktur bende hazırlara bır bakayım zaten cok almam bızım akrabalar falan burda olmadıgı ıcın gelmelerı falan zor ben sadece hatıra olsun dıye annemlere kayınvalıdemlere falan alırım

ıyı bısey galıba :) sız napıyosunuz canlarım ben yarın doktora gıdıyorum anam zaman gecmıyo ya bu aksamda osman varr gecen hafta ızlemedımm :)

canım silikon tabancası falan aldıgım ıcın 50 mılyona geldı kapı suslerı zaten 25 30 mılyon normalde bu bıraz dah aucuz gıbı ama yapılan modele baglı canım urun degısınce fıyat artıyo yada azalıyoo

CANIM BENDE DE OLUYOR ARADA hafif hafif.. korkuyorum hatta ama normal diyorlar, doktora sormadım

kızlar diğer forumlardan buldum

sizin de ilginizi çekecektır!!:76:

kızlar bpa içermeyen ürünler
BPA'sız Ürünler
30/09/2009
Aşağıda BPA’sız (aynı zamanda PVC ve Phtalate olmayan) biberon, bardak ve gıda/süt saklayıcı ürünlerin listesini bulabilirsiniz. Eğer kullandığınız ürün listede yoksa üretici ile görüşerek hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Özet olarak üstünde PC yazan ürünler Polikarbonatlı ürünlerdir ki bu ürünler BPA içermektedir. İçeriğinde Polipropilen, silikon ve cam olan ürünleri tercih ediniz. Eğer bu listede yoksa ve sizin haberiniz varsa bize e-mail atarsanız listemize ekleyebiliriz.

BPA’sız Biberonlar
** Avent – Tempo Liner- PES yazanlar – üstünde BPA free yazısına dikkat edin.
** Bebedor – Cam biberonları
** Bornfree- Tüm biberonları
** DR-Brown - 3.5(150 ml) ve 7(300 ml) ozluk biberonları (şimdilik Türkiye’de yok) ve
cam biberonları
** Evenflo – Klasik Cam biberonlar, Polipropilen Biberonlar
** Lansinoh – Tüm biberonları
** NUK – Cam ve Polipropilen Biberonlar (BPA Free yazanlara bakın)
** Siliskin Cam Biberonları
** Thinkbaby – Tüm Biberonlar
** Medela – Tüm biberonlar
** Nuby – Standart Boyunlu Damlatmaz Bardak, Geniş boyunlu Damlatmaz Bardak,
Standart Boyunlu Tutacaklı Damlatmaz Bardak, Doğal Dokunuş (Natural Touch) Softflex
Infafeeder (silikon)
**Playtex – Original Nurser, Playtex Dropin-Liner, Ventaire Advanced Biberonlar (BPA free yazanlar)

BPA’sız Bardaklar ve Su Mataraları
** Avent - Magic cups, Magic Cup Sportster, Super Sport Cups
** Nuby – No Spill Sports Sipper, Insulated Soft Silikon Spout Cup, Silikon Ağızlı Tutacaklı Bardak,
7oz Hacıyatmaz (tumbler),
** NUK – Silikon Damlatmaz Bardaklar

BPA’sız Süt/Sıvı/Toz Saklama
** Avent Via 240 ml Nurser kit
** Avent Snack Cup / Formula Dispenser
** Avent PES Anne Sütü Saklama Seti
** Medela Süt Saklama şişeleri ve süt sağma aksesuarları
** Playtex One-Step Anne Sütü Saklama Kiti
** Lansinoh Anne Sütü Saklama Torbaları
** Lansinoh Anne Sütü Saklama Şişeleri
** Dr.Brown Anne Sütü Saklama Torbaları

BPA’sız Göğüs Pompası
** Ameda Göğüs Pompaları ve Aksesuarları
** Avent Isis
** Medela Göğüs Pompaları

Not : DR Brown’un BPA olmayan biberonları henüz Türkiye’de satılmıyor. 2, 4 ve 8 oz.luk
biberonlar Türkiye’de mevcut ve polikarbonat içerikli. BPA İçermeyen 3.5 ve 7 oz.luk
biberonlarını üretici firma Türkiye’ye getirtmiyor. Ve “kabul edilebilir miktar”ın altında
içeriyor diye savunuyor.

BPA ,PVC & Fitalar İçermeyen Emzikler
** Bornfree : Gündüz ve gece için BPA içermeyen emziği
** Chicco : Silikon emzik
** Playtex : Binky tek parça silikon emzik, Binky Latex Emzik,
Binky Silikon Emzik, Binky Açılı Emzik , Ortho-Pro Emzik
**NUK : Nuk Orjinal, Nuk Klasik,
** Avent : BPA-Free Yazanlar – Nightlime, Fashion, Freeflow
** Nuby : BPA – Free Yazanlar – üstünde belirtiliyor.

Silikonu latex’e tercih etmeyi unutmayın çünkü latex emzikler (bilindik bir kanserojen) nitrosamin içerebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…