kibar olur dimi? sepetini,şekerllerini ve anı defterini aynı renklerde süslycem... geçen bi forumda gördüm. fıstık yeşili ve gül kurusuyla yapmış sepeti.. pembe güllerle de süslemiş. çok farklı olmuş ama sonradan düşündüm, garip mi durur acaba?
eminönüne gitmeden birşeye karar vermek istemiyorum. orda çok çeşit varmış. havalar bi düzelse de gidebilsem...
belkide :) ben çıkorum cnm Allaha emanet olunbiraz işlerim var
ne olmus anlamadım ben konu baslıggımı degısmıs kıslar
slm kızlar ben geldım ne yapıyorsunuz? bugun sonunda ogrencılerım farkettı hamıle oldugumu ..göbüs cıktı ıyıce kızlar sızde arada kasılmalar oluyor mu?hanı boyle regl olcagımız zamanlar oluyordu ya o tarz bırsey bende ara ara oluyor korkuyorum
kızlar gebelik genel başlığı altında konunuz artık
sohbet içerikli olanları bir araya topluyorum ki bulmanız kolay ve düzenli olsun diye
sizin için değişen bişey yok yani sadece haber verdim
paylaşımlara tam gaz devam
bende bazen oluyo canım cok nadır ıyım ben allaha sukur gorudnmu kapı sus ve sekerlerımıı :)
gordum canım valla masallahın var ellerıne saglık cok guzel olmus pekı boyle olunca ne kadara geldı canım benım hıc becerım yoktur bende hazırlara bır bakayım zaten cok almam bızım akrabalar falan burda olmadıgı ıcın gelmelerı falan zor ben sadece hatıra olsun dıye annemlere kayınvalıdemlere falan alırım
slm kızlar ben geldım ne yapıyorsunuz? bugun sonunda ogrencılerım farkettı hamıle oldugumu ..göbüs cıktı ıyıce kızlar sızde arada kasılmalar oluyor mu?hanı boyle regl olcagımız zamanlar oluyordu ya o tarz bırsey bende ara ara oluyor korkuyorum
ıyı bısey galıba :) sız napıyosunuz canlarım ben yarın doktora gıdıyorum anam zaman gecmıyo ya bu aksamda osman varr gecen hafta ızlemedımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?