Merhaba aysozg benim son adet tarihim 27 eylül ve buna göre 6 haftalık oluyor sanırım sat a göre... ben de iki gün önce gittik doktora ancak karnımda baktı ve ultrasonda görünmedi cuma günü yeniden çağırdı ama ben biraz huzursuz oldum kimisi 4 kimisi de 5 haftalıkken görebiliyor acaba bir sorun mu var benimkinde diye düşünürken senin yazını gördüm 6 hafta 5 günlükken karından bakılan ultrasonra görünmedi ama kalp atışını duydum demişsin nasıl oluyor bu alttan mı duydunuz kalp sesini cevaplarsan sevinirim...
benim 2 gebeliğimdede bakıldı hiv ve hepatit sadece özel durumu olanlara değil tüm gebelere bakılır canım bu testler
merhaba canım.benimde son adet tarihim 22 eylüldü.meraklanma kimisinde 12.haftaya kadar gözükmeyebiliyor.kuzenimin 13.hafta gözüktü ve şuan 6 haftası kaldı.alttan baktı ve kalp sesini de öyle dinledik.cuma tekrar gidicem.yazarım yine
rica ederim benimde ilk bebişim.. burdaki arkadaşlardan öğrenicez inşallah..
bende okula gidiyorum öpüyorum hepinizi...
slm kızlar....benim acayip iştahım açıldı sizdede varmı?doktoru arayacam
Hoşgeldin hayırlı olsun..tebrikler...valla bende acayip şaşkın ve karışığım.....:44:Merhaba bende ekim hamişiyim...
SAT a göre 4 hafta 6 günlük bebişim..
çok heyecanlı ve şaşkınım hala...
arkadaşlar son iki günde yarım kilo aldım ama göbeğim öyle çıktıki her kıyafetten fırlıyor. Hemen şimdiden bol pantolonlara geçmek gerkir mi? Ben mi çok yiyorum acaba, sizde de kilo alma oldu mu?
canım ben 61 le başladım hala öyle ama bendede göbek var ee haliyle adet öncesindede göbekler büyüryaa..ee bizimkiler öyle kaldı tabii..kızlar ben belimi sıkan pantolonların bel kızmının yanlardaki dikiş yerlerinden kesip araya lastik koyup dikiyorum ayynı hamile pant. gibi oluyo hem doğumdan sonrada giyilebilir,ayrıca bi markanın çok güzel pant.ları var ,hemde hamile giyim falan değil ,bilinen bi marka ,bel kızmı düşük ,ama sonra 1 karıştan fazla penye gibi böyle lkralı ,pamuklu kısmı var ,ondan aldım bitane ,ve 1-2 tane daha almayı düşünüyorum ,spor kesim ama ben okulda giyebiliyorum böyle şeylerii..isteyenlere özelden atarım markayı ,hatta belki foto eklerim
eşya bakmak için erken değil mi:26: ben daha hamileyim havasına bile tam giremedim kalp atışlarını duymadığım için:97:
oranje SATa göre 5 hafta+5 günlük hamileyim, doktora daha ilk muayne için bu cuma gideceğim. Göbeğimle başım dered girecek gibi. Bende 51kg ile başladım şimdiden 51,5kg :18: benim hamilelik biraz fazla kilolu olcak gibi
slm kızlar...bende dün test yaptım...bir baktım çift çizgi...
kızlarr ben araştırdım ,market girişindeki metal dedektörleri ve x-ray cihazlarından geçmemek gerekiyomuş olabildiğince ,güvenliğe söyleyin sizi normal arasınlar..ben öle yapcam artık..
Merhaba bende ekim hamişiyim...
SAT a göre 4 hafta 6 günlük bebişim..
çok heyecanlı ve şaşkınım hala...
saol canım benim...amin inşallah...Rabbim cümlemize kucağımıza almayıda nasip etsin..Rabbime sonsuz şükürler olsun...hadı hayırlısı canım allh saglıklı kucagımıza almak nasıp eder ınsallh
hayırlı olsun canımm sende hoşgeldin aramıza
böyle çift çizgi gördüm diyenleri görünce gözlerim duluyor allah bizede nasip eder inşalllah 5 aydır korunmuyoruz biz bu ay men tarihim 12 kasım ama hiç umudum yok 7 kasımda kan testi yaptırdım çıkmadı yoktur olsa çıkardı dediler bekleyip göreceğiz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?