2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

neysem gıtmedım sadece bakmak ıstıyodum ama gıtmedım haklsıınız daha cok erken cınsıyetını ogrenınce ona gore bakarım rengını falan

merhaba canım.benimde son adet tarihim 22 eylüldü.meraklanma kimisinde 12.haftaya kadar gözükmeyebiliyor.kuzenimin 13.hafta gözüktü ve şuan 6 haftası kaldı.alttan baktı ve kalp sesini de öyle dinledik.cuma tekrar gidicem.yazarım yine

teşekkür ederim canım tecrübesiz olunca insan böyle pimpirikli oluyor işte... iyi ki varsınız :)

6 haftalık p.tesi keseyi gördük bayramdan sonrada inş. kalp atışlarını dinleyecez....57 kiloydum hamile kaldığımda hemen 58 oldum......:26:

Merhaba bende ekim hamişiyim...
SAT a göre 4 hafta 6 günlük bebişim..
çok heyecanlı ve şaşkınım hala...
Hoşgeldin hayırlı olsun..tebrikler...valla bende acayip şaşkın ve karışığım.....:44:
arkadaşlar son iki günde yarım kilo aldım ama göbeğim öyle çıktıki her kıyafetten fırlıyor. Hemen şimdiden bol pantolonlara geçmek gerkir mi? Ben mi çok yiyorum acaba, sizde de kilo alma oldu mu?

kaçıncı haftan senin..bende adetten önce hep şişerim...bu kezde öyle sandım ama hamişmişim... kilom aynı gibi az gööbekte şişlik var...52,400 kilom ama boyda yok o yüzden bu aylarda özellikle çok dikkat etmek istiyorum..çalışıyorum birde o yüzden fazla kilo sorun olur bana...umarım hepimiz sağlıklık ideal kilolarda bitiririz gebeliğimizi...

bana atabilirsin özelden...gerçi ben az daha pantolonlarımı giyemiyecek duruma gelsem elbiselerime sığınacağım...ama pantolonda olsa iyi olur 1-2 tane gene.. bir kaç elbisem var bir kaçtane daha alsam şimdilik rahat ederim..ilerleyen zamanlardaki duruma görede bakarım artık...

birde kızlar ben bebe yağı aldım dalinin jel olanından şimdilik onu kullanmayı düşünyorum..sizin bildiğiniz ve kullanacağınız çatlaklar için kremler var mı...

eşya bakmak için erken değil mi:26: ben daha hamileyim havasına bile tam giremedim kalp atışlarını duymadığım için:97:

bencede eşya için erken...bende çok acayip hissediyorum sanki o kadar bebek düşünen ben değildim olduğunu bilince birden beynim tamamen boşaldı sanki.hiç bişi düşünmek istemiyorum duygusuzmuyum ne....artık ulturasondan görünce faklı olabilir....

oranje SATa göre 5 hafta+5 günlük hamileyim, doktora daha ilk muayne için bu cuma gideceğim. Göbeğimle başım dered girecek gibi. Bende 51kg ile başladım şimdiden 51,5kg :18: benim hamilelik biraz fazla kilolu olcak gibi

bence arkadaşlar burada birbirimize beslenme konusunda yardımcı olalım..herşey güzel herşeye değer ama sonuçta bir yandanda hem sağlıklı hemde düzenli beslenmeliyiz... ben bu bir aydır çok dikkat etmeye çalışıyoruum ama sonradan neolcak bilemiyorum...ben bu kilo olayını çok dert ediyorum küçük yaşta anne oalcağım için şimdiden olgun bir kadın gbi görünmek istemiyorum...

slm kızlar...bende dün test yaptım...bir baktım çift çizgi...

kızlarr ben araştırdım ,market girişindeki metal dedektörleri ve x-ray cihazlarından geçmemek gerekiyomuş olabildiğince ,güvenliğe söyleyin sizi normal arasınlar..ben öle yapcam artık..

sağol tatlım ilgin için bende öyle yapıcam artık...

slm kızlar...bende dün test yaptım...bir baktım çift çizgi...

böyle çift çizgi gördüm diyenleri görünce gözlerim duluyor allah bizede nasip eder inşalllah 5 aydır korunmuyoruz biz bu ay men tarihim 12 kasım ama hiç umudum yok 7 kasımda kan testi yaptırdım çıkmadı yoktur olsa çıkardı dediler bekleyip göreceğiz inşaallah

herşeyin bi zamanı vardır mutlaka canım...içini rahat tut inşallah en kısa zamanda gönlüne göre verir allahım..gününü bekle çokda stres yapmamaya çalış....kafa rahat olunca herşey daha düzenli oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…