2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

[/QUOTE]
ayol adamlara bant mant kar etmiyor maşallah ne güzel ,hepimiz aynı gün gidelim süper olur5 kişi oluyoruz seninle birlikte... ŞAFAK SAYALIM....
AH BİRTANEM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİLERİM BİR AN ÖNCE İYİLEŞİRSİN,IHLAMUR FALAN İÇ,NANE LİMON KAYNAT,
şu sat olayına gelince de canım benim bak o sorun bendede var hala... benim sat 2ekim fakat bebek en başında 12 ekime göre gittti,sonra 6 ekime düştü ,sonra 7 ekime çıktı ve sanırım şuanda 9 ekime göre gelişiyor... Önemli olan bebek o haftanın gelişimine uygunmu... Geç döllenme olmuş benimde hiç kafana takma bunları... ister 20 haftalık olsun isterse 23 sayılı gün geçiyor.. mutlaka o muhteşem güne ulaşacağız Allahın izniyle sakın bunun için üzme kendini eğer riskli bir durum söz konusu olsaydı ,seni daha sıkı takibe alırlardı(benide) Yalnız değilsin ...En yakınında ben varım canım...

ayol adamlara bant mant kar etmiyor maşallah ne güzel ,hepimiz aynı gün gidelim süper olur5 kişi oluyoruz seninle birlikte... ŞAFAK SAYALIM....

AH BİRTANEM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİLERİM BİR AN ÖNCE İYİLEŞİRSİN,IHLAMUR FALAN İÇ,NANE LİMON KAYNAT,
şu sat olayına gelince de canım benim bak o sorun bendede var hala... benim sat 2ekim fakat bebek en başında 12 ekime göre gittti,sonra 6 ekime düştü ,sonra 7 ekime çıktı ve sanırım şuanda 9 ekime göre gelişiyor... Önemli olan bebek o haftanın gelişimine uygunmu... Geç döllenme olmuş benimde hiç kafana takma bunları... ister 20 haftalık olsun isterse 23 sayılı gün geçiyor.. mutlaka o muhteşem güne ulaşacağız Allahın izniyle sakın bunun için üzme kendini eğer riskli bir durum söz konusu olsaydı ,seni daha sıkı takibe alırlardı(benide) Yalnız değilsin ...En yakınında ben varım canım...[/QUOTE]

ah canım yaa. bak işte bu beni çok rahatlattı şimdi. seninde kaç gün oynamış hep. benim de böyle oynuyodu... profesör adam sonuçta, ciddi birşey olsaydı takibe alırdı herhalde.. çok sağol hayatım ya. gerçekten böyle örnekler görmek insanı rahtlatıyo. dün gece de ıhlamur kaynattım, bol limonla içtim. o açtı baya beni. şimdi de yapıcam nasipse. ve bol bol dinleniyorum. daha yeni kalktım kendimi rahat hissedince. belki anneme giderim bi bakım onarıma alsın beni:))

canım sakın kafana takma bunu. bak prof. da öyle demiş. sen en iyisi bi an önce iyileşmeye bak ki, bebeğin daha iyi olsun. tabi ki sağlıkla alcaksın bebeğini kucağına,Allahın izniyle.

canım çok sağol... gönül beni rahatlattı canlı bir örnek olarak.. hepimiz birbirimize dua edelim herzaman. mümin kardeşin mümin kardeşine duası kabul olurmuş

canım cok gecmıs olsun havalar bır sıcak bır soguk mehvedıyor bızı...canım benımde durumum aynı senın gıbı SAT 5 eylül fakat ılk doktora gıttıgımde olması gerekn haftada bebek gorunmedı hatta basta korkmustum bos gebelık dıye mı sonra dr 19 eylul dıye hesapladı ama sımdıde 14 eylul cıkıyor ıns hepımız saglıla alcaz bebegımızı kucagımıza doktoruna guven canım ve kafana takma

merhaba aranıza yeni katıldım bende 23 haftalık hamileyim arkadaşlar inş hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağsalim alırız:)

sağol canım.. yanlız olmadığımı bilmek bana güç verdi. sağolun. demek ki normal bir durum bu...

çok çok geçmiş olsun tekrar bebeklerde geç döllenme oluyo sağlığı iyi ise dert ertme inşaalah kucağımıza sağlıkla alırız bebişleri hepimiz aminnnnnnnnnnnn

ay kıslar sinirlerım cok bozuk ya ben boyle ınsan gormedım ya ınsana hayvan muamelesı yapılırmı ya töbe töbe ya dun mısafır bugun mısafır dedım kaynanaya yufka al ugrasmıyalım hem yufka almıs hem elde hamur atık ya yufkaları boşa almıs ayakta durmaktan belım agrıdı ya başım çatlıyo sankı cok cok yanı sinirlıyım herseye bı kulp takıyo bı laf soyluyo mısafırler gelınce ınsan yardıme dıyım der bu hanım efendı baş koltuga otruyo dedıkodu yapıyo cok yoruldum ya eşım aksam yuruyuse cıkardı hemen ona dıyo noldu karın dısarı cıkmayınca zormu geldı dıyo ya sananee ya dımı hala burdalar kahvaltıya geldıler kım bılır ne zaman gıderler ya evdekı cekmecelerı karıstırıyo sımdı kendı kafasına gore yerlerını degıstırıyo mutfak raflarındakı örtulerı degıstrııyoo kendı evı ya hanım efendının sormaya tenezzul etmıyo hıc bıde durmus yarında mısafır cagıralım dıyo bende dedım kaldıramam artık her yerım agrıyo e yardım ederdım ben bıraz dıyo yok dedım bende agzıma gelenı söyleyesım var ya ınsanı dinden imandan ediyo yemın edıyorum cok doldum ıkı gunde ya

allah yardımcın olsun canım ne diyim kaynana degilmi adı en iyisi bile bi uyuzluk yapıyor ver sende agzının payını ezdirme kendini boşver hamilesin bide günah yaa

Allah sabır versin canım cidden sinir bozucu bebeğini düşün boşver sen

aaaaaaa ne fena kadın o yaa berabermi oturuyosunuz siz allah yardımcın olsun valla

canım her şeyi bir kenara koy doktorlarda sonuçta extra para kazanmak ister ,böyle bir durumu fırsat bilip sana (hele ki bu bir prof.) sık takip talep edebilirlerdi ki çok çok normal olduğu için herşey sorun olmadığını dile getirmişler,
bu arada evet yıkama yağlama bakım yapıyor anneler insanın ruhuna iyiki varlar...

merhaba aranıza yeni katıldım bende 23 haftalık hamileyim arkadaşlar inş hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağsalim alırız:)
oyy maşallah hoşgeldin (niz) aramıza yeni bir kız bebek daha katıldı aramıza isim düşündünmü...
sağol canım.. yanlız olmadığımı bilmek bana güç verdi. sağolun. demek ki normal bir durum bu...

çok çok normal bir durum

selam kızlar bende 22 hafta 5 günlük hamileyim. :))
hoşgeldiniz aramıza ,dilerim sevgili saygılı birlikte 4 ay geçiririz...

canım benim yaaa aynı durumları ablam yaşamıtı vakti zamanında aynen kayınvalidesi ablamın eve gelip ablamdan habersiz misafir kabul edip,ablamdan habersiz kıyafet ayırıp başkalarına vermeler,eşyaların yerlerini değiştirmelerçok sinir bozucuydu ablam sıktı dişini ama nereye kadar... en sonunda söylemişti ,açıkça hatta yatak odasının kapısını kitli tuturyodu ablam anlasın diye ama anlamıyordu ,en sonunda söyledi , araya soğukluk girdi ama iyi oldu ablam derin nefes aldı sonunda ,bence canım sende ilk önce yatak odanın kapısını kitlemekle başla işe bişey derse şayet açıkça konuş... yazık sana yaa asla misafir kabul etme ,senin en değerli olduğun dönem bu dönem ..herkez misafir kabul etmemeni anlayışla karşılayackatır ,aptal olan anlayamaz zaten öyle insanda eksik olsun... asla susma bak bu kadın varya elinden gelse bebeğini almaya kalkar senden.. gerekirse mama verdirttirir ama bir yolunu bulur seni bunaltmak istemem ama lütfen sonuçları ne olursa olsun ağzına laf geldiğinde susma....

aynen oyle gonulcum yaa daral gelıyo bana cunku artık dayanamıyorum her lafı dıyo eşım benden yana bana destek oluyo dıye cocuga nerdeyse demedıgı kalmıyo ya gecen esım dedı babanesı bebek arabası alcak dıye annesı ıcın ben oyle seyler alamam bı tane altın takarım yeter dıyo hıc bsıey almam beklemeyın dıyo ya acıkca almıycam dıyo ya ne bıcım ınsansın sen ya kımsenın bıseyıne muhtac degılız allaha sukur ama sevmeye gelınce herseyını yapıyorum dıyo mıllete ben dargınlık olmasın dıye bısey demıyorum ama ıcıme atıyrum bu sefer ben patlıyorum annem dedı kamera alcam dıye pc sıne bende pahalıd egıl 20 0 bısey dedım he san agore pahalı degıl cok harcıyosun dedı bende param var allaha sukur dedım herseye bı laf dıyo yanı yemın edıyorum suratımda cıkan sıvılceye bıle laf dıyo yıne cok seyler yıyosun sıvılce cıkmıs dıyo ya hamıle kaldıgımdan berı var sıvılce o ılla kendı bıldıgını dogru sayıyo bıseyelr yıyosun ben bılıyorum dıyo sankı goruyo ya töbe töbe ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…