[/QUOTE]Çok güldüm horlama olayı fena şu bantlardan aldım bende bant burnunda ama hala holuyodu eşim.
gönülcüm bende o civarda şeker yüklemesie gidicem sanırım 18 yada 19 mart gibi uykum yok benimde eşim horluyo yaaaaaaaaa
AH BİRTANEM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİLERİM BİR AN ÖNCE İYİLEŞİRSİN,IHLAMUR FALAN İÇ,NANE LİMON KAYNAT,kızlar çok hastayım kafayı kaldıramıyorum.. merak edenler varsa yazıyorum. bebeğimin organları iyi maşallahbir problem görülmedi. fakat en başından beri sata göre uyumlu değil benim gebeliğim normalde şuanda 22+5 olması gerekiyor sata göre. bu sefer gittiğimde 20+5 çıktı yani 2 hafta geride.bu doktor da benim doktorum gibi geç döllenme olmuş dedi.fakat en başından beri 13-14 günlük fark 10 güne 8 güne kadar düşmüştü. bu sefer tekrardan 14 güne çıkması beni biraz sıktı. ama prof. olabilir sen ona takılma şuanda senin son adet tarihin diye birşey yok, artık sen 20+5e göre hareket edeceksin dedi. inşallah herşey yolunda gider, sağlıkla alabilirim bebeğimi kucağıma... dua edenlerden Allah razı olsun. Allaha emanet olun arkadaşlar
canım sakın kafana takma bunu. bak prof. da öyle demiş. sen en iyisi bi an önce iyileşmeye bak ki, bebeğin daha iyi olsun. tabi ki sağlıkla alcaksın bebeğini kucağına,Allahın izniyle.
kızlar çok hastayım kafayı kaldıramıyorum.. merak edenler varsa yazıyorum. bebeğimin organları iyi maşallahbir problem görülmedi. fakat en başından beri sata göre uyumlu değil benim gebeliğim normalde şuanda 22+5 olması gerekiyor sata göre. bu sefer gittiğimde 20+5 çıktı yani 2 hafta geride.bu doktor da benim doktorum gibi geç döllenme olmuş dedi.fakat en başından beri 13-14 günlük fark 10 güne 8 güne kadar düşmüştü. bu sefer tekrardan 14 güne çıkması beni biraz sıktı. ama prof. olabilir sen ona takılma şuanda senin son adet tarihin diye birşey yok, artık sen 20+5e göre hareket edeceksin dedi. inşallah herşey yolunda gider, sağlıkla alabilirim bebeğimi kucağıma... dua edenlerden Allah razı olsun. Allaha emanet olun arkadaşlar
canım cok gecmıs olsun havalar bır sıcak bır soguk mehvedıyor bızı...canım benımde durumum aynı senın gıbı SAT 5 eylül fakat ılk doktora gıttıgımde olması gerekn haftada bebek gorunmedı hatta basta korkmustum bos gebelık dıye mı sonra dr 19 eylul dıye hesapladı ama sımdıde 14 eylul cıkıyor ıns hepımız saglıla alcaz bebegımızı kucagımıza doktoruna guven canım ve kafana takma
merhaba aranıza yeni katıldım bende 23 haftalık hamileyim arkadaşlar inş hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağsalim alırız:)
merhaba aranıza yeni katıldım bende 23 haftalık hamileyim arkadaşlar inş hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağsalim alırız:)
hosgeldın aramıza bebısının cınsıyetı ne ?
kızlar çok hastayım kafayı kaldıramıyorum.. merak edenler varsa yazıyorum. bebeğimin organları iyi maşallahbir problem görülmedi. fakat en başından beri sata göre uyumlu değil benim gebeliğim normalde şuanda 22+5 olması gerekiyor sata göre. bu sefer gittiğimde 20+5 çıktı yani 2 hafta geride.bu doktor da benim doktorum gibi geç döllenme olmuş dedi.fakat en başından beri 13-14 günlük fark 10 güne 8 güne kadar düşmüştü. bu sefer tekrardan 14 güne çıkması beni biraz sıktı. ama prof. olabilir sen ona takılma şuanda senin son adet tarihin diye birşey yok, artık sen 20+5e göre hareket edeceksin dedi. inşallah herşey yolunda gider, sağlıkla alabilirim bebeğimi kucağıma... dua edenlerden Allah razı olsun. Allaha emanet olun arkadaşlar
kısmetse bir kızım olacak sizin peki?
ay kıslar sinirlerım cok bozuk ya ben boyle ınsan gormedım ya ınsana hayvan muamelesı yapılırmı ya töbe töbe ya dun mısafır bugun mısafır dedım kaynanaya yufka al ugrasmıyalım hem yufka almıs hem elde hamur atık ya yufkaları boşa almıs ayakta durmaktan belım agrıdı ya başım çatlıyo sankı cok cok yanı sinirlıyım herseye bı kulp takıyo bı laf soyluyo mısafırler gelınce ınsan yardıme dıyım der bu hanım efendı baş koltuga otruyo dedıkodu yapıyo cok yoruldum ya eşım aksam yuruyuse cıkardı hemen ona dıyo noldu karın dısarı cıkmayınca zormu geldı dıyo ya sananee ya dımı hala burdalar kahvaltıya geldıler kım bılır ne zaman gıderler ya evdekı cekmecelerı karıstırıyo sımdı kendı kafasına gore yerlerını degıstırıyo mutfak raflarındakı örtulerı degıstrııyoo kendı evı ya hanım efendının sormaya tenezzul etmıyo hıc bıde durmus yarında mısafır cagıralım dıyo bende dedım kaldıramam artık her yerım agrıyo e yardım ederdım ben bıraz dıyo yok dedım bende agzıma gelenı söyleyesım var ya ınsanı dinden imandan ediyo yemın edıyorum cok doldum ıkı gunde ya
ay kıslar sinirlerım cok bozuk ya ben boyle ınsan gormedım ya ınsana hayvan muamelesı yapılırmı ya töbe töbe ya dun mısafır bugun mısafır dedım kaynanaya yufka al ugrasmıyalım hem yufka almıs hem elde hamur atık ya yufkaları boşa almıs ayakta durmaktan belım agrıdı ya başım çatlıyo sankı cok cok yanı sinirlıyım herseye bı kulp takıyo bı laf soyluyo mısafırler gelınce ınsan yardıme dıyım der bu hanım efendı baş koltuga otruyo dedıkodu yapıyo cok yoruldum ya eşım aksam yuruyuse cıkardı hemen ona dıyo noldu karın dısarı cıkmayınca zormu geldı dıyo ya sananee ya dımı hala burdalar kahvaltıya geldıler kım bılır ne zaman gıderler ya evdekı cekmecelerı karıstırıyo sımdı kendı kafasına gore yerlerını degıstırıyo mutfak raflarındakı örtulerı degıstrııyoo kendı evı ya hanım efendının sormaya tenezzul etmıyo hıc bıde durmus yarında mısafır cagıralım dıyo bende dedım kaldıramam artık her yerım agrıyo e yardım ederdım ben bıraz dıyo yok dedım bende agzıma gelenı söyleyesım var ya ınsanı dinden imandan ediyo yemın edıyorum cok doldum ıkı gunde ya
aaaaaaa ne fena kadın o yaa berabermi oturuyosunuz siz allah yardımcın olsun valla
ah canım yaa. bak işte bu beni çok rahatlattı şimdi. seninde kaç gün oynamış hep. benim de böyle oynuyodu... profesör adam sonuçta, ciddi birşey olsaydı takibe alırdı herhalde.. çok sağol hayatım ya. gerçekten böyle örnekler görmek insanı rahtlatıyo. dün gece de ıhlamur kaynattım, bol limonla içtim. o açtı baya beni. şimdi de yapıcam nasipse. ve bol bol dinleniyorum. daha yeni kalktım kendimi rahat hissedince. belki anneme giderim bi bakım onarıma alsın beni:))
oyy maşallah hoşgeldin (niz) aramıza
sağol canım.. yanlız olmadığımı bilmek bana güç verdi. sağolun. demek ki normal bir durum bu...
hoşgeldiniz aramıza ,dilerim sevgili saygılı birlikte 4 ay geçiririz...selam kızlar bende 22 hafta 5 günlük hamileyim. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?