2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evet canım bazı aksamlar oyle oluyo ıdare edıyoruz yanı zorda olsa bebişlerımız olmasa bu yalnızlık hıc cekılmez canım seker yuklemesı ıcın ınsallah kımseye fazla deger cıkmaz dıyet falan ugrasması zor olur ama hayırlısı tabıkı herseyın mıgde bulantıları ne durumda kıslar ben arasıra kusuyorum yıne tamamen bıtmedı bu ara bıraz var kusmalar nedense

merhaba kızlar kaynatıyorsunuz bakıyorumda keyifler yerinde eşler dünya kadınlar gününüzü bir başınıza geçirin diye gittiler heralde şaka bir tarafa benim eşim evde Allaha şükür hatta o benim akşamları pcye oturmamı istemiyorbende onlarla çay içiyorum,hakikatyen benim hareketlerde ağırlaşmaya başladı artık,ve karın sol kısmımda sürekli hafif bir uyuşma var,karnım büyüyor diye sanırım...:26: AYSOZG cum bende şu puzzledan yapmak çok istiyorum fakat ,benim ufaklık ,talan eder ortalığı

ıı aksamlar canım senınde mı esın yok benım esım bugun evde ama haftada 3 gun maca gıdıyor bende aksamları sıkıntıdan patlyorum bugun osmanı ızlıyorum bır yandanda sızlerle yazısıyrm evvvet ıı kı bebıslerımız var seneye bu zamanlar da kucagımzda olacaklar ıns

bendede olutyo agırlasma helekı yatakda sagdan sola donerken falan nefes nefese kalıyorum normaldır bunlar yanı bazende ufak ufak agrılar oluyoo bende

şekerim ne diyorsun benim temmuz 15 görünüyor doğum.. ve ben daha çorap bile almadım:Smaşallah millet herşeyini almış ne güzel,ben bir türlü fırsat bulamıyorum alışverişe .. nisan sonunda kısmetse toptan alayım diyorum... hakikaten doğduğu anda çok kalte ciciler giydirmemek gerek.. tabi iş birazda hastanenin hizmetiyle alakalı eğer bebeği güzelce siliyorlarsa neden olmasın...
ahh birtanem kıyamam ben ... halamı istifra var.. Birazı bana gelsin ... benim hiç olmadı by gebelikte...

benım bulantım yok ama agzıma yemekten sona acı su gelıyor ılk aylarda oldugu gıbı..zaten son 3 ayda sıkıntılar yenıden baslarmıs

Son düzenleme:
kızlar ben cıkıyorum sohbet guzeldı aslında ama benım kocam hadı bırak artık deyıp duruyor tekrar donucem ben sıze

slm kızlar benimde eşim işe gitti biraz önce bende sıkıntıdan patlıyorum bir hafta böle idare ediyorum napim gececi olması zor ya ayda bir hafta gidiyor allahtan önceden daha sıktı kızım arkadaş bana oturuyoruz

benimde sabahları hala oluyor mide bulantım canım gündüz bişey yokta sabah yataktan kalkınca oluyor

evet kızlar gerçekten doğum için alışverişe başlayan varmı ben pek bişi almadım kıbrısta oturuyorum ve burda herşey çok pahalı birkaç türkiyeye geldiğimde almıştım birkaç badi ve buranın malum mora battaniyesi meşhur ondan aldım başkada bişi yok pek bide 2 tane ayakkabısı var kızımın . araba konusunda ve park yatak konusunda kararsız kaldık sizler ne düşünüyosunz buardaa nerlerde oturuyorsunuz arkadaşlar ben eşimden dolayı burdayım ama doğumu galiba izmirde yapıcam alışveriş içinde izmirden yapıcam nisan ortasında:)

zevkli oluyor ama bazen tek bir parça bile koyamadığım oluyor bazen de bir sürüü buluyorum ama zor valla.kızımın odasına yapıyorum şimdi.kızın uyudukca yapabilirsin aslında canım.ama kolaya seç ilk başta..çamşırlarım kurudu makine ötüp duruyor eşim gelmeden katlayayım bari..

nedense bende bu aralar var kusma ben daha dogru duzgun bısey almadım bı tane hastane cıkısı ve 3 takımı var kıyafet cıtcıtlı badı bol alın dıyolar ama fazla almayın kıyafet dıyolar cunku buyudukce alın sonra hemen kuculuyo dedı bı kac arkadasım bana bende bı ıkı tane daha alcam sonra buyudukce almayı dusunuyorum hastane cantasına koyacagım hastane cıkısı nasıl olcak bılmıyorum ıyısınımı koyarım yoksa baskamı koyarım dıye hıc dusunmedım kotu olmasından korkarım yazık gunah yanı ucuz degıl onlar sonucta canım ben araba bakıyorum cıfttaraf hem pusetlı bazı markalarda cok pahalı yatagıda oyun parkı ıstıyoruz bıde gardolap lazım :) onuda ikeada bulduk artık ne zman alırız bılmem ben ıstanbuldayım canım

canım ben başlamak ne kelime bitirdim bile:)odasını aldım.ben tamamen bebek odası yaptım.çok istiyorduk eşimle çok şükürki yaptık.geçen hafta sonu da tüm kıyafetlerini idil bebeden aldım.ne ciciler aldım kızıma.ama şimdiden cebimizi sarsmaya başladı velet:)ama değer ona.bikaç eksiğim kaldı.onları da alırım haftaya.sonra hastane çantası hazırlayacağım.ben 1 tane hastane çıkışı aldım çünkü benim doğum yapacağım hastane organik anti alerjik hastane çıkışını kendi veriyor.ve ilk doğar doğmaz giydirdiği gibi bir de aynı çıkıştan eve hediye veriyor.o yüzden az aldım ama bayramda giyeceği kıyafetini bile aldı babası.Rabbim o günleri sağlıkla gösterir inşallah.

oy oy ne gıycekmıs bakıyım ufaklık bayramda ne guzel ya artık bız kendımızı unuttuk onların gıyımlerını dusuncez :)

canım tüm hastane çıkışları kışlık gibi.ben yazlık olanını bulamadım.sen buldun mu.çıtçıtlı badiden bol bol aldım ve 0-3 ay 3- 6 ay olarak gruplayarak aldım.pijama ve kıyafetlerini de öyle grupladım.evim müsait olduğundan ben bebek odası aldım.yatağınıda büyüyen aldım.bebek arabasınıda çok araştırdım ve kraft tiwiste karar verdik.kırmızı renkli olanını alacam.ha birde kraft doddy alacaz.dody hem güzel yatak oluyor hem sallanıyor hem müzikli hem de mama sandalyesi.4 yaşına kadar kullanılabiliyor.yaz bebeği olacağı için balkonda otururken bebiş uyuduğunda dody yatırım yanımıza alabiliriz bebişi.ya da gündüzleri oturma odasına falan.siparişini verdik..

oy oy ne gıycekmıs bakıyım ufaklık bayramda ne guzel ya artık bız kendımızı unuttuk onların gıyımlerını dusuncez :)

aynen canım yaa.kot pantolonla kırmızı renkli bluz giyecek..altına kırmızı ayakkabı ve kırmızı tacıı:)

bu arada kocam dünya kadınlar gününe özel hediye almış bana:)ayaklı şarjlı süpürge,rowentanın.çok istiyodum iyi oldu valla:)

gule gule gıysın mınıgımız pantolonunu yerım ben onun mınık bacaklarına gıycek hee benımde esım ne ıstersen alıyım dıyo ama ben masraf olmasın dıye aldırmıyorum cımrı olmayabasladım ıyıce kızıma daha cok sey alıyım dıye :)

ay cnm benim ya güle güle giyysin iinş çok tatlı bişi olur eminim insan nasıl özeniyor demi

merhaba bayanlar nasılsınız? ben daha iyiyim hamdolsun... annem güzel bakıo demk bana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…