ii akşamlar kızlar demek bitek ben değilim gece yanlız oturan bende buraya girip yazılanları okuyayım falan dedim ama benim gibi eşi olmayıp bilg başında olanlar var. Allahtan bebişlerimiz varda yanlızlığımızı hissettirmiyorlar:)
ii akşamlar kızlar demek bitek ben değilim gece yanlız oturan bende buraya girip yazılanları okuyayım falan dedim ama benim gibi eşi olmayıp bilg başında olanlar var. Allahtan bebişlerimiz varda yanlızlığımızı hissettirmiyorlar:)
şekerim ne diyorsun benim temmuz 15 görünüyor doğum.. ve ben daha çorap bile almadım:Smaşallah millet herşeyini almış ne güzel,ben bir türlü fırsat bulamıyorum alışverişe .. nisan sonunda kısmetse toptan alayım diyorum... hakikaten doğduğu anda çok kalte ciciler giydirmemek gerek.. tabi iş birazda hastanenin hizmetiyle alakalı eğer bebeği güzelce siliyorlarsa neden olmasın...yok bende hazırlamadım da gecenlerde hazıran annelerını okudum cogu ıgneden ıplıge herseyı almıslar bende almam mı gerekıyor moduna gırdım acıkcası cok sonada bırakmak ıstemıyrm ne olur ne olmaz yaa organık bende ıstıyorumda ablam hastaneye cok ıı bırsey alma ılk basta oyle hemen sarıyorlar,kotu oluyor ben onları attım dıyor ..bırde benım ozelde degıl kadın dogumda olacak ya buyuk ıhtımal hastane cantasına o aldıgım kalıtelılerı koymayı dusunmuyorum normal 2 3 takım koyarım dıyorum
ahh birtanem kıyamam ben ... halamı istifra var.. Birazı bana gelsin ... benim hiç olmadı by gebelikte...evet canım bazı aksamlar oyle oluyo ıdare edıyoruz yanı zorda olsa bebişlerımız olmasa bu yalnızlık hıc cekılmez canım seker yuklemesı ıcın ınsallah kımseye fazla deger cıkmaz dıyet falan ugrasması zor olur ama hayırlısı tabıkı herseyın mıgde bulantıları ne durumda kıslar ben arasıra kusuyorum yıne tamamen bıtmedı bu ara bıraz var kusmalar nedense
evet canım bazı aksamlar oyle oluyo ıdare edıyoruz yanı zorda olsa bebişlerımız olmasa bu yalnızlık hıc cekılmez canım seker yuklemesı ıcın ınsallah kımseye fazla deger cıkmaz dıyet falan ugrasması zor olur ama hayırlısı tabıkı herseyın mıgde bulantıları ne durumda kıslar ben arasıra kusuyorum yıne tamamen bıtmedı bu ara bıraz var kusmalar nedense
merhaba kızlar kaynatıyorsunuz bakıyorumda keyifler yerinde eşler dünya kadınlar gününüzü bir başınıza geçirin diye gittiler heraldeşaka bir tarafa benim eşim evde Allaha şükür hatta o benim akşamları pcye oturmamı istemiyor bende onlarla çay içiyorum,hakikatyen benim hareketlerde ağırlaşmaya başladı artık,ve karın sol kısmımda sürekli hafif bir uyuşma var,karnım büyüyor diye sanırım...:26: AYSOZG cum bende şu puzzledan yapmak çok istiyorum fakat ,benim ufaklık ,talan eder ortalığı
evet kızlar gerçekten doğum için alışverişe başlayan varmı ben pek bişi almadım kıbrısta oturuyorum ve burda herşey çok pahalı birkaç türkiyeye geldiğimde almıştım birkaç badi ve buranın malum mora battaniyesi meşhur ondan aldım başkada bişi yok pek bide 2 tane ayakkabısı var kızımın . araba konusunda ve park yatak konusunda kararsız kaldık sizler ne düşünüyosunz buardaa nerlerde oturuyorsunuz arkadaşlar ben eşimden dolayı burdayım ama doğumu galiba izmirde yapıcam alışveriş içinde izmirden yapıcam nisan ortasında:)
canım ben başlamak ne kelime bitirdim bile:)odasını aldım.ben tamamen bebek odası yaptım.çok istiyorduk eşimle çok şükürki yaptık.geçen hafta sonu da tüm kıyafetlerini idil bebeden aldım.ne ciciler aldım kızıma.ama şimdiden cebimizi sarsmaya başladı velet:)ama değer ona.bikaç eksiğim kaldı.onları da alırım haftaya.sonra hastane çantası hazırlayacağım.ben 1 tane hastane çıkışı aldım çünkü benim doğum yapacağım hastane organik anti alerjik hastane çıkışını kendi veriyor.ve ilk doğar doğmaz giydirdiği gibi bir de aynı çıkıştan eve hediye veriyor.o yüzden az aldım ama bayramda giyeceği kıyafetini bile aldı babası.Rabbim o günleri sağlıkla gösterir inşallah.
nedense bende bu aralar var kusma ben daha dogru duzgun bısey almadım bı tane hastane cıkısı ve 3 takımı var kıyafet cıtcıtlı badı bol alın dıyolar ama fazla almayın kıyafet dıyolar cunku buyudukce alın sonra hemen kuculuyo dedı bı kac arkadasım bana bende bı ıkı tane daha alcam sonra buyudukce almayı dusunuyorum hastane cantasına koyacagım hastane cıkısı nasıl olcak bılmıyorum ıyısınımı koyarım yoksa baskamı koyarım dıye hıc dusunmedım kotu olmasından korkarım yazık gunah yanı ucuz degıl onlar sonucta canım ben araba bakıyorum cıfttaraf hem pusetlı bazı markalarda cok pahalı yatagıda oyun parkı ıstıyoruz bıde gardolap lazım :) onuda ikeada bulduk artık ne zman alırız bılmem ben ıstanbuldayım canım
oy oy ne gıycekmıs bakıyım ufaklık bayramda ne guzel ya artık bız kendımızı unuttuk onların gıyımlerını dusuncez :)
aynen canım yaa.kot pantolonla kırmızı renkli bluz giyecek..altına kırmızı ayakkabı ve kırmızı tacıı:)
bu arada kocam dünya kadınlar gününe özel hediye almış bana:)ayaklı şarjlı süpürge,rowentanın.çok istiyodum iyi oldu valla:)
aynen canım yaa.kot pantolonla kırmızı renkli bluz giyecek..altına kırmızı ayakkabı ve kırmızı tacıı:)
bu arada kocam dünya kadınlar gününe özel hediye almış bana:)ayaklı şarjlı süpürge,rowentanın.çok istiyodum iyi oldu valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?