oh ne guzel şehzade anasıda pek bı havalı olur canımm bız ne yapalım köle olalım o zaman :) benımd ebugun arkadaslarım gelcek ıkı tane am ane hazırlık yapım bılmıyorum yaa :) en ıyısı yemek yapıyım dımı daha kolay
şu 30. madde bizim insanlarımıza akrabalarımıza çok uygunmuş
kızlar bugün sabahtan ananemler bana yakın oturuyo oraya gittim. ben çıkarken kar felan yoktu çok tutmaz dedim.otururken yedik içtik.kar bi başladı ananem dayım kızım sen nasıl gidicen araba kayarsa yok şu olursa bu olursa zaten ananem çok komiktir.kar yağdığında camın önünde biz güzel güzel kar seyrederiz ananem başlardı eyvah şimdi ben ölürsem insanlar nasıl gelicek beni nasıl çıkarıcaksınız.canm yaa kalanları düşünüyo yaşlılık böyle bişey bizler nasıl olucaz acaba ama hem geliyorum hem gülüyorum.gider gitmezde haber verdim.
ben clasik dedimde babamız hocalık yaptı çocuk okuttu bende evde okuyorum toplantılara gidiyorum ilahide dinliyoda bu clasik müziğin faydasımı ne varmış ondan diyorum işe yaramasada müzik kulağı olur.bazen eşim elin bethovenından değil babasından dinlesin diye karnıma bağırıp çağırıyo o söylediğini sanıyo da
iyi geceler kızlar müziğer gelincede inanın bana gebeyken bebeğe ne dinletirseniz doğuncada o müzkte uyuyor ağlamayı sonlandırıyor..
herkese merhaba
nasılsınız kızlar? valla ben donuyorum. okuldan geldim, öğle yemeği için. dışarda güneş var ama yalancı güneş :) hava buZzZz gibi :18:
ankara da acayip kar var.dün hem işe gidiş de hem de dönüşte çok problem yaşpadık.dönüşte kurum servisi yolda kaldı.kalan yolu yürüyerek geldik.arkadaşlarımın koluna girdim ancak öle yürüyebildim.sağolsunlar eve kadar bıraktılar.ama çok korktum kayıp düşücem diye.neyseki bugün ve yarın hamile bayanlara tatil.bugün evde tv. ve bilgisayar keyfi yapıyorum
estağfirullah şekerim, 2007den bu yana ben ve iki komşumun bebekleri ile birlikte 3 hamilelik ve 3 bebek büyüttüm...Artık tecrübe aldım..:
konuş be gönülcüm.. sen de olmasan bu tecrübeleri kimden öğrencez. iyi ki varsın
şu düşmekten ben de çok korkuyorum.. normalde bile çok dikkat etmeye çalışıyorum. buralarda pek kar yok ama olsaydı da çıkmazdım dışarı.
geçen gün bebek ziyaretine gittim bir arkadaşın.. ev içten tahta merdivenli. iki merdivenin arasına da ufak bir yolluk atmışlar. yolluğa basınca yolluk bir kaydı, merdivenlerden yuvarlanıyorum az kalsın. o kadar korktum ve kızdım ki... tutunmasan yuvarlanacaktım.. insan biraz dikkat eder resmen sabun gibi kayıyor halı ayaklarının altından. neyse ki Allah korudu... kendisi hamileyken iyi düşmemiş hiç
estağfirullah şekerim, 2007den bu yana ben ve iki komşumun bebekleri ile birlikte 3 hamilelik ve 3 bebek büyüttüm...Artık tecrübe aldım..
canım evet Allah korusun düşmekten:18:
bende kızımla sitemizin bahçesinde 40 dakika kadar kızımla kar topu oynadımçok eğledik ... Bütün sitemiz bahçedeydik ..hamile olduğumdanmıdır neden bilmiyorum 0-4 yaş arasaı çocuklar bana hayran.. benden ayrılmak istemiyorlar hatta anneleri bazen bana getirmek zorunda kalıyorlar.. neyse onlaral oyun oynadık oynamasınada farkında olmada kendimi çok yormuş olmalıyım ki ;sol kasık kısmımda kramp oluştu...:26: hepinize düşmeden eğlenceler dilerim....
palettecim gerçektende mesaj yazdığın saatte girdim yatağımane tesadüf ,yattık kıızımıda uyttum ,kızalrımla birlikte uyudum ,bebeğin hareketlerinide hissetm,iyordum oturdum şimdi çikolata yedim kıpırdıyor şimdi ohh Allahım çok şükür..yanımda olduğun için çok teşekkür ederim...
selam herkese. bişi sorucam bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi? biz daha oğluşumuza ne ad vereceğimizi bulamadık. benim dediğimi eşim, onun dediğini ben beğenmiyorum((
ii akşamlar kızlar nasılsınız? bişey sorabilirmiyim izmirli olup izmirde doğum yapacak aolan varmı? birde ben kaç gündür bebek şekerleri ve kapı sssüsüne taktım sizler kara verdinizmi? ay sanki herşeyi tamda kızımın bi bu kalmış gibi ama napıyım akşamları yanlız olunca meşgul olacak bişi lazım demi:)
:) bn basladım kapı susunu bıtırdım bıle cnım resımlerımde varr şekerde yptım emzıklıı bı kac tanee gerısını cıkolatalı ypcm dıye sonray bıraktım
selam herkese. bişi sorucam bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi? biz daha oğluşumuza ne ad vereceğimizi bulamadık. benim dediğimi eşim, onun dediğini ben beğenmiyorum((
Eki Görüntüle 155543 Eki Görüntüle 155544 bak bunlar canım
haberlerde de gosterıyor hayat felç olmus ankarada dıkkat et kendıne neysekı tatıl olmus ne guzel evın tadını cıkar adapazarınada yagdı ama yerler sırf su oldu bende kaymaktan cok korkuyorum eskısehırde okudum orda hep buz tutardı yollar ordan bır fobı olustu Allahtan okulum eve yakında cok sorun yasamıyorumankara da acayip kar var.dün hem işe gidiş de hem de dönüşte çok problem yaşpadık.dönüşte kurum servisi yolda kaldı.kalan yolu yürüyerek geldik.arkadaşlarımın koluna girdim ancak öle yürüyebildim.sağolsunlar eve kadar bıraktılar.ama çok korktum kayıp düşücem diye.neyseki bugün ve yarın hamile bayanlara tatil.bugün evde tv. ve bilgisayar keyfi yapıyorum
palettecim gerçektende mesaj yazdığın saatte girdim yatağımane tesadüf ,yattık kıızımıda uyttum ,kızalrımla birlikte uyudum ,bebeğin hareketlerinide hissetm,iyordum oturdum şimdi çikolata yedim kıpırdıyor şimdi ohh Allahım çok şükür..yanımda olduğun için çok teşekkür ederim...
kıslarr napıyonuss ay 5 den berı elektrıkle ryok ya karanlıktaydı bıde kaynanam geldı az once oturuyoduk karanlıkta
:) mumda sız neler yaptınız bakım bugun benım arkadaslar geldı ıyı vakıt gecırdıkk allaha sukur
canım hasta olduğun içindir bence bakma bende gün içinde pek hissetmiyorum kendime çekilince hissediyorumbende tam kızlarınıda al uyu bi güzel diycektim..:) bende hasta olduğumdan mıdır nedir bu aralar pek sık hissedemiyorum hareketleri.. acaba çok uyuyorum, uykumda mı uyanıyo bizim cimcime anlayamadım:))
kayınvalidenle mum eşliğinde romantizmmi yaptınız şekerimkıslarr napıyonuss ay 5 den berı elektrıkle ryok ya karanlıktaydı bıde kaynanam geldı az once oturuyoduk karanlıkta
:) mumda sız neler yaptınız bakım bugun benım arkadaslar geldı ıyı vakıt gecırdıkk allaha sukur
heves şekerim ,ne hoş.. ben örgü patikler yapıp içine şeker koyacağımii akşamlar kızlar nasılsınız? bişey sorabilirmiyim izmirli olup izmirde doğum yapacak aolan varmı? birde ben kaç gündür bebek şekerleri ve kapı sssüsüne taktım sizler kara verdinizmi? ay sanki herşeyi tamda kızımın bi bu kalmış gibi ama napıyım akşamları yanlız olunca meşgul olacak bişi lazım demi:)
aynen şekerim dün akşama kadar bizde öyleydik... fakat dün akşam ilk kızımıza koymak isteyipte son anda vazgeçtiğimiz ismi bu kızımıza koyalım dedik AZRA koyduk adını bebeğin..aynı sorun bızde de var canım benım ıstedıgımı esım ıstemıyor onunkılerı ben daha zaman var bakalım sız hangı ısımlerı dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?