2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

sağol canım.inşallah senin bebeğinde en az benim bebişim kadar sağlıklıdır.karnım büyüyor maşallah.bundan sonra daha da çok büyür.öpüyorum canım
canım öncelikle bebişin ismi çok güzel olmuş ama ben elif i tercih ederim:)Rabbim ismiyle yaşatsın inşallah.KIVAN KIVANÇ derken oldu AZRA hanım:)isteksizliğe gelince al benden de o jadar.haftada bir ne kelime 15 de bir ancaaaakkk:)ama ne yapalım yaaaa.zaten benim evlendiğimden beri problemlerim vardı kuruluk gibi,şimdi daha da arttı.ama kuzenim yeni doğum yaptı o da benim gibi hiç istemiyor ve hamileliği boyunca çok az yapıyodu ama şimdi ceremesini çekiyor.iyice soğudum valla sen sakın böyle olma diyo.bundan sonra biraz daha üstüne düşücem:)

ayda 3-4 kez sen yine iyiymişsin canım daha fazlası da yoktur herhalde ben de pek istekli değilim ancak o kadar benim de....

teşekkürler canım... evet son zamanlarda birden büyüme hızlandı bebişler büyüyolar diye seviniyoruz tabiii ama bi yandan da koca göbekli olmak korkutuyo insanı neyseki annelik öyle güzel bir duygu ki diğer bütün kötü düşünceleri silip atıyor aklımızdan bi anda.

ayy evet benimde şafak 8 :) sayılı gün geçiyor be!:) aman canım maşallah bebişine ...

off bende de aslında evliliğimin en başından beri isteksizlik çok oluyordu .. hatta hemen hamile kaldığım için iyice azaltmıştık ,5,5 aylıkkende rahatsızlandım ve bırakmıştık,neyseee sonra doğumdu lousalıktı derken ara devam etti, ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladım, sorunum yine devam ediyordu ,hep canım acıyordu.. neyse hapımı 3 yıl aralıksız kullandım,ama artık bir ara vermeliyim şu hapa dedim,yumurtalıklarım tembelleşmiş olabilirmi diye korktum,hapı bıraktım 1 ay sonra baktımki şikayetlerim devam ediyor,hımm dedim demekki sorunum hapla alakalı değil,doktora gittim,yara var dedi,yarayı tedavi ederken hiç bir korunma yöntemi kullanmadım,koca ayda belki 2kez birliktelik yaşadım,ve öbür ay bir baktımki adetim gecikmiş 5 gün evyaaaahhh hamilemiyim dedim test yaptım hamileyim... ben eylül 29da yara tedavisine başladım ekim 2 de adet oldum ve kasımda hamile olduğumu öğrendim:):)
tek olmadığıma sevindim ayrıca ,iyiki varsınız morel kaynağımsınız

benim çok hoşuma gidiyor büyümesi ,her gün karnımın biraz daha büyüdüğünü hissediyorum...

haklısın canım sayılı gün geçiveriyor eskisinden çabuk geçiyor benim için, eskiden hareket falan hissetmezken çok zor geçerdi acab bişey oldu mu diye ama artık hareketleri oların yaşam belirtisi olarak bizi rahatlatıyor sanırım...

iki hamileliğin de plansız olmuş canım ama olsun onlar hayatın anlamı iyiki varlar... karnımızın içinde büyümeleri de apayr bir güzellik aslında bir parçamız olarak büyüyor onlar yaaa....

evet canım iki bebekte sürpriz oldu bize :):) Allah'ın takdiri... ama iyiki de olmuş ikincisi diyorum çünkü kızıma arkadaş ve yine çok mutlu eden diğer neden, ikiside kız kardeşten ziyade onlar birer arkadaş birer sırdaş olacaklar,bana arkadaş olacaklar ,canım kızlarım benim... kızım irem henüz 3 yaşında ama maşallah beni hiç üzmüyor ,kendi işlerini kendisi halletmeye çalışıyor hep o yetmiyor bana iş yaparkende yardım etmeye çalışıyor,hatta bazen işi abartıyor bulaşık makinesine atmak üzere bulaşıkları o durulatmaya çalışıyor çeşmede:):) bu akşamda babası onadan bir şey getirmesini rica etti,o da hemen yerine getirince eşim dediki;İYİKİ İKİSİDE KIZ OLUYOR ,KEŞKE
3.SÜDE KIZ OLSA

evet canım benim kesinlilke öyle benim de hiç erkek kardeşim yok üç kızız nasıl güzel bişey olduğunu ben biliyorum ya o yüzden seni anlayabiliyorum. Allahım hayırlısını nasip etsin tabi ama maşallah irem çok akıllı bir çocuk. seni nasıl çok seviyor ve düşünüyor inşallah sizin ikinci ile bizim cimcime de öyle olurlar oyy güzelim yaa bulaşıklara bile girişmiş artık annesi hiç korkma sen ilerde işlerine yardımcı yetişiyor aile tablosu süper inan öyle çok özendim ki ileride inşallah biz de öyle oluruz.. babalar için kız çocukları çok ayrı gerçekten de benim babam hep oğlu olsun istemiş ama sonra üçümüz de kızız diye dua edermiş :90: Allah'ım hep böyle güzel günler yaşatsın hepmize inşallah...

canım bu aya kadar istek de vardı ve haftada 2 kere oluyodu. bu ay istek olsa bile yapmak gelmio hiç içimden ve haftada 1 ancakk... o da adamı düşündüğümden yanii. :)) bana az gelio ama ne yapayım iyice tedirgin olmaya başladım karnım büyüdükçe. bir de yanma olmaya başladı, doktorum olabilir normal dedi.. ve 26. haftadan sonra yapılmayacak zaten devam edin dedi:s 26. haftadan sonra yapmıycaz, lohusayken yapmıycaz.. bence bu günlerin tadını çıkaralım diyorum ben. zorla da olsa yola devammm..:))

hoşgeldin kardelencim... herşey yolundadır inşallah merak etme

azra isminin manası süpermiş gerçekten de... ben de kız olmasına çok seviniyorum.. ne bileyim kız evladının yer,i başka sanki ... erkek de isterim bundan sonra ama 1.si kız olsun

Son düzenleme:
kızlar bu arada bendeki dertler bitmek bilmedi yahu!

gribi atlatamadım hala yatak döşek durumlarındayım.. sonra 20lik dişim feci ağrı yapıyo, ağzını açınca sızlıyo, boğazıma,çeneme vurdu sızısı ve kanıyo diş fırçalarken.. dilimde de yara çıktı grip yüzünden. minicik birşey ama felaket can yakıo.. şimdi de burnum kanıyo.. anlamadım gitti.. galiba sıcak olsun diye kaloriferleri çok açtım odada, o da burnumu kuruttu herhalde... hiç olmadık birşey daha. hamilelikte herşeyi normal görüyorum artık. hiç önemsemedim, kardeş kardeş yuvarlanıp gidiyoruz hastalıklarla

anam gecmıs olsun canımyaane bu boyle hastalık hastalık ust uste gelmıs dıkkat et kendıne yanı doktora falan gıt belkı carsını bulur ıhmal etme canım yanı

günaydınlar hepinize:79:

biz erkenden kalktıkk çünkü sağlık ocağına gideceğiz dedemzle.. kan tahlili ve tetanoz aşısı yapılacak.
sadece cuma günleri varmış aşı.. hazır dedemizi yakalamışken bırakmayalım demi:)) inşallah çok canım yanmaz.. hergün iğne olmama ragmen burada yazılan bazı şeylerden korktum açıkçası:18::18:

neyse kızlar hepinizi öptük Allaha emanet olun.biz hazırlanalım yavaştan:80:

anam gecmıs olsun canımyaane bu boyle hastalık hastalık ust uste gelmıs dıkkat et kendıne yanı doktora falan gıt belkı carsını bulur ıhmal etme canım yanı

sorma hayatım ya. gerçekten herşey üst üste geldi.. burnumun kanaması hala devam ediyo. öyle dışarı akan bi kanama yok ama temizledikçe hep kan gelio peçeteye.. başımı eğince de daha da artıyo. artık şahika gibi peçete tıkıcam burnuma:))

şimdi sağlık ocagına gidicem. ordan da doktoruma gidicem ayrıntılımın sonuçlarını göstermeye. hem de birkaç soru sorarım bulmuşken kadını... çok sağol iyi dileklein için canım. öpüyorum

canım benim inşallah sizde öyle olacaksınız... Çocuk başka bir şey eve başka bir ambians katıyor...Rabbim kimsenin evini çocuksuz bırakmasın...Allahım kimseyi yarım bırakmasın... benim ablam var ablamla aramızda tam 10 yaş var abimlede 6 yaş ne ablamadan ne de abimden hiç birşey anlayamadım..ama inşallah benim kızlarımda senin tattığın güzel duyguları tadacaklar...Ben birde iremden yana hiç kokrmuyorum doğası gereği elbette kıskanlık olacaktır,ama bunu çabuk atlatacğımızı düşünüyorum,kıyafetlerini ayrırıyorduk bi,rlikte bana diyorki ;ayy annee bunu kadişime giydiyiyiz çok şık olur:):):)
aslında varya eşimi düşünmesem hiç olmasa daha iyi zevk almadığım bir işi yapmak bana acı veriyor,numara yapmaktan yakında oyunculuk ünvanı kazanacağımeşimi çok seviyorum ama malesef... hatta 3 haftadır hiç bir şey olamadı istesekte olmuyor ,sebeb minik kızımımız beşiği bizim oldamızda olmasına rağmen ısrarla ortamızda yatıyor,ve yatağına yatırmak istediğimizde uyanıp ağlıyor:84: eşimle kardeş kardeş yaşıyoruz artık,eşimde zaten artık ''canım karnın çıktı ,bak bugün rahatsızlanmışsın boşver bişey olur bir de diyerek pek yaklaşamıyor''durumlar vahim yani..

anam anama ne ararsan var sende de off yaa şu dişler duruyor duruyor ta gelip hamileliği buluyor... Aman Allah şifa versin canım..

ohhh ne güzel dedenizi bulmuşken ,aradan çıkartıverin ne güzel düşünmüşsünüz sen öyle her yazılanı takma kafaya sen kendine bak ...hayatta herşey oluyor ama %50 ihitimalle belkide daha şanslıyız...

kızlarrr hepinize benden kocaman bir günaydınnn ,rüya gördüm,söyleyeyimmi ama avcunuzu yalayın sonra... ne zamandır belkide 2 aylıkltan beridir canım yeşil iri erik çekiyor...Ama şoklandırılmış bulsam bana aynı tadı vermeyecek onu biliyorum,bu nedenle büyük bir sabırla mayıs ayını bekliyorum
fakat bu gece rüyam da annanemin bahçesindeki erik ağacında yemyeşil iri iri erik yedim agacından..
ve sonra da kara iri üzüm yedim... Rüyamın anlamına baktım 2 anlamıda var... sizce analamıylamı değerlendireyim yoksa Allah tarafından rüyamda erik yedirildiğinemi inanmalyım,
(bu arada ben size bu yazıyı yazarken 3 yaşındaki miniğim mutfakta kahvalttı hazırlıyor)

kızlarrrrr neredelerdesiniz bakayım:80::79: çabuk topike ,yapayalınız kaldı topik...

bende sen cok ısteıdgın ıcın allah tarafından boyle bsıey olmus olabılır ama sen yınede mayısı bekle buzluktan cıkanlar ıyı degıl :)

nasılsın gönüliremcim bende kızımla oturuyorum eşim uyuyor gececiydi bitti şükür bu gece evde
sen napıyosun kızın napıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…