2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

cnm çok güzel olmuşlar ellerine sağlık:) malzemeleri nerden aldın modeli kendinmi buldun nasıl yaptın kapı süsünü tarif edebilirmisin

herseyı tuhafıyeden aldım canım kapı susu ıcın simit var yuvarlak oda hazır sonra kenarını yan yan kurdale ıle sarıyosun sonra ıstedıgın gıbı susluyosun canım sekerı kendım buldum nette farklı modeller var ıstersen ama ben pahalıya kacmak ıstemedım o yuzden canım boyle sade yanı yeterlı benım ıcın begendıgıne sevındım canımm

sormayın canım hala bızde kaynanam kocası kızına gırrı oda burda kalcak galıbaa kendı evı soguk bende sıcak ev :) o yuzden

ay ne oldu bak sımdı sıcak haber kıslarr eşım kardesıyle konusuyodu cocuk 1.5 yasında emıyo annesını kaynanam dedı senınkının sütü olmazsa kardesın emzırır dıyoo salak yaaa manyak bu kadın yaaa ne bıcım konusuyoo ınsallah sutum olur ya korkarım olmazsa gıder süt anne bulur bu kadın

senın kaynana yapar mı yapar valla ...ama bızım sutumuz olacak ıns canım

hepınıze ıı geceler kızlar ben yatıyorum tatlı ruyalar..

oyle valla canım allah yardım etsın arkadaslarımda dıyo sen ıyı dayanıyosun basskası olsa lafını verır dıyoda n ebılım kotuluk olmasın dıye kavga olmasın dıye ses cıkarmıyorum

oyle valla canım allah yardım etsın arkadaslarımda dıyo sen ıyı dayanıyosun basskası olsa lafını verır dıyoda n ebılım kotuluk olmasın dıye kavga olmasın dıye ses cıkarmıyorum

valla işin zor ama canım sen de hemen hemen hergün birliktesin.gezmelere bile beraber gidiyorsun bence biraz mesafe koy,bu kadar sık görüşürsen yüz göz olursunuz.benimde akşam geliyo kayınvalidemler.sinir oluyorum tabii.dün temizlik vardı evde akşam da ben pasta börek işleri ile uğraştım canım çıkı.akşam oturmasına misafirim var çünkü ve ilk kez gelecekler değerli insanlar.tam işim bitti eşim yarın annemler akşam burda olacak yemek yaparsın canım yoldan geliyolar dedi fıttırdım resmen.ve bugün şeker yüklemem vardı.sabah yaptırdım geldim.kızımı gördüm Allahtan kızımı görmek sinirlerimi yatıştırdı.yemek falan yapmayacağım.zıkkımın kökünü yesinler valla:)zaten sinir oluyorum.nasıl yüzüme bakacak nasıl evime girecek ne hakaretler etmişti en son geldiğinde.neyse kızımdan haberler vereyim size:

AYŞEM ÇOK BÜYÜMÜŞ MAŞALLAH 846 GRAM OLMUŞ MİNİĞİM.VE 35 CM:)ÇOK GÜZEL RESİMLERİNİ ÇEKTİ DOKTOR.EPEY BEBEĞE BENZEMİŞ.DOKTORUM HAMİLE EGZERSİZLERİ VERDİ.SIRTIM VE KALÇAM ÇOK AĞRIYOR ÇÜNKÜ.ŞEKER YÜKLEMESİNDEN KORKULACAK BİŞEY YOK.AÇ GİDİN.KAN VERİYOSUN SONRA SANA 1,5 BARDAK GLİKOZLU SU VERİYOLAR.HAFİFTE LİMON DAMLATIYOLAR AYNI LİMONATA GİBİ OLUYOR.BİR ÇIRPIDA İÇİYOSUN SONRA TAM 1 SAAT SONRA TEKRAR KAN ALIYOLAR VE BİTİYOR.BAKALIM SONUÇLAR NASIL ÇIKACAK.YİNE VİTAMİNE,DEMİR İLACINA MAGNZEZYUM VE KALSİYUM İLACINA VE BALIK YAĞINA DEVAM DEDİ.VE BİR DAHAKİ RANDEVUMUZ 10 NİSANDA...

AYŞEM ÇOK BÜYÜMÜŞ MAŞALLAH 846 GRAM OLMUŞ MİNİĞİM.VE 35 CM:)ÇOK GÜZEL RESİMLERİNİ ÇEKTİ DOKTOR.EPEY BEBEĞE BENZEMİŞ.DOKTORUM HAMİLE EGZERSİZLERİ VERDİ.SIRTIM VE KALÇAM ÇOK AĞRIYOR ÇÜNKÜ.ŞEKER YÜKLEMESİNDEN KORKULACAK BİŞEY YOK.AÇ GİDİN.KAN VERİYOSUN SONRA SANA 1,5 BARDAK GLİKOZLU SU VERİYOLAR.HAFİFTE LİMON DAMLATIYOLAR AYNI LİMONATA GİBİ OLUYOR.BİR ÇIRPIDA İÇİYOSUN SONRA TAM 1 SAAT SONRA TEKRAR KAN ALIYOLAR VE BİTİYOR.BAKALIM SONUÇLAR NASIL ÇIKACAK.YİNE VİTAMİNE,DEMİR İLACINA MAGNZEZYUM VE KALSİYUM İLACINA VE BALIK YAĞINA DEVAM DEDİ.VE BİR DAHAKİ RANDEVUMUZ 10 NİSANDA...[/QUOTE]

maşallah bebişine canım..haftasına göre boyu ve kilosuda çok iyi..iyi beslemişsin.benimde dr kontrolum bugün saat 5 te..sen kaç kilo aldın bu arada.ben 5 kilo aldım bile

atofina:79:

nasılsın canım?? nasıl gidiyo soğuk havada hamilelik??

iyiyim canım nasılolsun soğuk havadada geçinip gidiyoruz dün kayınvalideme gitmiştim bende günü varmış yoruldum valla belim ağrıdı ondan geç yazabildim sende iyi olmuşsundur inşaalah annendemisin halen?

Son düzenleme:

maşallah bebişine canım..haftasına göre boyu ve kilosuda çok iyi..iyi beslemişsin.benimde dr kontrolum bugün saat 5 te..sen kaç kilo aldın bu arada.ben 5 kilo aldım bile[/QUOTE]
sağol canım seninde iyi haberlerini bekliyorum o zaman.ben gebeliğimin ilk 3 ayında 7 kilo kaybetmiştim şimdi onun daha 5 kilosunu almışım.:)doktor iyi hatta az bile dedi.anlayacağın artı kilo almadım daha gebeliğe başlangıç kiloma yeni geldim yani:)ama bu aydan sonra artar diyor herkes..

gonul azra guzel ve dogru bır secım olmus hadı bakalım hayırlısı irem'e azra kardes gelıyooooor
aynen canım kızımıza da söyedik o da henüz 3 yaşında ,kızım senin adın nasıl İRem ise bebeğin adıda Azra oluyor ,senin kardeşinin adı Azra dedik,o da Azya Azya diye karnımı seviyor..
aman canım ağzından yel alsın Allah sana bol bol süt versin
senın kaynana yapar mı yapar valla ...ama bızım sutumuz olacak ıns canım

hepınıze ıı geceler kızlar ben yatıyorum tatlı ruyalar..
inşallah bol bol sütünüz olur,bu arada sütten konu açılmışken,arkadaşlar ben çok süt sorunu yaşadım ve bebeğim sadece 3 ay anne sütü alabildi bu nedenle anne sütü hakkında çok araştırma yaptım;çok üzüldüm, ama inşallah bu bebeği 1 yaşına kadar mutlaka emzirmek istiyorum...
Anne sütünün %85 sudur, ve sütünüzün artması için en az 2 litre su tüketmelisiniz,ayrıca benim sütüm az diyerek psikolojinizi bozarsanız ,malesef sütünüzde azalabiliyor, sütü arttırmanın diğer yolları,kimyon(yemeğe ,yoğurta karıştırarak),lousa şerbeti,boza,kara dut ,kiraz,ve günde bir tatlı kaşığı pekmez.. ve bunların işe yaramdığını düşünüyorsanız (ben çok faydasını gördüm) HUMANA STEEL TEA emziren anne ler için çay,soğuk yada sıcak içmek size kalmışl,eczanelerde satılıyor,bu arada bebeğiniz gaz sancısı çekerse eğer ,rezene,anason karışımı çay yapıp için bu da sütünüzden bir miktar bebeğe gereçer ve onu rahatlatır kızlar...

şekerim çok haklısın ,ama eşini üzmemek adına girşimde bulun yazık adma ameliyat olacak zaten..onun adına yap hiç olmassa .. maşallah şekerim bebeğin tombik olacak desene şimdiden bu kilo ,Allah sağlığınızı daim etsin inşallah çok sevindim adınıza...
maşallah bebişine canım..haftasına göre boyu ve kilosuda çok iyi..iyi beslemişsin.benimde dr kontrolum bugün saat 5 te..sen kaç kilo aldın bu arada.ben 5 kilo aldım bile
hadi bakalım güzel haberlerle bekliyoruz senide inaşşalh sağlıklıdır bebeişin,bende şuana kadar 2 kg aldım yalnız bu 2 kgmı 3 haftada aldım hızla kilo alacağım sanırım...

Azra ismi çok güzel..okulda da 2 tane Azra isimli öğrencim var çok akılı ve hanım hanımcıklar..isme karar vermek kolay değil gerçekten.2 kız kardeş çok güzel bişey gerçekten..çocukalrın şanslı bu bakımdan...
bu aylardan itibaren hızlı kilo alımı başlıyor zaten.bebek ve plesenta nın beslenmesi gerekiyor.ikincilerden sonra daha zor kilo verildiğini söylüyorlar,sağlıkjla gelsinde bebeklerimiz sonradan önlemini alırız artık..
arkadaşlar inşallah hepimizin bol sütü olur.Ben oğlumu 26 ay emzirdim..İnaşllah küçük oğlumuda emzirebilirim.Beynimizi şartlamak lazım.Benim sütüm yetecek diye...

Herkese merhabaaa......

Ben geldim kıslar, aslında bir hafta durmayı planlıyorduk ama balkanlarda hava o kadar soğuk ki korkudan dün pasaportu teslim alır almaz dönüş biletimizi aldık, akşam eve geldik öyle çok yorulmuşum ki duşa girip uyudum hemen...

Gönül, Azra gerçekten çok çok gzel bir isim aslında ben de çok istemiştim ama eşimle tam anlaşma sağlayamadık o yüzden koyamıyorum. Bana isim önerisinde bukunduğun zaman da sana demiştim aklımda var diye... ismiyle büyüsün inşallah çok güzel

Mehtap, Ayşeciğin gelişimi çok güzel maşallah sanırım tombiş bir bebek olacak face de gördüm resimlerini maşallah karnın da büyümüş artık benm de büyüdü bu son hafta içinde anlayamadan kocaman oldu sanki

Melihacım senin kaynana iyice aşmış artık desene Allah yardımcın olsun başka ne diyeceğimi bilemiyorum inan ki normal bir insan olsa akıl vermek kolay şöyle yapsan diye ama senin kaynana için artık diyecek laf kalmamış, Allah ona akıl fikir versin...

Ayyy yeni arkadaşlar gelmiş hepsi hoşgelmişler ben de bir kaç gün giremedim özlemişim sizi kıslarr......

canım ben de yatınca hissediyorum genelde hareketleri.. insan rahatlayınca bebeklerde harekete geçiyolar heralde..

bu arada azra ismi gerçekten güzel. ama elif ismi de çoook güzeldiii azra ismini ben de çok severim manası ne acaba??

ewet canım hala annemdeyim. atlatamadım tam olarak gribi... bundan sonra karar verdim yaz gelene kadar kimseyi öpmeyeceğim.. mikroplar cirit atıyo etrafta resmen. sizler de çok dikkat edin. bu arada 20lik dişim yine coştu. ağzımı açamıyorum doğru düzgün

umarım bizim Azracıkta hanım hanım uslu bir çocuk olur...şuanda ki hareketine bakılırsa uslu olacağa benziyor:):) ne güzel 26 ay emzirmek ,ne şanslıymış oğlun ,umarım bu da o kadar şanslı olur
hoşşş geldinnnnnnn ,sefalar getirdin bizde özledik seni neyseki tam 1 hafta bitmeden dönüdn aramıza,bebeğin iyimi canım ...Azranın anlamına hayranız biz bir taraftanda bu nedenle azra zerinde kaldık
gönülcüm güzel isim azra Allah kucağına almayı nasip etsin canım
amin inşallah canım hepimzinkileri....siz ne isim koyacaksınız peki?
off off diş çekilir dert değil Allah yardımcın olsun...
Elif te güzeldi evet ,ama dediğim gibi ilk bebektede AZRAYAçok takıldı aklımız,buna koyalım bari dedikl
AZRAnın 4 anlamı var... Hz.Meryemin diğer adı
Medinenin diğer adı
El değmemiş Bakire kız.
ayak basılmamış kum..
tavsiye ediyorum

kızlar özle olacak belki ama bir şey sormak istiyorum,son zamanlarda eşlerinizle birlikteleliklerinizde azalma ,isteksizlik iyada artış yada şikayet gibi sorunlarınız varmı,ben bazen çok istekli olmama rağmen gece olunca yorgun düşüp uyuyorum,yada kasıklarım ağrıyor,v.s. ve koca ayda belki 3 belkide 4 kez bir araya geliyorum.. ve üzülüyorum bir tek benmi böyleyim diye:26:

hoş bulduk canımm.... evet bir haftayı tamamlamadık evet anlamı da söylenişi de gerçekten çok güzel... bebek iyi canım çok şkür hareketleri falan normal yani kontrolde görücez bakalım haftaya cumartesi günü umarım hepsi iyilerdir... ŞAFAK 8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…