cnm çok güzel olmuşlar ellerine sağlık:) malzemeleri nerden aldın modeli kendinmi buldun nasıl yaptın kapı süsünü tarif edebilirmisin
ay ne oldu bak sımdı sıcak haber kıslarr eşım kardesıyle konusuyodu cocuk 1.5 yasında emıyo annesını kaynanam dedı senınkının sütü olmazsa kardesın emzırır dıyoo salak yaaa manyak bu kadın yaaa ne bıcım konusuyoo ınsallah sutum olur ya korkarım olmazsa gıder süt anne bulur bu kadın[/QUO
saol cnm buarada senin kayınvalide baya bi değişik yani sabır taşı olsa batlar insan
ay ne oldu bak sımdı sıcak haber kıslarr eşım kardesıyle konusuyodu cocuk 1.5 yasında emıyo annesını kaynanam dedı senınkının sütü olmazsa kardesın emzırır dıyoo salak yaaa manyak bu kadın yaaa ne bıcım konusuyoo ınsallah sutum olur ya korkarım olmazsa gıder süt anne bulur bu kadın
oyle valla canım allah yardım etsın arkadaslarımda dıyo sen ıyı dayanıyosun basskası olsa lafını verır dıyoda n ebılım kotuluk olmasın dıye kavga olmasın dıye ses cıkarmıyorum
atofina:79:
nasılsın canım?? nasıl gidiyo soğuk havada hamilelik??
AYŞEM ÇOK BÜYÜMÜŞ MAŞALLAH 846 GRAM OLMUŞ MİNİĞİM.VE 35 CM:)ÇOK GÜZEL RESİMLERİNİ ÇEKTİ DOKTOR.EPEY BEBEĞE BENZEMİŞ.DOKTORUM HAMİLE EGZERSİZLERİ VERDİ.SIRTIM VE KALÇAM ÇOK AĞRIYOR ÇÜNKÜ.ŞEKER YÜKLEMESİNDEN KORKULACAK BİŞEY YOK.AÇ GİDİN.KAN VERİYOSUN SONRA SANA 1,5 BARDAK GLİKOZLU SU VERİYOLAR.HAFİFTE LİMON DAMLATIYOLAR AYNI LİMONATA GİBİ OLUYOR.BİR ÇIRPIDA İÇİYOSUN SONRA TAM 1 SAAT SONRA TEKRAR KAN ALIYOLAR VE BİTİYOR.BAKALIM SONUÇLAR NASIL ÇIKACAK.YİNE VİTAMİNE,DEMİR İLACINA MAGNZEZYUM VE KALSİYUM İLACINA VE BALIK YAĞINA DEVAM DEDİ.VE BİR DAHAKİ RANDEVUMUZ 10 NİSANDA...
aynen canım kızımıza da söyedik o da henüz 3 yaşında ,kızım senin adın nasıl İRem ise bebeğin adıda Azra oluyor ,senin kardeşinin adı Azra dedik,o da Azya Azya diye karnımı seviyor..gonul azra guzel ve dogru bır secım olmus hadı bakalım hayırlısı irem'e azra kardes gelıyooooor
aman canım ağzından yel alsın Allah sana bol bol süt versinay ne oldu bak sımdı sıcak haber kıslarr eşım kardesıyle konusuyodu cocuk 1.5 yasında emıyo annesını kaynanam dedı senınkının sütü olmazsa kardesın emzırır dıyoo salak yaaa manyak bu kadın yaaa ne bıcım konusuyoo ınsallah sutum olur ya korkarım olmazsa gıder süt anne bulur bu kadın
inşallah bol bol sütünüz olur,bu arada sütten konu açılmışken,arkadaşlar ben çok süt sorunu yaşadım ve bebeğim sadece 3 ay anne sütü alabildi bu nedenle anne sütü hakkında çok araştırma yaptım;çok üzüldüm, ama inşallah bu bebeği 1 yaşına kadar mutlaka emzirmek istiyorum...senın kaynana yapar mı yapar valla ...ama bızım sutumuz olacak ıns canım
hepınıze ıı geceler kızlar ben yatıyorum tatlı ruyalar..
şekerim çok haklısın ,ama eşini üzmemek adına girşimde bulun yazık adma ameliyat olacak zaten..onun adına yap hiç olmassa ..valla işin zor ama canım sen de hemen hemen hergün birliktesin.gezmelere bile beraber gidiyorsun bence biraz mesafe koy,bu kadar sık görüşürsen yüz göz olursunuz.benimde akşam geliyo kayınvalidemler.sinir oluyorum tabii.dün temizlik vardı evde akşam da ben pasta börek işleri ile uğraştım canım çıkı.akşam oturmasına misafirim var çünkü ve ilk kez gelecekler değerli insanlar.tam işim bitti eşim yarın annemler akşam burda olacak yemek yaparsın canım yoldan geliyolar dedi fıttırdım resmen.ve bugün şeker yüklemem vardı.sabah yaptırdım geldim.kızımı gördüm Allahtan kızımı görmek sinirlerimi yatıştırdı.yemek falan yapmayacağım.zıkkımın kökünü yesinler valla:)zaten sinir oluyorum.nasıl yüzüme bakacak nasıl evime girecek ne hakaretler etmişti en son geldiğinde.neyse kızımdan haberler vereyim size:
AYŞEM ÇOK BÜYÜMÜŞ MAŞALLAH 846 GRAM OLMUŞ MİNİĞİM.VE 35 CM:)ÇOK GÜZEL RESİMLERİNİ ÇEKTİ DOKTOR.EPEY BEBEĞE BENZEMİŞ.DOKTORUM HAMİLE EGZERSİZLERİ VERDİ.SIRTIM VE KALÇAM ÇOK AĞRIYOR ÇÜNKÜ.ŞEKER YÜKLEMESİNDEN KORKULACAK BİŞEY YOK.AÇ GİDİN.KAN VERİYOSUN SONRA SANA 1,5 BARDAK GLİKOZLU SU VERİYOLAR.HAFİFTE LİMON DAMLATIYOLAR AYNI LİMONATA GİBİ OLUYOR.BİR ÇIRPIDA İÇİYOSUN SONRA TAM 1 SAAT SONRA TEKRAR KAN ALIYOLAR VE BİTİYOR.BAKALIM SONUÇLAR NASIL ÇIKACAK.YİNE VİTAMİNE,DEMİR İLACINA MAGNZEZYUM VE KALSİYUM İLACINA VE BALIK YAĞINA DEVAM DEDİ.VE BİR DAHAKİ RANDEVUMUZ 10 NİSANDA...
hadi bakalım güzel haberlerle bekliyoruz senide inaşşalh sağlıklıdır bebeişin,bende şuana kadar 2 kg aldım yalnız bu 2 kgmı 3 haftada aldım hızla kilo alacağım sanırım...maşallah bebişine canım..haftasına göre boyu ve kilosuda çok iyi..iyi beslemişsin.benimde dr kontrolum bugün saat 5 te..sen kaç kilo aldın bu arada.ben 5 kilo aldım bile
aynen canım kızımıza da söyedik o da henüz 3 yaşında ,kızım senin adın nasıl İRem ise bebeğin adıda Azra oluyor ,senin kardeşinin adı Azra dedik,o da Azya Azya diye karnımı seviyor..
hadi bakalım güzel haberlerle bekliyoruz senide inaşşalh sağlıklıdır bebeişin,bende şuana kadar 2 kg aldım yalnız bu 2 kgmı 3 haftada aldım hızla kilo alacağım sanırım...
aynen canım kızımıza da söyedik o da henüz 3 yaşında ,kızım senin adın nasıl İRem ise bebeğin adıda Azra oluyor ,senin kardeşinin adı Azra dedik,o da Azya Azya diye karnımı seviyor..
gönülcüm güzel isim azra Allah kucağına almayı nasip etsin canım
canım hasta olduğun içindir bence bakma bende gün içinde pek hissetmiyorum kendime çekilince hissediyorum
kayınvalidenle mum eşliğinde romantizmmi yaptınız şekerim
heves şekerim ,ne hoş.. ben örgü patikler yapıp içine şeker koyacağım
aynen şekerim dün akşama kadar bizde öyleydik... fakat dün akşam ilk kızımıza koymak isteyipte son anda vazgeçtiğimiz ismi bu kızımıza koyalım dedik AZRA koyduk adını bebeğin..
İREM VE AZRA kardeşler..nasıl sizce?
iyiyim canım nasılolsun soğuk havadada geçinip gidiyoruz dün kayınvalideme gitmiştim bende günü varmış yoruldum valla belim ağrıdı ondan geç yazabildim sende iyi olmuşsundur inşaalah annendemisin halen?
umarım bizim Azracıkta hanım hanım uslu bir çocuk olur...şuanda ki hareketine bakılırsa uslu olacağa benziyor:):) ne güzel 26 ay emzirmek ,ne şanslıymış oğlun ,umarım bu da o kadar şanslı olurAzra ismi çok güzel..okulda da 2 tane Azra isimli öğrencim var çok akılı ve hanım hanımcıklar..isme karar vermek kolay değil gerçekten.2 kız kardeş çok güzel bişey gerçekten..çocukalrın şanslı bu bakımdan...
bu aylardan itibaren hızlı kilo alımı başlıyor zaten.bebek ve plesenta nın beslenmesi gerekiyor.ikincilerden sonra daha zor kilo verildiğini söylüyorlar,sağlıkjla gelsinde bebeklerimiz sonradan önlemini alırız artık..
arkadaşlar inşallah hepimizin bol sütü olur.Ben oğlumu 26 ay emzirdim..İnaşllah küçük oğlumuda emzirebilirim.Beynimizi şartlamak lazım.Benim sütüm yetecek diye...
hoşşş geldinnnnnnn ,sefalar getirdin bizde özledik seni neyseki tam 1 hafta bitmeden dönüdn aramıza,bebeğin iyimi canım ...Azranın anlamına hayranız biz bir taraftanda bu nedenle azra zerinde kaldıkHerkese merhabaaa......
Ben geldim kıslar, aslında bir hafta durmayı planlıyorduk ama balkanlarda hava o kadar soğuk ki korkudan dün pasaportu teslim alır almaz dönüş biletimizi aldık, akşam eve geldik öyle çok yorulmuşum ki duşa girip uyudum hemen...
Gönül, Azra gerçekten çok çok gzel bir isim aslında ben de çok istemiştim ama eşimle tam anlaşma sağlayamadık o yüzden koyamıyorum. Bana isim önerisinde bukunduğun zaman da sana demiştim aklımda var diye... ismiyle büyüsün inşallah çok güzel
Mehtap, Ayşeciğin gelişimi çok güzel maşallah sanırım tombiş bir bebek olacakface de gördüm resimlerini maşallah karnın da büyümüş artık benm de büyüdü bu son hafta içinde anlayamadan kocaman oldu sanki
Melihacım senin kaynana iyice aşmış artık desene Allah yardımcın olsun başka ne diyeceğimi bilemiyorum inan ki normal bir insan olsa akıl vermek kolay şöyle yapsan diye ama senin kaynana için artık diyecek laf kalmamış, Allah ona akıl fikir versin...
Ayyy yeni arkadaşlar gelmiş hepsi hoşgelmişler ben de bir kaç gün giremedim özlemişim sizi kıslarr......
amin inşallah canım hepimzinkileri....siz ne isim koyacaksınız peki?gönülcüm güzel isim azra Allah kucağına almayı nasip etsin canım
off off diş çekilir dert değil Allah yardımcın olsun...canım ben de yatınca hissediyorum genelde hareketleri.. insan rahatlayınca bebeklerde harekete geçiyolar heralde..
bu arada azra ismi gerçekten güzel. ama elif ismi de çoook güzeldiiiazra ismini ben de çok severim manası ne acaba??
ewet canım hala annemdeyim. atlatamadım tam olarak gribi... bundan sonra karar verdim yaz gelene kadar kimseyi öpmeyeceğim.. mikroplar cirit atıyo etrafta resmen. sizler de çok dikkat edin. bu arada 20lik dişim yine coştu. ağzımı açamıyorum doğru düzgün
hoşşş geldinnnnnnn ,sefalar getirdin bizde özledik seni neyseki tam 1 hafta bitmeden dönüdn aramıza,bebeğin iyimi canım ...Azranın anlamına hayranız biz bir taraftanda bu nedenle azra zerinde kaldık
AZRAnın 4 anlamı var... Hz.Meryemin diğer adı
Medinenin diğer adı
El değmemiş Bakire kız.
ayak basılmamış kum..
tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?