2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

slm kızlar nasılsınız?gerçi nasıl olduğunuzu biliyorum çoğunuzun çünkü hala bu topiği takip ediyorumeskiden bende sizin aranızdaydım ama belki hatırlayan vardı bebişimin kalp atışları durmuştu...sizi takip ederek ileride tecrübelerinizden faydalanıcam..bulantılarınız ne zaman geçti,kaç kilo aldınız,cinsiyetler ne zaman belli oldu hepsini öğrendimgönülcüm ve diğer arkadaşlar bazen paylaştığınız çok önemli bilgiler oluyo çok sğlun öğrenmiş oluyorum bendedenizkızı seninde kapı süsün ve şekerin çok güzel..ilerde kısmet olursa bende aynısını yapıcam:76:sanki bende bu topikte yer alıyomuşum gibi yazdım herşeyden haberdarım yaniunutmadan gönül cnm sen az kilo aldın özel olaarak bi diyet mi uyguluyosun neler yiyip neler içiyosun onuda öğrenmem lazımdaha önce yazdınmı bilmiyorum belkide onu kaçırmış olabilirim:26:biliyorum çok uzun yazdım bu gün benim regl günüm dayanamadım test yaptım tek çizgisizden dua etmenizi istiyorum hamiş olim tekrar:)kendinize çok iyi bakın.aranızda hasta olanlar var geçmiş olsun.szileri ve bebişlerinizi öpüyorum

inşallah hastalanmassında hamilesindir canım allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu

nasılsın gönüliremcim bende kızımla oturuyorum eşim uyuyor gececiydi bitti şükür bu gece evde
sen napıyosun kızın napıyor
ayy canım gece yok gündüz yok koca özlemişsindir heralde... ben iyiyim çok şükür .. şimdide mutfağa akşam hazırlığına girişityorum

canım benim hoşgeldin,dilerim sende en kısa sürede bebişlenirsin ben adını hatırlıyorum...napalım kısmet....yaa ben özel bir şey yapmadım,fakat ilk bebekte çok kilo almıştım tam veremedim kilolarımı ve bu yüzden,bu bebekte dikkatli davrandım

canım çoook geçmiş olsun. iyi bak kendinee

inşallah hastalanmassında hamilesindir canım allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu

hamile değilmişim canım:2:inş o güzel duyguyu en kısa zamanda tekrar tadarım

canım benim hoşgeldin,dilerim sende en kısa sürede bebişlenirsin ben adını hatırlıyorum...napalım kısmet....yaa ben özel bir şey yapmadım,fakat ilk bebekte çok kilo almıştım tam veremedim kilolarımı ve bu yüzden,bu bebekte dikkatli davrandım[/QUOTE]

hb canım.tşk ederim iyi dileklerin için..inş bi daha ki ay bebişlenirim..herşeyin hayırlısı.:79:

kıslar canım cok sıkkn ve sınırlerım acayıp derece bozuk yanı artık sıkıldım herseyden kaynana gecen bend ekaldı ya okuyanlar bılır neyse dun onun yegenıne gıttık gıderken yaptık hamur ısı bıseyler goturmek ıcın neyse gıyındım herseyım dar gelıyo bılıyo kazak gıydım hava soguk dıye dıyo bu havada k azakmı gıyılır gıysene kısa kol dıyo dedım hava soguk hayır buda dar olmaz dıyo sankı yabancı var evde ya delı kadın cıkarda baska badımı gıydım bak dedım buda dar dıyo kendıne bakmıyosun ınsan makyaj yapar falan dedım gerke yok neys eyıne gıttım yaptım sacına fon cek dedı cekemem artık yıpranıyo dedım ne uyuzsun dedı ben ses cıkarmadım neyse gıderken benı ıkıncı ek esya satan yere goturdu yol ustunde orda gardolap varmıs hemde 400 e cizik dökuk ben o fıyata 0 ını alıyorum yanı dedım alamam sımdı eşıme soralım dedım sonra dıyo gel burdan mutfaga perde yaptır dedım perdem var sımdı yaptıramam bosu bosuna neyse yıne mırıldandı aksam oldu esım geldı oraya yarında misafır gelcek ona dedım dıyo onuda cagır bunuda cagor şuda gelsın dedım kımseyı cagırmıyorum ben gelmesın arayanlar gelsın yeter dedım durup durup dıyo esımd ekızdı bırak kım gelırse gelsın arama sen dedı annesıne sonra gardolabı soyledım ben esıme annesı yanında kızdı annesıne ben ıkıncı elcı degılım herseyı yenı alcam ıstemıyorum senden bsıey falan bagırdı kaynanam da ne dedı bılıyomusunuz agzı bozuk ınsan o zaman bok ye sen dedı töbe töbe ya varmı boyle bı ana yemın edıyorum her cume sonu bok ye sen dıyo dedım ben hamur yaparım dedım oda dedı bende tatlı yaparım eşım dedı ne tatlısı ay cocuga bı bagırdı bı bagırdı sen sus konusma sulalemde senın gıbı ınsan yok karına ne kadar düşkunsun eşım delırdı mısafırlıkte sonra dedı san agostercem annesıne kaynanam dıyo sen karına goster bana hıc bısey gosteremezsın ay bı felakettı dun aksam ya yok boyle bı ınsan yaa

çok haklısın canım. bugün doktoruma gittim, ayrıntılı sonuçlarını gösterdim herşey normal dedi hamdolsun sonra ilişki mevzusunu söyledim, biraz yanmam var dedim. canım zorlamayın fazla, olursa olur olmazsa da takma kafana yapmayıverin dedi çok sık olmasın dedi bende anca haftada 1 dedim normal dedi... bazen istek çok ama işe başlayınca herşey mahvoluyo

bugün de dedemiz bizi gezdirdi. (hastane hastane):)) sabah sağlık ocağında elektrikler yoktu bekledik biraz. sonra idrar,kan tahlili verdim. tetanoz aşısı oldum.. idrar temiz çıktı, kan tahlilini pzt alıcam. tetanoz yapılan kolum da hafif bir sancı var. öyle korkulacak birşey değilmiş..

Gönülcüm biz Yunus Emre ismini koymayı düşünüyoruz nasıl sence?

canım müthiş bir isim! erkekte yunus emre ye bayılıyorum..

merhaba canım ... Allah sana da nasip etsin inşallah tez vakitte bir bebiş

canım çoook geçmiş olsun. iyi bak kendinee

çok sağol canım..

kayınvaldenin psikolojisi bozuk.. ona normal insan gözüyle bakmayın, hasta bi kafa yapısı var..

ben bunu bılıyorum palettecım ama gel bunu ona söyle senı bı kaşık suda bogsun yanı her dedıgını yaptırcak yanı oyle bı kafası var esım benı savunuyo benı tutuyo dıye cocuga demedıgı kalmıyo yanı onun mısafırlerı yuzunden fırınım bozuldu bugun herseyı komsudan aldgım mınık fırınla yaptım yanı bıde onun siniri oldu bende ıyıce sınırım ben bu aralar :)

kızlar bugün kadın doğumcuma gittim ya ben.. orada otururken 1 kız vardı, herşeye gülüyordu. en fazla 22-23 yaşlarında. 2 tanede o yaşlarda erkek. herşeyle dalga geçiyorlar,gülüyorlar... o kadar sinir oldum ki.. kızda hiç adap yok, sesli sesli su içiyim de sıkışayım diyo gülüyo.. sonra bunu birde bir erkeği(eşiymiş) içeri aldılar.. uzun bi müddet çıkmadılar dışarı. sonra bu kız bir çıktı, hüngür hüngür ağlıyo, makyajlar akmış. ben oralı olmadım. sonra beni aldılar içeri. doktorum"canım kusura bakma beklettim problemli bir hastaydı" dedi... meğerse bundan önce hamile kalmış, bebek gelişmemiş ve düşük yaşamış.. şimdi de hamileymiş ve yine gelişmiyormuş... sonradan o kadar üzüldüm ki. neşeleri 10 dk önce yerindeydi, oysaki şimdi ne hale geldiler dedim. bir de benim durumum geldi aklıma... geçen sene bu zamanlarda bende aynı haldeydim. çok kötü bir durum. Allah kimseye yaşatmasın. insanın dünyası başına yıkılıyor resmen. Allah yardımcıları olsun..

canım canım canımmm ,birtanem ne çekilcek çilen varmış be arkadaşım,ne zor ,elimden hiç bir şey gelmiyor,valla küsseler daha mutlu olacak eşinde sende,nasıl bir annedir bu nasıl.... bebeğinde üzülüyor Allah yardımcın olsun canım senin için çok dua ediyorum Allah yardımcın olsun.... Çok üzülüyorum çok zor böyle bbiriyle baş etmek... Fettan ol diyeceğim nasıl olabilrsinki yapamaz insan en sonunda senide sinir hastası yapacak şu karnındaki sabinin yüzü suyu hürmetine rabbim onu sizde uzaklaştırsın...seni çok seviyorum çokkkkk

canım söyleyemezsin ki yüzüne. zaten söyleme de... hele sen hiç deme. kayınvaldenle konuşmak da mümkün değil anlaşılan.. bu durumda yapılacak ne olabilir bilemiyorum

aminnn aminn!............

allah yardım etsın canım ya kımseye yasatmasın allah nasıl gectı doktorun ıyımıydı bebegın bakıyım

allah razı olsun canım ama yapıcak bsıeyım yok yanı ufak bsıey desem hemen laf soyluyo bu sefer uzuyo herseyy allah onada akıl versın banada sabır versın huzur versın gece uyumadım baş agrısından yemın edıyorum zonkladı resmen basım yanı o derece en son saat 2 ıdı uyudugumda sabahda erken kalktım bılmıyorum yanı canım cok sıkkın

canım ALLAH kolaylık versin sana çekilir çile değil ama benden tavsiye az görüşmeye çalış.bilmiyorum birlikte mi oturuyosunuz ama eğer evin ayrıysa yolunu da ayrı tutmaya çalış.hemen hemen her gün birliktesin.sen hamilesin bitanem ve sen sinirlendiğinde bebeğin çok üzülüyor annesi.onu okşayamıyosun,emziremiyosun şuan yazık onun sinir sistemi yokki bu stresi kaldırsın annesi.eşin de sana az görüşme konusunda destek verecektir canım benim.dualarım seninle..

benim kayınvalidemlerde dün geldiler.aramızda daha önce hiçbir şey yokken hatta çok iyiyken 3 ay önce aramız bozuldu.şimdi hiç yüzüm gülmüyor.bana söyledikleri laflar aklıma geldikçe çıldırıyorum ama ne yapayım.kocam ameliyat olacaktı bugün o da iptal oldu.oğulları için gelmişlerdi ama ameliyatta olmayınca geldikleri yanıma kar kaldı:)bu halimle yemek yap kahvaltı çay derken öldüm valla.yardım da etmiyor hiç.zaten istemiyorum da..

malesef bende bilirim o duyguyu iki kere yaşadım Rabbim tekrar ettirmesin onun için 3 ay kan sulandırıcı iğne oldum aspirin içiyorum halen

Ya nasıl bi insan bu ya sinir kalmaz valla senin imtihanın bu kadın Allah sana sabırlar versin canım sana çok üzülüyorum. benimde eşimle aram iyi değil benimle konuşmuyor azıcık hakkımı araştırsam benden kötüsü yok bu sebebten canım kocama sıkkın

Son düzenleme:

canım hosgeldın demek bırı bızı gozetlıyoooor:)umarım en kısa zamanda sebıbde dıledıgın olur ve ıı haberlerını beklıyoruz Allah en kısa zamanda sanada nasıp eder

canım benım kıyamam sana ama uzme kendını bu kadar...bellıkı kayınvalıden ben merkezcı empatı kuramayan bırı soylemesı kolay uygulaması zor bırsey ama sende vurdumduymaz olmaya calıs elınden geldıgınce duymamaya calıs ısın ıı yonu ıse esının senın yanında ve dogruyu yanlısı goreblyr olması dusunsene tam tersı oldugunu kosulsuz annesıne hak verdıgını bu tarz bırsuru es var kendını o zaman nasıl cıkmazda hıssederdın sen bebısını ve kendı aılenı dusun gerısını bosver

gonul kardelen bız dayanamadık bugun doktora randevu aldık 19 u ıcın bekleyemedık daha dogrusu esım cok ıstedı bugun 2 de randevum var bebısımı gorecegım cok heyecanlıyım dua edın benım ıcın hadı ben gıdeyımde hazırlanayım anca cıkarız optum sızı kızlar

canım ben hala kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün ve coraspin de içiyorum. kollarım mosmor... ama sonucu güzel olacak nasipse..

canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…