2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım tekirdağ merkezdemisin ben 7 sene önce küçük kızımı tekirdağda doğum yaptım devlet hastanesinde dr birol bey vardı Allah ondan razı olsun gerçekten çok iyi bir doktor eğer tekirağda yaşıyorsan tavsiye ederim

ewet bende hamileyimm 2 ay 6 günlük :)) umarım bende destek olab,lirim ama benimde çok bilgim yok bide ilk olunca baya telaşlıyım da

bızımd eılk canım benımde yanıı bende daha 6 haftalıgım ınsalh 9 ayı rahatlıkla tamamlarız ama bend ebu hamılelık uyku yapıyoooo sızdede oylemı acaba

slm canım hoşgeldin umarım bulantıların çok fazla sürmez...

hb canım inş sürmez yaa..bu gün iyiydim fırsattan istifade temizlik yaptım kocişiminde ayağı kırık yardım edemedi bana.körler sağırlar birbirini ağırlar misali oldu bizimkisi

seni de bir yandan kaynanan bir yandan komşuların hiç rahat bıraktıkları yok :) benim 6+2 şu an pazartesi 7+1 olacak kısmetse hayırlısı ile görürüz bebeğimizi :)

hb canım inş sürmez yaa..bu gün iyiydim fırsattan istifade temizlik yaptım kocişiminde ayağı kırık yardım edemedi bana.körler sağırlar birbirini ağırlar misali oldu bizimkisi

kendini yormadan yap canım işlerini bırak herşey olduğu kadar olsun hiç birşey senden ve bebeğinden önemli olamaz hem mide bulantılarında başlamış daha çok istirahat etmeye çalış eşinede geçmiş olsun

merkezde değilim ama burdada dr yok mecburen ya keşan yada tekirdağı tecih edeceğim çok eşekkür ederim cnm bilgilendirdiğin için bu da büyük bir sorun biliyorsun araştıracağım..

teşekkür ederim cnmm en iyisi yatmak zaten bayramdan bayrama görüyoruz ailemizi

sğl canım..Allah hepimizin yardımcısı olsun

sorma canım bana bı rahat yok yaa dınlenıyım dıyorum ılla bısey cıkıyo sınır oluyorum o zaman sımdı barı 6 ya kadar uyıyım sonra esım gelcek cunku gozlerım kapanıyo yazısırız yıne canlarım gıtmeyın bı yere he gıdersenızde gerı gelın :) bız senınle aynıyız kardelen bı gun var aramızda :)

merhabalar bende en son 28 eylülde adet olmuştum bundan önce iki düşük yaptım çok korkuyorum umarım bu sefer aksilik olmaz kan sulandırıcı iğnede oluyorum herkese hayırlı olsun

inşallah uyuyup dinlenebilmişsindir canım sana çok üzülüyorum böyle rahatsız ediyolar ya... uyuman çok iyi bişey ama dinlenirsin ve bebeğin de rahat eder... evet bizim günlerimiz hemen hemen aynı :)

merhabalar bende en son 28 eylülde adet olmuştum bundan önce iki düşük yaptım çok korkuyorum umarım bu sefer aksilik olmaz kan sulandırıcı iğnede oluyorum herkese hayırlı olsun

merhaba canım, adet tarihlerimiz seninle de bir gün farklıymış... keseni görebildin mi peki.. iyi düşünelim de herşey iyi olsun canım inşallah bu bebeğini sağ salim kucağına alırsın...

slm kızlarrr yaaa benim adet günüm 8 ekim yani bu ayda 8 kasım olucaktı ama sükürler olsunki rabbimeee hamileyimmm ama hangi topige gitmeliyim bilemedim ekim annesi mi kasım annesimi temmuz annesimiiiii :18:

slm kızlarrr yaaa benim adet günüm 8 ekim yani bu ayda 8 kasım olucaktı ama sükürler olsunki rabbimeee hamileyimmm ama hangi topige gitmeliyim bilemedim ekim annesi mi kasım annesimi temmuz annesimiiiii :18:

Allah tamamına erdirsin canım ne fark eder hangi foruma gireceğin hepimiz yeni hamileyiz sonuçta bence doğru yerdesin... gittin mi doktora nasıl öğrendin hamile oldupunu paylaşır mısın?

merhaba canım, adet tarihlerimiz seninle de bir gün farklıymış... keseni görebildin mi peki.. iyi düşünelim de herşey iyi olsun canım inşallah bu bebeğini sağ salim kucağına alırsın...

teşekkürler canım bugün gittim doktora altan muayene olmuyorum ben karından zorla gördü su falan içitim bekledim anca minik bir kesecik görüldü çok şükür bayramdan sonra gel dedi kalp atışı için senin gözüktümü kesen ve kalp atışı başladımı bebişin

burda başlamışken burda devam et 1 aycıktan bişi farketmez:))

selam kızlar bende hamileyim 6+3 yalnız düşük tehlikem yatıyorum((((((((((((
komşumda senle aynı durumdaydı cnm evde yat yat sıkılıyor insan ama komşular böyle günler için değil mi? hele birde şu yemeklerin koktuğu zamanlar bir kap yemek ne de iyi gelebiliyor, ben çalışıyorum ve buaralar hiiç yemek yapmak istemiyorum ki mutfağı çok severdim ama dr dışardan yemeği 3 ay yasakladı..

ne güzel yaa.ben de 6 hafta 6 günlük olmasına rağmen 10 günde 3 kilo verdim.hiçbirşey yemediğim gibi sürekli kusuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…