tekrar mrb kızlaar,bugün dra gittim küçük bi yerde yaşadığım için fazla dr şansım yok ve dru denemek istedim ama hiç ilgilenmedidaha doğrusu muayenahem die başladı.. ben ilk etapta soramadığım soruları sorayım istemiştim aradan 5 gün geçmiş bi değişiklik olmaz zaten dedi, yine HCGyi tekrarladık benim ısrarımla 1770le öğrenmiştim bugün 10500 olmuş,ama adet döngüme göre 4+5den büyük olmalı dedi, gerçi bende adet düzensizliği vardı.. hemoroidim var benim ilaç kullanamam bana cennet hurması dedikleri meyve gerçekten iyi geliyor tavsie ederim, birde bayramda izne gitmeyi düşüünüyoruz ama yol korkutuyor beni,6 saat yol gerçi arabamızla gidicez ama?? ne derrsiniz kızlar
ewet bende hamileyimm 2 ay 6 günlük :)) umarım bende destek olab,lirim ama benimde çok bilgim yok bide ilk olunca baya telaşlıyım da
slm canım hoşgeldin umarım bulantıların çok fazla sürmez...
7 haftayken falan oo kalp atısını bıle duyarsın canım cunku benım su anda 6 hafta haftaya 7 olcak 8 ıncı haftamda gıtcem kalp atısını dınleye o zaman kadar kese gorunur merak etme komsu geldı banada ıkı sata gıtmedı uykum u getırdı ya :)
hb canım inş sürmez yaa..bu gün iyiydim fırsattan istifade temizlik yaptım kocişiminde ayağı kırık yardım edemedi bana.körler sağırlar birbirini ağırlar misali oldu bizimkisi
merkezde değilim ama burdada dr yok mecburen ya keşan yada tekirdağı tecih edeceğim çok eşekkür ederim cnm bilgilendirdiğin için bu da büyük bir sorun biliyorsun araştıracağım..canım tekirdağ merkezdemisin ben 7 sene önce küçük kızımı tekirdağda doğum yaptım devlet hastanesinde dr birol bey vardı Allah ondan razı olsun gerçekten çok iyi bir doktor eğer tekirağda yaşıyorsan tavsiye ederim
kendini yormadan yap canım işlerini bırak herşey olduğu kadar olsun hiç birşey senden ve bebeğinden önemli olamaz hem mide bulantılarında başlamış daha çok istirahat etmeye çalış eşinede geçmiş olsun
sorma canım bana bı rahat yok yaa dınlenıyım dıyorum ılla bısey cıkıyo sınır oluyorum o zaman sımdı barı 6 ya kadar uyıyım sonra esım gelcek cunku gozlerım kapanıyo yazısırız yıne canlarım gıtmeyın bı yere he gıdersenızde gerı gelın :) bız senınle aynıyız kardelen bı gun var aramızda :)
merhabalar bende en son 28 eylülde adet olmuştum bundan önce iki düşük yaptım çok korkuyorum umarım bu sefer aksilik olmaz kan sulandırıcı iğnede oluyorum herkese hayırlı olsun
selam kızlar bende hamileyim 6+3 yalnız düşük tehlikem yatıyorum((((((((((((
slm kızlarrr yaaa benim adet günüm 8 ekim yani bu ayda 8 kasım olucaktı ama sükürler olsunki rabbimeee hamileyimmm ama hangi topige gitmeliyim bilemedim ekim annesi mi kasım annesimi temmuz annesimiiiii:18:
merhaba canım, adet tarihlerimiz seninle de bir gün farklıymış... keseni görebildin mi peki.. iyi düşünelim de herşey iyi olsun canım inşallah bu bebeğini sağ salim kucağına alırsın...
burda başlamışken burda devam et 1 aycıktan bişi farketmez:))slm kızlarrr yaaa benim adet günüm 8 ekim yani bu ayda 8 kasım olucaktı ama sükürler olsunki rabbimeee hamileyimmm ama hangi topige gitmeliyim bilemedim ekim annesi mi kasım annesimi temmuz annesimiiiii:18:
komşumda senle aynı durumdaydı cnm evde yat yat sıkılıyor insan ama komşular böyle günler için değil mi? hele birde şu yemeklerin koktuğu zamanlar bir kap yemek ne de iyi gelebiliyor, ben çalışıyorum ve buaralar hiiç yemek yapmak istemiyorum ki mutfağı çok severdim ama dr dışardan yemeği 3 ay yasakladı..selam kızlar bende hamileyim 6+3 yalnız düşük tehlikem yatıyorum((((((((((((
evet ben de yarım kilo kadar almışım ama göbeğim biraz fazla çıktı tüm pantalonlarım göbekten sıkıyor ne yapacağımı bilemiyorum normalde olsa sıksa da giyerim ama şimdi yapamıyourm korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?