boşuna tedırgın olma canım hıc bı sorun olmaz allahın izniyle ılk zamanlar oyle adet olcakmıs gıbı agrılar oluyo kasıkalrda belınde karnında bunlar normal seyelrmıs her hamılenın mıgdesı bulancak dıye bsıey yok bunuda takma kafana ne doktora dedım ne yemem lazım bılmıyorum yada ne yememem lazım dedı kolayı cayı kahvelyı cok ıcme baska bsıey yok gerektıgı kadar ye ıc dınlen agır kaldırma dedı o kadar canım
once ultrasondan baktı sonra dedı alttan bakalım daha ıyı olur dedı bende zarar vermesın dedım yok vermez dedı baktı keseyı alttanda gordu canım bend ebugunde gıtsem gorur kesenı dıye dusunuyorum eger ultrasond agormezse de sen alttan bakalım de gorunur bence
Ultrasonda keseyi ne zaman görebilirim
sende hamılemısın canım bız burda olanalrı bıtenlerı paylasıp bırbırımıze destek oluyoruz moral verıyoruz
Mrb kızlar 4+6 günlük hamileyim kızlar cuma günü ultrasonda baktırcam arkadaşlar ara ara karın ve bacaklarınızda ağrı hissediyorum normalmi keseyi, kalp atışını görene kadar içim rahatlamıycak 3 yıl sonra buldum çok korkuyorum
slm kızlar...bende dün test yaptım...bir baktım çift çizgi...
boşuna tedırgın olma canım hıc bı sorun olmaz allahın izniyle ılk zamanlar oyle adet olcakmıs gıbı agrılar oluyo kasıkalrda belınde karnında bunlar normal seyelrmıs her hamılenın mıgdesı bulancak dıye bsıey yok bunuda takma kafana ne doktora dedım ne yemem lazım bılmıyorum yada ne yememem lazım dedı kolayı cayı kahvelyı cok ıcme baska bsıey yok gerektıgı kadar ye ıc dınlen agır kaldırma dedı o kadar canım
selam taze anne adayları. bende henüz taze bi anne adayıyım. 3 gündür okuyorum artık okumak kesmediğinden ben de aranızda yazıyor olmayı istedim. sat'a göre 5+1 günlük hamileyim. geçen hafta bebeğin kesesini gördük yarın da Allah nasip ederse kalp atışlarını dinleyecez. doktorun yanında o kadar garip bi hale bürünüyorum ki soracağım herşeyi unutturuyor bu pırpır kelebek bana!
inşallah hepimiz günü geldiğinde, hayırlı sağlıklı nurtopu gibi bebeklerimizi kucağımıza alırız.
amin :) ne aşerme ne bulantı ne de kilo alma var bende. yalnız inanılmaz derecede kabızlık ve gögüslerde hassasiyet var! kabızlık için 2 haftadır yapmadığım şey kalmadı ama ı ıhh bana mısın demiyor. vitamın takvıyesı olarak elevıt kullanıyorum ondan oluyor denildi lakin bu vitamının başka bir alternatifi var mı? bileniniz varsa ya da kayısı, sebze meyve tüketmemin haricinde başka bildiğiniz bir yöntem varsa paylaşın rica ederim :)
3 adet kayısıyı geceden suya yatırmak ve sabah kalkar kalkmaz da suyunu içip posasını da yiyen biri olarak bunu da deniyim bari :) umarım iyi gelir. teşekkür ederim. yarın için dualarınızı bekliyorum, çünkü ben bütün anneler, anne adayları ve anne olmak isteyenler için dualaraımı eksik etmiyorum. iyi akşamlar dilerim.
herşeyin bi zamanı vardır mutlaka canım...içini rahat tut inşallah en kısa zamanda gönlüne göre verir allahım..gününü bekle çokda stres yapmamaya çalış....kafa rahat olunca herşey daha düzenli oluyo...[/QUOT
bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı herşeyin
slm kızlar mide bulantısından giremiyodum ben yokken yazdıklarınızı oku okuu bitmedi:=) bu gün çok şükür biraz iyiyim ama yemek yapamıyorum yiyemiyorum kokusu bile midemi bulandırıyo :2: inş sizlerde olmaz..aramıza yeni anne adayları katılmış hepinizin bebeği hayırlı olsun şekerler
tekrar mrb kızlaar,bugün dra gittim küçük bi yerde yaşadığım için fazla dr şansım yok ve dru denemek istedim ama hiç ilgilenmedidaha doğrusu muayenahem die başladı.. ben ilk etapta soramadığım soruları sorayım istemiştim aradan 5 gün geçmiş bi değişiklik olmaz zaten dedi, yine HCGyi tekrarladık benim ısrarımla 1770le öğrenmiştim bugün 10500 olmuş,ama adet döngüme göre 4+5den büyük olmalı dedi, gerçi bende adet düzensizliği vardı.. hemoroidim var benim ilaç kullanamam bana cennet hurması dedikleri meyve gerçekten iyi geliyor tavsie ederim, birde bayramda izne gitmeyi düşüünüyoruz ama yol korkutuyor beni,6 saat yol gerçi arabamızla gidicez ama?? ne derrsiniz kızlar
burada bir akrabamızın kocası kadın doğum doktoru ondan randevu aldım 15 kasıma o yüzden tanıdık olunca pek alttan bakılmasını da istemiyorum... inşallah karından görünür de alttan bakmaya gerek kalmaz diyorum... baya da zaman geçmiş olacak 7 hafta bitmiş olacak o tarihte tabi görünmeyebilir de göremezsek zaten alttan bakılmasını isteyeceğim... içim rahat etmeyecek yoksa...
tekrar mrb kızlaar,bugün dra gittim küçük bi yerde yaşadığım için fazla dr şansım yok ve dru denemek istedim ama hiç ilgilenmedidaha doğrusu muayenahem die başladı.. ben ilk etapta soramadığım soruları sorayım istemiştim aradan 5 gün geçmiş bi değişiklik olmaz zaten dedi, yine HCGyi tekrarladık benim ısrarımla 1770le öğrenmiştim bugün 10500 olmuş,ama adet döngüme göre 4+5den büyük olmalı dedi, gerçi bende adet düzensizliği vardı.. hemoroidim var benim ilaç kullanamam bana cennet hurması dedikleri meyve gerçekten iyi geliyor tavsie ederim, birde bayramda izne gitmeyi düşüünüyoruz ama yol korkutuyor beni,6 saat yol gerçi arabamızla gidicez ama?? ne derrsiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?