2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Ultrasonda keseyi ne zaman görebilirim

burada bir akrabamızın kocası kadın doğum doktoru ondan randevu aldım 15 kasıma o yüzden tanıdık olunca pek alttan bakılmasını da istemiyorum... inşallah karından görünür de alttan bakmaya gerek kalmaz diyorum... baya da zaman geçmiş olacak 7 hafta bitmiş olacak o tarihte tabi görünmeyebilir de göremezsek zaten alttan bakılmasını isteyeceğim... içim rahat etmeyecek yoksa...

canım 5.hafta içerisinde iken benim de kasıklarımda çok ağrı oluyodu hatta 4+3 günlükken bir gece ağrıdan sabaha kadar uyuyamadığımı biliyorum çok normal dedi doktor takma yani kafana...

salam sosis çiğ sucuk çiğköfte gibi yiyeceklerdende uzak durursanız iyi olur canım doktorun söylemeyi unutmuş olmalı

selam taze anne adayları. bende henüz taze bi anne adayıyım. 3 gündür okuyorum artık okumak kesmediğinden ben de aranızda yazıyor olmayı istedim. sat'a göre 5+1 günlük hamileyim. geçen hafta bebeğin kesesini gördük yarın da Allah nasip ederse kalp atışlarını dinleyecez. doktorun yanında o kadar garip bi hale bürünüyorum ki soracağım herşeyi unutturuyor bu pırpır kelebek bana!

inşallah hepimiz günü geldiğinde, hayırlı sağlıklı nurtopu gibi bebeklerimizi kucağımıza alırız.

hayırlı olsun canım sende hoşgeldin aramıza Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

amin :) ne aşerme ne bulantı ne de kilo alma var bende. yalnız inanılmaz derecede kabızlık ve gögüslerde hassasiyet var! kabızlık için 2 haftadır yapmadığım şey kalmadı ama ı ıhh bana mısın demiyor. vitamın takvıyesı olarak elevıt kullanıyorum ondan oluyor denildi lakin bu vitamının başka bir alternatifi var mı? bileniniz varsa ya da kayısı, sebze meyve tüketmemin haricinde başka bildiğiniz bir yöntem varsa paylaşın rica ederim :)

canım sabah uyanınca ılık ballı su iç kuru kayısı ye başkada bişey gelmiyor aklıma

3 adet kayısıyı geceden suya yatırmak ve sabah kalkar kalkmaz da suyunu içip posasını da yiyen biri olarak bunu da deniyim bari :) umarım iyi gelir. teşekkür ederim. yarın için dualarınızı bekliyorum, çünkü ben bütün anneler, anne adayları ve anne olmak isteyenler için dualaraımı eksik etmiyorum. iyi akşamlar dilerim.

Son düzenleme:
slm kızlar mide bulantısından giremiyodum ben yokken yazdıklarınızı oku okuu bitmedi:=) bu gün çok şükür biraz iyiyim ama yemek yapamıyorum yiyemiyorum kokusu bile midemi bulandırıyo :2: inş sizlerde olmaz..aramıza yeni anne adayları katılmış hepinizin bebeği hayırlı olsun şekerler

canım bendede kabızlık problemi var kayısı,sebze vs. faydası olmadı.drum bifiform diye bi ilaç verdi gerçi kullanmadan problemim düzeldi gittiğinde druna söyle muhakkak bi ilaç verir sanada

tekrar mrb kızlaar,bugün dra gittim küçük bi yerde yaşadığım için fazla dr şansım yok ve dru denemek istedim ama hiç ilgilenmedi daha doğrusu muayenahem die başladı.. ben ilk etapta soramadığım soruları sorayım istemiştim aradan 5 gün geçmiş bi değişiklik olmaz zaten dedi, yine HCGyi tekrarladık benim ısrarımla 1770le öğrenmiştim bugün 10500 olmuş,ama adet döngüme göre 4+5den büyük olmalı dedi, gerçi bende adet düzensizliği vardı.. hemoroidim var benimilaç kullanamam bana cennet hurması dedikleri meyve gerçekten iyi geliyor tavsie ederim, birde bayramda izne gitmeyi düşüünüyoruz ama yol korkutuyor beni,6 saat yol gerçi arabamızla gidicez ama?? ne derrsiniz kızlar

slm canım hoşgeldin umarım bulantıların çok fazla sürmez...

canım hcg 10500 se senin bebişin 6 haftanın içinde...eğer düşük tehlikesi falan yoksa herhangi bi rahatsızlığında yoksa bence 6 saatlik yoldan problem olmaz zaten arabanızla gidicekmişsiniz rahat gidersin bence cnm

7 haftayken falan oo kalp atısını bıle duyarsın canım cunku benım su anda 6 hafta haftaya 7 olcak 8 ıncı haftamda gıtcem kalp atısını dınleye o zaman kadar kese gorunur merak etme komsu geldı banada ıkı sata gıtmedı uykum u getırdı ya :)

kendi arabanız ile gidecekseniz arka koltukta uzan arada bence daha rahat bir yolculuk geçirirsin... İNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…