- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
slm kızlar...bende dün test yaptım...bir baktım çift çizgi...
canlarımm dun bı doktora gıttım kadın dedıkı kese asagıda dıkkat et agır kaldırma taktım kafaya bugunde hamıle oldugumu ogrendıgım doktora gıttım kadın alttan muayne ettı dedım kese asagıdaymıs dogrumu dedım yok gayet olması gereken yerde merak etme hersey duzgun yemek kesesıde oluşmus haftaya gel kalp atıslarına bakalım dedı rahatladım ya kıme guvenecegımızı bılmıyoruz valla ya
6 haftalık hamileyim...henüz ben kalp atışlarını dinlemedim.. bayram sonu dinlicem inşallah...çok heyecanlıyım...
bak işte canım bişey yokmuş bu doktorlar konuşuyolar işte bazen gereksiz yere sesli düşünüyorlar sanırım... senin son adet tarihin neydi canım...
böyle çift çizgi gördüm diyenleri görünce gözlerim duluyor allah bizede nasip eder inşalllah 5 aydır korunmuyoruz biz bu ay men tarihim 12 kasım ama hiç umudum yok 7 kasımda kan testi yaptırdım çıkmadı yoktur olsa çıkardı dediler bekleyip göreceğiz inşaallah
buraya yeni girdim nasıl cevap vericem nasıl takip edicem hiç bişi bilmiyorum aslındaa rasgele yazıyorum sanki
29 eyluldu canım bugun dedı doktor 6 hafta 1 gunlukmus bebekcık yemek kesesıde olmus
Mrb kızlar 4+6 günlük hamileyim kızlar cuma günü ultrasonda baktırcam arkadaşlar ara ara karın ve bacaklarınızda ağrı hissediyorum normalmi keseyi, kalp atışını görene kadar içim rahatlamıycak 3 yıl sonra buldum çok korkuyorum
benim de 27eylüldü hemen hemen aynı zamanlar... senin adına çok sevindim alttan mı baktı doktor.. cumartesi günü benim kese görünmedi ya içim rahat değil o yüzdenbakalım pazartesi ne diyecek benim doktor
boşuna tedırgın olma canım hıc bı sorun olmaz allahın izniyle ılk zamanlar oyle adet olcakmıs gıbı agrılar oluyo kasıkalrda belınde karnında bunlar normal seyelrmıs her hamılenın mıgdesı bulancak dıye bsıey yok bunuda takma kafana ne doktora dedım ne yemem lazım bılmıyorum yada ne yememem lazım dedı kolayı cayı kahvelyı cok ıcme baska bsıey yok gerektıgı kadar ye ıc dınlen agır kaldırma dedı o kadar canım
buraya yeni girdim nasıl cevap vericem nasıl takip edicem hiç bişi bilmiyorum aslındaa rasgele yazıyorum sanki
hayırlı olsun canım bende 6 hafta 1 gunlugum allah hepımıze bı nefeste saglıkla dogurmak nasıp eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?