2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canlarımm dun bı doktora gıttım kadın dedıkı kese asagıda dıkkat et agır kaldırma taktım kafaya bugunde hamıle oldugumu ogrendıgım doktora gıttım kadın alttan muayne ettı dedım kese asagıdaymıs dogrumu dedım yok gayet olması gereken yerde merak etme hersey duzgun yemek kesesıde oluşmus haftaya gel kalp atıslarına bakalım dedı rahatladım ya kıme guvenecegımızı bılmıyoruz valla ya

bende 2 ay 6 günlük hamileyimmm..doktor herşey normal dedi kalp atışlarını görmüştüm bayramdan sonra tekrar kontrole gidicem artık baya büyümüştür heralde kendisinide görebilirim sanırım :))) karnımda seyirmeler oluyo bu normal mi acaba?

6 haftalık hamileyim...henüz ben kalp atışlarını dinlemedim.. bayram sonu dinlicem inşallah...çok heyecanlıyım...

bak işte canım bişey yokmuş bu doktorlar konuşuyolar işte bazen gereksiz yere sesli düşünüyorlar sanırım... senin son adet tarihin neydi canım...

buraya yeni girdim nasıl cevap vericem nasıl takip edicem hiç bişi bilmiyorum aslındaa rasgele yazıyorum sanki

Mrb kızlar 4+6 günlük hamileyim kızlar cuma günü ultrasonda baktırcam arkadaşlar ara ara karın ve bacaklarınızda ağrı hissediyorum normalmi keseyi, kalp atışını görene kadar içim rahatlamıycak 3 yıl sonra buldum çok korkuyorum

canını sıkma be canım inan ki herşey de bir hayır vardır demek ki zamanı gelmedi henüz, Allah büyük yeter ki biz dua edelim ve hayırlısını isteyelim mutlaka hakkımızda en hayırlısı olacaktır...

29 eyluldu canım bugun dedı doktor 6 hafta 1 gunlukmus bebekcık yemek kesesıde olmus

benim de 27eylüldü hemen hemen aynı zamanlar... senin adına çok sevindim alttan mı baktı doktor.. cumartesi günü benim kese görünmedi ya içim rahat değil o yüzden bakalım pazartesi ne diyecek benim doktor

boşuna tedırgın olma canım hıc bı sorun olmaz allahın izniyle ılk zamanlar oyle adet olcakmıs gıbı agrılar oluyo kasıkalrda belınde karnında bunlar normal seyelrmıs her hamılenın mıgdesı bulancak dıye bsıey yok bunuda takma kafana ne doktora dedım ne yemem lazım bılmıyorum yada ne yememem lazım dedı kolayı cayı kahvelyı cok ıcme baska bsıey yok gerektıgı kadar ye ıc dınlen agır kaldırma dedı o kadar canım

benim de 27eylüldü hemen hemen aynı zamanlar... senin adına çok sevindim alttan mı baktı doktor.. cumartesi günü benim kese görünmedi ya içim rahat değil o yüzden bakalım pazartesi ne diyecek benim doktor

once ultrasondan baktı sonra dedı alttan bakalım daha ıyı olur dedı bende zarar vermesın dedım yok vermez dedı baktı keseyı alttanda gordu canım bend ebugunde gıtsem gorur kesenı dıye dusunuyorum eger ultrasond agormezse de sen alttan bakalım de gorunur bence

canım bana doktor beslenmeyle ilgili bazı önerilerde bulundu yazayım hepsini... haftada iki kere kırmızı et bir kere de balık eti ye dedi.. kırmızı eti öyle mangal yap yarım kilo ye demiyorum azar azar yemeklere kat o şekilde tüket dedi... hergün mutlaka mevye sebze ye, gün içinde ara öğünlerini meyve ve sebze olarak alırsan kilo problemi de yaşamazsın dedi, her gün mutlaka süt yoğurt veya peynir tüket ve yumurta ye dedi... yeşil sebzelerin faydası çok dedi... ve günde en az 10 bardak su içmeye çalış bel ve kasık ağrılarını azaltıcak dedi.... bu kaar hatırlıyorum...

buraya yeni girdim nasıl cevap vericem nasıl takip edicem hiç bişi bilmiyorum aslındaa rasgele yazıyorum sanki

hoş geldin...
ben forum takipten yazdığım mesajlardan takip ediyorum..o anlamda sorduysan...ne kadarlık hamişsin sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…